Răspuns de pe site, dat de DINU CIOBOTARU

.

Adevăruri pe care toţi românii trebuie să le cunoască, în ciuda
acţiunilor de falsificare a istoriei românilor pe care reprezentanţii
iudeo-bolşevicilor cominternişti au făcut-o înainte de anul 1989. Azi
urmaşii acestora, continuă aceste acţiuni de falsificare a istoriei,
prin indivizi dubioşi, românofobi, ca; Vladimir Tismăneanu, Horia Roman Patapievici, Lucian Boia. Acţiunile de falsificare a istoriei românilor au acceptul politicienilor iudeo-români, reprezentaţi de preşedinţii României de după anul 1989. Cum să reprezinte aceşti indivizi interesele naţiunii române. Politicienii de după anul 1989 au trădat interesele naţionale. Se cunosc cazurile de corupţie şi jaful banului public dezvăluite în ultima perioadă în presă, fenomene care au fost posibile datorită legilor antinaţionale; de privatizare şi de restituire a proprietăţii, legi care au distrus industria şi economia ţării prin instituţii precum; Fondul Proprietății de Stat (FPS) ce și-a schimbat denumirea în 2001, în Autoritatea pentru Privatizare și Administrarea Proprietățții Statului (APAPS), iar în 2004 redenumită Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), precum şi prin Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor (ANRP), cu subsidiara sa, S.C. FONDUL PROPRIETATEA S.A.
Politicienii de azi nu fac nimic pentru a anula aceste legi antinaţionale de privatizare şi de restituire a proprietăţilor, în ciuda dezastrului evident în care a fost adusă ţara şi a avertismentelor date de către instituţii şi persoane cu prestigiu.
Este un fapt verificat că, programele de privatizare în masă au condus peste tot unde au fost aplicate, la creșterea corupției. Un studiu recent realizat în comun de către cercetătorii de la univerităţile Cambridge și Harvard, concluziona că falimentul Rusiei și al statelor din Europa de Est, ca și sărăcia și corupția, au fost provocate de programele de privatizare în masă create de economiștii occidentali și impuse brutal statelor post-comuniste de organisme precum Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială și Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare. Cercetătorii arată că cu cât o țară a adoptat mai fidel politicile de privatizare sugerate de la Vest, cu atât mai mult au suferit de eșec economic și corupție.

less