.Text preluat de pe FUIERUL.  Poate fi probă pentru procuratură? Bogdan Rareș trebuie să dea cu subsemnatul!

 

Mai Nerușinaților, dacă știați pe 22

Octombrie ca vine Ciolos, Prim-Ministru,

Si-a venit pe 11 Nov, Știați și c-o sa

ardă aia de vii în Club pe 30 Oct? Si ca

vor urma Mitinguri ca sa plece Ponta

pe 4 Nov? Sau Cum?

 

Rareș Bogdan, realizator de la Realitatea TV, dar și cunoscut simpatizant al președintelui Klaus Iohannis, a anunțat cu o săptămână înainte de explozia de la Colectiv, cine va fi noul premier al României.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj, pe data de 22 Octombrie.

Oricum am lua-o logic, e evident ca Rares Bogdan stia de la cineva ca se pune la cale aparitia unui nou guvern.

ASTA CAND NIMENI NU PUTEA BANUI CA

VOR FI PROTESTE DE STRADA IN URMA CARORA

PONTA ISI VA DA DEMISIA.

Cerem Justitiei din România sa deschidă imediat o ancheta și sa afle de unde știa Rareș Bogdan pe 22 Octombrie ca va pica Ponta, ca va veni Ciolos prim-ministru, ca va fi un guvern de tehnocrați, ca nu va fi numit Predoiu prim-ministru și ca nici PSD-ul nu-și va putea numi primul-ministru, după caderea lui Ponta? Nici măcar pe Dâncu, cel agreat de Germania și de Iohannis.

Rareș Bogdan, realizator de la Realitatea TV, dar și cunoscut simpatizant al președintelui Klaus Iohannis, a anunțat cu o săptămână înainte de explozia de la Colectiv, cine va fi noul premier al României.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj. Iată ce spunea atunci, Rareș Bogdan:

(ARTICOL PUBLICAT INIŢIAL ÎN 22 OCTOMBRIE 2015, de Realitatea FM Cluj)

Zilele lui Victor Ponta la Palatul Victoria sunt numărate. „Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş”, a dezvăluit în premieră Rareş Bogdan.

„Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR”, a explicat Rareş Bogdan.

„Cătălin Predoiu mai stă puţin în umbră”, a completat realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, adăugând că premierul desemnat al PNL ar putea deţine cel mult o funcţie de vicepremier şi de ministru al Justiţiei în viitorul guvern tehnocrat.

„M-aş bucura ca Vasile Dâncu să fie următorul premier PSD, dar cred că în acest moment şansa o are Dacian Cioloş”, a spus Rareş Bogdan.

 

(FLUIERUL)