Cum putem ocoli regulile represive ale democrației ?

Domnule Puiu,

Pot veni si cu alte dovezi stiintifice daca doriti; nescrise/ nepublicate in presa CONTROLATA din tara…astept insa comentariul dumneavoastra care ne spuneati ca SIONISMUL este cu totul altceva! Spuneti-ne parerea dumneavoastra va rog, inainte sa fim obligati – eventual – sa tacem cu totii! Cu ingaduinta site-ului, as vrea sa fiu acceptat sa public si partea a treia…de David Duke! Cea mai importanta personalitate din USA care este – poate – si cel mai mare cunoscator/ specialist in ceea ce inseamna sionismul/ zionismul! Anticipat spun SIONISM: cea mai mare organizatie etnica rasista de crima organizata de la Cristos incoace! Iar denumirea de „evrei” data urmasilor khazarilor – doar pentru ca au ales religia mozaica – este cea mai mare GOGORITA MONDIALA de citeva secole pentru a se ascunde ei insasi si miscarea lor la virf infractionala, sub masca „semitismului” iudaic! A „poporului ales”!

„Sionismul nu urmareste sa….”

„Domnule Dec,
Vă asigur că sionismul nu urmărește să controleze sau să îngenuncheze lumea așa cum susțineți dumneavoastră”.

Domnule Puiu,
Nu mi-ati raspuns inca, probabil si pentru ca ati vrut sa cititi si Partea a-III-a

Partea a-III-a; Buenos Aires, Argentina

Interviul luat domnului Dr. David Duke (DD) de catre jurnalistul Juan Pinto (JP), avindu-l ca invitat si pe economistul globalist Adrian Salbuchi (AS) Televiziunea INDEPENDENTA Argentiniana TLV1

(interviul este de aproximativ 90 de minute)

3.1 (primele 30 de minute traduse)/ (la cerere as putea sa traduc si restul de 60 de minute ca: 3.2 si 3.3)…dar poate ne convinge domnul Puiu altfel si nu va mai fi nevoie!

JP: Dr. David Duke este doctor in istorie, fost membru in Camera Reprezentantilor al statului Lousiana (1989-1993)…autor a numeroase carti printre care: Desteptarea mea, Suprematia evreiasca, Secretul din spatele comunismului; publicate in USA, Rusia, Orientul Mijlociu si cam toata Europa. Unele carti sunt traduse in peste 20 de limbi, etc.

DD: Este impresionant ca tot mai mult lume de pe planeta incepe sa inteleaga acest mare pericol al suprematiei sioniste/ zioniste…vorbim de rarism, insa cel mai virulent rasism gasit pina acum este in Israel. Insa acest rasism merge mult inapoi, deoarece acest rasism controleaza/ comanda institutiie noastre bancare, atit de multe guverne din lume, a mai ales mass media. Sunt mindru acum ca sunt la acest post independent de televiziune. Mass media actuala propovadueste: violenta, degenerarea, degradarea. Hollywood-ul ii invata pe copiii nostri cum sa devina violenti, alcoolici si dependenti de droguri, sugerind ca acesta este modelul normal de viata. Singura cale adevarata in educatia copiilor este – asa cum faceti dumneavoastra – printr-un post de televiziune independent unde puteti sa le spuneti auditorilor adevarul despre valorile pe care oamenii trebuie sa le imbratiseze.

JP: Doctor Duke, spuneti-ne cum vedeti dumneavoastra scena politica americana…si ce impact are in politica mondiala.

DD: Cel mai important lucru de spus este ca USA NU este controlata/ condusa de poporul american; este controlata/ condusa de un foarte mic procent al poporului american reprezentat de sionisti/ zionisti radicali; ei dirijeaza politica externa si domina toate bancile!; in primul rind Rezervele Federale care in fapt reprezinta mama tuturor bancilor. In ultimii 30 de ani (Banca) Federal Reserve a avut numai presedinti si vice-presedinti doar sionisti…(DD): da citeva nume si sfirseste prin a afirma ca un vice-presedinte este Stanley Fisher care este si presedintele Bancii Nationale a Israelului si a Fondului Monetar International. Este straniu ca o asa de mica ninoritate sa aiba atita putere!…Mass media ne spune ca avem nevoie de diversitate…dar asta nu e diversitate! Nu vreau sa spun ca toti evreii sunt oameni rai; cunosc evrei am prieteni evrei care chiar sunt anti-sionisti; altii sunt evrei decenti care sunt parte a comunitatii si a natiunii noastre. Sunt insa grupuri de evrei care lucreaza nu pentru natiune ci pentru propriul lor interes. Spun de fiecare data si la orice emisiune ca fiecare cetatean al aceste planete are dreptul la libertate si independenta….ideia este ca orice natiune trebuie sa-si consolideze propriile ei valori nationale si sa se conduca ea insasi; nu sa fie condusa din afara de anumite entitati…asta este ceea ce eu consider cel mai important ca drepturi umane. Sunt mai mult de 600.000 de palestinieni fugariti din tara lor; dar tara lor a fost furata de catre aceste grupuri sioniste si sunt chiar din cind in cind omoriti in genocide…Israel este de fapt adevaratul terorist din lume…totusi Israelul nu ar fi putut face aceste lucruri abominabile impotriva palestinienilor daca grupurile lor sioniste nu ar fi condus chiar alegerile in USA; apoi sionistii sunt cei ce controleaza/ conduc tiparnitile de bani in USA versus Rezervele Federale si, de asemenea, ei controleaza / conduc politica afacerilor externe ale USA. Politica externa a SUA este condusa de John Kerry, care este din Statul Massachusetts iar numele Kerry este un nume comun irlandez, si asta e foarte bine pentru Statul Massachusetts cu multi descendenti irlandezi; insa numele lui adevarat esteKon Kohen – evreu ungur, fara nicio picatura de singe irlandez – insa si-a schimbat numele in avantajul lui politic; lumea considerindu-l irlandez. Cind el face afaceri in afara USA el de fapt le face in beneficiul Israelului si a organizatiei sioniste. Este surprinzator sa vezi cum atitia ministri de externe din multe tari de pe glob nu sunt de fapt parte a natiunii pe care o reprezinta. Chiar dumneavoastra in Argentina sunteti in aceiasi situatie cu ministrul dumneavoastra de externe.

AS: Va intreb in continuare, de ce USA se implica atit de mult in politica din statele din Orientul Mijlociu si mai ales cum aceasta grupare sionista penetreaza cele mai importante institutii in USA si in lume!?

DD: Chiar la dumneavoastra in tara sunt peste 100 (AS intervine si apune: sunt 160 de astfel de organizatii!) de organizatii evreiesti la baza, care lucreaza in comunitati bine si puternic organizate in religia lor care le spune ca ei sunt poporul ales de Dumnezeu. Ei sunt de fapt educati de mici, cum ca toate natiunile de pe pamint i-au persecutat de-a lungul istoriei; ca poporul evreu este unul special asa cum spune si vechiul testament; opus crestinilor care cred ca atunci cind a venit Cristos, El a venit pentru toata omenirea si ca salvarea omenirii este Isus Cristos, a tuturor celor care cred in cuvintele acestuia. Ce este curios, este ca o statistica venita din sinagogile din USA arata ca 50% dintre evrei se declara atei! Si multi dintre acestea sunt chiar lideri ai sinagogilor. Stiu ca Argentina este majoritara catolica si in Louisiana – unde am fost ales senator – 80% din populatie este catolica si va pot spune cu siguranta ca este imposibil ca macar un singur lider al oricarei biserici catolice sa poate fi ateu. Care este concluzia despre iudaism? Este ca de fapt ca cei mai multi evrei nu cred in viata de apoi, asadar cel mai important lucru pentru ei este sa acumuleze tot ce pot acumula in aceasta viata si apoi sa le lase averile dobindite copiilor lor. Mai cred cu tarie ca sefii/ liderii evreilor de fapt nu-i ajuta pe evrei; elita evreiasca – pentru imbogatire – a actionat in a se infiltra in controlul politicii externe al altor tari: politica externa a USA, Franta, UK, Canada, etc. Apoi, cele mai importante studiouri de la Hollywood sunt sub controlul evreilor…chiar BBC (British Broadcast Corporation) a caror emisiuni ajung in toata lumea si chiar aici in Argentina, iar englezii platesc taxe pentru aceasta, este detinuta de Danny Cohen care este 100% sionist. Lumea are impresia ca BBC este dedicat pentru populatia Angliei, insa este total fals. Sionismul este de fapt o forma de tribalism.

SA:….anul trecut am avut probleme cu lobisti sionisti deoarece le cerusem sa vorbim la o emisiune de a mea despre anti-semitism – care nu are aparent legatura cu anti-sionismul – explicindu-le ca de-a lungul istoriei evreii fie au fost izolati in comunitatile din tarile in care ajunsesera, sau chiar fugariti si ca acest lucru s-a intimplat incontinuu. Am mai spus ca fie e o problema cu ei (evreii) sau poate cu toata lumea din tarile unde au ajuns…dumnevoastra dr. David Duke nu vorbiti numai de anti-semitism ci de suprematia evreiasca. Spuneti-ne mai multe despre suprematia evreiasca/ iudaica.

DD: In primul rind vreau sa spun ca sunt foarte urit de sionisiti nu pentru ca eu as fi anti-semit, dar mai ales pentru ca in cartile mele eu ma bazez doar pe scrierile celor mai recunoscute carti evreiesti si a celor mai recunoscute personalitati de ale lor. Tot timpul fac trimiteri la textele lor si chiar mereu am cerut public ca daca voi fi prins cu o informatie falsa voi inceta de a mai scrie carti…Chiar ei spun ca nu exista de fapt anti-semitism ci ca acest lucru apare la nastere… Imi amintesc un interviu dat unei nuveliste evreice Emma Kurtz in Lousiana referitor la anti-semitism in care nu folosisem niciun cuvint de ura sau de dusmanie….Doamna a scris apoi o carte in care – mintind – a scris ca eu (desi nu mi-a scris si numele) as fi spus lucruri cu caracter anti-semit si ca aveam multa ura in interviul meu impotriva evreilor…ca sunt un monstru…ca anti-semitismul provine din sperma crestinilor/ „gentiles”…Asta este de fapt ceea ce ei fac si afirma ca un sfert din populatia pamintului (lumea crestina) uraste evreii/ iudeii; ca am avea acest microb in singe care ne facem sa-i urima pe acesti minunati evrei. Motivul real al populatiei de a se opune evreilor nu este pentru ca ei sunt evrei ci pentru ceea ce cei mai multi lideri ai lor fac. Ultima mea carte (Secretul din spatele comunismului) The Secret Behind Communism, pentru care am consumat o multime de timp prin arhivele rusesti referitor la Revolutia din Rusia. Va spun cu certitudine ca Revolutia din Rusia NU a fost facuta/ infaptuita de rusi; a fost finantata si in intregime condusa de evrei. Chiar Lenin a fost partial evreu, Trosky era de fapt Brownstein,si chiar majoritatea liderilor revolutionari; iar marele finantator al revoluitie a fost Jacob Schiff proprietar al Banci Internationale din New York; toate astea arata aspectul tribal al evreilor; comunismul este cunoscut ca fiind opusul capitalismului, atunci cum se explica ca unul dintre cei mai bogati oameni din lume finanteaza revolutia bolsevica – care presupune nationalizarea averilor particulare – altfel dicit ca acesta a fost sionist si un patriot evreu care a vrut sa-si ajute tribul; si pentru ca ura Rusia din cauza ca tarul era anti-semit. Dar tarul inainte de a fi „anti-semit” era mai intii un patriot rus: stia cum bancile internationale evreiesti jecmanesc tarile care imprumuta bani de la ei, era un foarte bun crestin observind distrugerea valorilor crestine de catre evrei in tarile din vestul Europei si in tara lui. De asemenea auziti mereu despre holocaustul produs impotriva lor si intr-o anumita masura este adevarat: au fost persecutii, evrei au fost omoriti, au fost lucruri oribile care s-au intimplat; dar dumneavoastra trebuie de asemenea sa intelegeti ceea ce a insemnat cel mai mare holocaust in istoria planetei pamint, care nu a fost holocaustul german ci holocaustul bolsevic/ „evreiesc”. Intre 20 si 40 de milioane de crestini rusi au fost ucisi de bolsevici si alte milioane in afara Rusiei, 23-30 de milioane in China, unde cei care au initiat comunismul au fost „evrei”; aveti toate aceste date in cartea mea Secretul din spatele comunismului.

SA: Sa mergem inapoi in Ucraina unde Stalin prin imfometare a ucis in anii ’30 peste 6 milioane…(7,…,9 milioane)

DD: De fapt cel care a facut aceasta crima in masa a fost Genrikh Grigoryevich Yagoda sef NKVD nascut cu numele de evreu Yenokh Gershevich Iyeguda. In Israel un mare istoric (evreu) Steven Plocker scrie intr-un articol: „Noi nu trebuie sa uitam ca unii dintre cei mai mari criminali din timpurile moderne au fost evrei” (v. http://www.ynetnews.com/articl… ) si ca seful NKVD (amintit mai sus) a fost cel care crease Gulagul Sovietic in care peste 40.000.000 de cetateni rusi fusesera incarcerati si ca el insusi a fost responsabil de moartea a cel putin 10 milioane de rusi. Si nimeni nu pomeneste despre el si nici un film nu s-a facut referitor la cel mai mare holocaust al omenirii; facut de evrei impotriva crestinilor; in care au fost omoriti mai multi oameni decit in toate razboaiele din toate timpurile la un loc! Si iata ca nu exista un singur film american care sa aiba ca tema acest cel mai mare holocaust asupra umanitatii. Toate studiourile de la Hoolywood def apt sunt sub controlul sionistilor. Intreb in emisiunile mele americanilor sa-mi exemplifice un singur film (american) in care sa fie vorba despre cea mai mare crima in masa impotriva umanitatii.

AS: Cum dumneavoastra vorbiti despre Genrikh Grigoryevich Yagoda si sistemul creat de evreii rusi de regimul de crima in masa sovietic, finantat de Leon Bronstein, Jacob Schiff, detinatori ale celor mai importante banci americane, cu partenerul lui Domnul Wartburg…. noi aici la TVL1 din BuenosAires ne intrebam ce se intimpla totusi la cel mai inalt nivel al lor…?

DD: …..

min. 30,…,90 la cerere…

Iata din nou interviul pe YouTube; urmariti din nou filmul pina la minutul 30 traducerea de mai sus:

https://www.youtube.com/watch?…

PS. Pentru cine vrea sa traduca „automat” poate sa foloseasca Google translate (engleza – romana), numai ca Google – care NU intelege nicio gramatica din lume – va va „picta” doar cuvinte romanesti; uneori fara de inteles. E cam ca in dilema: daca vrei sa fii angajat, trebuie sa ai experienta (intr-un domeniu); iar ca sa ai experienta, trebuie sa fi lucrat anterior.

less