Iulian MARES
586 aprobate

mares.iosif@gmail.com
195.254.183.242

 

 

 

Cum ridicam noi mingia la fileu!

Este atat de greu sa dai credit uriasului Cioran in fata pigmeului Adrian Cioroianu, care pe un post Tv national (TVR-2) tine o emisiune in care vorbeste asa de lejer despre „Holocaustul din Romania” (eu i-as propune sa descrie argumentat holocaustul romanilor) ca si atunci cand il saluta pe regele Spaniei folosind o limba de imprumut, mai mult, cu expresii din jargonul strazii:
„Aflat in Spania, in delegatia care-l insoteste pe presedintele Basescu in vizita oficiala, ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a incalcat din nou protocolul diplomatic, continuand seria gafelor diplomatice, relateaza Cotidianul.
Dupa intilnirea dezastruasa cu secretarul de Stat american, Condoleezza Rice, si gafa cu privire la trimiterea infractorilor in desert, Cioroianu uimeste din nou. In timpul ceremonialului de primire ministrul i s-a adresat regelui Juan Carlos intr-un limbaj colocvial. „Good point, good, good point“, i-a spus Cioroianu suveranului, imediat dupa ce i-a fost prezentat. Expresia folosita de Cioroianu s-ar traduce prin bine lovit sau bine tintit. In plus, ministrul nostru de Externe a continuat facindu-i regelui Juan Carlos semnul OK.
Cotidianul mentioneaza ca gestul lui Cioroianu este cu atit mai neobisnuit cu cit protocolul casei regale spaniole este foarte strict si riguros. Acesta prevede ca, atunci cind membrul unei delegatii ii este prezentat regelui, acesta nu trebuie decit sa incline usor capul in semn de respect.”

https://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-2027206-cioroianu-tras-bretele-regele-spaniei.htm

Iata ce declara teribilistul unui reporter:
„R. In concluzie, din punct de vedere istoric, Romania poate fi trecuta pe lista tarilor care au organizat explicit Holocaust pe teritoriul sau?
A.C. Romania poate fi mentionata pe lista statelor ale caror regimuri politice, intr-un anumit moment istoric, au adoptat modelul nazist de „solutionare” a problemei evreiesti din Europa.”

Las firbinti!
Celentano: Baaa, esti prost?
Firicel: Baaa, esti nebun?

https://www.zf.ro/politica/adrian-cioroianu-manualele-de-istorie-au-ocolit-calvarul-evreiesc-din-anii-40-2977598

Dezaprobă |  |