caroline gunderode
52 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
81.247.234.205

 

Nu exista un virus viabil caci absolut tot ce au vazut savantii pana acum sunt bucati din virusi combinate cu halci de carne extrase din oameni si animale moarte .- privita treaba la aparatura cea mai cea !!!de ultima ora !!!
In Germania nu exista nici pana azi un mod de a detecta „virusul” la modul stiintific !!!!!!!!!!totul este o gogoasa detectoare – si in Romania la fel !!!!!!
Niciun legist nu a putut , prin putinelele, foarte putinele autopsii ce s-au facut, nu a putut detecta un „virus” despre care sa se poata zice : uite-l !!! asta este inculpatul ! asa arata gogomania in mod exact stiintific ! Un comprimat de bucati de virusi plus mortaciuni nu are nici viata nici vigoare sadevina un organism virulent care sa atace alte organisme !!!!!!!!!!!!!!
Dr-ul Drosten – „dr-ul guvernului merkelistilor”, cum ii zic nemtii, individul mereu si in exclusivitate aratat poporului de curvele mediatice care tin Germania sub ocupatie – tocmai s-a dovedit ca este un escroc de calibru cu patent : : OCUPA O CATEDRA UNIVERSITARA FARA SA AIBE LUCRARE DE DOCTORAT SI CU UN MASTER PLAGIAT !
GATES I-A DAT BANET „PENTRU CERCETARE” PTR VACCIN, SI LUI SI LUI MARKEL ! CARE-I VA PLATI PARANDARATUL CUMPARANDU-I VACCINURILE CU INTENTIE SA FIE OBLIGATORII !!!
BORFASII CARE VOR SA OBLIGE LUMEA LA VACCINARE OBLIGATORIE AR TREBUI PEDEPSITI PESTE TOT CU PEDEPSE EXEMPLARE IN PIETE PUBLICE !
Universitarul imunolog dr Suharit Bakhdi spune ca a fost unul dintre cei mai prosti studenti ai lui !!!Acest om de stiinta refugiat thailandez cu o minunatie si o mare finete de caracter, educat in Germania, a avut mii de studenti ! Si el spune ca carantina a fost ilegala si total indezirabila ca si mastile total ineficiente stiintific!

AICI DESPRE ASPECTUL ADEVARAT AL NE-VIRUSULUI SUB APARATURA CEA MAI EXTRAORDINARA A EPOCII NOASTRE :

link:
https://www.youtube.com/watch?v=GAIQ8GrosDQ
titlu:
Dr Lanka entlarvt Prof. Drosten als Betrüger – von Barbara Kahler 22.06.2020