radu Stefan
111 aprobate
gmail.comx
.
Democratia a favorizat intotdeauna formarea statului in stat de catre alogeni !
E simplu!
Luati istoria si puricati-o !
Fara un lieder puternic , ales in urma dovedirii de sine in fata poporului, nu iesim din aceasta sarlatanie cronica – zisa “democratie” – in care fariseii tin statele actualmente !
Ori recunoasteti ca parazitii infloresc in democratie pana la paroxism, ori n-ati priceput structura lor parazitara actuala derivata din etnopsihologia lor perversa si criminala care ne cucereste din interior si din exterior, cu si fara arme !
Democratia este climatul lor cel mai propice pentru a se instala, a cere intai protectie, pe post de victime, de exclusi din alte parti, apoi drepturi egale cu bastinasii tarii respective, si apoi fura tara respectiva, instalandu-si statul lor propriu !
O explica foarte pertinent in diverse pelicule discutand starea de distrugere a Frantei actuale , Philippe Ploncard d’Assac
Tocmai il ascult – el arata cum i-a fost furata Franta lui si francezilor neaosi descriind un jaf al proprietatilor tarii similar cu cel din Romania, al intreprinderilor plus mutarea lor inafara tarii, spre a eluda taxele, preluarea proprietatilor tarii la toate nivelurile de catre alogenii care se dau drept francezi si nu-s , care practica distrugerea fizica si culturala a tarii, si instalarea fortelor de represiune si de colonizare actuala in spinarea poporului francez etc .
El declara ca politia este in aparare legitima contra drojdiei sociale care o agreseaza peste tot !
TOT EL ARATA CA REVOLUTIA FRANCEZA A INCEPUT TOT ASA, PRIN STARNIREA DROJDIEI SOCIALE DIN ORASE CONTRA FRANCEZILOR, de catre alogenii din masonerie .
NOI SUNTEM TOTI IN LEGITIMA APARARE, INARMATI-VA SI APARATI-VA! SI VOI SI POLITIA FRANTEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU FITI CRETINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El indeamna parintii sa refuse vaccinele categoric si sa dea statul in judecata caci legea interzice impunerea de tratamente neacceptate si nedorite de cetateni .
Tot el indeamna parintii sa-si ia copiii din scoli si s a-i educe acasa !
Se pare ca este constitutionala aceasta posibilitate . In USA, ESTE ! Cred ca si in Franta odata ce o da drept solutie, d’Assac ! Trebuie sa aflu cum stam in Romania ?
Stie cineva daca constitutia permite educarea acasa a copilului , scos din scoala , daca parintele nu accepta scoala ?
TOT EL SPUNE:
DECE IN IZRAEL VACCINUL NU ESTE OBLIGATORIU PENTRU COPII IAR IN FRANTA ESTE OBLIGATORIU ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Eoarte interesante comentarii asupra actualitatii Frantei de azi !!!
Actualité et politique du 13 janvier 2018