surena
52 aprobate

surena_surena@outlook.com
92.85.42.202

 

Sincer mă așteptam la mai mult din partea ta…..
Ca să-mi spui că împărtășesc propaganda putinistă ori că un sistem defensiv nu poate deveni ofensiv. Nu are rost să comentez…
Văd că nu faci distincția între Rusia bolșevică și URSS, respectiv între teritoriile Rusiei bolșevice în care nu existau republici unionale, republici autonome, așa că a veni și a spune că s-a tranșat în 1989 dovedește o lipsă de informații pe care încerci să o acoperi cu 1989.
Ce a fost în 1989 în URSS?
”De cand ai ajuns tu sa crezi propaganda Putinista in schimbul celei occidentale” ? mă întrebi, oarecum revoltat. Pe bune? Asta ai înțeles tu din comentariul meu? Eu vorbesc de cauza conflictului iar tu îmi dai zor cu propaganda…..
Putin spune același lucruri de ani, zeci de ani de zile nu a venit cu nimic nou. Nou pentru tine și Occident este ….războiul….Dar ce este Sorine războiul conform lui Clausewitz?
Cei 3 milioane de ucraineni au fugit din calea războiului…așa cum au fugit și din Nagorno, din Donbas, din Abhazia, din Siria, din Afganistan, din Irak, din Bosnia, din Sudan, din Somalia…
Israelul a dat dovadă până acum de bun simț. După ce l-a ascultat de Zelinski politicos, asta în condițiile în care l-a umilit pe premierul Israelului, premier ce s-a dus la căpcăunul Putin, și atât! Știi de ce? Pentru că la o TV publică ucraineană s-a făcut apologia nazistului Eichmann. A doua zi fără tam, tam Israelul a blocat vizele la liber ale ucrainenilor. În aceste condiții evreul Zelinski s-a adresat Parlamentului israelian. Dar mistificările cu privire la crimele oribile ale ucrainenilor asupra evreilor, tragerea la răspundere a israelienilor pentru ”holocaustul” ucrainenilor, asta după ce au negat crimele împotriva cetățenilor ucraineni de naționalitate rusă în Donbas, și interzicerea a 18 partide (ce au condamnat invazia, au îndemnat poporul la rezistență) nu au schimbat părerea tuturor parlamentarilor israelieni: Ucraina este un stat indulgent cu neonaziștii și la fel de criminal ca Rusia.
Sorine de ce există statui în Ucraina ale criminalului nazist Stepan Bandera?
Sorine de ce crimele Armatei negre din 1918 asupra românilor ce au atras intervenția Armatei române sunt negate iar eliberarea Bucovinei este considerată invazia României?
Sorine de ce în discursul său oficial Zelinski a mulțumit tuturor minorităților naționale mai puțin românilor?
De ce Zelinski a cerut ajutorul Israelului spunând că Ucraina este precum Israelul înconjurată de inamici?
Poți să o treci întrebările tot la propaganda putinistă și ai închis subiectul.
Înainte de a mă acuza de putinism ori de preferință a Rusiei în dauna Ucrainei ar fi trebuit să-mi citești comentariile cu privire la Ucraina ori Rusia.
În perioada în care diplomația română a intervenit decisiv în normalizarea relațiilor americano-chineze și sovieto-chineze am reținut un singur lucru. Diplomații români au declarat că au plecat de la cauza ce a determinat relațiile proaste. Ar trebui să cugeți la acest aspect