De ce America are Arme Biologice în Ucraina ?

2022-03-11T18:02:00+02:0011 martie 2022|Textele altora|

Tucker Carlson: Cineva trebuie să explice de ce America are Arme Biologice în Ucraina

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Audiată în Congres, sub-secretarul american Victoria Nuland a recunoscut sub jurământ ceea ce administrația SUA a negat până acum cu vehemență.
Un comentariu incendiar al probabil celui mai mare ziarist de televiziune din lume, Tucker Carlson de la Fox News, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Dacă în urmă cu patru zile ne-ar fi spus cineva că administrația Biden finanțează laboratoare biologice secrete peste tot în Ucraina, nu l-am fi crezut.
Mai mult, dacă ne-ar fi spus cineva că administrația nu doar că a finanțat aceste laboratoare biologice secrete din Ucraina, dar nici nu a reușit să pună în siguranță conținutul lor mortal înainte de invazia Rusiei – o invazie despre care administrația știa că se va produce, o invazie pe care a incitat-o – dacă ne-ar fi zis cineva toate astea acum patru zile, l-am fi trimis la plimbare și l-am fi considerat nebun.
Era pur și simplu prea absurd. O poveste ca asta nu avea cum să fie adevărată.
În plus, știam deja cu certitudine că este un fake news. Cum de știam asta? Pentru că noi citim USA Today, ziarul Americii.
După câteva ore de la invazia Rusiei, USA Today a publicat un articol în care îi combătea pe toți nebunii care vorbeau despre laboratoare biologice secrete în Ucraina.
Iată titlul: „Verificare a faptelor: Afirmație falsă despre laboratoare biologice în Ucraina, legată de campania rusă de dezinformare.”
Așadar, dacă vă uitați mai atent la acest articol – și noi am făcut-o, pentru că eram interesați – veți observa că această „verificare a faptelor” avea ca sursă oficiali anonimi din guvernul ucrainean și oficiali din Departamentul de Stat al lui Biden.
Nu existau surse obiective pentru acest subiect, totuși povestea părea închisă. În articol se preciza emfatic: „Rusia s-a asociat cu China pentru amplifica și mai mult afirmația falsă despre laboratoarele SUA din Ucraina”.
OK. USA Today zice că era dezinformare rusească. Se poate. Însă verificarea faptelor nu s-a oprit. Era bizar. Am continuat să vedem aceeași verificare publicată iar și iar.
Ca și cum, în ciuda nesfârșitelor clarificări oficiale, unele persoane refuzau să dea crezare administrației Biden. Ca și cum ar fi preferat propaganda rusă și ar fi fost membri QAnon.
Presupunem asta, pentru că așa ne-a zis revista Foreign Policy.
Potrivit Foreign Policy, QAnon era cel care răspândea frenetic „afirmații false despre laboratoare americane de arme biologice din Ucraina”.
Evident, aceste laboratoare nu existau. Nu era decât o altă minciună a rușilor, care, se știe, mint cum respiră.
Apoi a intervenit și Uniunea Europeană, punându-și toată credibilitatea în joc pentru a dezminți această afirmație.
Sunt teorii ale conspirației, ne-a zis UE, sunt minciuni răspândite de Putin.
Un purtător de cuvânt al UE a ținut să ne reamintească faptul că „credibilitatea informațiilor furnizate de Kremlin este în general foarte îndoielnică și scăzută”.
Era bine de știut.
„Sistemul de dezinformare rus are reputația de a promova povești manipulatoare despre arme biologice și pretinse laboratoare secrete.”
Prin urmare, am decis că nu vom dedica o emisiune laboratoarelor secrete din Ucraina. Ultimul lucru pe care am dori să-l facem în această emisiune este traficul de dezinformare rusă răspândită de QAnon. Deci am lăsat baltă toată povestea.
Așa stăteau lucrurile până ieri, când am urmărit audierea din Comisia senatorială de Afaceri Externe.
Depunea mărturie Victoria Nuland, lucru care ne-a stârnit interesul. Nuland este unul din personajele care ne-au adus războiul din Irak și care nu a prezentat niciodată scuze pentru asta, dar a continuat să fie promovată, pentru că așa merge treaba la Washington.
Toria Nuland este acum subsecretar de stat al lui Joe Biden, responsabil de Ucraina și care știe multe despre Ucraina.
În 2014, Toria Nuland a organizat o lovitură de stat în Ucraina. În numele democrației, desigur. Deci este o sursă bine informată în legătură cu Ucraina.
Așadar, pe când dialoga ea cu senatorul Marco Rubio în timpul audierii, la un moment dat Rubio a avut o abordare la care nimeni nu se aștepta. A întrebat-o pe Nuland dacă Ucraina are arme biologice.
Nu ne-am fi imaginat niciodată că Ucraina are arme biologice. De ce ar avea Ucraina arme biologice?
Deci, părea o întrebare destul de bizară, dar nu era nici pe departe atât de șocantă pe cât a fost răspunsul obținut.
Iată ce a zis Toria Nuland.
Sen. Marco Rubio: Ucraina deține arme chimice sau biologice?
Victoria Nuland: Ucraina dispune de instalații de cercetări biologice, în legătură cu care de fapt suntem foarte îngrijorați acum, deoarece trupele ruse, forțele ruse ar putea încerca să preia controlul asupra lor. Colaborăm deci cu ucrainenii în privința modului în care ei pot împiedica ca vreunul din materialele de cercetare să nu cadă în mâinile forțelor ruse, dacă acestea s-ar apropia.
„Ucraina deține arme biologice?” – „Da, Ucraina are instalații de cercetări biologice.”
Cum? Vreți să spuneți laboratoare biologice secrete, ca laboratoarele biologice secrete pe care categoric Ucraina nu le are?
Ucraina are așa ceva? Da, are. Și nu doar că Ucraina are laboratoare biologice secrete, a spus Toria Nuland, dar orice ar face ei în aceste laboratoare secrete e atât de periculos și de înfricoșător încât este, a spus ea, „destul de îngrijorată” că așa-numitele materiale de cercetare din interiorul acestor laboratoare biologice ar putea cădea în mâinile forțelor ruse.
Încercăm să nu folosim grosolănii pe post pentru a descrie ce reacție am avut. Să spunem doar că ne-a căzut fața.
Sub prestație de jurământ, într-o audiere publică a unei comisii, Toria Nuland a confirmat că dezinformarea rusă, despre care ne-au împuiat capul zile la rând că este o minciună și o teorie a conspirației, și că trebuie să fii nebun sau imoral s-o crezi, este, de fapt, întru totul adevărată.
Uau! Astfel de lucruri nu auzi în fiecare zi la Washington. Zeci de întrebări îți vin în minte. Ce fac ei cu exactitate acolo, în acele laboratoare biologice secrete ucraiene?
Ucraina este cea mai săracă țară din Europa. Nu este chiar o vatră a cercetărilor biomedicale. Presupunem că nu e vorba de laboratoare farmaceutice care dezvoltă noi medicamente împotriva leucemiei.
După răspunsul tău, Toria Nuland, presupunem – pentru că aproape ai spus-o – că aceste cercetări au o aplicație militară și că lucrează la arme biologice. Asta sugerează răspunsul tău.
De ce am finanța așa ceva în Ucraina și de ce nu ați securizat conținutul acestor laboratoare biologice înainte de sosirea rușilor, despre care știați că va avea loc?
Și de ce ați făcut tot posibilul pentru a minți opinia publică americană despre acest subiect?
Dacă „materialul acestor cercetări” ar scăpa într-un fel sau altul din laborator – și pari foarte îngrijorată de asta – care ar fi efectele asupra Ucrainei și apoi asupra restului lumii?
Cum ne putem pregăti de consecințele acestui lucru care vă îngrijorează? Nu ar trebui să ne pregătim?
Se pare că am petrecut ultimii doi ani trăind împreună cu un agent patogen a cărui origine se afla într-un alt laborator biologic secret, finanțat tot de guvernul Statelor Unite.
Suntem deci preocupați de toate aceste întrebări. Mi se pare normal Sunt o parte din întrebările pe care le-am fi pus și noi, dacă am fi fost senatori americani, ceea ce nu e cazul.
Știm, există o limită de timp. Blestemată să fie ea, pentru că, în mod cert, din cauza limitei de timp, Rubio nu a pus aceste întrebări. În loc de asta, a schimbat subiectul și ne-a spus încă o dată că Putin e rău.
Marco Rubio: Dacă s-ar petrece un incident, sau un atac cu o armă biologică, în Ucraina, potrivit dvs. există vreo îndoială că 100% rușii s-ar afla în spatele lui?
Victoria Nuland: Consider că nu există nici o îndoială, dle senator, și este stratagema clasică a rușilor de a arunca vina pe alții pentru ceea ce plănuiesc să facă ei înșiși.
Luați un pix și notați. „Este o stratagemă clasică a rușilor de a arunca vina pe alții pentru ceea ce plănuiesc să facă ei înșiși…”
Asta a spus Victoria Nuland. Aproape că ne-a pufnit râsul. Deci, ceea ce spui, Victoria Nuland, este că dacă am finanțat laboratoare biologice secrete în Ucraina, dar am dorit să ascundem acest lucru de contribuabilii care plătesc pentru ele, atunci trebuie să mințim în legătură ele pretinzând că rușii mint în legătură ele.
Cu alte cuvinte, este posibil să duci o întreagă campanie de dezinformare pretinzând că ceilalți duc o întreagă campanie de dezinformare.
Asta vrei să spui, Victoria Nuland? E amuzant.
Ce nu este însă deloc amuzant este că totul e real. L-am invitat în seara aceasta în emisiune pe Marco Rubio să ne spună ce știe despre aceste laboratoare biologice. A refuzat să vină. Invitația rămâne deschisă.
Între timp, să recapitulăm puțin ceea ce știm pe această temă.
Vom începe cu ce a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Rusia.
Nu am fi făcut niciodată asta. Nu am difuzat niciodată așa ceva în emisiune până acum. Pentru că suntem americani și când dorim să știm ceva îi întrebăm pe oficialii noștri, persoanele pe care le alegem și cărora le plătim salariile, deoarece aceasta este țara noastră. Nu recurgem la surse străine pentru că acordăm în primul rând încredere surselor proprii.
Însă, când se dovedește că oamenii care ne reprezintă și conduc guvernul nostru ne mint, nu prezintă scuze pentru asta și fac lucruri oribile în numele nostru, atunci trebuie să fim mai deschiși și cel puțin să evaluăm ce spun alții.
Iată deci afirmațiile ruse:
Igor Konacenkov: În cursul operațiunii militare speciale, au fost descoperite acțiuni ale regimului (ucrainean) de ștergere a urmelor programului biologic militar aflat în curs de dezvoltare în Ucraina, finanțat de Ministerul Apărării din SUA.
Poate că asta a stat la originea teoriilor conspirației despre care verificările știrilor ne-au spus că era o dezinformare rusă.
Cităm:
„Program biologic militar aflat în curs de dezvoltare în Ucraina, finanțat de Ministerul Apărării din SUA.”
Asta afirmă rușii.
Separat, un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Rusia spune că ucrainenii lucrau la dezvoltarea de agenți patogeni mortali, inclusiv ciumă și antrax.
Este adevărat?
Sigur că nu vom lua de bun tot ce spun rușii despre asta. Departamentul Apărării din SUA are un site care conține acest clip de presă despre deschiderea unei unități de cercetare biologică în Ucraina, în 2010.
„Senatorul american Dick Lugar a salutat deschiderea Laboratorului Central Interimar de Referință din Odessa, Ucraina, săptămâna aceasta, anunțând că acesta va avea un rol determinant în cercetările pe agenți patogeni periculoși folosiți de bio-teroriști. Laboratorul de bio-securitate de nivelul 3 va fi folosit la studierea antraxului, tularemiei și febrei Q, precum și altor agenți patogeni periculoși.”
Apoi National Pulse a scos la lumină raportul din 2011 al Academiei Naționale de Științe a Statelor Unite, care explica de asemenea că laboratorul din Odessa „se ocupă cu identificarea agenților patogeni biologici deosebit de periculoși”.
Așadar, finanțăm crearea de agenți patogeni mortali pentru a-i putea studia și împiedica infectarea cu ei a altor oameni.
Sunt multe exemple ca acestea. Ambasada Statelor Unite din Ucraina are o pagină pe site în care practic explică faptul că oameni de știință americani și ucraineni au realizat o sumedenie de astfel de experimente.
Unele dintre proiecte cuprindeau cercetări pe virusul pestei porcine africane, pe virusul febrei hemoragice și pe diverși viruși respiratori.
Elementul esențial este că site-ul Ambasadei SUA conține și linkuri către fișiere de informații, despre sprijinul american acordat cercetărilor biologice din Ucraina, însă toate aceste linkuri au fost dezactivate.
Bizar. Este vorba de guvernul nostru. Noi îl plătim. Repet, se află acolo în numele nostru, al cetățenilor americani, dar noi nu îi putem citi pagina de pe site.
Cum este posibil? Nu au dreptul să ne mintă!
Din fericire, pagina Web este arhivată, iar fișierele de informații arată clar finanțările Ministerului american al Apărării pentru laboratoarele din Ucraina. Sunt absolut reale.
Îmi pare rău, USA Today, ziarule american, este întru totul adevărat!
Puteți să căutați pe Internet, dacă vreți.
În fața tuturor acestor dovezi, Pentagonul continuă să mintă. De fapt, repetă aceleași minciuni incredibil de stupide – complet dicreditate acum – pe care verificatorii de știri ni le repetă de săptămâni întregi.
Iată-l azi pe purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby:
John Kirby: Acuzațiile ruse sunt absurde. Sunt ridicole și, știți, după cum spunea bunicul meu, catolic irlandez, reprezintă o adunătură de fleacuri. Nu e nimic deosebit. Este propaganda clasică rusească și în locul vostru nu i-aș acorda nici o atenție… Nu aș irosi nici o picătură de cerneală pe acest subiect.
Ziarist: Bine, dar ne puteți explica… A exstat vreo legătură între…?
John Kirby: Nu dezvoltăm arme biologice sau chimice în Ucraina. Acest lucru nu se întâmplă.
„În locul vostru, nu aș irosi nici o picătură de cerneală pe acest subiect…”
Mai întâi, domnule birocrat, nu e treaba dumitale să decizi asta. Avem o presă liberă în această țară.
Observați însă că, la final, Kirby refuză să răspundă la întrebare.
A existat vreo legătură între Pentagon și o unitate de arme biologice din Ucraina, și dacă da, care este această legătură?
Bine, am înțeles, e dezinformare rusească, dar care e răspunsul?
Nu dezvoltăm Arme de Distrugere în Masă în Ucraina, în acest moment! OK, am înțeles, dar de ce finanțăm aceste laboratoare, și mai exact, ce finanțăm de fapt?
Am luat și noi legătura cu Departamentul de Stat, care ne-a oferit o declarație cu vorbe foarte atent alese:
„Departamentul de Apărare al Statelor Unite nu deține sau exploatează laboratoare biologice în Ucraina.”
Nu că ar fi zis cineva că ar fi făcut-o… Dar să continuăm citatul:
„Sub-secretarul Nuland făcea referire în mărturia sa la laboratoarele din Ucraina pentru diagnosticare și bio-apărare, care nu sunt instalații de arme biologice.”
Care este exact diferența? Să continuăm citatul:
„Aceste instituții combat amenințările biologice din țară.”
Asta nu înseamnă nimic. Așa poți descrie și arsenalul nostru nuclear ca fiind defensiv. Armele noastre nucleare nu sunt concepute  să omoare pe cineva. Sunt concepute să împiedice alte persoane să ne omoare pe noi, dar tot arme nucleare rămân.
Când veți înceta să mințiți și să ne ziceți ce se petrece? Și, mai mult, de ce nu ați securizat acele materiale?
Deci, da, finanțăm laboratoare biologice secrete în Ucraina, însă sunt laboratoare de diagonosticare și bio-apărare care combat amenințările teroriste.
Dacă e vorba de laboratoare pur defensive, de ce era Victoria Nuland atât de îngrijorată că rușii ar putea pune mâna pe materialele din aceste instalații?
Alte puteri ale lumii au ajuns la concluzia care pare evidentă.
Repet, nu ne place să facem asta, însă i-am întrebat pe purtătorii noștri de cuvânt și au mințit.
Mergem atunci la Ministerul de Externe al Chinei, o țară pe care o disprețuim. Iată ce a spus astăzi. Face apel ca inspectori din domeniul armamentului să cerceteze aceste unități din Ucraina imediat.
Zhao Lijian: În ultimii douăzeci de ani, Statele Unite au blocat crearea unui cadru de verificare a Convenției de la Geneva privind armele biologice și au refuzat să accepte inspectarea instalațiilor biologice din interiorul și exteriorul frontierelor lor. Această decizie a agravat și mai mult îngrijorarea comunității internaționale. Cerem încă o dată Statelor Unite să ofere lămuriri complete despre activitățile lor bio-militare din interiorul și exteriorul frontierelor și să accepte o verificare multilaterală.
„Ia uite-i cum difuzează pe ecran propagandă rusească și chinezească!”
Da, am făcut-o! Difuzăm și propaganda guvernului SUA pe ecran, cu diferența că ne așteptăm să fim mințiți de guvernele străine, nu de al nostru.
Nu suntem globaliști. Credem într-o singură țară. Țara aceasta, Statele Unite ale Americii. Nu ne așteptăm să fim mințiți de guvernul nostru și nu acceptăm acest lucru.
Dar să mergem la esența a ceea ce tocmai a spus guvernul chinez. În general nu suntem de acord cu ce spune guvernul chinez, însă, de data asta, a făcut o remarcă corectă.
Știm acum că agenți biologici periculoși, fie că le spui arme sau nu, e total irelevant… Este pistolul o armă? Nu și când vânezi prepelițe. Când te afli însă într-un schimb de focuri, atunci este. Aceasta este o dezbatere semantică irelevantă.
Știm așadar că, „mulțumită” administrației Biden, agenți biologici periculoși au rămas nesecurizați într-o zonă haotică de război.
La un moment dat, va trebui să aflăm cum s-a petrecut asta și cine a luat deciziile. Avem dreptul de a ști și să sperăm că cineva din Congres, probabil nu Marco Rubio, va merge la fondul problemei.
Până atunci, însă, ne rugăm să existe o persoană matură, undeva, în guvernul Statelor Unite, căreia îi pasă suficient de mult și care să aducă sub control această situație imediat.

5 Comments

 1. Buta Dumitru 11 martie 2022 la 10:25 pm - Raspunde

  Economistul, jurnalistul și scriitorul german Ernst Wolff a dezvăluit câteva informații despre școala lui Schwab pentru „tineri lideri globali”, care sunt relevante pentru înțelegerea evenimentelor mondiale din timpul pandemiei, într-un videoclip difuzat în cadrul podcastului german Corona Ausschuss (Comitetul Corona). Deși Wolff este cunoscut în principal ca un critic al sistemului financiar globalist, în ultima vreme s-a concentrat pe scoaterea la lumină a ceea ce el consideră a fi agenda ascunsă din spatele măsurilor anti-Covid adoptate în întreaga lume.
  Începuturi misterioas
  Povestea începe cu Forumul Economic Mondial (WEF), un ONG fondat de Klaus Schwab, un economist și inginer mecanic german, în Elveția, în 1971, pe când avea doar 32 de ani. WEF este cel mai bine cunoscut publicului pentru conferințele pe care le organizează în fiecare an, în luna ianuarie, la Davos, în Elveția, și care au ca scop aducerea laolaltă a liderilor politici și de afaceri din întreaga lume pentru a discuta problemele momentului. În prezent, este una dintre cele mai importante rețele din lume pentru elita puterii globaliste, fiind finanțată de aproximativ o mie de corporații multinaționale.
  WEF, care, până în 1987, s-a numit Forumul European de Management, a reușit să reunească 440 de directori din 31 de țări încă de la prima sa întâlnire, în februarie 1971, ceea ce, după cum subliniază Wolff, a fost o realizare neașteptată pentru cineva ca Schwab, care nu avusese până atunci decât foarte puțină experiență internațională sau profesională. Wolff crede că motivul se poate datora contactelor pe care Schwab și le-a făcut în timpul studiilor sale universitare, fiind, printre altele, coleg cu nimeni altul decât fostul consilier pe probleme de securitate națională și secretar de stat Henry Kissinger. Wolff subliniază, de asemenea, că, în timp ce Schwab se afla acolo, Harvard Business School planifica înființarea unui forum de management propriu, și este posibil ca Harvard să îi fi delegat acestuia sarcina de a-l organiza.
  Inițial, Forumul a reunit doar persoane din domeniul economic, dar, în scurt timp, a început să atragă politicieni, personalități din mass-media (inclusiv de la BBC și CNN) și chiar celebrități.
  Școala Young Global Leaders: Incubator al Marii Resetări?
  În 1992, Schwab a înființat o instituție paralelă, școala Global Leaders for Tomorrow, care a fost ulterior, în 2004, reorganizată sub numele de Young Global Leaders. Cursanții școlii trebuie să depună o cerere de admitere și sunt apoi supuși unui proces riguros de selecție. Printre membrii primei promoții a școlii, în 1992, se numărau deja mulți dintre cei care au devenit ulterior personalități politice liberale importante, precum Angela Merkel, Nicolas Sarkozy și Tony Blair. În prezent, școala are aproximativ 1.300 de absolvenți, iar lista lor include mai multe nume de persoane care au ajuns să conducă instituțiile de sănătate ale țărilor de care aparțin. Patru dintre aceștia sunt foști și actuali miniștri ai sănătății din Germania, inclusiv Jens Spahn, care este ministru federal al sănătății din 2018. Philipp Rösler, care a fost ministru al sănătății din 2009 până în 2011, a fost numit director general al WEF de către Schwab în 2014. În filmarea pe care o prezentăm mai jos, Schwab îl numește și pe Vladimir Putin ca absolvent al Școlii mai micilor sau mai marilor dictatori, alături de Angele Merkel și Justin Trudeau, în cazul căruia afirmă chiar mai mult, și anume că „mai bine de jumătate din Cabinetul său sunt absolvenții noștri”:
  Alte nume sonore de pe lista școlii sunt Justin Trudeau, premierul Canadei, Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande, ale cărei măsuri stricte de închidere au fost lăudate de autoritățile sanitare mondiale; Emmanuel Macron, președintele Franței; Sebastian Kurz, care a fost până de curând cancelarul Austriei; Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei; Jean-Claude Juncker, fost prim-ministru al Luxemburgului și președinte al Comisiei Europene; și Annalena Baerbock, liderul Verzilor germani, care a fost primul candidat al partidului pentru funcția de cancelar la alegerile federale din acest an și care se află încă în cursa pentru funcția lui Merkel. De asemenea, îl găsim pe listă pe guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, care a fost selectat pentru promoția 2005, precum și pe fostul candidat la președinție și actualul ministru al Transporturilor din SUA, Peter Buttigieg, care este un absolvent foarte recent, fiind selectat pentru promoția 2019. Toți acești politicieni care au fost în funcție în ultimii doi ani au favorizat răspunsuri dure la pandemia COVID-19, care, „întâmplător”, au și crescut considerabil puterea guvernelor lor.

  Dar lista de absolvenți ai școlii nu se limitează la lideri politici. Acolo găsim și mulți dintre liderii industriei private, printre care Bill Gates, de la Microsoft, Jeff Bezos, de la Amazon, Richard Branson, de la Virgin, și Chelsea Clinton, de la Fundația Clinton. Din nou, toți aceștia și-au manifestat sprijinul pentru un răspuns global la pandemie, iar mulți dintre ei au obținut profituri considerabile ca urmare a măsurilor adoptate.

  Și din rândul românilor pot fi menționate cel puțin două persoane care au absolvit această școală pentru a avansa în carieră. Una este Irina Anghel-Enescu, absolventă a promoției 2014, iar cealaltă este Oana Bizgan-Gayral, care a absolvit școala lui Klaus Schwab în 2018. Probabil singurul lucru care a recomandat-o pe Oana Bizgan-Gayral este faptul că este membră în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați din cadrul Parlamentului României.

  Oana Bizgan-Gayral, fostă consilier a vice-premierului în Guvernul Cioloș și fostă deputată USR, adulatoare a „parteneriatelor civile”, deținea simultan funcții plătite cu 7000 de lei pe lună în nu mai puțin de trei Consilii de Administrație: la CNAS, în urmă unei decizii a premierului Dacian Ciolos din 29 septembrie 2016, l a SALROM din iulie 2016 și la Daewoo-Mangalia Heavy Industries (DMHI), în urma unei decizii AGA din aprilie 2016.

  Wolff crede că oamenii din spatele WEF și al școlii Global Leaders sunt cei care decid cu adevărat cine va deveni lider politic, deși subliniază că nu crede că Schwab însuși este cel care ia aceste decizii, el fiind un simplu facilitator. De asemenea, el subliniază că printre absolvenții școlii se numără nu numai americani și europeni, ci și asiatici, africani și sud-americani, ceea ce arată că școala are, cu adevărat, o influență mondială.

  În 2012, Schwab și WEF au fondat încă o instituție, Global Shapers Community, care reunește persoanele cu potențial de conducere din întreaga lume cu vârsta sub 30 de ani, selectate de aceștia. Aproximativ 10.000 de participanți au trecut prin acest program până în prezent, și organizează cu regularitate întâlniri în 400 de orașe. Wolff consideră că acesta reprezintă un alt cadru de testare, în care viitorii lideri politici sunt selectați, verificați și pregătiți înainte de a fi introduși în aparatul politic mondial.

  O altă caracteristică pe care absolvenții Global Leaders o au în comun este faptul că majoritatea dintre ei au CV-uri foarte subțiri, dincolo de participarea lor la program înainte de a fi ridicați în poziții de autoritate, ceea ce poate indica faptul că legătura lor cu instituțiile Schwab este factorul decisiv în lansarea carierei lor. Această stare de fapt este foarte evidentă atunci când absolvenții școlii sunt luați public la întrebări pe teme despre care nu au fost instruiți să vorbească în prealabil, iar dificultatea pe care o întâmpină în găsirea unor răspunsuri este deseori foarte evidentă. Wolff susține că rolul lor este doar acela de a acționa ca purtători de cuvânt pentru subiecte care cei din umbră doresc să fie discutate în dezbaterile publice.
  Servitorii lui Schwab în acțiune
  Având în vedere nemulțumirea tot mai mare față de măsurile „anti-Covid” implementate de absolvenții școlii, care sunt acum lideri naționali, Wolff crede că este posibil ca acești oameni să fi fost selectați datorită dorinței lor de a face tot ce li se spune și că li se pregătește un eșec, în așa fel încât reacția ulterioară să poată fi exploatată pentru a justifica crearea unei noi forme de guvernare globală. Într-adevăr, Wolff remarcă faptul că politicienii cu personalități individuale și opinii puternice și originale sunt tot mai rari, iar trăsătura distinctivă a liderilor naționali din ultimii 30 de ani a fost docilitatea și aderarea lor la o linie globalistă strictă dictată de sus. Acest lucru a fost deosebit de evident în răspunsul celor mai multe țări la pandemie, unde politicienii care nu știau nimic despre virusuri în urmă cu doi ani au declarat dintr-odată că boala Covid reprezintă o criză gravă de sănătate care justifică închiderea oamenilor în casele lor, închiderea afacerilor și distrugerea unor economii întregi.

 2. MOȘU 11 martie 2022 la 10:15 pm - Raspunde

  ”Hartmann:Nuland este responsabilă de aberația legii stării de criză.Și-un general român recrutat!
  https://www.youtube.com/watch?v=RfCzrGJupJM
  09.03.2022 – ”Ce-i în Gușă, și-n căpușă” – cu Cozmin Gușă

  Comaroni: Apariția armelor biologice la războiul ucrainean e parte a planului de panicare a lumii
  https://www.youtube.com/watch?v=v9inQLguAHc
  10.03.2022 – ”Ce-i în Gușă, și-n căpușă” – cu Cozmin Gușă

  Se pare că ”aiștea” doi, c-am știu câte ceva.
  Succes

 3. anonim 11 martie 2022 la 9:13 pm - Raspunde

  De ce au inventat sanctiunile impotriva Rusiei? Ca sa ne inchida industria sau ca sa ne saraceasca? Americanii stiu foarte bine ca Rusia e bogata si ca rusii sunt obisnuiti cu greutatile dar de ce ne lovesc pe noi? Ca sa inchida ce a mai ramas din industria romaneasca si ca sa inchida porturile romanesti . Damen Mangalia inceteaza toate contractele cu Rusia si asa ceva duce la somaj si la un exod al muncitorilor si inginerilor romani la fel ca in toate orasele romanesti unde inca mai exista ceva industrie. Valul de refugiati ucrainieni e urmat in acelasi timp cu valurile de romani lasati someri de americani cu sanctiunile lor pentru ca asta vor si asta obtin: saracirea romanilor, somaj, falimente si exod pe modelul exodului lasat in urma de Basescu cel cu ,,romani, plecati afara!”.
  Campionii democrattiei sunt rasisti, dar rasisti anti-europeni….care demoleaza statuile a tot ce reprezinta Euopa si tot ce reprezinta rasa alba si demnizeaza si batjocoresc tot ce e alb.
  Legionar 1953 interogatoriu: ,,Ofiterii CIA evrei isi radeau si isi bateau joc de noi pentru ca suntem nationalisti romani si nimeni nu mai avea incredere in ei. Ne-am urcat in avion doar sub amenintarea armelor .”
  Rasismul american anti-alb era prezent in CIA inca de la inceputul anilor 50 si ce fac ei si tot ce au facut ei in acesti 32 de ani a fost exterminarea poporului roman tot asa cum au aranjat in 1953 capturarea si executia legionarilor parasutati in 1953….
  Dreapta liberala si ,,conservatoare” in antinationalismul ei e la nivelul ofiterilor CIA din 1953 care i-a predat pe legionari Securitatii. Livberalismul si americanofilii sunt rasisti antiromani si asa ceva s-a vazut clar in justitie. Mai vreti americani? Va spune un fiu de sef din Securitatea anilor 50: americanii sunt rasisti si sunt antiromani pentru ca ei sunt rasisti anti-albi….

 4. gelu 11 martie 2022 la 7:12 pm - Raspunde

  Despicati cam mult batul de chibrit in 4, asta a fost si este scopul unor asemenea laboratoare. In USA sunt interzise prin lege ca ele sa existe si atunci le-au construit pe langa Rusia. Asta ar fi fost in fapt Marea resetare. Va dati seama ce industrie holocaustogista implementau amerlocii asupra poporului rus daca reuseau sa creeze niste virusuri mortale pe baza de o secventa de ADN specifica doar populatiei ruse? Cu asemenea virusuri raspandite din aer sau cu ajutorul pasarilor, insectelor, rozatoarelor si gandacilor se decimau rapid 100 milioane de rusi. Basca ca daca operatiunea reusea urmau si alte popoare si uite asa rapid, foarte parid erau decimati si ucrainienii, sarbii, bulgarii, grecii si romanii. Popoare ortodoxe in credinta. Si bineinteles ca odata aceasta fabrica a mortii planetare in aer liber intrata in functiune putea sa se reduca drastic numarul miliardelor de locuitori ai Planetei, eliminandu-i si pe arabi, chinezi, indieni, spanioli… si ramaneau unii foarte bogati s-o populatie de sclavi alesi dintre cele mai docile popoare care sa le fie serivtori cam 500 milioane de goimi. Goimi folisiti ca pepiniera de la placeri carnale pana la banci umblatoare de organe. Asta da Resetare Modiala pusa in slujba lui Satan pentru a aduce definitiv pacea si bunastarea pe planeta pentru cei ce formeaza Oculta Mondiala. Sau poate amerlocii ar fi fost doar unealta si altii mai speciali alesi ar fi adus democratia satanica pe acest Pamant pentru ei???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top