Fenrir
2 aprobate
zeteticas@yahoo.com
185.133.66.176
De ce a pierdut Germania WWII?

Asa cum se stie din Spargatorul de Gheata a lui V. Suvorov, Stalin planuia invazia Germaniei in Iulie 1941; in ultimul moment, germanii au reactionat si au ripostat. Germania avea doua servicii de securitate oarecum vrajmase, SS (Soarele Negru) si Abwehr, si au primit promisiunea sefului corpului iezuit, Wlodimir Ledochowski, ca victoria asupra lui Stalin va fi facila, de aceea nu au planuit nimic pentru iarna 1941-1942, iar istoricii nu au inteles de ce invazia s-a petrecut asa. Insa Ledochowski, cel mai bun general iezuit din toate timpurile, l-a tradat pe Hitler, care apartinea cavalerilor soarelui negru, si odata ajunsi in Ucraina/Rusia, a trimis toate planurile de lupta germane obtinute de la agentii infiltrati in Abwehr, sovieticilor. Cu toate tancurile T-34 si alte tipuri de armament, Stalin nu avea cum sa castige in fata germanilor. Tot Ledochowski a ordonat marelui stat major japonez sa nu invadeze URSS, ci sa atace Pearl Harbour; asa Stalin si-a mutat diviziile albe siberiene formidabile (care primeau cuburi de zahar natural pentru energie) spre frontul din vest. Cand au vazut ca Ledochowski i-a tradat, Himmler seful cavalerilor soarelui negru, a ordonat asasinarea acestuia in Decembrie 1942, si atunci Himmler a devenit noul general iezuit (1943-1945). O parte din corpul iezuit i-a fost loial lui Himmler si dupa ce acesta a ajuns in Antarctica, mai ales cei din Europa, ceilalti si-au ales un nou general in 1946 si de atunci a ramas aceasta schisma.

Asa cum am spus, Hitler germanul de dupa 1918, nu are nimic de a face cu Hitler caporalul austriac ranit grav in WWI; sunt multi scriitori pe teme conspirative care nu si-au facut temele si au lansat Hitler as a Rothschild theory, care nu valoreaza nimic, pt ca Hitler cel adevarat era german pregatit de Thule-Vril.

Cel care a pregatit apoi reteaua de spioni germani/nazisti mai departe, in lipsa lui Bormann si a lui Himmler a fost adevaratul James Bond, Otto Skorzeny.