Dec.

„Sionismul nu urmareste sa….”

„Domnule Dec,

Vă asigur că sionismul nu urmărește să controleze sau să îngenuncheze lumea așa cum susțineți dumneavoastră”.

Domnule Puiu,

Nu mi-ati raspuns inca, probabil si pentru ca ati vrut sa cititi si Partea a-III-a

Partea a-III-a

Buenos Aires, Argentina

Interviul luat domnului Dr. David Duke (DD) de catre jurnalistul Juan Pinto (JP), avindu-l ca invitat si pe economistul globalist Adrian Salbuchi (AS), La Televiziunea Argentiniana TLV1

3.2 (traducere de la minutul 31 la minutul 60)

DD: Iata ce incerc eu sa fac in munca mea pentru a educa/ explica tineretului despre tribalismul evreiesc si despre ideologia lor de suprematie rasiala; pentru a face acest lucru este foarte dificil si te poate costa mult in viata; multi vorbesc de conspiratie, de Iluminati care de fapt a fost un mic grup de oameni cu niste secole in urma, de reptilieni, etc. Dar daca este sa ne gindim, aceste organizatii chiar nu ar putea functiona daca nu ar avea un numitor comun, iar acesta este reprezentat de o radacina etnica. Va dau un exemplu: Alex Jones vorbeste in USA despre conspiratii inclusiv gruparea nazista ca avind in spate o conspiratie, insa aceste lucruri sunt ridicule; de aceia ei ridica steagul imigrarii in Germania unde de fapt nu mai exista nazismul de altadata; Germania care le vinde israelienilor submarine…pentru ce au nevoie israielienii de submarine care pot transporta arme nucleare catre tarmurile USA si chiar Argentina daca vor?; trebuie sa privim problema ca stapini de sclavi si sclavi, sunt o multime de crestini bogati care merg impreuna cu sionistii evrei. As face o comparatie hazardata cu Dracula, „sugatorul de singe” referindu-ma la banci mari precum Goldman Sachs, cei care creaza razboaie, care te infesteaza in a merge din nou si din nou la ei pentru a imprumuta bani; iar apoi nu poti sa faci nimic decit sa mergi alaturi de ei asa cum iti dicteaza; sunt multe corporatii ca de exemplu Microsoft, Apple Corporation ca fiind cea mai mare din lume, care nu pot face nimic impotriva lor. Daca de exemplu domnul Cook (directorul general de la Apple) vine si zice: noi suntem impotriva mutarii celor 25.000 de palestinieni din Fisia Gaza!; suntem impotriva furtului de pamint palestinian de catre Israel, impotriva razboaielor pe care le-ati comandat/ creat voi in Afganistan, Iraq, etc. si – mai mult – vrem sa ne alaturam boicotului international impotriva USA si Israel si oprirea investitiilor in Israel, etc. Va promit/ asigur ca Apple ar fi distrusa ca si corporatie! Cum si de ce!? Sistemul judiciar in USA este controlat/ condus de sionisti care vor face imediat reguli de nesiguranta spunind ca aceasta companie (Apple) este prea mare si trebuie divizata, apoi ii vor da in judecata, pe motive de patente, apoi pe lipsa de compatitie, etc. Asta este realitatea!

JP: Credeti ca aceasta suprematie a lor le da impresia de a fi mai inteligenti decit ceilalti?; sau, au ei vreun fel de morala dupa care se ghideaza?

DD: Aceasta intrebare este foarte importanta si da! asta vor ei sa se creada despre ei. Ei spun de exemplu ca puterea totala pe care o au asupra Hoolywood-ului este pentru ca ei sunt mai destepti decit toti ceilalti; si poate chiar pentru faptul ca noi (sionistii) lucram mai din greu decit restul populatiei…Nu se poate nega faptul ca ei au educatie solida, in comunitatile lor, ei muncesc din greu/ mult pentru ceea ce vor sa obtina si nu sunt oameni stupizi, sunt oameni destepti. Daca insa ne uitam la puterea lor corelata cu inteligenta, va voi explica de ce puterea lor nu are nicio legatura cu inteligenta lor. Sa spunem ca evreii de mijloc, ca inteligenta sunt mai destepti decit noi cu 50%; ceea ce nu este adevarat de loc; nici pe aproape! In USA ei sunt 2% din toata populatia totala (cam 6 milioane); sa spunem ca la Hollywood nu sunt 2% evrei, ci 4%, in loc de 2% in pozitiile ocupate de media americana, poate sunt dublu; la Harvard sau in alte locuri poate sunt 4,..,5% mai multi. Vreau sa spun publicului argentinian ca sunt aici pentru a-mi apara tara si nu pentru altceva…dar, noi americanii avem o foarte proasta politica externa: razboaiele in care suntem implicati, datoriile financiare pe care le facem prin dobinzi, si chiar pentru Argentina; dar va rog sa intelegeti si sa nu condamnati pe americanii obisnuiti mai mult decit pe cei din clasa de mijloc argentiniana; deci sa nu condamnam victimile ci pe cei care ne fac victimile lor. Sa va dau un exemplu perfect; noi americani suntem in majoritate europeni si ar trebui sa fim majoritari peste tot: in media, televiziuni, etc. noi avem un mare scriitor William Shakespeare, o continuare in traditia culturala greaca, scriitori rusi extraordinari ca Dostoievski doar sa numesc unul; daca ne uitam la magnificanta civilizatie vestica, civilizatia evreiasca este (arata cu miinile) incomparabila cu cea vestica crestina! Daca ne uitam ce fac ei cu media de la Hollywood in zilele noastre: promoveaza alcoolismul mai ales in rindul tinerilor; ca e bine sa bei pina iti pierzi mintile, promoveaza filme cu jocuri cu tineri beti; ca urmare in USA sunt 25.000 de copii/ adolescenti care mor in fiecare an din cauza alcoolului; altii ramin paralizati pentru restul vietii…si ei sunt aceia care controleaza in USA productia de alcool…apropo! Nu sunt un anti-alcoolic!; imi place o bere, un pahar de vin bun; dar nu inteleg si nu suport idea promovata de media care ne invata ca toata ziua noi trebuie se bem! Noi sarbatorim, ne casatorim si bem…dar daca noi ne pierdem prietenii de la prea mult alcool; foarte multi facind acte reprobabile chiar din cauza alcoolului inclusiv copiii si adolescentii. Oare este vreun parinte care si-ar dori sa-si vada fata beata si apoi abuzata sexual? Dar astea sunte efectele propagandei media sustinuta de sionisti.

(AS): Un stereotip pe care il auzim frecvent si in Argentina: iancheii sa plece acasa! Noi facem eforturi prin canalele noastre independente de televiziune sa ii educam pe cetateni sa le spunem ca nu poate fi vorba de cetateni americani sau britanici sau in general europeni, care sunt ca si noi, ci de suprematia sionista/ evreieasca care controleaza majoritatea guvernelor din lume.

(DD): Multi spun ca media in general reflecta cultura unei sau oricarei natiuni ceea ce nu este adevarat. Sa o amintim aici pe Lady Gaga care este promovata de media evreiasca; i se pune o cruce mare crestineasca pe piept, sugerind pe scena sex cu homosexuali; acest aspect este oribil/ bolnav – la fel si Madona – si este de toate: gansterism, abuzuri de droguri, sex expus, etc.; adica totul care distruge viata! Eu cred in natura, in putere fizica, mincind sanatos; nu vreau sa fiu beat ca sa ma bucur de viata, vreau sa ma bucur sa miros trandafiri, vreau sa urc pe munti si sa miros aerul curat, sa-mi simt singele, sa am placerea sa iubesc o femeie frumoasa sa am grija de ea in sensul corect; asta inseamna de fapt viata!; viata nu este sa te droghezi…

(AS): Inainte de pauza, doua intrebari:

1- ce parere aveti despre ce se intimpla in Ucraina

2- ce parere aveti despre Statul Islamic

(JP): Am revenit si as vrea sa-l intreb pe doctor David Duke care sunt de fapt radacinile acestei suprematii etnice/ sioniste si mai ales cum de fac ei sa ajunga in pozitii cheie in structurile de putere!?

(DD): Cred ca aceasta intrebare este poate cea mai importanta intrebare din acest interviu. Probabil ca cel mai bine ar fi sa va dau un exemplu. Stiu ca Argentina are multe echipe de fotbal si chiar una a participat la Campionatul Mondial. Imaginati-va ca aveti doua echipe de fotbal: una este antrenata ca echipa/ in echipa iar cealalta este antrenata individual; fiecare jucator este antrenat separat. Acum sa presupunem ca cele doua echipe joaca pe teren! Spuneti-mi care echipa credeti ca va domina terenul? Desigur echipa care a fost antrenata ca echipa si nu cea antrenata individual. In USA elita societatii este educata in marile universitati cum ar fi: Harvard, Yalle, Princeton si alte universitati. In afara USA lumea intreaga stie ca Harvard este cea mai buna universitate, insa mai putina lume stie ca Harvard a fost construita de stramosii nostri eupopizi; fiecare caramida, fiecare cladire a fost construita cu bani proveniti de la bunicii si parintii nostri europeni. In zilele noastre desi evreii sunt doar 2% din populatia USA, au totusi 25% studenti la Harvard. Este un statistician evreu pe care il respect si care a studiat aceste lucruri. El spune ca din elita de la Harvard, evreii sunt de 14 ori mai multi decit restul…apoi e stiut ca daca ai absolvit Harvard-ul ai drumul deschis pentru a fi angajat imediat; este ca un bilet dat pentru a avea succes…americanii europeni, care au fondat aceasta tara, care au scris constitutia acesteia, au scazut in numar – ca procentaj – de la 90% la doar 65%; cumva asemanator cu scaderea populatiei Palestinei, a palestinienilor in Israel. Vreau sa va spun ca de exemplu la Harvard americanii europeni sunt doar 20% dintre studenti! David Brooks, jurnalist evreu la New York Times scrie un articol: „Cei alesi” (evreii) sunt pe cale sa prea controlul USA! Un argument venit din partea lor ar fi faptul ca ei sunt mai destepti nativ decit americanii europeni astfel ca ei merita sa prea controlul USA; ceea ce nu este deloc adevarat…Harvard si alte universitati cunoscute au ceea ce se numeste o societate de onoare si care in esenta se refera la studentii care in ultimii 3,..,4 ani de studii au fost cei mai buni; cei mai capabili. La Harvard – cum spuneam – sunt 25% evrei, iar cei americani europeni 20%!; sa fac o analogie in baschet: o echipa are 5 jucatori (25% evrei deci), iar cealalta echipa 4 jucatori (20% americani europeni)!; ei bine, doar 11% dintre cei mai buni studenti sunt evrei, pe cind 54% dintre cei mai buni studenti sunt americani europeni!; din totalul initial de 100%! Media care este detinuta in majoritate de evrei, in permanenta va va spune despre Einstein, ca evreii sunt cei mai destepti din lume, etc…desigur ca sunt o multime de evrei destepti si eu ii respect…insa de mici ei sunt educati ca fiind cei mai destepti de pe planeta or acest lucru nu inseamna altceva decit adevarat rasism; adevarata suprematie! Nu-mi place deloc acest lucru, deoarece eu gindesc ca fiecare dintre noi trebuie judecat dupa meritele individuale…si bineinteles ca nu-mi place sa aud ca daca evreii controleaza/ conduc tara mea, este pentru faptul ca noi suntem o suma de idioti / natingi. Europenii sunt aceia care au construit societatea civilizata si cultura moderna.

(AS): Se vorbeste tot mai mult de discriminare inversata. Noi stim ca discriminare este atunci cind o majoritate discrimineaza o minoritate, dar iata ca acum intelegem ca de fapt in USA o minoritate vrea sa conduca o majoritate; cum explicati?

(DD): Daca sa spunem o tara ca USA sau Argentina sau alta tara, vrea sa aiba cu adevarat drepturi umane, atunci trebuie sa asigure fiecarui cetatean dreptul de a se ridica pe pozitia in care este cel mai capabil pentru binele societatii. Daca NU se procedeaza astfel, de fapt acea tara NU are drepturi umane!

(AS): Din nou! ce parere aveti despre ce se intimpla in Ucraina. Se pare ca sunt sub o mare influienta sionista via Israel, atit timp cit au un presedinte evreu, domnul Piotr Porosenko…

(DD): Ma gindesc la Ucraina ca la o mare tragedie care se intimpla acum; am fost acolo si am prieteni in amindoua partile; o multime de ucrainieni au luptat impotriva bolsevicilor in al doilea razboi mondial; apoi partea de est a Ucrainei; au fost miscari bolsevice pentru a muta populatia anti-bolsevica dintr-o parte in alta. Problema este ca Ucraina poate sa-si rezolve problemele interne ea insasi; presedintele a fost ales de popor si el a fost mai intii de partea Rusiei apoi de partea UE; daca UE nu s-ar fi implicat in politica interna a Ucrainei, aceasta nu ar fi fost divizata astazi, nu ar fi fost razboi si asta e ultimul lucru de care avem noi nevoie acum; europeni ucigindu-se unul pe altul. Eu cred ca sionistii din intreaga lume nu accepta implicarea Rusiei in Orientul Mijlociu. De exemplu rusii il sustin pe Assad si foarte putina lume nu stie – deoarece media mondiala este controlata de sionisti – ca in Siria sunt peste 4 milioane de crestini si ca majoritatea este de partea lui Assad; cite lume stie ca cei mai multi din triburile suni il sprijina pe Assad; cita lume stie ca guvernul Assad este de tip secular, laic si nu unul radical islamic? Rusia a sustinut mereu guvernul Assad insa evreii sionisti – nu toti evreii, deoarece sunt o multime de evrei anti-sionisti – au urit si urasc Siria si pentru acest lucru ei au vrut acest razboi civil; de ce? pentru ca Siria tot timpul a fost de parte palestinienilor; deoarece Siria a fost de partea Libanului cind evrei au fost invinsi de Hezbollah; ca permanet Siria a fost de partea Iranului, pe care sionistii il vad ca dusmanul lor. Din aceste motive, ei vor sa pedepseasca si Rusia si pe Putin si implicit sa pedepseasca Ucraina, deoarece acest razboi in Ucraina nu este bun pentru nimeni: nici pentru rusi si nici pentru ucrainieni; ci este o pedeapsa! Eu personal iubesc si pe rusi si pe ucrainieni, chiar sotia mea este jumatate ucrainianca, jumatate rusoaica si ea este o femeie admirabila.

(AS): Ce parere aveti despre Statul Islamic, ce este ISIS si cine este in spatele acestei grupari?

(DD): Trebuie sa ne intoarcem citiva ani in urma si apoi sunt explicatii si in cartile mele sau in interviurile pe care le-am mai dat inainte. USA a sustinut financiar si Al-Quaeda si ISIS-ul!; si intreb ce fel de politica externa face USA sustinind grupari teroriste? Dar noi USA am facut-o si o facem in continuare si asta explica ca politica externa a USA este sustinuta de sionistii extremisti care dicteaza/ conduce/ controleaza politica externa a USA. Acestora nu le pasa de nimic, decit ca Siria este dusmanul lor. Am fost si in Siria citiva ani in urma unde am intilnit oameni minunati; Siria de fapt este o tara minunata si sa nu uitam ca Damasc este expresia uneia dintre cele mai vechi civilizatii din lume; iar acum vedem numai dezastre si suferinta…ISIS a aparut dupa opinia mea din doua motive:

1- pentru ca in primul rind noi i-am sustinut material cu arme; USA a incercat sa-l descurajeze guvernul Assad; sa nu uitam ca Siria a fost destul de pasnica desi nu este usor de guvernat o tara cu multe etnii , cu diferite religii: crestini, musulmani…eu cred ca cele mai stabile tari sunt cele care au un mare grup majoritar asa cum cred ca este Argentina; daca veti avea grupuri masive de imigranti, veti avea si probleme pe care nu le-ati avut pina acum; ONU a declarat ca peste 80% dintre razboaile civile au fost datorate grupurilor etnice.

In USA la Washington in fata Casei Albe a fost contruita acum 150 de ani o statuie cu Isus Cristos ca simbol al crestinatatii…de mult timp cind de exemplu evreii detin 30% din posturile de la Curtea Suprema de Justitie, noi nu mai avem dreptul sa punem simboluiri crestine: statui, cruci, etc. Noi USA am fost 90% tara crestina, insa acum din cauza influientei sioniste, simbolurile noastre crestine au fost inlocuite cu simbolurile lor Juish Manora care de fapt este celebrarea lor Hanakka, care reprezinta victoria lor militara impotriva grecilor – care sunt stramosii nostri europeni – si care este un simbol impotriva asimilarii noastre (a evreilor) de catre europeni; aceasta este o sarbatoare a rasismului evreiesc. Aceste doua cuvinte trebuiesc utilizate mereu: rasismul evreiesc si suprematia evreieasca…

https://www.youtube.com/watch?…

continuare/ partea a treia si ultima: min 60,…,90

less