ATAC la adresa FAMILIEI tradiționale, lansat de judecătorul care susține zoofilia: Nu există „familie românească” și nici „familie tradițională”. La o familie „tradițională”, unde bărbatul domnește prin forță fizică, vor unii să se întoarcă?!
Facebook Twitter g+ Email DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ / ȘTIRI / Publicat: Sâmbătă, 08 iulie 2017, 16:48 / Actualizat: Sâmbătă, 08 iulie 2017, 17:18 / 3 comentarii
ATAC la adresa FAMILIEI tradiționale, lansat de judecătorul care susține zoofilia: Nu există „familie românească” și nici „familie tradițională”. La o familie „tradițională”, unde bărbatul domnește prin forță fizică, vor unii să se întoarcă?!
ARTICOLE RELAȚIONATE

Ȋn cazul cuplului homosexual care cere recunoașterea mariajului în România, CCR a fixat termen de control pentru 23 noiembrie. Iar CJUE nu se grăbește Ȋn cazul cuplului homosexual care cere recunoașterea mariajului în România, CCR a fixat termen de control pentru 23 noiembrie. Iar CJUE nu se grăbește
Avocatul Adina Portaru, despre situația referendumului pentru familie și a căsătoriilor homosexuale: Politicienii se codesc să dea curs procesului legislativ și ce se întâmplă… Cazul Coman e bomba atomică a legislației familiale în UE. Miza cea mare Avocatul Adina Portaru, despre situația referendumului pentru familie și a căsătoriilor homosexuale: Politicienii se codesc să dea curs procesului legislativ și ce se întâmplă… Cazul Coman e bomba atomică a legislației familiale în UE. Miza cea mare
Judecătorul Cristi Dănileț, fost membru în CSM, a recunoscut anul trecut că este de acord cu legalizarea zoofiliei. Acum, magistratul desființează, în mod scandalos, familia tradițională și sare în apărarea comunității LGBT, pe care o vede „stigmatizată”. Dănileț spune că nu există familie românească și nici așa zisa familie tradițională.

„Este adevărat că prin căsătorie se ajunge să se formeze o familie, dar o familie nu se reduce la căsătorie – și în niciun caz nu presupune parteneri de sexe diferite și în mod obligatoriu copii”, spune Dănileț într-un interviu pentru România Liberă, în care deplânge soarta homosexualilor, prigoniți pe vremea comunismului, ca și acum și stigmaitizarea comunității LGBT. Pentru că, spune judecătorul, scopul inițiativei civice privind modificare Constituției ar fi dispariția homosexualilor.

Apărător al comunității LGBT, acuzat recent de ziaristul Dan Andronic că a intrat în arhiva SIPA pentru a o copia, judecătorul Dănileț spune:

„Nu există un tipic de „familie românească” și nu există așa-numita „familie tradițională” În primul rând, istoria ne învață că „familia” înseamnă microcomunitatea din timpul Romei antice unde bărbatul stăpânea oamenii și lucrurile din casă. Istoria cuplului românesc – așa cum o știm din scrierile epocilor trecute – este extrem de tristă: soțul era violent și alcoolic, violul conjugal era un fenomen extins, familia era numeroasă și trăia într-un spațiu restrâns. iar apropierea fizică dintre membrii genera desele incesturi, soția era veșnic la cratiță, femeia trebuia să fie virgină în noaptea nunții, o femeie rămasă gravidă, dar nemăritată era alungată din sat, divorțul era ceva rușinos și excepțional. Oare la o astfel de familie „tradițională” vor unii să ne întoarcă, azi?! O familie unde bărbatul domnește prin forță fizică, unde femeia este un obiect important doar pentru dota pe care o aduce la domiciliul conjugal, unde copiii sunt unelte în gospodărie?! De fapt, dacă mă gândesc la faptul că în ultimii ani a crescut îngrijorător numărul cazurilor de violență domestică, precum și violurile și incesturile comise asupra minorilor în propriile familii, s-ar putea ca răspunsul să fie afirmativ. Apoi, în timpurile biblice, „familia” nu se constituia prin căsătorie în fața primarului – este interesant că acest aspect nu este adus în discuție de cei care dezbat (a se citi „impun”) argumentele în favoarea familiei constituită exclusiv prin căsătorie. Nimeni nu se întreabă în fața cărui primar erau căsătoriți Iosif și Maria…dar se invocă „tradiție” în acest sens”.

Judecătorul Cristi Danileț, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, fost consilier al ministrului Justiției, Monica Macovei, s-a declarat încă de la început cu căsătoriile între homosexuali. „Sunt țări în care nu se mai folosește noțiunea de «tată» și «mamă», ci doar «părinte». Sincer, eu sunt pentru așa ceva”, scria judecătorul pe facebook.

Pe site-ul său, Danileț susține că „legislația sau practica României nu ar putea consacra niciodată interdicția unui homosexual de a adopta un copil. A împiedica un homosexual (…) să adopte un copil pe motivul preferinței sale sexuale este discriminare.”