CD
79 aprobate

cdimulescu@att.net
75.57.36.95

Suedia a facut/face parte dintr-un experiment complex. Cand se verifica eficacitatea unui medicament se face si cu un lot comparativ de pacienti ce iau . Trebuie sa existe un lot care sa aibe caracteristicile lotului de incercare, dar care sa nu primeasca medicamentul, spre a se face o comparatie valabila.
Nu este meritul suedezilor ca au mers fara Pandemie, nu li s-a impus si nici ei nu au fost cumva eroi sa se impotriveasca, nu au nici un merit.
La fel si belarusii, nu au avut conditiile logistic-administrative ale chinezilor sau rusilor sa ia toate masurile „clasice” pentru o pandemie si au optat pentru calea naturala care nu aducea oricum o mortalitate mai mare decat a celorlalte gripe netratate, de-a lungul anilor. Nici ei nu sunt eroi, dar s-a dovedit ca leaderul lor, guvernul lor a fost mai destept decat al tarilor care au putut sa aleaga. Rusii si chinezii au folosit ocazia Pandemiei pentru un exercitiu la un atac mult mai serios si au dovedit o organizare si o moblizare exemplara, ceea ce nu s-a realizat in SUA sau in statele memmbre NATO.
Romania, o biata kolonie cu un presedinte tampit, las si tradator(calitati esentiale pentru un sef de kolonie), nu a avut nici o sansa sa incerce vre-o alta alternativa decat cea dictata de Metropola.
Daca romanii nu au avut alta sansa decat sa voteze ce li s-a pus pe tava, un tradator criminal, traficant de copii si colectionar de case furate, au insa acum cat nu’i prea tarziu, sansa sa dovedeasca eroismul pe care ei il tot canta si descanta in folclor, in povestile stramosesti si sa iasa in strada – un 22 Decebrie cu adevarat si sa treaca la o Democratie adevarata, care sa readuca INDEPENDENTA si SUVERANITATEA TARII, demascand, condamnand si penalizand „guvernul paralel” si intreaga gasca de tradatori.
Daca nu o fac acum, atunci cand?
O data vaccinati toti vor deveni scule oarbe, fara personalitate, fara amintiri, fara identitate, fara famile, fara prieteni, fara tara si fara Dumnezeu, deci fara nici o speranta.