https://catholiccitizens.org/wp-content/uploads/2017/10/Charles-Krauthammer-150x141.jpg  Inamicul e printre noi !!
De Charles Krauthammer
6,2018 martie
  Un articol din New York Post: 
Nu înțeleg cum trăim într-o țară cu democrația sa instituită acum peste 200 de ani și acum, pentru prima dată în istorie, dintr-o dată, unul dintre foștii noștri președinți a înființat un grup numit „Organizarea pentru acțiune” (OFA).
OFA este mai mare de 30.000 și lucrează pentru a perturba tot ceea ce încearcă să facă actuala administrație a președintelui nostru. Această organizație merge împotriva democrației noastre și este o operațiune care ne va distruge modul de guvernare. Este în contradicție cu Constituția, legile noastre și procesele instituite în urmă cu 200 de ani. Dacă este permis să procedăm, atunci vom trăi în haos, așa cum sunt conduse țările din lumea a treia Ce este bine să avem un guvern consacrat dacă nu va fi respectat și nu va avea voie să ne respecte legile?
Dacă ai avea o armată de aproximativ 30.000 de oameni puternici și un sistem de instanțe stivuit de-a lungul deceniilor cu judecători care îți vor permite să încalci legile, cât de mult ai putea face unei țări? Suntem pe cale să aflăm în America!
Fostul nostru președinte a spus că va continua să fie implicat prin organizarea comunității și să vorbească despre aceste probleme și pare să fie o promisiune post-administrație pe care intenționează să o păstreze. El a mutat mulți dintre câinii de top ai administrației sale la Organizarea pentru acțiune.
OFA se află în spatele implementării strategice și tactice a rezistenței la Administrația Trump pe care o vedem în toată America, iar instanțele active din punct de vedere politic furnizează pârghia pentru această revoluție.
OFA este dedicată organizării comunităților pentru schimbări „progresive” … Problemele sale sunt controlul armelor, asistența socialistă, avortul, egalitatea sexuală, schimbările climatice și, desigur, reforma imigrației.
Membrii OFA au fost susținuți de mesajul ex-președintelui din umbră: „Organizarea este blocul fundamental pentru tot ceea ce am reușit Organizatorii din toată țara luptă pentru schimbarea în comunitățile lor, iar OFA este unul dintre grupurile de pe primele linii. Angajați-vă pentru această lucrare în 2017 și nu numai. ” Site-ul OFA spune că și-a obținut activele „digitale” din efortul de reelecție a fostului președinte și că a inspirat mișcarea. Pe scurt, este organizația guvernamentală din umbră care are ca scop rezistența și spargerea Republicii Constituționale pe care o cunoaștem ca AMERICA.
Paul Sperry, care scrie pentru New York Post, spune: „OFA va lupta cu președintele Donald Trump la fiecare rând al președinției sale, iar ex-președintele îi va comanda de la un buncăr la mai puțin de doi mile de la Casa Albă”. Sperry scrie că „Fostul președinte înființează un guvern umbre pentru a sabota administrația Trump printr-o rețea de non-profit condusă de OFA, care își crește pieptul de război (peste 40 de milioane de dolari) și are aproximativ 250 de birouri la nivel național.
Înregistrările OFA IRS, conform Sperry, indică faptul că OFA are 32.525 (și în creștere) voluntari la nivel național. Fostul președinte și soția sa vor supraveghea operațiunea  din casa / biroul lor din Washington DC.
Gândiți-vă cum funcționează asta. De exemplu: Trump emite un ordin executiv de imigrare; semnalele OFA pentru proteste și declarații ale grupurilor pro-imigranți; avocații ACLU depun procese în jurisdicțiile în care judecătorii activiști împiedică legile; voluntarii sunt chemați să protesteze la aeroporturi și la reuniunile primăriei Congresului; mass-media de stânga izvorăște în acțiuni în sprijinul acestor activități; sfera twitter se aprinde cu social media; și urmează violența. Toate acestea se întâmplă din  semnalul fostului președinte că este încântat de proteste. Dacă Barack Obama nu a făcut suficient pentru a distruge această țară în cei 8 ani în care a funcționat, se pare că planurile sale de viitor sunt să distrugă fundația pe care a funcționat această țară în ultimii 241 de ani. Dacă acest lucru nu te sperie, atunci  suntem în necazuri mai rele decât știi.
Așa că, faceți-vă partea dvs.. L-ați citit, așa că cel puțin transmiteți acest lucru, pentru ca alții să știe ce suntem împotriva noastră. Ne pierdem țara și suntem atât de conformi. Devenim un „TARGET PERFECT” pentru inamicul nostru!
Comentariile editorului:  Krauthammer este despre cel mai strălucit jurnalist și analist politic pe care îl avem, după părerea mea. Cuvintele sale de avertizare din mesajul de mai jos ar trebui luate în serios și răspândite în toată țara, pentru ca mulți dintre cetățenii noștri să fie conștienți de ceea ce se întâmplă chiar sub nasul nostru