.

Partidul LISTA NAȚIONALĂ, în durerile nașterii…

Aveţi dreptate domnule ANTICAP. Generaţia noastră, a oamenilor în vîrstă a a distrus România. Am lăsat-o fără datorii externe, am strîns din dinţi şi am suferit pentru ea ca nişte proşti, cînd puteam să cheltuim bruma noastră de bani prin străinătăţuri ca să dăm de lucru străinilor.

Aveţi dreptate că am sărăcit ţara de neamurile iudaice cînd puteam să le minţinem aici ca pe nişte paraziţi.

Aveţi dreptate, generaţia noastră a sărăcit ţara de hoţi şi nemernici, i-a împuţinat, nu i-a putut stîrpi complet, dar au răsărit ca ciupercile după ploaie după rivuluţie, unde Brucan şi Petre Roman au făcut legea şi şi-au pus pecetea pe noua societate.

Aveţi dreptate generaţia noastră a sărăcit ţara de privilegiaţi, dar rivuluţia i-a pus în drepturi depline,

Aveţi dreptate, generaţia noastră i-a pus pe fugă de afaceriştii veroşi lipsind ţara de aceste specimene pe cîteva decenii de n-a mai avut săraca pe cine să mai alăpteze. Ei au apărut însă după rivuluţie şi mai flămînzi de cum au plecat.

Acum avem de toate, avem datorii externe de 10 ori mai mari decît în 1980, avem cumpărători a tot ce înseamnă bogăţii ale solului şi subsolului şi perspectiva de a fi complet liberi, de a nu mai fi ai nimănui. Ţara nu ne mai vrea. Ne trimite să pribegim în lumea largă, după o pîine amară.