aricigogonici
0 aprobate

pcrprieteniistiudece@vaud.ch
81.18.84.243
Da, in mare parte adevarat, insa Michel Collon este jurnalist la foaia partidului… marxist din Belgia. Se incearca, in mare parte cu succes, culpabilizarea occidentalilor, pentru nelegiuri facute de elite. Incurcand borcanele se creeaza confuzie. Au multe lovituri sarmanii occidentali de rand: prabusirea economiei, invazia lui salam ul dalecu, lgbtplus, neomarxism samd
Acum si treaba asta cu fruturile din alte parti ale lumii. Nu prea se vorbeste despre vanzarile de sclavi albi de catre aceleasi elite la fratii lor in magarie, elitele lui salam dalecu. Defapt in Romania se ignora total faptul ca occidentalii nu au dus-o asa de bine precum se povesteste. Au avut si ei o serie de crize economice iar stirile lui Florin Mitu la cadran mondial nu erau chiar minciuni. Doamna de fier de la Londra ordona pe atunci reprimarea cu brutalitate a contestatarilor. Asta era „libertatea” dincolo de cortina de fier, asemenator ca in est, numai ca propaganda vesticilor era mai bine pusa la punct
Nu occidentul, America, Orientul etc sunt bogate ci elitele… .
Poate ca singura perioada care poate justifica impresia de prosperitate a fost cea a generatiei cunoscuta drept BABY Boomers, care a corespuns unei invigorari economice incepute prin anii 50-60. Probabil ca si tarile socialiste au avut parte de ea si cei in etate pot confirma sau nu.
In rest de ce anume Occident-ul a cunoscut aceasta concentrare de capital, ar trebui studiata temeinic si istoria principalelor familii care dirijizeaza financiar lumea la ora actuala, rolul papalitatii si a unr ordine eclesiastice, a unei etnii „binecuvantate”… .
Istoria ultimelor doua milenii este asa de complexa incat posibilitatile individuale de a discerne intr-un noian de minciuni este cvasi limitata. In nici un caz , un neo marxist din Belgia nu ne va lamuri manipularile din ultimele 20 de secole, si cu siguranta mult mai mult decat atat. Ce spune acest individ undeva in afirmatiile sale este insa adevarat referitor la propaganda de razboi: ocultarea istoriei, ascunderrea intereselor economice, diabolizarea adversarului, scoaterea basma curata a guvernantilor si a acolitilor acestora, monopolizarea informatiei si excluderea dezbaterilor sincere, evident pentru ca adevarul sa ramana nestiut. Propaganda de razboi ? suna identic cu ceea ce se inampla si pe timp de pace. Vorba cuiva ca sa traiti bine. Cui i se adresa oare, cu adevarat ?