Lenin nu era „rus”. Bunicul lui dinspre tată era jidov, deci, conform genealogiei jidănești, era jidan. Ulterior, arborele lui genealogic s-a complicat, corcindu-se cu mai multe etnii, printre care și o calmîcă. De aceea, Lenin are o față de asiatic, mai ales prin ochii săi oblici. Dar părinții săi și rudele apropiate – surori, frați, veri – au primit o educație creștină, în principal ortodoxă. O mătușă a lui era protestantă. Hibridarea cu sînge din mai multe etnii a făcut ca Lenin să fie extrem de inteligent și de puternic intelectual. Evident, în tinerețea spre maturitate a devenit ateu. Și la fel de evident, a moștenit perfidia jidănească și răutatea (k)hazară, asiatică.
A fost, fără îndoială, cel mai mare terorist și demagog al tuturor timpurilor. Cultura și inteligența lui i-au permis aceste performanțe. De exemplu, a împrumutat lozincile unui alt manevrat de jidani, Woodrow Wilson – probabil cel mai faimos și mai adulat președinte al S.U.A. -, și, discret, le-a aplicat în impunerea Revoluției „ruse” – care a fost literalmente jidănească. A condus, cînd nici nu se consolidase guvernul său, bolșevic, Iar comunicatele guvernului să dădeau telegrafic, prin decrete: Decretul asupa Păcii – prin care a scos Rusia din război, Decretul asupra Pămîntului – prin care a desființat Armata țaristă, Decretul asupra Naționalităților – prin care a păcălit popoarele din imensul Imperiu Țarist să rămînă „autonome” în cadrul noului imperiu sovietic; etc.
Stalin a fost un pigmeu pe lîngă el, dar un pigmeu parvenit, inteligent, bun organizator și la fel de perfid – nu un nătărău, cum îl cred istoricii imbecili, titrați sau de ocazie.
Imperiul țarist era un conglomerat de contradicții istorice, economice și politice. De ex., avea cea mai modernă, mai mare și mai eficientă întreprindere din lume, Uzina Putilov, cu circa 40.000 de angajați bine calificați, care fabrica armament și muniție, dar avea și popoare aflate în epoca gentilică de organizare! De aceea Lenin a spus: „Rușilor le-a fost ușor să înceapă Revoluția Socialistă, dar le va fi foarte greu să o ducă la victoria finală!” Prin politica de centralizare și autoritară concepută și impusă de Lenin și aplicată de Stalin, U.R.S.S. a ajuns, în șapte decenii, S.U.A., care era cu două secole înaintea Rusiei! Iar acum, Federația Rusă bate la fund S.U.A., cel puțin în privința armamentului. Trebuie să recunoaștem că a fost o mare realizare istorică: a împărțit lumea în două!
Dacă, în politica externă, reușește să-și apropie China, Iranul și India, și, îndeosebi, să întărească B.R.I.C.S.-ul, atunci S.U.A., cu jidanii și Israelul din fruntea lor, au zilele numărate! Dă, Doamne!