CURTEA SUPREMĂ NU S-A PRONUNȚAT ÎMPOTRIVA MANDATELOR PRIVIND VACCINURILE.
Un articol din 23 mai de la „Inspirer Radio”, un site Nigerian, arata in mod fals ca „Senatorul” Robert F. Kennedy Jr., un activist anti-vaccin și nepotul președintelui John F. Kennedy, a castigat procesul impotriva lui Bill Gates si A. Fauci.
Ikedieze Kanu Okorie, CEO/presedinte al companiei care operează “Inspirer Radio”, a declarat pentru USA TODAY că nu a avut nici o „dovadă puternică” pentru a sprijini povestea originală și a publicat un alt articol dupa verificare, pe site-ul său la 26 mai subliniind că nu este adevărat. Această verificare fusese publicată inițial de Agence France-Presse înca din aprilie.

NU EXISTA CAZ/DOSAR DE „VACCINARE UNIVERSALĂ”
Guvernul federal nu are nevoie de lege de vaccinare universală în SUA, iar Curtea Supremă nu a decis în această chestiune.
O căutare pentru cauzele recente privind vaccinarea universală nu a găsit niciun rezultat de la Proiectul Oyez, o arhivă neoficială a Curții Supreme.
O căutare docket pe site-ul instanței, de asemenea, nu a rândul său, nici o petitie recenta pe cazul vaccinurilor.
Și nu există cazuri/dosare în altă căutare numindu-i pe Gates și Fauci drept parati(co-defenderi).
Sursa: USA TODAY: https://www.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/05/29/fact-check-supreme-court-didnt-cancel-universal-vaccination/7473627002
Traducerea CD

NT: Nigerienii sunt binecunoscuti in lume ca cei mai mari mincinosi, alaturi de indieni si de campionii israeliti.

Petric cam are dreptate.