Ecuatia sexului pe bani, cate romance se prostitueaza si de la ce varsta?

Prostitutia este cea mai veche meserie si va disparea ultima

Tragedia de la Caracal, ceea ce scriu ziarele sau vorbesc televiziunile ma determina sa scriu ceva extrem de dur la adresa romanilor, a mass-mediei si educatiei pe care nu o avem de sus pana jos, cu o singura exceptie, a mea.

Tot din momentul in care s-au petrecut faptele tragice de acum cateva saptamani, romanii s-au trezit dintr-un alt somn care naste monstri si s-au apucat sa arunce anatema din batatura clasei politice in aceea a prostitutiei, a exploatarii sexuale, a tinerelor obligate sa se culce la Caracal cu austrieci, americani, malgasi si martieni.

Deci, hai sa punem dracului, o data, lucrurile la punct iar voi cei ce aveti inima slaba intrati pe un alt site, aici vorbesc oamenii mari.

Chiar mai mult de atat, intr-un exces de zel si in cautare de imagine, dorindu-si sa avanseze pe scara sociala si sa devina presedinte, premierul Viorica Dancila a destituit-o pe Ecaterina Andronescu dupa ce aceasta avusese curajul sa pronunte cu glas tare ceea ce toate mamele ar trebui sa spuna ficelor lor: “sa nu te urci singura in masina cu un strain sau sa te duci undeva singura cu el”.

Ceea ce spusese Ecaterina Andronescu e un lucru firesc dar ce te faci cand te intalnesti cu o disperata? Pai… disperatei ii spun ca va ajunge presedinte “only over of my corpse”.

Cele mai tampite lucruri spuse vreodata pe mapamond le-am vazut in aceasta perioada, in Romania. Pentru ce s-a peterecut la Caracal, in opinia mass-mediei si a clasei politice vinovatii sunt doar la STS si la politie. Bai fratele meu, realitatea este ca in tara asta nu cred sa mai existe vreo virgina, niciuna care sa se fi pastrat asa cum a facut-o natura mai tarziu de 18 ani. Daca totusi exista nu stiu ce ar trebui facut cu aceea persoana, o idee ar fi sa o bage cineva in spirt la Antipa ori sa-i faca un monument pe undeva.

ADEVARUL este ca 99,99% dintre minore fac sex cu barbati mai mari ca ele cu cel putin 10 ani si cel putin jumatate dintre ele fac sex pe bani cu aproape oricine. Nu exista o statistica clara aici dar conform INSSE, in Romania anului 2017 procentul persoanelor sub 19 ani care au nascut, incluzand aici si perioada de sarcina, era de 9,4% iar conform Eurostat, acest procent a urcat in 2019 la 12,3%. Intr-o astfel de situatie, imi poate spune cineva cu cine au fost facuti respectivii copii, cumva cu Sfantul Duh?

S-a tot vorbit despre mamele minore, asa numitii “copii cu copii”, vieti care ajung sa se destrame prin simplul fapt ca o tanara needucata sau cu putina scoala dar cu un copil in brate are extrem de putine sanse sa mai realizeze ceva in viata.

Judecand statistic in anul 2018 numarul persoanelor cu varsta sub 18 ani se cifra la 4,17 milioane, ceea ce reprezinta aproximativ 23% din totalul de 18 milioane cetateni. Daca cifra tinerilor este impartita relativ egal intre sexe, inseamna ca in Romania traiesc circa 2,08 milioane persoane de sex feminin sub varsta de 18 ani. Finalmente, impartind cele doua milioane de persoane feminine in mod egal pe ani, vom obtine un numar de peste 460.000 de romance care au depasit varsta de 14 ani si care in anumite situatii sau pentru anumite persoane pot reprezenta o tentatie.

Revenind la situatia de la Caracal si cu cifrele statistice referitoare la tinerele sub 18 ani din Romania, care credeti ca sunt sansele pentru ca acestea sa ajunga sa se prostitueze si apoi sa pretinda ca vinovati sunt proxenetii, americanii, malgasii si martienii?

Se intreaba cineva de ce fac tinerele aceste lucruri, care este nivelul lor de educatie generala, cea sexuala, care este mentalitatea lor si spiritul colectiv, cel asupra caruia trebuie actionat prin educatie daca vrem ca lucrurile sa nu degenereze si mai rau.

Atunci cand raportam mentalitatea individuala si de grup la rata abandonului scolar, al promovabilitatii examenului de bacalaureat si cel al somajului din randul tineretului o sa ajungem sa ne inspaimantam. Privitor la abandonul scolar timpuriu, conform Organizatiei “Salvati Copii”, trebuie spus ca acesta depasa 18 procente in 2017 si era impartit pe mediul de provenienta, 26,6% din copii scolarizati in mediul rural abandoneaza scoala, 17,4% in orasele mici sau suburbii si 6,2 procente in municipii.

In parte va poate spune orice psiholog despre resorturile care stau la baza unei sexualitati exacerbate. Lucrurile lasate in voia sortii de parinti si cadrele didactice ajung sa devina un fel de competitie pentru tineri. Aprecierea unui tanar sau tinere pe scara sociala sta in numarul de persoane care o curteaza. Simplist vorbind, daca nu ai prieten (prietena) nu existi iar fidelitatea unui asa numit patener se obtine doar prin relatii sexuale, doar nu credeti ca tinerele ii indoapa pe baieti cu bani sau cadouri?!

Cine poarta vina pentru acest dezastru moral din societatea noastr? Fara indoiala noi toti cei ce locuim aici dar mai putin eu, nu ma simt vinovat din moment ce trag un semnal de alarma fie si numai prin acest articol, un semnal la adresa adevaratelor lucruri despre care voi nu vorbiti!

Nimeni din tara aceasta nu vorbeste despre fenomen, nici Ministerul Educatiei, nici cel al sanatatii, nici cel de Interne iar despre politie, medicii sau profesorii ce sa mai spun? Dintr-un sentiment de pudibonderie ne ascundem dupa perdea cu speranta nedeclarata a unor evenimente palpitante.

Doar Ioan Rus, pe cand era ministru la transporturi, a avut curajul sa spuna cate ceva despre adevarata stare de fapt in care romanii isi traiesc viata: “Plecati in occident sa castige un salariu la care acasa nici nu pot visa, lucrurile bune se se termina atunci cand copii lor ajung golani sau prostituate si nevestele curve”. Nu ca-l regret, dar tot din cauza puritarismului national a trebuit sa-si prezinte demisia iar asta ca deh, nu se cade sa vorbesti asa despre conationalii tai. Nu se cade sa vorbesti nici despre legalizarea prostitutiei ca tuseste patriarhul, doar el tuseste iar faptul ca ne topim de laicism s-a vazut la referendumul de anul trecut pe care l-a organizat Liviu Dragnea in sprijinul nu stiu carei familii traditionale.

In doua zile de referendum abea s-au adunat vreo 20 de procente ca prezenta la vot, departe de pragul necesar pentru validare. Nici macar babele ce se scuipa in san la fiecare pas nu s-au dus toate la urne.

De asta si cred ca legalizarea prostitutiei ar fi un castig semnificativ pentru sanatatea populatiei, sanatate fizica dar si mentala, la care s-ar adauga castiguri contabilizate pentru stat in sute de milioane de euro pe an. Bani care acum ocolesc fiscul cu multa gratie, cu sau fara voia patriarhului prostitutia exista si merge cu toate curvele (pardon) motoarele turate la maxim.

© Matei DONEA – 13 August 2019