Daca e adevarat, in ce lume traim!!!!

 

5 medici au fost dati disparuti sau ucisi dupa ce au facut publice descoperirile lor despre vaccinuri!

Cu toate ca lumea medicala dispune in prezent de tehnici de tratament extrem de avansate, multe dintre tratamentele existente nu dau rezultatele scontate sau promise. Ba mai mult, in mod bizar, unele dintre aceste tratamente actioneaza precum un cal troian.

 

Recent, a fost descoperita o conexiune socanta intre anumite vaccinuri si aparitia cancerului, iar descoperirea medicala a avut urmari bizare si s-a soldat cu consecinte letale.

 

 

Anul trecut, o echipa de sase medici specializati in medicina holista a demarat o cercetare amanuntita a efectelor adverse ale vaccinurilor. La scurt timp, medicii respectivi au disparut pur si simplu de pe fata pamantului. Disparitia sau decesul medicilor implicati a avut loc la cel mult o luna de la descoperirea rezultatelor cercetarii sus-mentionate si la scurt timp inainte de anuntarea oficiala a acestora.

 

Povestea a inceput pe 19 iunie 2015. Intai dr. Bradstreet a fost gasit impuscat mortal in piept. Potrivit datelor investigatiei, ar fi fost vorba de o sinucidere. Familia victimei, insa, sustine ca medicul nu ar fi afisat niciodata un comportament suicidar.

 

La doar doua zile dupa acest incident au mai aparut doua victime. Au fost gasite trupurile neinsufletite ale inca doi medici din echipa, si anume dr. Holt si dr. Hedendal. Circumstantele mortii celor doi au fost si in acest caz suspecte. Familiile victimelor nu au primit nici pana in prezent rezultatele anchetei.

 

In aceeasi zi, a mai disparut unul dintre medici dupa ce a iesit neinsotit sa faca o plimbare. Este vorba despre dr. Whiteside.

 

In cele din urma, a fost dat disparut si dr. Fitzpatrick pe data de 3 iulie in timpul calatoriei sale cu masina spre Montana. Desi masina sa a fost gasita, medicul a disparut fara urma.

 

Din nou, cei cinci medici aveau in comun un singur lucru: descoperirile lor medicale deloc reconfortante.

 

Echipa de cercetatori descoperise ca o serie de vaccinuri imunizante contin o enzima cancerigena. Este vorba despre enzima nagalaza, care constituie un produs secundar al celulelor canceroase.

 

Aceasta absoarbe vitamina D din organismul uman, vitamina esentiala pentru sistemul imunitar.

 

Disparitiile medicilor sus-mentionati au avut loc chiar inainte de anuntarea rezultatelor cu privire la vaccinuri. Oportuna sincronizare, nu-i asa? Sa fie oare o coincidenta?

 

Singurul medic care a reusit sa-si faca publica descoperirea sa in acest sens a fost dr. Ted Broer.

 

In mod interesant, in timpul transmisiunii s-au inregistrat o serie de „probleme tehnice de emisie”, iar la final medicul a afirmat pe post:

 

„Nu am ganduri de sinucidere.”

 

Este normal ca si acest cercetator sa se teama ca ar putea avea soarta celorlalti cinci colegi de breasla care au incercat sa dezvaluie adevarul infricosator al industriei medicale.

 

Cu totii trebuie sa realizam si cred ca multi sunt de acord cu mine ca vaccinurile ar trebui sa fie optionale si nicidecum impuse!