Costea Ioan
22 august la 11:07

CODUL CIVIL AUSTRIAC
(sau modalitatea feudalistă a securiştilor de a kapitaliza)
Cele mai multe dosare de uzucapiune din Ardeal încă se dezbat pe Cod Civil Austriac. Nu pe Cod Civil Român, nu pe Decret Lege 115/1938!
Despre ce uzucapiuni este vorba? Despre uzucapiunile contra proprietarilor persoane fizice. Solicitările uzucapanţilor, care pretind că posesiile lor au început înainte de 15 sept 1943, sunt încadrate la Cod Civil Austriac.
Vă este clar? Numai ardelenii pot suporta şi această pioneză!
– Deci, cele mai multe solicitări sunt susceptibile de excrocherie, de blat, de şeptică, de nemernicie, de mărturie mincinoasă?
Ei, aflaţi că Codul Civil Austriac nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României!
Există o traducere în româneşte a unui anume Ştefan Ladany (1873-1936), fost adjunct de comisar al poporului în guvernul comunist al evreului Bela Kun. Traducerile respective sunt greu de găsit. Adesea imposibil! În Alba le deţin 2-3 „arvocaţi”, ceilalţi nu … şi caută după ele da’ nu le găsesc.
Cu toate astea Codul Civil Austriac se aplică!
Nici un judecător nu a zis pas! Ba mai mult, avocaţii se bucură că judecătorii au început să accepte şi martori de 60 ani; până acum 2-3 ani, martorii acceptabili trebuia să fie de peste 75 ani. Securiştii sunt cei care „profită”. De ce? Pentru că ei s-au pus pe ce n-a fost a lor, ei au „îmbutuşit” proprietarul!
Iată, deci, cum serveşte feudalismul Codului Civil Austriac kapitaliştilor de carton! În loc ca securiştii să fie-n mină, să ne dea lumină, kapitalizează, feudalizând.
În aceste condiţii, aplicarea Codului Civil Austriac este sau neconstituţională sau contrară prevederilor CEDO (art. 6).
De ce se mai aplică din moment ce nu mai este în vigoare din momentul alipirii Transilvaniei la România!?
Îmi vine foarte greu să cred că imediat după unirea din 1918, România s-a şi apucat să publice CODUL CIVIL al AUSTRIEI – de la care tocmai smulsese Transilvania – în Monitorul Oficial al României. Pe scurt: dacă Codul Civil Austriac nu este publicat în Monitorul Oficial al României, nu este aplicabil, cum neaplicabile sunt şi alte legi de uzucapiune (scrise în ungureşte) dacă nu au fost publicate în Monitorul Oficial al României. Căci toate Constituţiile României de după 1918 spun că o lege este validă şi aplicabilă numai după publicarea în Monitorul Oficial al României! Este normal!
Masonilor?
– Ce pla mea să vă spun? Lua-v-ar dracu la învârtite!
Ce lor care au lăsat Transilvania să fie deposedată în temeiul Cod Civil Austriac?
– Ce pla mea să vă spun? Lua-v-ar dracu la învârtite!
Marele istoric clujean Vasile Lechinţan ne oferă un alt exempplu de năruire a românilor transilvăneni. Cazurile de mai sus se adaugă – ca într-o procesiune de întoarcere a românilor la feudalism – legilor de restituire, cazurilor menţionate de istoricul clujean Vasile Lechinţan; toate acestea trimit românii la periferii. În centru vor rămâne ungurii, securiştii şi kominterniştii.