simona
1 aprobat

suiugansimona3@gmail.ro
82.78.0.69

 

Pana acum doua luni nici n-am avut facebook ,nu ma interesa . Azi am ,nu postez nimic ,dar am incercat sa inteleg ce crede poporul meu ,cum gandeste . Din pacate se cearta .Vad oameni speriati ,vad oameni care nu-si pun intrebari .

Cum sa crezi clasa politica romaneasca cand 30 de ani a furat ,mintit si a facut orice pt a scapa de cati mai multi romani ? Cum sa cred politicul extern cand pitbulul lumii SUA a zburatacit toata Asia arabica cu acordul UE doar pt momentul covit . Cred ca nu ma insel ,toate razboaiele duse acolo erau pt momentul 2020- covit ; altfel ar fi fost greu de implementat in zona aia . Pe langa petrol ,bani si putere asta s-a urmarit -destabilizarea zonei ,ingenuncherea lor si migratia . Totul pt noua era ,noul guvern mondial care vor venii .

Cum sa cred UE cand si azi sunt stapanii Africii ,nici nu mai pun ce s-a intamplat cu noi tarile estice ale Europei .

Cum sa crezi oamenii astia care secole la rand au dus razboaie de cucerire ,care pana si acum duc razboaie economice si mai nou psihologice pana si cu proprile popoare .

Mi-e groaza de cat ne-am degradat dpdv moral .Nu moartea ma -nfioara ,ea -i singura certitudine in viata asta . Mi-e groaza ca va veni o zi in care o sa -mi dau seama ca tot ce-am trait e o minciuna . Mi-e groaza ca va venii o alta minciuna imbracata frumos -New age . Alt zeu ,alte valori ,intr-un moment un alt zeu care se va sacrifica pt prostime asemeni lui Krisna ,Osirius ,Isus si care-or mai fi fost ,mi-e teama ca ce-i rosu pt ei va fi negru si va trebui sa-l vad si eu negru . Nu vi se pare ca astia nu prea au imaginatie ,totul e repetabil ?

Poporul meu e ingenuncheat . Imi pare rau sa o spun dar nu are nici un dram de credinta . Scrie sau nu in cartuloiul ala mare ca daca ai credinta in D-zeul tau ,El iti va purta de grija . si atunci de unde atata frica de covit ,de moarte . Noua urmasii getilor ne e frica de moarte ? Noi avem de gand sa traim in frica o vesnicie daca -i nevoie ? Multumesc nu ,prefer sa mor libera azi decat o viata in lant