Anghel Curty Jr.
0 aprobate

anghelcurtyjr.wordpress.comx
COTYS2008@gmail.com
5.14.95.241

 

 

Nu aplicând principiul talionului, ci întorcând celălalt obraz, Silviu Wxler și etc. ar trebui să citească: NU BENEFICIAZĂ DE ANUMITE DREPTURI SIMILARE URMAȘILOR LEGIONARILOR, URMAȘII EVREILOR CARE AU FOST ÎN FUNCȚII POLITICE, MILITARE ȘI ADMINISTRATIVE, CARE AU FĂCUT MILIOANE DE VICTIME: POPORUL ROMÂN CONDAMNAT LA DETENȚIE PE ÎNTRWAGA SA EXISTENȚĂ, ÎNTR-UN LAGĂR CÂT ÎNTREAGA ȚARĂ!
IAR URMAȘII MARILOR CRIMINALI VINOVAȚI DE GENOCID EXISTĂ!
MI SE PARE CORECT POLITIC, INCLUSIV PENTRU URMAȘII CĂLĂILOR CE SE LĂFĂIE PE CONFISCĂRILE FĂCUTE FĂRĂ ACTE ALE CELOR UCIȘI!
IAR DACĂ EI CONSIDERĂ CĂ ÎNTREGUL POPOR ROMÂN, ORI CEA MAI MARE PARTE A FOST LEGIONAR,
DESIGUR, AVEM ARGUMENTELE CE SE REGĂSESC ÎN MULTE DIN ARHIVELE LOR, CHIAR CA MĂRTURII, DIN CARE POATE REIEȘI CĂ, MAREA LOR MAJORITATE SUNT VINOVAȚI DE HOLOCAUSTUL ROȘU, DE LA UN CAPĂT LA ALTUL, IAR CAMPANIA TURBATĂ CONTRA UNUI ÎNTREG POPOR ESTE DUSĂ CU TITLUL DE HOLOCAUST ȘI ANTISEMITISM, SPRE SE ASCUNDE URMELE CELUI MAI MARE GENOCID ȘI A CELELI MAI MARI OPERAȚIUNI DUSĂ CONTRA MAI TUTUROR SEMINȚIILOR LUMII!
PE CÀND SE VOR DEȘTEPTA NEGRII DIN AMERICA ȘI LE VOR INTENTA UN PROCES AL MILENIULUI III PENTRU PRACTICAREA UNUI ALT MARE HOLOCAUST: HOLOCAUSTUL NEGRU, AVÂND CA OBIECT DE ACTIVITATE, COMERȚUL CU SCLAVI DE CULOARE, PREȚ DE SECOLE??? VOR AVEA DE DAT DESPĂGUBIRI CÂT NU AU ÎN TOATE AVERILE LOR!