Sa fiti siguri de acest lucru: TOT CE A FOST AL NOSTRU SE VA INTOARCE LA PATRIA MUMA! Avem o promisiune ferma in acest sens!

18 august 2014 de deveghepatriei
Totul tine de rabdare acum: sa plece Basescu si toate slugile lui, inclusiv cei din serviciile secrete, dupa care am ajuns la finalul discutiilor purtate timp de trei ani de zile! Acest lucru nu se putea realiza decat cu ajutorul Rusiei sau ne intoarceam cu spatele si deveneam carne de tun pentru NATO, Statele Unite si Israel! Chiar in cazul unui razboi, Fereasca Dumnezeu pana la urma, vom mentine o stare de neutralitate!
Statele Unite si-au retras ambasadorul din Romania si pe viitor vom avea doar relatii strict comerciale, NATO au spus ca nu au cum sa intervina impotriva Rusiei, Turcia lui Erdogan a spus clar ca merge inspre Rusia. Daca nu jucam inteligent din anul 2011 incoace, ne luam dupa tampeniile debitate de slugile cretine de la Bucuresti, influentate de serviciile secrete din Occident, riscam sa fim zdrobiti si sa ajungem mai rau ca defuncta Iugoslavie. Totul s-a facut in cea mai mare tacere si rezultatul o sa-l vedeti in curand.
George Maior si Mircea Geoana au fost in urma cu trei saptamani la Washington si acolo s-au discutat urmatoarele probleme: “Pastram ce avem cu Statele Unite si deschidem canalele catre Kremlin. Vrem sa devenim o ruta comericiala care leaga anumite puncte considerate pana in ziua de astazi nevralgice”.
In privinta ungurilor problema este simpla: forteza lucrurile si mergem la razboi 1 contra 1! Cel mai rau scenariu
Intervin serviciile secrete americane si suntem carne de tun pentru Statele Unite: vor lansa rachete de pe teritoriul Romaniei si in maxim o luna de zile vom deveni, ca tara, o amintire. Americanii isi vor bea linistiti cafeaua la New York si ne vor incuraja: “Asa, asa, muriti pentru Washington”. Doriti sa va descriem cum arata o Romanie, bombardata de Rusia? Noi nu credem…
Aveti si dumneavoastra un anumit nivel de inteligenta asa ca nu va puteti lasa manipulati de mizeria de presa din Romania, fituici patronate de tot soiul de mafioti, escroci si servicii secrete din strainatate. Ce nu ati aflat pana acum
Nicaieri in presa nu a aparut aceasta informatie: intalnirea dintre liderii din 110 tari. S-au intalnit de doua ori luna aceasta, in cel mai mare secret, undeva in America Latina. Deja este formata coalitia anti-globalizare si-n mare parte s-a hotarat ca fiecare popor sa isi decida singur soarta, nu ca pana acum cand se bagau americanii si bancherii sionisti peste tot. China a fost liderul incontestabil si Washingtonul stie ca nu poate declansa o catastrofa nucleara fara ca Statele Unite sa dispara de pe suprafata pamantului. Vom mai discuta zilele acestea…

Nota redacției: Ciudat text! O mostră de politic fiction? Îl publicăm, cedând speranței amăgitoare! De ani de zile visăm, fiecare în felul său, să se producă asemenea întâlniri anti-globalizare!… Întâlniri care să aibă și eficiența necesară!