Buta Dumitru
100 aprobate
dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.148
.
.
Jidanii și-au creat de-a lungul secolelor un stat parazit cu funcția dominantă de spionaj, crearea de conflicte de toate genurile în rândul popoarelor. Scopul final dominarea planetei și sclavagizarea lumii gentile..
Pe teritoriul fiecărui stat există una sau mai multe comunități jidănești numite cahale. Fiecare cahală are o structură organizatorică de stst cu:Conducător (Rabin),comitet juridic,grup de SI, se țin ședințe tip parlamentar în sinagogi în special pe teme sociale și afaceri comerciale,tribunal cu atribuții judecătorești după legile lor talmudice. Cu alte cuvinte Cahala care coordonează celelalte cahale din interiorul unui stat, este un fel de stat în interiorul statului care-i ocrotește.
Toate cahalele din fiecare stat sunt reunite în Marele Cahal condus de o elită Sionistă. Aceasta a creat legi specifice numai jidanilor cum ar fi:Legea antisemitismului și a holocaustului care apără pe toți infractorii jidănimii. Nu țin cont de legile internaționale:Cartea drepturilor omului,reglementări economice internaționale,etc. Cel mult se fac că le respectă,dar numai mimează.
După al II lea război mondial a fost creeat statul Israel, care prin dezvoltare, este un fel de bază reptiliană:Este centrul de informații despre toate statele,jidanii care produc mari fraude economice și sociale și prinși spre judecare, aceștia se refugiază în statul Israel care le asigură imunitate prin faptul că nu sunt extrădați la cererea altor state. Acolo ei dirijează marile evenimente de pe mapamond și le gestionează.Scop: să benefecieze de tote bunurile planetei,să dirijeze cooperare aproape impuă cu statele mari economice:SUA,URSS,Germania, etc.
Al doilea stat izrael pe teritoriul Ukrainei și a altor stare vecine. Acesta va fi o nouă bază tip reptiliană mai mare capabilă să facă față în N.O.M. Dar CAHALUL rămâne în continuare. Practic ei nu au nevoie de un stat normal al kazarilor-evrei. Au nevoie de gentili care să producă prin muncă, ei nu produc ei conduc și trăiesc regește.
Tot ce se spune despre N.O.M. despre fericieere, este numai înșejătorie demonică.
Sper că și Iulică Mareș să înțeleagă acest mesaj ca un răsăuns la întrebarea sa.
Le-a oferit Stalin un teren întins și mănos lângă china, dar jidanii au refuzat să faă acolo stat ?
Acum cred că puteți răsăunde la întrebarea : De ce au refuzat ?
Aduceți completări sau alte poziții ?