Mark WOLFOWITZ
2 aprobate

wolfowitz@hotmail.com.

 

 

In legatura cu explicatiile dlui Iulian MARES: am ceva experienta in stiinta materialelor si in special in initierea si intretinerea incendiilor si a exploziilor. Majoritatea explozivilor se initiaza de la socuri mecanice. Ex cel mai simplu este capsa de la proiectile care este percutata mecanic si apoi se propaga in materialul cu viteza de ardere f mare.Asa s-a intamplat si la Mihailesti unde camioanele care transportau azotatul de amoniu s-au hurducait pe o sosea stricata. Nitroglicerina care are in compozitie ca si azotatul de amoniu si oxigen si substanta organica cu viteza de ardere f mare, este de asemenea f sensibila la socuri mecanice.
La colectiv a fost pus in plafonul din lemn o substanta sensibila la socuri mecanice.Nu artificiile au provocat incendiul, ci muzica cu tobele asurzitoare.Deci incendiul de la Colectiv a fost premeditat si minutios pregatit. Un fost ofiter superior din cadrul serviciului de securitate din parlament (Iliescu) a putut scapa la un moment dat aceasta informatie dupa care a disparut din peisaj.
In ceea ce priveste explozia din Beirut, deja palestinienii si o importanta parte din populatia evreiasca din Israel au pus pe seama armatei Israeliene acest masacru si deja s-au dat publicitatii fotografii cu nava Israeliana de pe care s-a lansat o racheta spre depozitul de azotat de amoniu.