Atacul cerebral vascular este a 2-a cauza a mortalității din lume. Iar cei ramași în viață pot fi paralizați pentru tot restul vieții. Un astfel de lucru teribil, nu trebuie să se întâmple în viața nimanui.

Un profesor chinez dezvăluie o modalitate 100% funcțională de salvare a unei persoane în timpul unui accident vascular cerebral. Cel mai important este să-ți păstrezi calmul și să încerci pe cât posibil să nu muți victima în alt loc.Profesorul chinez ne îndeamnă, de asemenea, să ținem întotdeauna în casă un ac de seringă sau un ac simplu, notează perfect-ask
“Tatăl meu a fost paralizat și după aceea s-a stins din viaţă în urma unui atac vascular cerebral. Păcat că nu am știut mai înainte de această modalitate de acordare a primului ajutor.
În timpul accidentului vascular cerebral capilarele din creier se sparg treptat. Păstrați-vă calmul!Indiferent de locul unde se află victima, străduiți-vă să nu-i mutați locul! Dacă o să-i mutați locul, capilarele se vor sparge cu mult mai repede. Așezați victima într-un loc comod, de unde să nu poată să cadă și scurgerea de sânge poate începe! De preferat sunt acele de seringă, dar dacă nu aveți în casă unul, atunci poate fi utilizat și un ac de cusut. Țineți acul deasupra unei flăcări pentru sterilizare și apoi înțepați fiecare deget de la mâini
Nu există niște puncte anumite de înțepare, doar la câțiva milimetri distanţă de unghii.Înțepați astfel încât sângele să înceapă să curgă.Dacă sângele nu începe să curgă/picure atunci strângeți degetele victimei cu degetele voastre.
Când din cele 10 degete va picura sângele, în câteva minute victima își va reveni.
Dacă gura victimei și-a schimbat forma atunci, masați-i bine urechile până se înroșesc (semn că sângele circulă bine)!
Înțepați lobul fiecărei urechi de 2 ori, astfel încât câte 2 picături de sânge să picure din fiecare lob. Peste câteva minute victima trebuie să-și revină.!Așteptați până când victima revine la starea sa normală și toate simptomele atacului cerebral dispar și apoi transportați-o la spital! În caz contrar, dacă victima ar fi fost dusă la spital în grabă cu mașina ambulanței, atunci vibrațiile ar fi favorizat fisurarea capilarelor din creier.
Eu am aflat despre aceasta metoda de scurgere a sângelui de la specialistul în medicină netradițională, doctorul Ha Bu-Ting, care trăiește în Sun-Juke. În afară de aceasta eu am avut propria experiență de aplicare a acestei metode și de aceea pot afirma că este 100% funcțională.
În anul 1979 eu predam în Fung-Gaap College din orașul Tai-Chung. Odată, în timpul orelor un alt profesor a venit la mine și cuprins de emoții mi-a zis: “Domnule Liu, conducătorul nostru suferă un accident vascular cerebral.” Am urcat de îndată la etajul 3. L-am văzut pe profesorul Chen Fu-Tien: fața îi era palidă, vorbirea neclară, gura își schimbase forma – toate simptomele unui atac vascular cerebral. De îndată am rugat unul din studenți să meargă de urgenţă până la farmacie și să cumpere un ac de seringă, pe care l-am și folosit pentru a înțepa toate cele 10 degete de la mâinile d-lui Chen. Peste câteva minute, după înțeparea degetelor, fața d-lui Chen și-a recăpătat culoarea, iar ochii i s-au limpezit.
Dar gura lui în continuare nu-și revenea. Aşa că i-am frecat bine urechile până i s-au înroșit. Am făcut câte 2 înțepături în lobii ambelor urechi, din care a și început să picure sângele. Atunci s-a petrecut minunea: peste 3-5 minute gura și-a recăpătat forma și vorba sa a devenit clară.
L-am lăsat să se odihnească puțin, să bea o ceașcă de ceai cald și apoi l-am condus la spitalul Wei-Wah. A stat în spital o noapte, iar a doua zi a fost externat și a mers din nou să predea. Totul a funcționat foarte bine. Nu a fost nici o urmare, deși rare sunt cazurile în care victimele unui accident vascular să rămână fără sechele, din cauza capilarelor care se sparg în drum spre spital.”
Dacă vom ține minte această metodă a scurgerii de sânge și vom aplica primul ajutor cât de repede posibil, atunci într-un timp foarte scurt victima își va reveni 100%.
Trimite corespondenților tăi și vei salva cel puțin o viaţă !