–– Forwarded Message ––
From: Ilarion Isopescu <ilarion.isopescu@yahoo.com>
Sent: Friday, October 2, 2020, 06:05:14 PM GMT+3
Subject: Fw: Ce vorbesti, Frantz !?
Leitmotivul-slogan al USR/PNL pe marginea fraudarii alegerilor locale este:
„Oamenii PSD-ului au semnat toate procesele verbale, deci au fost de acord cu rezultatele votului”. Ce vorbesti, Frantz? Ei au semnat pentru ce au numarat in sectie, nu si pentru ce s-a bagat in sistemul informatic si a ajuns la BEC, care s-a dovedit a fi fost viciat.  Clar ?!
Ei bine, suita de mizerii cu voturile si procesele verbale, de la semnarea lor (a celor originale) si pana la contbilizarea la BEC a rezultatului alegerilor locale, este segmentul de baza al unui plan de actiune pentru ziua alegerilor, cu urmatoarele faze:
– anuntarea in ziua alegerilor, catre pranz, de catre Marius Pieleanu, la Antena3, a existentei unui decalaj surprinzator (apoape 10%) intre cei doi candidati cotati cu sanse la Primaria capitalei si la unele sectoare, lasand sa se inteleaga ca PSD va pierde, concomitent cu negarea capacitatii previzionale a firmelor de sondaj de opinie concurenete cu AVANGARDE – singura autorizata sa efectueze sondajele la iesirea de la urne;
– acuzarea de catre USR de la bun inceput a unei pretinse fraudari a alegerilor de catre PSD in sectoarele cheie din Bucuresti (vezi Sectorul 1) unde victoria nu era sigura;
– manipularea voturilor prin manareala proceselor verbale, respectiv efectuarea de coreturi din pix/carioca asupra cifrelor, refacerea unor procese verbale in absenta tuturor reprezentantilor birourilor electorale, introducerea unor cifre false in sistemul informatic spre a fi centralizate.
Obiceiul este vechi, i-am simtit pe pielea mea efectul in 2012 si 2016, cand principalele doua partide la-au fructificat din plin. Asa se si explica victoria enorma a USR si PNL la alegeriule europarlmentare si la cele prezidentiale, cu un PSD ce n-a putut sa miste, decapitat fiind.
Nebunia de la Setorul1 din zilele de dupa alegeri a fost determinata de tupeul USR de a „drege” ilegal rezultatul nesatisfacator lor reiesit din centralizarea proceselor verbale incheiate  pe sectiile de votare; n-ar fi fost pusi in situatia sa o faca daca nu ar fi acuzat din start „fraudarea” de catre primarul Iordache prin „furtul” unor procese verbale din sectii, acuzatie prin care au indreptat atentia generala asupra discrepantelor dintre cifrele predate de sectii spre centraizare in sistemul informatic si cele anuntate oficial la nivel central.
Ce a urmat si va urma e de rasul junglei; USR/PNL raman cu ce u castigaat, inclusiv prin fraud, in ciuda oricaror evidente de frauda, Systemul fiind hotarat sa castige si parlamentaarele, indiferent de ce va voi electoratul.