Vă mai aduceţi aminte de ceea ce ne spunea preşedintele în dezbaterea sa cu Crin Antonescu de la Cluj? Ne spunea atunci că nimeni nu a dovedit până acum implicarea sa în dosarul Flota şi mai ales că nu există nici o semnătură a sa pe vreun document aflat la dosar în acest caz (vezi video de mai jos de la 1.14-1.42). Numai că nu e chiar aşa – există mai multe semnături:Şi nu este singura semnătură a preşedintelui pe un asemenea document:
Document:
flota.pdf
Titlu: Flota
Ce aţi văzut nu sunt simple acte. Păi să vă spun cu ce se ocupa preşeidntele nostru iubit. În documentul care apare primul în documentul PDF şi în foto se poate vedea clar cum ministrul Transporturilor, Traian Băsescu, e de acord cu înfiinţarea unei firme de profil + se numeşte singur în Consiliul de Administraţie al acestei firme. Mai apoi… actualul preşedinte se ocupa cu o şmecherie – navele maritime româneşti sub pavilion românesc luau credite grase de la bănci, apoi aceste nave erau trecute sub alte pavilioane, ceea ce făcea că acele credite iniţiale luate în numele navei erau plătite de statul român – pe sistem suveică, iar banii intrau în nişte buzunare lungi.
Lucrurile sunt cât se poate de reale şi au fost consemnate în adresa Parchetului Naţional Anticorupţie către Comisia Prezidenţială care verifica dosarele miniştrilor înainte ca aceştia să fie trimişi în judecată (vezi doc. de mai jos).

Document:
base flota pna.pdf
Titlu: Flota
Eh… ce părere aveţi de prezidentul nostru? A minciunit sau nu? Semnături ale domniei sale există şi le-aţi văzut mai sus.

GOLANI DE LUX – Judecatorul CCR Petre Lazaroiu (fost Ceausescu) a fost dat in judecata pentru stabilirea paternitatii de o chelnerita pe care a cunoscut-o intr-o tabara studenteasca. Petre Ceausescu a castigat in 1977 la Judecatoria Dragasani datorita numelui sau. La recurs, dupa scandalul facut de avocatul reclamantei, Titus Spanu, Tribunalul Valcea l-a certificat ca tata. Acesta este judecatorul lui Traian Basescu, care a calcat in picioare voturile a 7,4 milioane romani (Documente)

Joi, 13 septembrie 2012 16:26 | Scris de Adina A. STANCU – Razvan SAVALIUC
Uluitor! Judecatorul Curtii Constitutionale, Petre Lazaroiu (foto) fost Petre Ceausescu, care si-a schimbat numele dupa decembrie 1989, a avut o problema grava in perioada studentiei, care pune sub semnul intrebarii moralitatea sa. Petre Ceausescu a fost dat in judecata in 1977 (pe cand se afla in ultimul an la Facultatea de Drept) de catre o chelnerita pe care a cunoscut-o intr-o tabara studenteasca la Paraul Rece, organizata in vara anului 1976, pentru recunoasterea paternitatii si stabilirea pensiei alimentare. Desi a negat ca este tatal copilului, in final, Tribunalul Valcea a stabilit ca Petre Ceausescu este parintele natural al lui Mandache Ciprian Flavius, nascut la 27 aprilie 1977. Decizia este definitiva. Lumeajustitiei.ro va prezinta in premiera nu doar decizia Tribunalului Valcea pe care o puteti citi in intregime atasata la finalul articolului, dar si fragmente din cartea intitulata „Golani de lux(vezi foto 2) a avocatului Titus Spanu, cel care in 1997 a aparat-o pe chelnerita in procesul intentat lui Petre Ceausescu, actualul judecator al Curtii Constitutionale Petre Lazaroiu.
Un consilier al Ministerului Justitiei al RSR a asistat in 1978, la recursul de la Tribunalul Valcea pentru ca judecatorii sa nu-l mai favorizeze pe Petre Ceausescu
Dosarul nr. 2515/1997 al Judecatoriei Dragasani, cu obiect stabilire paternitate. Aurelia Mandache din Brasov l-a chemat in judecata pe paratul Petre Ceausescu, nascut in comuna Glavile, judetul Valcea, pentru a se stabili ca acesta este tatal minorului Mandache Ciprian Flavius, nascut la 27 aprilie 1977.
In motivarea actiunii, reclamanta a aratat ca la inceputul lunii august 1976, fiind eleva practicanta la o cantina din Statiunea Paraul Rece, l-a cunoscut pe paratul Petre Ceausescu, aflat intr-o tabara studenteasca si la foarte scurt timp a intretinut cu acesta „relatii intime”. Reclamanta Aurelia Mandache a ramas gravida, fapt pentru care l-a instiintat pe parat insa „acesta a manifestat dezinteres. Aceeasi atitudine a manifestat fata de copil si dupa nasterea acestuia”. Fara a-si indeplini rolul activ si fara a administra toate probele, un anume judecator Ilie, secretar de partid, a respins actiunea. Reclamanta a declarat recurs, iar avocatul reclamantei Titus Spanu a sesizat Ministerul Justitiei fata de atitudinea neprofesionista si partinica a Judecatoriei Dragasani.
In cartea sa intitulata „Golani de lux”, avocatul Titus Spanu relateaza in felul urmator episodul legat de Petre Ceausescu de la judecata din fond de la Judecatoria Dragasani: „Cu aroganta tipica dinastiei ceausiste, Petre Ceausescu a alungat-o pe mama revendicatoare, nerecunoscand relatia. Intorcandu-se la Brasov, biata fata s-a dus la protectorul ei, Mazgareanu care timp de doua luni a cautat un avocat pentru a-l actiona in judecata pe Petre Ceausescu in scopul constatarii paternitatii si a obligarii acestuia la o pensie de intretinere. Nimeni nu a acceptat. In final, a apelat la mine. Am introdus actiunea la Judecatoria Dragasani, instanta competenta, data de domiciliul paratului. La termenul fixat, presedintele completului, tovarasul Ilie care era si presedintele Judecatoriei, s-a dovedit a fi total de partea partidului, a lui Ceausescu si fireste si a lui Petre Ceausescu. Paratul a venit flancat de trei persoane, din care unul singur era avocat, ceilalti doi fiind asistenti la Drept. Cum asistentii nu aveau calitatea de avocat, mai mult, unul din ei fiind si violent (n.red. – este vorba de Antonie Iorgovan) am cerut cu vehementa scoaterea lor din sala. 
Dupa o lunga deliberare cu judecatoarea din complet, cererea mi-a fost satisfacuta. Succes de moment, tovarasul Ilie, in final, s-a dovedit a fi o sluga credincioasa a partidului si in pofida probelor evidente mi-a respins actiunea.
Am facut recurs, care s-a judecat la Tribunalul Valcea unde a participat, in urma reclamatiilor si a scandalului facut de mine, un consilier din Ministerul Justitiei si de data aceasta, l-am inrudit pe copilasul chelneritei cu familia Ceausescu”.
Marturie a spuselor avocatului Titus Spanu sta chiar decizia nr 1280 din 28.11.1978 a Tribunalului Valcea (Dosar nr. 1844/1978), care a admis recursul chelneritei si a stabilit ca „Petre Ceausescu este tatal copilului Mandache Ciprian Flavius nascut la 27 aprilie 1977”. Decizia pronuntata de judecatorii Gheorghe Giosan, Adriana Maracinescu si Tatiana Constantinescu (de mentionat ca procurorul Dumitru Bundache a insistat pentru admiterea recursului) a retinut ca paratul a avut o pozitie „constant nesincera”, iar potrivit martorilor audiati unii dintre ei au confirmat relatiile dintre cei doi. Expertiza medico-legala administrata (pe atunci nu exista proba ADN) a relevat fata de Petre Ceausescu: „nu s-au evidentiat elemente de excludere de la paternitatea minorului, iar o a doua expertiza a confirmat legatura intre data conceptiei, invocata de reclamanta si data nasterii copilului.
Ce ne spun fostii colegi de facultate despre Ceausescu-Lazaroiu
Din surse avizate, care l-au cunoscut pe Petre Ceausescu in perioada studentiei, am aflat ca acesta se ocupa in facultate de activitati politice pe linie PCR, avand o functie importanta in Asociatia Studentilor Comunisti. Cand era intrebat daca este ruda cu Nicolae si Elena Ceausescu, Petre nu spunea nici nu, nici da, ci zambea. Probabil ca nu era ruda si nu-si permitea sa minta datorita unor eventuale repercursiuni, insa era evident pentru cei care l-au cunoscut ca ii convenea de minune sa fie catalogat drept ruda cu cei doi dictatori.
Legatura dintre Traian Basescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu
Judecatorul constitutional Petre Lazaroiu, fost Ceausescu l-a judecat si l-a scapat la 28 martie 2003 pe Traian Basescu de plata unui prejudiciu de 37,95 miliarde lei vechi (1,1 milioane de euro) imputat de Procurorul Financiar al Curtii de Conturi pe cand Traian Basescu era primar general al Capitalei. Dupa care, in 2008, dupa ce Lazaroiu si-a facut un „stagiu” de avocat cu contracte grele pe la CNADNR din subordinea Ministerului Transporturilor din guvernarea PDL-Basescu, acesta din urma l-a numit prin decret prezidential ca judecator al Curtii Constitutionale. Doua mandate consecutiv. Mai intai unul pentru doar doi ani, prin decretul 870 din 16 septembrie 2008, pe restul de mandat ramas dupa decesul fostului judecator Petre Ninosu, dupa care a fost omenit cu un al doilea mandat, de data asta intreg, de 9 ani, prin decretul prezidential nr. 553 din 2 iunie 2010. Ca sa recapitulam: judecatorul Lazaroiu l-a scapat pe Basescu, dupa care Basescu ajuns presedinte il face om pe Lazaroiu! In fata unor asemenea evidente, se ridica intrebarea legitima, de la care asteptam raspuns atat de la Basescu, cat si de la Lazaroiu, daca aceasta nu este coruptie politico-judiciara, atunci ce este?