Politica Israelului față de Germania 
A apărut anul trecut pe site-ul lui David Duke (14 august , 2015) o informație de un interes major, preluată dintr-un articol, publicat în ziarul israelian Haaretz, se pare tot anul trecut, informație care trebuie mediatizată și cunoscută de toți românii. Tot anul trecut s-au aniversat 50 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice germano-israliene.
  Într-un comentariu off-the-record în fața unui grup de jurnaliști israelieni, purtătoarea de cuvânt  a ambasadei israeliene la Berlin, Adi Farjon a spus că Israelul nu are niciun interes să normalizeze relațiile cu Germania pentru ca în felul acesta să se mențină sentimentul de vină al Germanilor față de evrei cu privire la holocaust, care cum bine știm cu toții, nu a existat forma în care pretind evreii.
 „Am fost cu toții șocați” a notat o jurnalistă israeliană prezentă la briefing. “Purtătoarea de cuvânt a spus clar că este în interesul Israelului să mențină sentimentul de vină al Germanilor. A insistat că  fără acest sentiment de vină, noi nu mai sântem decât o țară ca oricare alta din punctul lor de vedere” .
Alți ziariști prezenți la briefing au confirmat cele spuse de jurnalistă. Unii au adăugat că și ambasadorul israelian Yakov Hadas-Handelsman a fost  prezent la  briefing, precum și alți angajați germani ai ambasadei care nu vorbesc limba ivrit.
Un alt jurnalist a adăugat: “A fost atât de bizar. Nu puteam să ne credem urechilor. Stăteam acolo și mâncam alune americane, iar în spatele purtătoarei de cuvânt erau două angajate germane care nu înțelegeau un singur cuvânt in ivrit în timp ce personalul ambasadei ne spunea că ei fac totul să mențină sentimentul de vină al germanilor și că Israelul nu are niciun interes să normalizeze relațiile dintre cele două țări. Ministrul de externe israelian a negat acuzațiile și a mai spus că diplomata a fost învinuită  pe nedrept că ar fi spus așa ceva. Tot anul trecut președintele Bundestagului German a vizitat Israelul și le-a spus israelienilor cum că “prietenia intensă dintre țările noastre este un miracol istoric”. Să vezi și să nu crezi!
Nu este greu de dedus că Israelul și prietenii săi duc aceeași politică mârșavă față și de alte țări, inclusiv România. Falsele acuzații de holocaust aduse românilor au același scop. Anume să inducă un sentiment de vină poporului român pentru a se lăsa mai ușor manipulat și jecmănit.
Mihai Vinereanu