Comentariu la textul „America a făcut de fapt un joc comun cu Moscova pentru a justifica împărțirea Europei în sfere de influență și pentru a menține lumea într-o stare de încordare și de false speranțe.”
Contains Link

Tache Mache7 hours ago

Lovitura de stat de la Moscova, din 1953, impotriva oligarhiei evreiesti – scrisoare din Uniunea Sovietica

Iosif Stalin a murit pe 5 martie 1953. Se stie ca a fost omorat de catre cabala evreiasca, care controla Kremlinul. Seful acestei cabale « invizibile » era Lazar Kaganovici. Stalin era inconjurat de evrei, ultima lui sotie a fost Esther Kaganovici, sora lui Lazar.

In urma revolutiei bolsevice, evreii rusi au pus mana pe putere in imperiu si au inceput sa-l conduca in stilul lor. Imperiul hazar din antichitate avea doi regi : kagan-ul invizibil, responsabil pentru ideologie si religie si bek-ul, responsabil cu administratia de zi cu zi a tarii. Numele Kaganovici inseamna fiu de kagan. Stalin a fost doar un bek, dar propaganda moderna da vina pe el pentru toate crimele comise de administratia sovietica.

Dupa asasinarea lui Stalin, evreii din Kremlin au inceput o noua epurare. Seful devenise demonicul Lavrenti Beria, de etnie evreiasca si gruzina, care controla si politia politica din Uniunea Sovietica. Telul lui a fost sa intareasca puterea evreiasca.

Maresalul Jukov avea reputatia de a fi anti-semit, dar a fost promovat si protejat de catre Iosif Stalin, asa ca avea motive serioase sa se teama ca va fi incarcerat dupa moartea lui Stalin. Jukov era periculos pentru mafia evreiasca, deoarece el controla armata rosie, care –credeau evreii- era un centru al sovinismului rusesc si al anti-semitismului. Jukov a avut o contributie foarte mare la victoria Uniunii Sovietice in cel de-al doilea razboi mondial, dar ajunsese déjà sacrificabil in 1953.

In 1952, maresalul Jukov i-a cerut permisiunea lui Stalin sa organizeze instructia militara in apropierea Moscovei si in interiorul acestui oras. Permisiunea a fost acordata de catre Iosif Stalin. La sfarsitul lui iunie 1953 doua divizii incartiruite in Muntii Urali au inceput sa faca instructie in apropiere de capitala rusa. Soldati si tancuri ale armatei rosii au patruns in oras. In data de 27 iunie 1953, diplomatii straini au raportat prezenta tancurilor si camioanelor armatei rosii pe strazile din Moscova. In noaptea acelei zile, Beria a lipsit de la premiera piesei de opera ce era interpretata la teatrul Balsoi. Este ceea ce stiu necunoscatorii.

Maresalul Jukov a cerut membrilor de incredere din Biroul Politic sa aiba pistoalele la ei atunci cand se prezinta la intalnirea de la Kremlin. Maresalul Jukov si maresalul Vasilievski erau membri ai Biroului politic si misiunea lor a fost de a decapita cabala evreiasca. Intalnirea a inceput in ziua de 27 iunie 1953, la ora 4 dupa-amiaza. Jukov si Vasilievski erau asezati pe scaune unul langa celalalt, iar de partea cealalta a unei mese mari erau asezati Kaganovici si Beria. Intre Kaganovici si Beria se afla o masuta de culoare alba, pe care era pus un telefon. Acest telefon avea linie directa cu Liublianka, unde se gasea sediul Ministerului Afacerilor Interne. Ridicarea receptorului din furci facea legatura imediata cu Liublianka. Vasilievski s-a scuzat fata de toata lumea si s-a dus in partea cealalta a camerei pentru a servi ceai. A ajuns la peretele biroului si a taiat cablul de telefon. Beria si Kaganovici au vrut sa-si scoata pistoalele, dar Jukov a fost mai rapid in scoaterea pistolului si le-a cerut sa ridice mainile sus. Beria a fost executat chiar in noaptea aceea, de catre membrii Biroului Politic, iar Kaganovici a fost epurat treptat din randurile elitei conducatoare. In aceeasi noapte soldatii lui Jukov au intrat in Liublianka si in doua alte cladiri NKVD din Moscova. NKVD, precursorul KGB, era agentia de lege si ordine, unica pentru intreaga Uniune Sovietica, care executa ordinele Partidului Comunist al Uniunii Sovietice.

Soldatii i-au executat pe toti cei care au refuzat sa se predea. Mii de membri NKVD, in principal evrei, au murit in acea noapte de vara in Moscova. Aceasta este versiunea istorica relatata de maresalul Viktor Kulikov, care a fost colonel in trupele armatei rosii care au atacat cladirile NKVD.

Stapanirea evreiasca in Uniunea Sovietica s-a bazat pe frica (vezi Protocolul numarul 1). Pe 27 iunie 1953 varful acestei piramide de putere a fost demolat de catre eroii rusi. Versiunea oficiala a istoriei spune ca Lavrenti Beria a fost arestat si dupa aceea judecat. Versiunea aceasta este pe jumatate adevarata; a existat cu adevarat un proces, dar Beria a fost impersonat de catre un actor. Multi oameni din Uniunea Sovietica si-au dat seama ca ceva important s-a intamplat la Moscova in vara anului 1953. Chiar si prizonierii Gulagului au observat o schimbare de comportament brusca si inexplicabila la tortionarii lor. Soldatii NKVD si-au pierdut aroganta specifica si incepusera sa vorbeasca intre ei despre parasirea tarii.

Informatia despre lovitura de stat a lui Jukov a ajuns in curand la New York. Viaceslav Molotov era ministrul de externe al Uniunii Sovietice si prin intermediul sotiei sale evreice avea legaturi cu oligarhia americana. Molotov a sosit la New York si s-a intalnit cu « tzarul american » Bernard Baruch. Baruch l-a informat pe presedintele american Eisenhower despre lovitura de stat din 27 iunie.

Uniunea Sovietica a fost tranformata treptat in casa popoarelor sovietice. Puterea evreiasca a fost slabita in mod semnificativ. Imperiul sovietic si-a schimbat deasemenea si politica externa. Trebuie sa ne aducem aminte de criza canalului Suez din anul 1956 si de agresiunea britanica, franceza si israeliana asupra Egiptului. Exista speculatii ca singurul motiv pentru care agresorii si-au incetat campania militara a fost amenintarea sovietica de a folosi arme nucleare impotriva agresorilor. In decembrie 1956 a avut loc revolta lui Fidel Castro in Cuba si marionetele americane au pierdut puterea. De ce SUA nu au atacat Cuba ? Unele surse sustin ca singurul motiv a fost amenintarea sovietica de a folosi acelasi tip de arme impotriva Israelului cu tipul de arme pe care SUA planuiau sa-l foloseasca impotriva Cubei. Cu siguranta conducatorii sovietici nu au reprezentat interesele evreiesti in 1956 si nici in anii urmatori.

Lovitura de stat de la Moscova, din data de 27 iunie 1953, a reprezentat unul din cele mai importante momente ale istoriei secolului 20. Aceasta lovitura de stat a pus capat conducerii dialectice clasice a doua superputeri care sprijina dominatia zionista. Maresalul Vasilievski si maresalul Jukov sunt doi eroi sovietici si rusi, care au salvat milioane de vieti ale neamurilor, in Uniunea Sovietica si in intreaga lume. Din acel moment Uniunea Sovietica a devenit treptat o tinta a agresiunii zioniste. Distrugerea Uniunii Sovietice nu a reprezentat o victorie a “democratiei” (orice semnificatie I s-ar da acesteia), ci o victorie a “statului mafiot (profund) mondial”.

http://www.thetruthseeker.c…