Ca răspuns la
Trimis pe
Selectează comentariul Teognost monahul
0 aprobate
teognost2013@gamil.com
86.124.112.37
.
.––––––––––- ––
Cornel Dan Niculae – un infiltrat și defector al S.R.I. și/sau un colaborator al S.I.E.?

C.D.N. se plângea pe blogul profesorului Ion Coja că Dan Cristian Ionescu ar fi spus într-o prefață la Codul lui Lucifer: „Nu ştiu dacă acest Cornel Dan Niculae există cu adevărat, cred mai degrabă că reprezintă un personaj colectiv, format din mai mulţi istorici şi ofiţeri cinstiţi şi patrioţi – să le dea Dumnezeu sănătate şi să-i ajute în lucrarea lor.”. Așa își justifica C.D.N. dezlănțuirea furibundă asupra lui D.C.I.
Cu adevărat, în spatele dezvăluirilor oau! ale personajului real C.D.N. (cum îi place să semneze) stă un personaj colectiv format din mai mulţi ofiţeri activi din serviciile interne și externe. Nu cred că personajul colectiv mai activează acum, așa cum nu cred că C.D.N. va mai beneficia de astfel de informații furnizate pe tavă, după greșelile (fatale adeseori pentru un veritabil lucrător dintr-un serviciu secret) pe care le-a făcut de-a lungul timpului.
Nu așa operează profesioniștii în culegerea, analizarea și sinteza informaţiilor! Iar Niculae și-a divulgat (oare de ce?) majoritatea surselor din S.R.I. care l-au sprijinit.
Întreg materialul prezentat mai jos reprezintă o analiză sintetizată (ca să nu-i spunem Raport informativ, așa cum îi place lui) a postărilor lui Cornel Dan Niculae de pe paginile personale de facebook Cornel-Dan Niculae (D´Anton) (https://www.facebook.com/niculae.corneldan) și Niculae Corneliu (https://www.facebook.com/niculae.corneliu.3). De aici provin prescurtările C.D.N. și, respectiv, N.C.. Am arhivat capturi de ecran ca probe, la toate postările analizate mai jos.
1. C.D. Niculae a beneficiat de informații furnizate de lucrători din mai multe servicii secrete (SRI, SIE și DGIPI), politiști judiciari și procurori
CDN, 13 noiembrie 2017: „Am cunoscut, insa, e adevarat, si oameni/ofiteri de informatii din mai multe servicii (SRI, SIE si serviciul MI), ca si lucratori din Politie si din Procuratura. Ceea ce exprim eu probabil ca reflecta, uneori, si gandurile lor, caci am vorbit tot timpul, cu ingijorare, si cu ei, despre soarta tarii romanesti!”.
Notă: C.D.N. nu putea citi „gândurile” ci chiar Note informative secrete și arhive electronice, după cum se va vedea.
2. Cu complicitatea unor ofițeri de informații, altfel nu s-ar putea, C.D. Niculae a avut acces la baze de date (arhivă?) electronice ale S.R.I.
NC, 21 iunie 2019: „Eu ma plimb in „realitatile alternative”, cu riscuri totusi pentru subordonatii lui Hellvig. Am acces mai usor acolo la dosarele lor”.
3. Cu complicitatea unor ofițeri acoperiți din contrainformații, C.D. Niculae a desfășurat pe teren activități specifice lucrătorilor S.R.I.
CDN, 28 martie 2017: „SSP GUARD GRUP se cheama firma, plina de mijloace, unde s-au retras ofiterii CI din SRI cu care eu vorbeam adesea (pana sa plece ei de la SRI). Eu nu le mai sunt prieten, dar nici dusman. Ei s-au crezut „patrioti”, dar au esuat oarecum! Dovada? Starea Romaniei! Trebuie sa recunosc, insa, ca, atunci cand era inca la SRI, seful acestei firme a vrut sa ma ajute total spre a nu fi concediat de israelieni, spre a-mi oferi alternative etc. A venit personal, ofiter SRI activ fiind, in sala de judecata (ferindu-se si de mine) in procesul privind concedierea mea abuziva, dar eu am vrut sa suspend situatia, sa nu fac casa cu evreii!”.
CDN, 10 februarie 2017: „Mai explicit, dar fara dezvaluiri totale azi: M-am judecat cu SRI de prin 1999 in contencios administrativ pe un HG pe care nu aveam voie sa il cunosc eu si nici un alt cetatean roman (prin Constitutie el nefiind publicabil in M.Of., adica transferul cladirii IPIU de la SC Bucuresti-Turism SA catre SRI-UM…). Dupa ce am devenit „prieteni”, SRI Directia ContraInformatii nu mai se putea dezlipi de mine si ma chema, zi de zi (absolut in fiecare zi), la actiunile sale operative (in strada). Desi sunt un civil oarecare (aproape), nu pot vorbi in ce au constat operatiuni speciale ale SRI cu participarea mea, caci simt ca mi-asi trada tara, dar nebunia oamenilor lor (il stiu pe Coldea) si careele militare putind a Whisky la ora 11 (ca si continutul lor) ar trebui candva spuse!”. De remarcat că „scriitorul” C.D.N. este un agramat notoriu: mi-asi în loc de mi-aș, caree în loc de careuri.
4. C.D. Niculae a întocmit Rapoarte Informative către conducerea S.R.I. și a scurs în mass media informații secrete din acțiunile operative ale unor lucrători ai Direcției de Contrainformații a S.R.I.
CDN,10 februarie 2017: „Careu pe unitate militara inseamna un fel de strangere laolalta, cu cercetare de la sef spre fraierii/ofiterii mici. Eu ajunsesem sa le scriu rapoartele ofiterilor operativi SRI catre Conducerea Unitatii, dar am scapat ceva, aproape identic rapoartelor, si catre dl. Corneliu Vadim Tudor, pentru saptamanalul Romania Mare. Din cate cunosc, atunci s-a facut careul cu cel mai mare scandal in SRI, din 2001-2002.”.
CDN, 31 martie 2019: „Ajutat precum le-am scris candva rapoartele catre centru? Adica spre o minte ratacita, preocupata doar de incasarea salariului (unii de la SRI), pana la tradarea catre orice Orizont (limbaj masonic, totusi).”.
CDN, 23 august 2019: „De fapt, prin mine, si prin sefa rubricii „Servicii Secrete” de la „Atac la Persoana”, doamna Veronica Gandac (eu publicam acolo sub maxim anonimat/secret), a explodat un mare scandal la Cotroceni (un general SRI relata ca toti stau beti – document trecut pin mainile mele).”
5. C.D. Niculae a avut acces la informații ultrasecrete privind racolări ale unor informatori utilizați în dosare de urmărire informativă a unor diplomați străini aflați pe teritoriul României
CDN, 10 februarie 2017: „In timp ce scriam amanunte detaliate despre operatiunile SRI la care am participat, (din intamplare!?) mi s-a blocat scrisul (calculatorul!). Detaliile raman la mine!? Nicidecum nu o sa mai scriu direct, precum acum. O sa scriu separat, o sa fac copy-paste si o sa postez! (treburile cu racolari de informatori impotriva diplomatilor straini, aparent prieteni, nu o sa le spun, na!).”.
6. C.D. Niculae a beneficiat de informații secrete despre activitatea masoneriei din România
CDN, 18 ianuarie 2016: „Voi explica curand, mai detaliat, in ce consta acel/acest nou conflict puternic de la vârful masoneriei noastre cea mai vizibila (MLNR). (…) Eu stiu si lucruri care nu pot sa le spun de-a-ntregul (este un razboi si in servicii, de la treaba asta).”.
7. C.D. Niculae a beneficiat de informațiile unor lucrători din spionajul extern și din contraspionaj care au făcut filajul pe teren al unui șef rus al KGB și al unor agenți ai Mossad
CDN, 29 mai 2018: „Este o carciuma pizzerie langa o statie de metrou din Moscova unde isi duc existenta niste discipoli de ai lui Dmitri Fonareff, ex seful de la directia a 9-a a KGB, care a actionat in Romania in decembrie 1989. Atat! Putin nu il place deloc pe Fonareff! Atat, din nou. Fonareff (re)vine uneori in Romania, in Bucuresti, si se cazeaza cam prea aproape de mine.”.
CDN, într-un articol publicat (mai mult ca sigur și într-o carte): „În cursul anilor 2001-2002 la Hotelul Bucureşti, aflat deja în proprietatea israelienilor de la Elbit Medical (Elscint) au apărut o serie de persoane care nu pot să nu trezească interesul serviciilor de informaţii româneşti:
– Ilan Rogenstein, adevăratul director economic al Hotelului Bucureşti sub israelieni, “noua eminenţă” cenuşie, tânără, a Mossad. (…)
– Marian Schwartz a intrat în primul Consiliu de Administraţie “privat” al Hotelului Bucureşti, fiind ofiţer (r) al serviciilor de informaţii din Israel Shin Beth, în prezent simplu colaborator Mossad, aflându-se sub ordinele Tonyei Halperin şi apropiaţii acesteia.
– Tonya Halperin, în solda Mossad, locuieşte la Hotel Apartamente.
– A. Libermann, locuieşte din partea ELBIT-Israel la Hotel Apartamente vis-â-vis de sediul S.R.I.. Poate cea mai importantă activare a Mossad. S-a deplasat în România la comanda lui MZ, a fost cazat la Apartamente Hotel Bucureşti din ordinul Raselei Lavin şi are principala misiune de salva contractele Elbit în România. O “delegaţie” compusă din Rasela Lavin şi alţi israelieni au vizitat Hotelul Bucureşti în august 2001. Cu această ocazie, de pe terasa Hotelului a fost îndelung filmat sediul S.R.I., “clădirea I.P.I.U.”, comentându-se că acolo este “secret service”, “securitatea”, “the S.R.I.”. Tot în aceeaşi zi a fost înconjurată “clădirea I.P.I.U.” de către delegaţia israeliană.”. (cf. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/03/25/privatizarea-hotelului-bucuresti-studiu-de-caz/)
8. C.D. Niculae „a avut contacte cu oameni din S.U.A., din ambasada S.U.A.”
CDN, 28 martie 2017: „Ambasador SUA la Bucuresti fiind Alfred Moses, el a favorizat impotriva Radisson pe Hyatt (evrei din clanul de evrei rusi Pritzker). Atunci am avut contacte cu oameni din SUA, din ambasada SUA, si am cunoscut cum lobby-ul evreiesc acapareaza/distruge ce vrea el, am aflat cum opereaza CIA in Romania (printr-o simpla bibliotecara chiar). Nici nu aveam timp sa informez SRI (care oricum imi era dusman fatis prin Joni Popescu/Coldea de atunci, iar eu am trairi prea intense, incat intors brusc spatele definitiv). Cat si cand am facut ca Radisson sa fie la Hotel Bucuresti mi se parea ca fac ceva „patriotic”. Am salvat situatia, cat de cat (nu si pentru mine, dar astfel se practica „patriotismul”)!”.
Când mai lecturaţi o carte oau! semnată de C.D.N., trimiteţi un gând bun și acelor oameni de bine din Serviciile Secrete românești care i-au pus pe tavă lui Niculae munca lor informativă, poate după ani de zile de trudă și pericole . Păcat că Niculae le-a creat mari probleme unora dintre ei. Nu meritau!
Cu deosebit respect, acelor oameni din S.I.E. și S.R.I., Teognost păcătosul!