UnC

Scrisoarea larg deschisă a unui naiv

„Comentariul dlui Dan P. ne propune câteva întrebări la care domnul rege ar fi timpul să răspundă.. Timpul nu așteaptă pe nimeni. Iportantă și dezvăluirea privind falsul de la Nașul. Și tu, Brutus?!Legea” este fara indoiala anti-constitutionala (dar nu cred ca le pasa) insa intreb:

De ce congresul american nu interzice SIONISMUL in USA care este cel putin prin perfiditate la fel de toxic ca si nazismul? De ce nimeni in emisiunea lui Rares Bogdan nu a pus aceasta intrebare.

„Legea” ANTI-ROMANEASCA pregateste de fapt INFRASTRUCTURA legislativa pentru invazia Lacustelor Mondiale ce va sa vina!
Am semnat si eu si sotia petitia din Calgary si am trimis link-ul la toti cunoscutii nostri.

Felicitari domnule Rosca si atentie la porunca lor din Talmud:
„Pe goymul/ crestinul cel mai destept dintre ei, ucideti-l!”

Vezi: Eminescu, Codreanu, probabil Goga, Antonescu si lista poate fi completata de cei care sunosc mai multe decit mine.

„Binefacerile UE” – granite libere si cheltuirea banilor acelor romani care au, in afara tarii! – sunt similare in viziunea mea cu „binefacerile” conchistadorilor care le ofereau bastinasilor primitivi sclavizati margele de sticla colorate in schimbul cedarii totale a suveranitatii lor cit si a tuturor bogatiilor lor. Vedeti acum vreo deosebire?

DEZINFORMARE GRAVA PE NASU’:

http://www.nasul.tv/23-august-…
…si comentariul meu mai jos:

„….regele Mihai îşi dă acordul pentru înlăturarea prin forţă a mareşalului Antonescu dacă acesta va refuza semnarea armistiţiului cu Naţiunile Unite.”

De ce ii dezinformati pe tineri nemernicilor?
Tradatorul „rege” l-a arestat pe MARESAL fara sa semneze niciun tratat! A dat tara pe mina rusilor – plus peste 150.000 de ostasi romani trimisi in Siberia – si abia in septembrie a semnat tratatul de pace cu rusii in AVANTAJUL rusilor!

Fotografia este EXCEPTIONALA deoarece il arata pe „rege” alturi de MARESAL pe frontul de est! Deci „regele” l-a sustinut pe MARESAL in razboiul de intregire a neamului romanesc! Da sau nu? Daca DA, atunci de ce regele NU este trecut in lista lui Alexandru Florian alaturi de MARESAL ca a participat la „holocaust” (HOLO-CHES)? „regele” nu apare in „legea” anti-romaneasca 217 anti-legionara; de fapt anti-romaneasca! De ce?
MARESALUL Ion Antonescu a fost NUMIT seful statului prin DECRET REGAL! deci de misu TRADATORUL si gingiitul!

Mai copii! Sunt documente de o probitate irefutabila pe internet! NU mai cititi „Revista Historia” sau ziarul de 2 bani „Adevarul” (fosta Scinteia); amindoua sunt controlate de „democratia sionisto-judeo-americana”!

C.omentariul de mai