Buta Dumitru
205 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.56

 

CRIMINALOCRAŢIA: FABRICA DE MINCIUNI, SURSA RĂULUI PE PĂMÂNT, SE PRĂBUŞEŞTE!
9 septembrie 2023 Romică Adrian VLAD

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ieri, după 43 de ani, fostul premier italian Giuliano Amato a aruncat bomba: au fost francezii și cu NATO!

Avionul cu 81 de persoane la bord doborât la Ustica în 1980 a fost distrus de o rachetă franceză sub coordonarea NATO, a declarat clar în interviul acordat ziarului italian „La Repubblica”.

Până azi, toți, inclusiv familiile victimelor, care îndrăzneau să afirme că avionul a fost doborât de NATO („apărătorii mondiali ai democrației”), erau catalogați drept „conspiraționiști”.

Acum conspirația a devenit Adevăr oficial!

O sinteză a faptelor care vizează atentatul de la Ustica:

În seara zilei de 27 iunie 1980, avionul DC-9 al companiei Itavia, plecat de la Bologna cu destinația Palermo, a fost doborât în direcția insulei Ustica.

Obiectivul era uciderea președintelui libian Muammar Gaddafi, care trebuia să zboare spre Iugoslavia într-un MIG libian.

Premierul italian de la acea vreme, Bettino Craxi, cunoscând planul criminal al „partenerilor strategici”, l-a avertizat pe colonel de pericol, și Gaddafi nu s-a urcat în acel avion.

Trebuie subliniat că anglo-saxonii și coloniștii francezi doreau să-l elimine pe Gaddafi deoarece acesta le submina toate planurile lor în continentul african!

Colonelul avea în agendă eliminarea Francului CFA (monedă creată la Paris în 26 dicembre 1945, în vigoare în cele 16 colonii franceze africane, definite fals de către stăpâni „State independente”) și înlocuirea cu o monedă africană emisă de Statele africane, să-i alunge din Africa pe criminalii de la Fondul Monetar Internațional, să instituie o Banca Africană de Investiții, să-i impiedice pe colonizatori să pompeze resursele Africii spre Occident la costuri impuse de ei, să împiedice conflictele etnice alimentate și finanțate de sus-numiții, și să oprească emigrația tinerilor africani spre Occident, emigrația fiind o operațiune finanțată și înlesnită de stăpânii sataniști, cu scopul de dezrădăcinare a tinerilor africani, destabilizarea statelor europene și implicit de slăbirea rezistenței Africii.

Să revenim la atentatul de la Ustica din 1980.

Planul oficial al anglo-saxonilor era simularea în acea seară a unui exerciţiu al NATO, cu multe avioane în acţiune, în cadrul căruia să fie doborât MIG-ul libian cu Gaddafi la bord, și după care să declare prefăcuți că a fost un „accident involuntar”.

Cunoaștem foarte bine modul de operare și minciunile lor, mai ales ale NATO, o organizație de criminali care operează în completă complicitate și impunitate!

Sus-numiții criminali nu au reușit atunci să-l ucidă pe colonelul Gaddafi, dar au încheiat operațiunea în 2011, când la cârma Franței era nulitatea de Sarkozy, care a dat ordin de bombardare a Libiei.

Întrebarea este: de ce fostul premier italian Giuliano Amato face aceste declarații după 43 de ani?

Răspunsul scurt: anglo-saxonii înfing profund cuțitul în spatele Franței tocmai în momentul în care Franța are probleme uriașe în Africa.

Toate coloniile franceze, care au fost stoarse de resurse, și care au stat la baza bunăstării, la dezvoltarea industriei și economiei franceze, acum fac lovituri de Stat împotriva criminalilor francezi, solicitând Parisului să-și retragă militarii de pe teritoriile lor.

Pare că sufletul lui Gaddafi veghează asupra Africii și acum unește popoarele asuprite crunt și măcelărite de stăpânii banilor de sute de ani!

Locuitorii îngenuncheați ai bogatului continent african s-au ridicat și cu demnitate solicită, întocmai, implementarea proiectelor dorite de președintele libian!

Efectele declarațiilor lui Giuliano Amato:

Relațiile dintre Franța și Italia sar în aer, iar anglo-saxonii au împușcat doi porumbei cu o singură lovitură: împing Europa mai jos în criza politică, economică (resurse strategice) și vor să ia locul francezilor în continetul african, ca să controleze ei resursele și să le vândă către UE la prețurile stabilite de ei!

În Gabon americanii și-au pus deja omul lor, pe generalul Nguema, în locul vărului său, sluga francezilor Ali Bongo (familia Bongo a guvernat „democratic” timp de 56 de ani, din 1967).

Declarațiile par să fie o răzbunare a anglo-saxonilor împotriva lui Macron, care a definit NATO „un cadavru” și a lansat propunerea de „începere a tratativelor cu Putin și stabilirea condițiilor pentru încheierea războiului”.

Stăpânii s-au simțit profund jigniți, întrucât ei vor Ucraina fără ucraineni, așa cum vor România fără români și Africa fără africani!

Așadar, Franța, unul din stâlpii Europei, este ruinată în toate direcțiile!

Văcuța africană nu mai poate fi mulsă, iar credibilitatea Franței este zero!

Celălalt stâlp al Europei, Germania, este în moarte clinică; acum mai mănâncă resturile de prin frigider, dar viitorul este cert: prăbușire cu viteză maximă!

Germania, fosta prima economie a Europei, fără gazul ieftin de la ruși valorează mai puțin decât Burkina Faso, cu diferența că Statul african stă pe un munte de resurse strategice și acum are și un președinte patriot, Ibrahim Traore, care a înlăturat de la putere sluga francezilor, pe Paul-Henri Sandaogo Damiba.

În analiza pe care am publicat-o anul trecut, pe 10 iulie 2022, intitulată „Robinetul e în Rusia și se închide” indicam care erau bazele puterii economice a Germaniei și că în acel moment începea recesiunea și criza economică.

Italia, al treilea stâlp al Europei, este colonie a anglo-saxonilor din 10 iulie 1943, dată în care trupele americane au debarcat pe insula Sicilia și au început, printre altele, colaborarea cu mafia pentru a controla teritoriile și instituțiile Statului.

Trupele americane care au ajuns în Sicilia unde aveau pregătită debarcarea, prin intermediul mafiei italiene din Statele Unite, care au plănuit totul cu militarii și CIA.

Sus-numiții au legitimat mafia și tot ceea ce este contrar Legalității, Justiției și Adevărului, și nu numai în Italia, ci pe întreaga planetă!

Trebuie subliniat că patrioții italieni au încercat să-i îndepărteze pe colonizatori, dar majoritatea au fost uciși sau înlocuiți de la conducere cu aserviții lor.

Amintesc doar câteva cazuri, cele mai cunoscute, lista fiind din păcate lungă:

Enrico Mattei a fost ucis de anglo-saxoni în 1962 deoarece s-a opus, printre altele, celor „șapte surori”, adică cele 7 companii petroliere multinaționale: Exxon, Mobil, Texaco și Gulf Oil (fuzionate în 2001 cu Chevron), Standard Oil of California (SOCAL, ulterior parte a companiei Chevron), Royal Dutch Shell (anglo-olandeză) și British Petroleum (britanică).

Din minciuna oficială rezultă că Enrico Mattei a murit într-un accident de avion.

Aldo Moro, prim-ministru italian, a fost ucis în 9 mai 1978, oficial de grupul Brigăzile Roșii, de fapt o invenție a anglo-saxonilor pentru a destabiliza Italia (așa cum i-au inventat pe teroriștii/extremiștii din întreaga lume). Au dat ordinul să fie eliminat, întrucât „nu voia să respecte agenda” stăpânilor și, în plus, voia să facă coaliție de guvern cu comuniștii.

Magistrații Falcone și Borsellino, ambii uciși în anii ’90, oficial de mafie, dar care, de fapt, executa ordinele anglo-saxonilor.

Au fost omorâți pentru că au descoperit că în spatele tuturor atentatelor, care au îngrozit Italia după 1945, erau sus-numiții stăpâni.

Pe premierul italian Bettino Craxi, pe care l-am amintit deja, care „nu mai voia să mai răspundă la telefon americanilor”, mai ales după atentatul de la Ustica, s-au răzbunat, mai ales pentru că l-a salvat pe colonelul Gaddafi și, în plus, încerca constant să anihileze controlul pe care îl exercitau în Italia.

Conform modelulul anglo-saxon bine cunoscut, i-au fabricat lui Craxi acuzații de corupție, similar cu cazul Dragnea, l-au calomniat și l-au obligat să-și dea demisia pe 3 martie 1987, după ce l-au delegitimat complet prin propaganda lor mincinoasă.

Craxi a murit în exil în Tunisia, în mizerie, și a rezultat prea târziu că „nu-și însușise nici măcar o liră”.

Pe el nu l-au omorât, ca pe ceilalți, întrucât era un moment delicat pentru opinia publică italiană șocată după uciderea celor 81 de persoane. Pentru anglo-saxoni falimentul atentatului împotriva lui Gaddafi a fost o mare lovitură.

Astfel, stăpânii au ales al doilea punct forte al lor: calomnia, acuzații și procese inventate, însoțite de lovituri de Stat „democratice”. Au fost multe lovituri de Stat și în biata Italie.

Tangentopoli, operațiunea cunoscută ca Mani Pulite, „mâini curate”, din 1992 a fost creată și implemenentată cu succes tot de „sfinții” anglo-saxoni, cu scopul de a-i înlătura pe toți italienii care se opuneau privatizărilor coloșilor industriali și proiectelor militare.

Este același proiect CIA/MI6 implementat apoi și în România prin înființarea DNA.

Koveși a fost și este marioneta lor, la fel cum a fost aservitul de procuror Antonio Di Pietro (un semi analfabet penibil).

Koveși a avut ordin, pe care l-a executat, de a înlătura orice opoziție din România la planurile stăpânilor, prin instrumentul infailibil al ANTI CORUPȚIEI!

România trebuia să fie ocupată de multinaționale, industria rămasă urgent distrusă și vândută la fier vechi.

CFR marfă este o consecință a acestor decizii!

Stăpânii au numit și numesc cu intenție administratori care să falimenteze și să conducă la insolvență orice, implicit CFR marfă.

Cel mai corupt și criminal Stat din lume, SUA, exportă „democrația” și modelul lor de viață degenerat în toată lumea și prin fabrica lor de minciuni de la Holywood.

Nu există democrație nici în SUA și nici în Occident, totul este o mare minciună!

Democrația, etimologic, înseamnă puterea poporului.

Oare este voința poporului american, britanic, francez să fie asuprite sau exterminate sute de popoare, cu scopul de a le jefui resursele?

Este exclus!

Ceea ce trăim este o CRIMINALOCRAȚIE: crime și tâlhării legalizate asupra popoarelor!

Un lucru este cert: nu pot da vina pe Putin pentru declarațiile date de fostul premier italian Giuliano Amato, deoarece acesta este omul americanilor, știu și pietrele!

Probabil președintele Putin privește cu satisfacție încăierarea dintre „democrații” care își taie gâtul unul altuia.

Mă întreb, dacă așa se comportă între parteneri strategici, oare cum se vor comporta când vor deveni dușmani?

Pieriți, satanelor!

Însă, ce mai importantă știre din ultimile luni este cea de vineri, care vizează „rachetele balistice intercontinentale plasate în stare de luptă” ale Rusiei.

Lumea întreagă pare că nu a realizat pericolul, deoarece propaganda legalizată minimizează anunțul de la Kremlin.

Pericolul Sarmat, numit „Satan II” de clovnii de la Nato, înseamnă o rachetă intercontinentală cu o rază de acțiune între 18-20.000 km, cu o viteză de acțiune de 20 de ori mai mare decât viteza sunetului, pe care niciun sistem de apărare occidental nu o poate detecta sau bloca, și care poate transporta 15 testate nucleare cu o putere între 150-300 de kilotone.

Pentru o comparație, bomba „Little Boy, rodul Proiectului Manhattan” lansată de criminalii americani la Hiroshima, avea o capacitate între 12,5-20 de kilotone, deci Satan II are o putere distructivă totală.

Poate ajunge la Berlin în 106 secunde, la Paris în 200 secunde și la Londra în 202 secunde, deci, în timp atât de scurt încât este imposibil să-ți dai seama ce se întâmplă.

O rachetă Sarmat poate distruge un teritoriu cât întreaga Franță în câteva clipe.

Acest mesaj al lui Putin nu este adresat nazistului de la Kiev, ci Occidentului colectiv, care trimite munți de armanent în Ucraina nazistă, arme cumpărate cu banii noștri de la stăpânii anglo-saxoni, care fabrică deopotrivă arme și războaie.

Este un mesaj direct adresat Statelor Unite Britanice și NATO.

Putin face anunțul cu intenția de a-i descuraja pe psihopații care manipulează lumea, în speranța că vor înceta războiul împotriva Rusiei.

Și toate astea se întâmplă pentru că stăpânii banilor vor, de secole, să puna mâna pe Rusia, cu orice preț!

Dar, dragi anglo-saxoni, se cam încurcă planurile voastre, iar socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg!

Așa este când ești complet posedat de toți dracii, când ai convingerea că se poate cumpăra totul, că banii sunt cei mai importanți și se poate deveni stăpânul absolut al planetei noastre!

Toate sancțiunile aplicate Rusiei s-au întors exact împotriva celor care le-au dictat, au distrus economiile, au rămas fără resurse și bunăstare, totul doar pentru a fi ospătarul stăpânilor demenți și în numele imperialismului deghizat în „apărator al libertății și democrației”.

Noi suntem optimişti și nu credem că Rusia va face recurs la astfel de arme letale.

Cred că este o strategie de descurajare a numiților posedați.

Fabrica de minciuni a criminalocrației, cu sediul reunit de la Washinton, Londra, Paris este în mare criză, se acuză unii pe alții, își scot dosarele și fac dezvăluiri pe care noi, „conspiraționiștii” le știam deja.

Stăpânii i-au permis să urle pe timpul plandemiei (ca să adune electorat), a mimat bine opoziția și alimentează URA la fel de bine, mai ales împotriva ungurilor și a rușilor: este strategia clasică a anglo-saxonilor, pe care au aplicat-o în toată lumea: divide et impera!

Africa este plina de aceste probe, Balcanii și restul lumii!

Ei vor România fără români, după cum am amintit!

Stăpânii vor face ce este mai bine pentru ei: România este o colonie foarte importantă strategic în războiul împotriva Rusiei și, eventual, și împotriva împotriva Ungariei, considerând că Orban nu vrea să se pună în genunchi în fața lor!

Nu cred că sataniștii vor rămâne nepedepsiți.

Popoarele se trezesc greu, deoarece Răul este sedimentat de secole prin cultura implementată a banilor și a bogățiilor, care a pus stăpânire pe sufletele oamenilor.

O mare parte nici nu au suflet, și se vede clar, mai ales la clasele politice!

Dar mulți ne-am trezit, și se vede: urmează vremuri interesante!

Romică Adrian VLAD
See author’s posts

Continue Reading
Previous
Statul român chiar este unul eșuat, ferească Dumnezeu de război sau revolte publice, că ne facem praf! Suntem în scenariul ”Dumnezeu cu mila sa!”
Next
Ucraina ne amenință cu un proces. Va face acest pas?
Mai multe știri
Editoriale
Reflecții asupra bilanțului Angelei Merkel
13 ianuarie 2024 Andrei MARGA
Editoriale
Subiect de frecție națională
11 ianuarie 2024 Cornel NISTORESCU
Editoriale
Polițistul rău și polițistul bun în Orientul Mijlociu
11 ianuarie 2024 Sorin Roşca Stănescu
Editoriale
Bilețelul meu către PNL
10 ianuarie 2024 Cornel NISTORESCU
Editoriale
Chiar așa! Cine își bate joc de PNL?
10 ianuarie 2024 Sorin Roşca Stănescu
Editoriale
Bilețelul meu pentru George Simion
9 ianuarie 2024 Cornel NISTORESCU
Caută după:
Căutare…

RecenteCele mai citite

Transporturi
În fiecare zi au loc peste 1.000 de accidente rutiere.
13 ianuarie 2024 Redactia AMOS News

Cultură
Ziua Culturii Naționale sărbătorită de Academia Română
13 ianuarie 2024 Redactia AMOS News

Editoriale
Reflecții asupra bilanțului Angelei Merkel
13 ianuarie 2024 Andrei MARGA

SănătateSocietate
Cuțu șchiop! Osteoartrită?
13 ianuarie 2024 Redactia AMOS News

Raliul catrenelor
Raliul catrenelor: Să râdem cu(de) Mitică! (02-24)
13 ianuarie 2024 Dumitru BUJDOIU

A la carte
Lecturi de weekend: „Încredere” de Hernan Diaz
13 ianuarie 2024 Stelian ȚURLEA

Aniversări
Aniversări, 13 ianuarie
13 ianuarie 2024 Redactia AMOS News

Comunicat de presăSocietate
Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 4,78 milioane de euro
12 ianuarie 2024 Redactia AMOS News

CulturăȘtire
Vernisajul Expoziţiei de fotografie MUZICĂ ŞI PATRIMONIU, la Galeriile „Madrigal – Marin Constantin”
12 ianuarie 2024 Redactia AMOS News

Administrație localăComunicat de presă
Ziua Culturii Naţionale – expoziţii, spectacole de teatru, concerte, ateliere pentru copii şi lecturi interactive
12 ianuarie 2024 Redactia AMOS News
AMOS NEWS
Agenția independentă de presă AMOS News și-a inceput activitatea on-line în anul 2002, în virtutea prevederilor legii 544 din 12 octombrie 2001, privind liberul acces la informatiile de interes public, ca o alternativa electronica la furnizorii traditionali de informatie, actionând, în acelasi timp, ca un ZIAR ELECTRONIC virtual pus la dispozitie numarului tot mai mare al lectorilor de INTERNET. Agentia difuzeaza în flux continuu stiri generale, din actualitatea interna si internationala, sinteze, comentarii, drepturi la replica puncte de vedere, intermediind în timp real relatia dintre producatorii si utilizatorii de informatii

Articole recente
În fiecare zi au loc peste 1.000 de accidente rutiere.
Ziua Culturii Naționale sărbătorită de Academia Română
Reflecții asupra bilanțului Angelei Merkel
Cuțu șchiop! Osteoartrită?
Raliul catrenelor: Să râdem cu(de) Mitică! (02-24)
Categorii
7 ZILE ADMINISTRAȚIE LOCALĂ AGENDĂ AGRICULTURĂ A LA CARTE ALEGEREA EDITORILOR ANDO – IN MEMORIAM ANIVERSĂRI BRIGADA RUTIERĂ CALENDAR RELIGIOS CATEGORII ARTICOLE COMUNICAT DE PRESĂ CULTURĂ CURS VALUTAR DIVERTISMENT ECONOMIE EDITORIALE EDUCAȚIE FAPT DIVERS FINANȚE FUMIGENE FĂRĂ CATEGORIE HR INDUSTRIE INTERNAȚIONAL IT&C JUSTIȚIE MEDIU POLITICĂ RALIUL CATRENELOR REMEMBER PRESA ACUM 30 DE ANI SECȚIUNI SITE SOCIETATE SPIRITUALITATE SPORT SĂNĂTATE TIP ARTICOL TRANSPORTURI TURISM TUTUN ȘAPTE ZILE ȘTIRE ȘTIREA ZILEI ȘTIRILE ZILEI
Arhiva 2002-2011 Arhivă 2012 – 2020 Fundația AlegRO Editura Aleg RO Ziarul Personal GDPR
Facebook
AMOSNEWS Copyright 2021 © All rights reserved.
AMOSNews utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența pe site. Politicile au fost actualizate pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal. Înainte de a continua navigarea pe website te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe website confirmi acceptarea