Criminalii sovietici și complicii lor anglo-americani

2015-05-27T08:51:39+03:0027 mai 2015|Textele altora|

La 5 martie 1940, Biroul Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist (bolşevic) al Uniunii Sovietice a aprobat propunerea lui L.P. Beria, comisar al poporului pentru Afacerile Interne al URSS, privind executarea prin împuşcare a 14.700 de persoane, aflate în lagărele de prizonieri („foşti ofiţeri polonezi, funcţionari, moşieri,poliţişti,spioni, jandarmi, gardieni de închisoare”), şi a altor 11.000 de persoane, deţinute în închisorile din regiunile vestice ale Ucrainei si Bielorusiei,anexate în urma celei de-a patra împărţiri a Poloniei, în septembrie 1939,între Germania şi URSS („membri ai diverselor organizaţii contrarevoluţionare de spionaj şi diversiune, foşti moşieri, fabricanţi, foşti ofiţeri polonezi, funcţionari, dezertori”).
Potrivit raportului lui L.P.Beria „Toţi aceştia sunt duşmani de moarte ai Puterii Sovietice, plini de ură faţă de regimul sovietic.Ofiţerii prizonieri de război şi poliţiştii, aflaţi în lagăr – se spune în raport -, încearcă să continue activitatea contrarevoluţionară (și) desfășoară o agitatație antisovietică. Fiecare dintre ei abia așteaptă eliberarea (din lagăr – n.n.) pentru a avea posibilitatea să participe activ la lupta împotriva Puterii Sovietice”
Raportul lui Beria și ascunderea adevărului
Pe raportul lui L.P. Beria au semnat, dându-și astfel acordul, I.V. Stalin, K.E. Voroșilov, V.M. Molotov și A.I. Mikoian. Pe marginea documentului apar și numele lui M.I. Kalinin și L.M. Kaganovici cu indicația „za” („pentru”, în limba rusă). Așadar, cei șase membrii ai Biroului Politic au decis execuția a 25.700 de persoane.
O notă a șefului KGB, A.N. Șelepin, din 3 martie 1959, adresată lui N.S. Hrușciov, furnizează datele exacte despre execuții: 4.421, în pădurea de la Katyn (regiunea Kalinin), iar 7.305 au fost împușcate în alte lagăre și închisori din Ucraina Apuseană și Bielorusia Apuseană. În arhiva KGB, se păstrau, la acea dată, 21.857 de soare ale celor executați. „Pentru organele sovietice – scria A.N. Șelepin – toate aceste dosare nu reprezintă niciun interes operativ și nici nu au o valoare istorică. E puțin probabil ca ele să prezinte un interes real pentru prietenii noștri polonezi. Dimpotrivă, orice întâmplare neprevăzută poate duce la deconspirarea operației, cu urmări nedorite pentru statul nostru. Cu atât mai mult, cu cât, în ceea ce îi privește pe cei împușcați în pădurea de la Katyn, există o versiune oficială, confirmată de cercetarea efectuată la inițiativa organelor sovietice, în anul 1944, de comisia denumită ‘ Comisia specială pentru stabilirea și cercetarea împuscării de către cotropitorii germano-fasciști în pădurea de la Katyn a ofițerilor plonezi, prizonieri de război'”.
Oportună distrugerea tuturor dosarelor
„Potrivit concluziilor acestei comisii, se consideră că toți polonezii lichidați acolo au fost anihilați de ocupanții germani. Materialele cercetării din această perioadă au fost pe larg prezentate în presa sovietică și de peste hotare. Concluziile comisiei au intrat în conștiința opiniei publice internaționale”.
„Pornind de la cele expuse, se consideră oportună distrugerea tuturor dosarelor de evidență ale persoanele împușcate în 1940, în cadrul operației menționate mai sus.”
Nota lui A.N.Șelepin menționa și posibilitatea păstrării numai a protocoalelor de ședință ale „troicii NKVD”, care a pronunțat condamnările la moarte ( precizăm că era vorba de o procedură expeditivă, fără audierea inculpatului, fără prezentarea învinuirilor aduse și fără comunicarea sentineței) și a documentelor de aducere la îndeplinirea sentinței.
Documentele privind masacrarea prizonierilor și deținuților polonezi au fost publicate de istoricul M.I. Semiriaga în revista „Voprosî istorii” (No. 1, 1993, p.17-22).
Nu cunoaștem care a fost decizia conducerii sovietice în privința distrugerii dosarelor victimelor masacrului ordonat de Stalin. Știm însă că numărul celor executați – potrivit datelor furnizate de A.N. Șelepin – a fost de 21.857 de persoane.
Documentele sovietice, menționate mai sus, dezvăluie bestialitatea regimului bolșevic, întemeiat de Lenin și Stalin, un regim care a făcut din crimă un instrument de guvernare. Reamintim că, la apogeul Marii Terori ( august 1937 – noiembrie 1938 ), în URSS au avut loc 1.600 de execuții zilnic. Cine vede documentul redactat de Beria si semnat de membrii Biroului Politic, primul fiind Stalin, înțelege imediat natura criminală a regimului instaurat de Revoluția din Octombrie.
Ipocrizia aliaților democrați
Cu acest regim odios s-au aliat Marea Britanie și SUA, în anii celul de-al doilea război mondial, pentru a apăra…libertatea și democrația!?!
Nici Churchill, nici Roosevelt nu erau atât de ignoranți încât să nu știe ceea ce se întâmplă în interiorul Imperiului bolșevic. Cercetătorul britanic Laurence Rees a scris o carte admirabilă ( ce păcat că nu există și o traducere în limba română!), care înfățișează ipocrizia Londrei și Washington-ului, dispuse să recurgă la cele mai cinice procedee pentru a închide ochii în fața crimelor sovietice și a menține bunele raporturi cu „Uncle Joe” (Stalin), fără a cărui alianță știau că nu îl pot înfrânge pe Hitler. Cartea lui Laurence Rees – „World War II. Behind Closed Doors.Stalin, the Nazis and the West” (New York, Pantheon Book, 2008) – consacră numeroase pagini masacrului de la Katyn și reacției anglo-americane față de acestă crimă de război.
Din datele și informațiile oferite de autor spicuim doar câteva. Astfel, la 24 mai 1943, Sir Owen O’Malley, ambasadorul britanic pe lângă guvernul polonez în exil, a întocmit un amplu raport asupra descoperirilor făcute de germani, în pădurea de a Katyn. Diplomatul britanic prezenta elementele care indicau culpabilitatea sovieticilor, se declara „înclinat” să creadă în vinovăția acestora – deși, cum remarcă Laurence Rees, considerațiile sale din raport atestau limpede ca autori ai masacrului pe sovietici – pentru ca, în final, să pledeze pentru continuarea bunelor relații cu URSS și descurajarea polonezilor de la o reacție publică de proporții.
1944 – adevărul nemulțumește
Churchill, Eden și înalții demnitari ai Foreign Office-ului au fost nemulțumiți de raportul lui O’Malley, care arătase că, după indiciile existente, la Katyn, sovieticii făptuiseră o crimă de război.
La 11 februarie 1944, O’Malley a redactat un nou raport, de astă dată despre versiunea comisiei sovietice, care anchetase cazul Katyn. Din nou, diplomatul britanic a conchis asupra responsabilității sovietice, pe care comisia de la Moscova încerca sa o ascundă, atribuind masacrul germanilor. Concluzia lui se înscria însă în spiritul diplomației britanice: „Să ne gândim întotdeauna la aceste lucruri, dar să nu vorbim niciodată despre ele”.
Roosevelt a fost și mai răspicat. Când un amic al său, George Howard Earle III, i-a prezentat, în urma unei atente anchete întreprinse de el, dovezile irefutabile ale crimei sovietice, președintele american, hotărât să rămână aliatul lui Stalin, i-a replicat că totul era „propagandă germană și complot german”. Spre onoarea sa, George Howard Earle III nu a cedat: ” Domnule președinte, cred că dovezile sunt copleșitoare”. Pentru cine voia să le vadă, adăugăm noi. De curând, a apărut o carte a lui Danilo Zolo, cu titlul semnificativ, „Justiția învingătorilor. De la Nurnberg la Bagdad” (în limba franceză, Arles, 2009), prezentată de Caroline Fleuriot, sub titlul „Progresul dreptului și impunitatea învingătorilor” ( „Le Monde dimplomatique”, No. 673, aprilie 2010, p. 24). Cartea ilustrează perfect formula lui Brennus, conducătorul gallilor: ” Vai de ce învinși!”. Dacă ni se îngăduie paradoxul, vom spune că este un haz tragic faptul că la Nurnberg criminalii de război naziști au avut printre judecătorii lor pe criminalii de război sovietici,secondați de complicii lor – prin tăcere – anglo-americani. Așa se scrie istoria. Din păcate!
Academician Florin Constantiniu  (1933 – 2012)
Sursa: Revista Istorie şi Civilizaţie, nr.8/2010, pag 4-5.

16 Comments

 1. Gabi 29 mai 2015 la 3:17 am - Raspunde

  „Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.”

  http://www.altermedia.info/romania/2014/10/29/evreii-despre-ei-insisi/

  • AKRITAS 28 mai 2015 la 5:27 pm - Raspunde

   cum nu se poate mai clar. au acelasi izvor. comunism si capitalism doua extreme. doua instrumente iudeomasonice de subjugare a lumii, de distrugere a statului national, de transformare a popoarelor in populatii, de distrugere a omeniei si a sufletului.ambele inventate, produse pe un teren prielnic, in occidentul apostaziat, si promovate un lume in doua variante:
   1) soft : prin minciuna si viclenie, privatizari, liberalizari, drepturi si libertati, sau :
   2) hard : impuse agresiv, cu forta, cu tunul, cu racheta, prin revolutii, razboaie, euromaidane, „primaveri” arabe…celor care nu accepta prima varianta : democracy, stat de „drept”, political corect….

 2. radu Stefan 27 mai 2015 la 9:28 pm - Raspunde

  Planul Kaufman si Morgenthau de a extermina Germania au existat inainte, in timp si dupa al doilea razboi mondial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  http://justice4germans.com/2013/07/03/the-kaufman-and-morgenthau-plans-to-exterminate-the-germans-prior-to-during-and-after-ww-ii/

  The Kaufman and Morgenthau Plans to Exterminate the Germans prior to, during and after WW II

  Posted on 07/03/2013

  PRIVITI HARTA EUROPEI FARA GERMANIA CONCEPUTA DE PLANUL KAUFMAN INAINTEA RAZBOIULUI 2 mondial!

  Intoxul platit de pe internet zice ca Goebbels a folosit planul Kaufmann drept propaganda – o minciuna!

  ARTICOLUL ESTE IN ENGLEZESTE

 3. dan richard 27 mai 2015 la 8:20 pm - Raspunde

  parca mai are importanta cine pe cine a judecat. important este rezultatul: poporul german a fost aproape distrus. scopul a fost atins.

  • radu Stefan 27 mai 2015 la 9:04 pm - Raspunde

   asa este : „Germany Must Perish ! „, formula blestematului Theodore Kaufmann in cartea sa aparuta in 41 dar exprimata mult mai devreme in presa, aproape ca s-a adeverit. Gasiti cartea integrala aici impreuna cu alte carti extrem de importante precum cartea lui Izrael Shahak – foarte importanta.:

   http://radioislam.org/germany/index.htm

   Daca nu oprim masina lor infernala de razboi „cu o forta la fel de puternica ca a lor”(Ernst Nolte despre incercarea lui Hitler de a se opune iudeobolsevicmului), ei ne vor nimici pe noi!

   Cine sunt „ei”?

   Este noua ordine mondiala, adica ordinea generata de acelasi spirit antiuman ca si bolsevismul!

 4. Riga Crypto 27 mai 2015 la 4:11 pm - Raspunde

  Și cu ce e superior Perfidul Albion URSS-ului? El a ocupat, jefuit și exterminat la o scară mai mare, mult mai întinsă în spațiu și timp, și tot în numele unei plutocrații restrânse, în timp ce poporul suferea. Ce drept moral au ăștia, cine i-a permis „democratului” Lloyd George să ne impună la Versailles tratatul minorităților, când el însuși i-a amenințat pe revoluționarii irlandezi că va pune câte un soldat britanic în fiecare casă irlandeză, dacă IRA nu va opri lupta. Irlanda era exact ca Basarabia, ocupantul le-a interzis cultura și limba(pe care aproape au uitat-o), i-a asuprit ținându-i într-o subdezvoltare rurală, i-a deportat în masă în America și a colonizat englezi în loc; cum să ratifice Franța și Anglia Tratatul de la Paris din 1920, e ca și cum și-ar fi semnat sfârșitul propriilor imperii coloniale și auto-determinarea popoarelor subjugate!

  Deci, ce validitate are opinia istoriografiei oficiale, că Perfidul Albion și SUA ocupată de sioniști au intrat într-o alianță vinovată cu URSS, care le-a adus remușcări ulterior?

  • adrian le légionnaire 28 mai 2015 la 1:04 pm - Raspunde

   sunt aceeasi cu alta „haina” – deghizare…

 5. Cristescu P. Radu 27 mai 2015 la 1:30 pm - Raspunde

  Citez :
  „Potrivit raportului lui L.P.Beria „Toţi aceştia sunt duşmani de
  moarte ai Puterii Sovietice, plini de ură faţă de regimul
  sovietic.Ofiţerii prizonieri de război şi poliţiştii, aflaţi în lagăr –
  se spune în raport -, încearcă să continue activitatea
  contrarevoluţionară (și) desfășoară o agitatație antisovietică. Fiecare
  dintre ei abia așteaptă eliberarea (din lagăr – n.n.) pentru a avea
  posibilitatea să participe activ la lupta împotriva Puterii Sovietice”

  Raman la parerea ca Beria si NKVD-ul(urmasul ohranei tzariste) conducea de fapt URSS. Daca facea Beria un raport despre criminalii ce atentau la siguranta URSS, cine ar fi avut curaj sa se opuna ? Cum sa se opuna Molotov, Malencov sau chiar Stalin ? Cum sa fie ei de parte criminalilor anti-sovietici si sa nu aprobe executia ? Beria l-a ucis si pe Stalin. Si pentru ca stia prea multe si cum se faceau inerogarile si asasinatele, l-au ucis si pe el. Nu PCUS conducea tara ci NKVD.

  La fel si la noi. Nu PCR-ul lui Ceausescu conducea tara ci Securitatea lui Iulian Vlad. Spre deosebire de Beria, Iulian a scapat ieftin.
  La Nuremberg nu au judecat „criminalii” sovietici pe cei nazisti, desi era si un procuror sovietic de natura kaghebista in acel tribunal.

  Desi SUA este cea mai puternica tara economic si militar, nu ea conduce lumea ci Perfidul Albion(nu Israel cum ar crede unii).
  Perfidul Albion este fondatorul coloniilor britanice din America de Nord, SUA devenind cea mai puternica tara a lumii.

  Perfidul Albion este declansatorul ce a dus la infiintarea statului Israel(Declaratia Balfour)
  Organizatia masonica cea mai puternica si regulara este cea de rit scotian(deci anglo-saxon).
  Perfidul Albion este atat de puternic incat si-a permis sa stabileasca pe un petec de servetel de masa insemnarea prin care si Romania intra in sfera de influienta a Moscovei. Nici nu naveau nevoie sa incheie tratate cu o asemenea problema minora pentru ei. Iar Stalin, fara pic de mandrie nationala, a acceptat hartiuta si a indosariat-o ca document foarte important in arhivele URSS(Amintesc si eu ce au spus altii. Nu am documente.)

  • surena 27 mai 2015 la 6:34 pm - Raspunde

   Stalin a condus URSS iar Beria si NKVD – ul simple instrumente in mana tatucului dealtfel Beria a fost si executat.
   Ura fata de armata poloneza trebuie cautata in anii 20 ai sec.XX cand Revolutia mondiala bolsevica spre Europa a fost oprita si intoarsa la Varsovia.
   SUA fiind cea mai puternica economie a lumii de 120 de ani si profitand de faptul ca nu a fost afectata de razboaiele mondiale si- a impus suprematia prin sistemul financiar international creat imediat dupa al doilea razboi mondial.America este condusa de o elita,care defapt a pus si bazele SUA,care nu este masonica ci Illuminati

  • surena 27 mai 2015 la 6:47 pm - Raspunde

   Stalin conducea cu o mana de fier URSS iar Beria si NKVD erau simple instrumente,dealtfel Beria a fost executat pentru…tradare
   Ura sovieticilor fata de armata si intelectualitatea poloneza trebuie cautata in anii 20 cand Revolutia Mondiala Bolsevica pornita pentru eliberarea Europei a fost intoarsa la Varsovia.
   SUA care este cea mai puternica economie mondiala de 120 de ani si- a impus hegemonia economica iar din anii 90 militara si prin intermediul monedei si institutiilor financiare FMI si BM.SUA este condusa de o elita,elita care a si pus bazele SUA si care sunt Illuminati ( o parte din Illuminati erau masoni antimonarhisti).Simbolurile lor le gasiti pe cladirile construite imediat dupa obtinerea independentei si pe dolarii americani.

   • adrian le légionnaire 28 mai 2015 la 1:10 pm - Raspunde

    cine sunt „illuminati” ziceti’le pe nume : B’nai B’rith, AIPAC, si alti sabateisti, franckisti etc…

 6. radu Stefan 27 mai 2015 la 10:05 am - Raspunde

  Aiurea! Care „complici”, care „secondati”?
  Anglo-americanii au condus totul!:

  „Dacă ni se îngăduie paradoxul, vom spune că este un haz tragic faptul că la Nurnberg criminalii de război naziști au avut printre judecătorii lor pe criminalii de război sovietici,secondați de complicii lor – prin tăcere – anglo-americani”.

  Constantiniu zice asta ca sa nu intre la zdup!

  Iudeii anglo-americani au condus si dominat tot procesul de la Nurnberg , cu torturarea prizonierilor de razboi – contra oricaror legi internationale de razboi – cu tot si bazat pe o puzderie de „martori” care se contraziceau tot timpul intre ei, nu cu fapte stiintific demonstrate!

  Cautati in arhivele lui Robert Faurisson procesul de la Nurnberg , adica o alta opinie decat a lui Florin Constantiniu.
  Si mai cautati si altele pe internet, despre acest proces, pe care criminalii ce ne conduc il vor falsificat pe veci!

  Numai ca adevarul nu poate fi sufocat la infinit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Cititi-l pe David Irving care arata in cartea sape baza documentelor procesului insusi , ca nimic sau foarte putine dintre faptele pe care le-au comis cei de pe banca acuzatilor nu au fost comise SIiiiiiiii !!!!I!!!! de catre acuzatori!
  Ce proces este asta?

  DAVID IRVING’S BOOK on the NURNBERG TRIAL BASED UPON NURNBERG DOCUMENTS:

  link:
  http://irvingbooks.com/xcart/product.php?productid=17516&cat=3&page=1
  titlu:
  „Nuremberg, the Last Battle”
  de aici o puteti comanda:

  Nuremberg, the Last Battle
  Using the unpublished diaries and papers of the principal actors – the judges, lawyers, and the war criminals themselves – David Irving takes a close-quarters look at the trial which finally ended World War Two: the Trial of the Century, held in Nuremberg from 1945 to 1946. Where the city’s face bore the terrible scars of the mortal struggle between Germany and her enemies which had ended in May 1945, the ghosts continued the struggle for sixteen more months. The armies were unequal; one side was unarmed and had few friends.

  President Harry S. Truman had appointed Robert H. Jackson as Chief of Counsel for the United States, charged with mounting the prosecution of the major Axis war criminals. His task seemed clearly defined. By the time that the trial began in November 1945 many of his ideals had already been betrayed.

  There would be few crimes listed in the indictment at Nuremberg of which one or other of the four prosecuting powers was not guilty of itself. In the cause of defeating Adolf Hitler, civilian populations had been burned and blasted, murdered, brutalised, intimidated, deported, and enslaved; aggressive wars had been launched, neutral countries occupied by pretext and deceit, and the unalterable paragraphs of international conventions flagrantly violated. Bob Jackson knew this, and it hurt him. It damaged his name and career for ever.

  The book includes hitherto unknown photographs, including many in full colour.

  377 pages
  12%
  SKU SKU17516
  Weight 1.80 lbs
  Market price: $40.00
  Our price: $35.00 (£21.70)

  • adrian le légionnaire 28 mai 2015 la 1:15 pm - Raspunde

   pai asa „Iudeii anglo-americani” (nu anglo-americani ) si ceilalti „frati” din lume, toti ca’s colorati bolsevici, capitalisti, etc…. sunt ai aceluiasi balaur al minciunii, crimei si ticalosiei fara capat… iaca un nume interesant (de studiat) al tatucului crimei organizate – Meyer Lansky…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top