Cumplit !

Comentariul dlui Daniel

Daniel15 hours ago
*
Desigur ca nu au fost doar 5 Exista un articol mai amplu. Am verificat toate cele 14 nume de mai jos si am constatat ca toti au existat, toti au fost medici holistici, iar intre 19 iunie-20 oct. 2015 un numar de 13 dintre ei au murit (cei mai multi ucisi, in alte cazuri declarindu-se ca s-au sinucis) iar cel de al 14-lea a disparut. Singura eroare din articol aceea ca Jeffrey Whiteside nu este o „ea” ci un „el”. Articolul (din care reproduc doar inceputul) mai are multe informatii precum si un filmulet.

Cine ucide medicii holistici și de ce?

In iunie 2015, un respectat medic practicant din Florida, Dr. Jeffrey Bradstreet, a dispărut și apoi a fost descoperit cu fața în jos plutind într-un râu din Carolina de Nord, cu o gaură de glonț în piept.

De ce s-ar ordona, ca cineva cunoscut ca un om de familie generos, ce a făcut doar bine să fie ucis? Moartea este încă învăluită în mister. Autoritățile au declarat aproape imediat moartea sa o sinucidere, dar familia lui spune altceva. Cine se împușcă în piept pentru a se sinucide, în timp ce se poziționează în așa fel încât să cadă într-un râu? Așa că hai să despachetăm povestea din culise…

Propriul fiu al Dr. Bradstreet a avut creierul deteriorat ca urmare a unui vaccin MMR, administrat la vârsta de 12 luni. Experiența și cercetările l-au ajutat să se convingă că există o legătură între vaccin și autism. El lucra în două zone de margine de conducere a anchetei medicale. În primul rând, el a avut de-a face cu cercetări care păreau să sprijine ideea convingătoare că anumite vaccinuri ar putea induce autismul.

El a mărturisit de două ori despre acest lucru înaintea Congresului. În al doilea rând, el lucra cu un nou compus din Elveția, care a degrevat în mare măsură, nu a întărit pur și simplu, cancerul și alte boli. Cu venituri din vaccinuri de peste 25 de miliarde de $ și medicamente pentru cancer de peste 100 miliarde $, industria farmaceutică risca să piardă profituri uriașe dacă cercetarea lui Bradstreet continua în mod pozitiv și ajungea la un public larg. De fapt, aceasta ar putea însemna sfârșitul a numeroase mega corporații farmaceutice.

A existat vreo dovadă care să documenteze vreun motiv financiar?

Da, la doar trei zile înainte de moartea sa, facilitatea de cercetare a lui Bradstreet a fost percheziționată de către agenții guvernamentali din SUA pentru a închide cercetările sale și a opri tratamentul pacienților săi. Mandatul care descria elementele ce urmau să fie confiscate, indică un motiv pentru a proteja poziția dominantă farmaceutică și de a suprima curele naturale.

OK, dar un astfel de incident izolat, nu înseamnă că este o conspirație majoră pentru a suprima curele naturale și de-a elimina medicii holistici?

Dr. Nicholas Gonzalez – Dar ce se întâmplă dacă ți-aș spune că un alt medic holistic, dr. Nicholas J. Gonzalez, cunoscut pentru că a ajutat-o pe actrița Suzanne Somers să învingă cancerul, a murit în mod neașteptat doar o lună mai târziu. Gonzalez avea o sănătate excelentă și prăbușirea subită a avut aparent „legătură cardiacă”, dar o autopsie ulterioară nu a arătat nici o dovadă în acest sens.

Bine, a doua ar putea fi încă o coincidență. La ce lucra el?

Dr. Gonzalez s-a concentrat mult asupra alternativelor holistice la radiații și expunerea pericolelor și istoria distructivă a mai mult de 100 de medicamente folosite în chimioterapie, dezvăluind faptul că acestea au fost dezvoltate din gaze otrăvitoare. Dar noi nu știm ce s-a întâmplat cu oricare dintre acești doi medici. Dovezile ce pretind că nu există nici un fel de campanie împotriva medicilor holistici sunt destul de subțiri.

Și, dacă au existat trei? Ce ziceți de cinci sau opt sau zece? Realitatea tragică este că au existat cel puțin treisprezece medici holistici, care au fost transformați ,,în morți sau dispăruți”, în doar câteva luni. Aici este o cronologie a deceselor suspecte recente ale unor medici:

Ø 19 iunie Dr. Jeffrey Bradstreet;

Ø 21 iunie Dr. Bruce Hedendal și Dr. Baron Holt găsiți morți pe costa de Est a Floridei (Dr. Hedendal mort în mașina sa, iar Dr. Holt nedeterminată cauza încă);

Ø 29 iunie Dr. Theresa Sievers găsită moartă în casa sa, iar Dr. Jeffrey Whiteside dispărută;

Ø 3 iulie Dr. Patrick Fitzpatrick dispărut fără urmă, mașina sa găsită pe marginea drumului;

Ø 10 iulie Lisa Riley, doctor în osteopatie găsită în casa sa cu o rană prin împușcare la cap;

Ø 19 iulie Dr. Ron Schwartz este găsit mort în casa sa cu o rană prin împușcare în piept;

Ø 21 iulie Dr. Nicholas Gonzales;

Ø 21 iulie Dr. Abdul-Karim, medic holistic dentist găsit mort pe marginea drumului;

Ø 23 iulie Dr. Jeffrey Whiteside este găsită moartă cu un glonț de calibru 22 în corp (după ce pe 29 iunie fisese dată dispărută);

Ø 14 august Dr. osteopat Mary Rene Bovier este găsită înjunghiată în casa sa din Sharon – Pennsylvania;

Ø 16 septembrie Dr. Mitch Gaynor este găsit mort în casa sa de la țară. Șeriful s-a grăbit să numească suicid;

Ø 11 octombrie Dr. Marie Paas găsită moartă;

Ø 29 octombrie Dr. Jerome Block ,,a sărit” din apartamentul său din Central Park West;

Și ce au toți acești medici în comun în afară de a fi „holistici?”

Aproape toți dintre ei activau în moduri care subminau tratamentele tradiționale bazate pe produse farmaceutice. Puteți înțelege riscul lor asumat de a expune faptul că anumite vaccinuri par a fi cauza autismului, dar și mai important, este acest tratament al cancerului 100% eficient la care lucrau?

Daca „Feli” are informatii si despre altii decit acestia, informatiile sint bine-venite!