corvin lupu <corvinlupuro@yahoo.com>
Thu, Apr 21 at 12:38 PM
Acum, sub bombardamentul mediatic actual, multă lume nu crede, dar în curând se va vedea dacă este minciună sau adevăr.
–– Forwarded Message ––
From: rodica bratulescu <rodica3be@yahoo.com>
To: Corvin Lupu <corvinlupuro@yahoo.com>; secretariat@piperea.ro <secretariat@piperea.ro>; SC <contact@incorectpolitic.com>; Mihai Cosmin Serban <manlevi1978@yahoo.fr>; Vasile Zarnescu <vasile.zarnescu@gmail.com>; Niculae Cornel <carpathia_rex@yahoo.com>; Costache Negri <kostache_negri@yahoo.com>; rsziua@yahoo.com <rsziua@yahoo.com>; Miron Manega <miron.manega@certitudinea.ro>; Ion Maldarescu <ion_maldarescu@yahoo.fr>; Sorin Lavric <sorin.lavric@hotmail.com>; Vasile Soimaru <soimaru_vasile@yahoo.com>; Marius Albin Marinescu Justitiarul <contact@justitiarul.ro>; Mihai Rapcea <rapcea@gmail.com>; Dan Chitic <dan.chitic@gmail.com>; ioncoja13@gmail.com <ioncoja13@gmail.com>
Sent: Thursday, April 21, 2022, 11:43:45 AM GMT+3
Subject: UUURGENT ! EXPUNETI ! PUTIN SALVEAZA COPIII DIN UCRAINA !

Mii de copii abuzați în Ucraina, în rețea de pedofili din SUA și Israel – Ion Coja

Mii de copii abuzați în Ucraina, în rețea de pedofili din SUA și Israel

APRIL 9, 2022 OMULDINNORD

– De ultima ora : Putin eliberează 35.000 de copii închiși în Ucraina. Declarația incendiara a unui jurnalist de investigații !

9.aprilie.2022

Președintele rus Vladimir Putin i-a spus sâmbătă lui Donald J. Trump că „operațiunea sa militară specială” din Ucraina a eliberat 35.000 de copii din sclavia prin contract în ceea ce el a numit „legătura Europei de Est pentru vânzarea în întreaga lume a copiilor mici”, a spus o sursă din Mar-a-Lago, informată de conversațiile dintre cei mai puternici doi lideri ai lumii.

Dacă cuvintele lui Putin au fost sincere, motivul său inițial pentru a intra în Ucraina a fost să distrugă laboratoarele de arme biologice finanțate de SUA, Europa de Vest și Israel. Dar când Forțele Speciale Ruse, sau Spetznas, au dat din greșeală într-o tabără de pedofili din centrul Ucrainei și au aflat că sute de astfel de facilități împrăștiau peisajul ucrainean, Putin a susținut o nouă cauză: zdrobirea fiecărui pedofil de „murdărie și mizerie” și distrugerea tuturor rețelelor infernale de trafic de copii ce infestau „țara fără Dumnezeu”.

Sâmbătă, Putin i-a dezvăluit lui Trump că aproximativ 35.000 de copii, dintre care majoritatea sunt ruși, au fost eliberați de sclavia sexuală, după ce forțele sale au identificat și au vizat discret 150 de clanuri de traficanți.

Aceste eliberări au fost efectuate în cea mai mare parte de către Spetznas rusești. Putin i-a spus lui Trump că nu poate bombarda în mod arbitrar lagărele pentru că nu avea de unde să știe dacă înăuntru sunt copii sau chiar dacă traficanții de copii încă supravegheau operațiunile. În multe locuri, traficanții au fugit din cauza războiului, lăsând copiii în urmă să se descurce singuri”, a spus sursa noastră.

Cu toate acestea, nu toate bârlogurile de traficanți au fost ascunse în zone îndepărtate, inaccesibile, ale zonei rurale ucrainene. Potrivit lui Putin, Forțele Speciale au găsit un sindicat extins de trafic de copii într-o clădire de birouri la doar două străzi distanță de Casa Guvernului, locul principal de afaceri al lui Volodymyr Zelenskyy, în centrul orașului Kiev. Spetznas s-a infiltrat în structură, a ucis 8 traficanți și a văzut o scenă cu adevărat înfiorătoare: Șaizeci și cinci de copii erau închiși în cuști înghesuite.

Acesta, președinte Trump, este motivul pentru care luptăm. Că câinele Zelensky nu știa despre asta este imposibil. Era chiar sub nasul lui. În toată Ucraina găsim copii ruși, copii ucraineni, copii din Europa și, da, mai mulți din Statele Unite. Oamenii răi din spatele acestui lucru trebuie să fie zdrobiți, exterminați. Ucraina este mare, iar aceste mizerii au avut decenii să facă tot felul de orori”, i-a spus Putin lui Trump.

Mai mult, Putin a spus că Spetznas a recuperat un registru prăfuit dintr-o clădire de depozitare din portul Mariupol. Traficanții de copii au transformat clădirea într-un centru de procesare de unde copiii au fost transportați în și din Ucraina. Registrul, a spus Putin, conținea nume inventate, date, genuri și vârste ale copiilor pe care traficanții i-au transportat în afara țării. Cea mai veche dată din registru a fost 2 martie 2005.

Este incredibil, absolut incredibil, de cât timp se întâmplă asta”, i-a spus Trump lui Putin. „Ceea ce faci este incredibil, cu adevărat incredibil, dar lumea pur și simplu nu crede.”

Putin a spus că nu-i pasă ce crede lumea despre el, pentru că misiunea sa era virtuoasă și onorabilă și a promis că va străbate toată Europa de Est, dacă va fi necesar, pentru a atinge un obiectiv oneros și necesar.

Acești criminali au lucrat rău aici din 1991, de prea mult timp. Acum trebuie să oprim totul”, a spus Putin.

P.S. – Totul se confirmă, că Ucraina este o pepinieră de trafic de copii mondială. Recent, presa din Spania relata că din Ucraina au intrat în Spania cca. 12.000 de copii. După câteva zile deja vreo 40-50 dispăruseră… În România se pare că 500 de copii au intrat fără acte și însoțitori. Imaginați-vă în aceste vremuri tulburi ce oportunități li s-au deschis bandelor ucrainene de trafic de copii. Amintesc aici că numai în 2 ani de pandemie au dispărut fără urmă vreo 500 de copii. Unde sunt..??!! Este cea mai profitabilă afacere. Copii pentru abuzuri sexuale, extragere de organe și inclusive de producer de Adrenocrom, drogul elitelor.

Să sperăm că se va eradica pentru totdeauna acest flagel, deosebit de periculos…

Sursa: Real Raw News | Science, Politics, Conspiracy, Trump

 

Declarație incendiară a ziaristului George Webb 

Este informatia anului 2022, si vine de la ziaristul George Webb, cel care anchetează biolaboratoarele americane din Ucraina.

Mai știți că acum câteva zile Macron l-a demis pe Eric Vidaud seful informațiilor
militare franceze, chipurile pentru ca nu i-ar fi spus lui Macron data si ziua exactă a invaziei lui Putin în Ucraina? Ei bine nucleara a explodat, întrucât Putin si armata rusă se pare că au prins în încercuirea de la Mariupol, pe lângă trupe NATO si doi GENERALI de armată, care supravegheau si coordonau producerea armelor biologice în Mariupol. Este vorba de generalul Roger Cloutier deja capturat de Putin si de un general al armatei Franței ce avea aceeași misiune legată de fabricarea armelor biologice.

Asa se explică luptele EXTREM DE DURE din Mariupol, unde nazistii din batalionul Azov si se pare extrem de multi militari americani, francezi și britanici, au fost încercuiti si dau lupte grele, toate încercările de evacuare a lor fiind respinse de armata Rusiei; Problema NATO si a SUA este că aceștia sunt pe punctul de a se preda rusilor, neavând cum să scape din încercuire, si riscul ca ei să înceapă să depună mărturie despre ce făceau acolo, ar arunca toată lumea în aer.

Ca atare este posibil să asistăm la evenimente grave în Ucraina, inclusiv înscenarea unui atac chimic sau a unui incident nuclear, pentru a se abate atentia opiniei publice (după cum vedeți la TV ne pregătesc deja cu tot felul de mesaje de acest fel); Cert este că Rusia îndată ce va prezenta declarațiile militarilor, ofițerilor si generalilor NATO capturati, toată treaba se va împuți rapid, motiv pentru care Obama a venit la Casa Albă întrucât știe că dezvăluirile ar provoca o revoltă populară armată în SUA, când populatia dar si armata SUA ar afla că ei fabricau în Ucraina arme biologice la care apoi Big Pharma venea cu asa-zise vaccinuri, iar mass-media, liderii politici si religiosi ai lumii cu propaganda .. O uriașă mega afacere planetară cu o singură victim: OMUL!

Sursa: https://twitter.com/RealGeorgeWebb1/status/1511672220636037123?s=20&t=6CA-1qkwKIdYyE8_RncnTgmarius.s.

*

Nota redacției – E cumplit dacă este adevărat!… În acest context mai întrebăm o dată: cu ce se ocupă ambasadorul Israelului la București? Cât de nevinovată este grija sa pentru copiii trimiși în Israel?, ambasador care și-a permis deja multe gesturi care exced calitatea oficială de ambasador. Vezi atacul pubic la adresa partidului AUR.

Cu ce se ocupă domnul ambasador David Șaranga – Ion Coja

 

Cu ce se ocupă domnul ambasador David Șaranga

20 aprilie 2022|Doctrină naţionalistăTextele altora

  anonim
5 aprobate

inamiculpublic@gmail.com
86.127.76.9
 

O postare de pe contul ambasadorului Israelului David Saranga mi-a atras atentia…. E o postare despre un avion plin cu copiii din Ucraina imbarcat pe directia Israelului pe modelul traficului cu copiii practicat in anii ’90 de presedintele iohanis. Postarea a venit pe 17 martie 2022 …. Traficul cu fiinte umane e promovat de statul Israel si e adus la nivel de crima organizata….si se stie bine ca un copil blond are valoare pe piata neagra a traficantilor.
Avionul plin cu copiii a ajuns in Israel …. Dar ce cauta un avion cu copiii din Ucraina pe directia Israel si de cand se organizeaza transporturi de avioane pline cu copiii din zone de conflict?
Hai sa spun ca toti sunt orfani ucrainieni si asa ceva devine mai mult decat bizar: de cand se organizeaza pe teritoriul Romaniei transporturi fara aprobarea autoritatilor din Ucraina care se ocupa de asa ceva si fara aprobarea rudelor copiilor? Mai mult de atata, copiii acestia vin din zone rusofone si asa ceva e mai mult decat exploziv: ambasadorul Israelului a organizat furtul de copiii rusi dintr-o zona in razboi? Sunt ei ucrainieni si evrei? Nimeni nu poate sa spuna ceva concret pentru ca nu au fost prezentate presei acte care sa dovedeasca originea si identitatea copiilor…
Ambasadorul David Saranga se face vinovat de crime de razboi si de organizarea unui furt in masa de copiii rusi din Donbas si din Mariupol care sunt distribuiti in retelele de crima organizata din Israel . Sunt retelele pentru trafic de organe , de pedofilie si de adoptii ilegale. Zelenski e evreu si ,,plata” pentru armament se face in copiii furati din Mariupol…
https://scontent.fcnd1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275924078_10158847846553585_8602501156129035241_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=00M_XXvprZYAX-8hiqy&tn=hgwIlZYF7Fmc3LaK&_nc_ht=scontent.fcnd1-1.fna&oh=00_AT_5ay_nQDnz1conAoDoP3aUBhYKdycIoGhgEGGo1ewDuA&oe=6263F996

*
Nota redacției – Da! Ar trebui verificată inițiativa ambasadorului Șaranga, ambasador cu prea multe inițiative în afara drepturilor sale. Care a fost baza legală a expedierii coletelor pentru Israel?