Da , evreii au drept la un stat al lor, dar nu sa rapeasca teritoriul palestinian si sa alunge cu orice pret populatia palestiniana din fosta Palestina; ultima oara fiind mentionata ca provincie a imperiului Otoman, fosta Fenicie.
Fenicia a fost o tara puternica in antichitate cu marinari cutezatori ce strabateau mari intinderi de apa si cu colonii pe coasta de nord si de vest a Africii, cu multe colonii in bazinul Mediteranei, tara care acum este contestata ca ar fi existat vre-o data, de niste evrei cu chutzpach/tupeu, ce provin la origine din MONGOLIA.
Evreii care fac cel mai mare caz de dreptul evreilor sa aibe o tara sunt evreii Askenazi, cei de origine Khazara cu sorginte turco-mongola. La momentul iudeificarii khazarilor pe la anul 700 sub regele Bulan, regatul era in regiunea Caucazului de nord, dar au fost alungati de pe aceste taramuri ce nu le apartineau si asa ei au continuat migratia spre plaiuri Ukrainiene si de aici au infestat imprejurimile si intraega lume.
Dar oricum urmasii iudaizati a lui Bulan nu sunt evreii semiti din Palestina, ei sunt mongoli turistici. Nu exista nimic comun intre teritoriul Palestinei si evreii askenazi.
Daca vor o tara ar fi bine sa-si gaseasca una unde sa fie bine priviti, acceptati si recunoscuti ca conlocuitori.
Dar poate exista o asemenea tara?
Stalin le-a dat un teritoriu de 3 ori mai mare decat al Israelului de azi, Republica Autonoma Evreiasca – ייִדישע אװטאָנאָמע געגנט‎, yidishe avtonome Gegnt, cu capitala la Birobijan, insa nu le-a placut ca nu avea deschidere la Mediterana si era gard in gard cu rudele lor ancestrale, mongolii.
Crimele de razboi facute impotriva populatiei palestiniene sunt bine cunoscute si sanctionate de ONU si face ca nici o populatie sa nu-si doreasca sa fie macar vecini cu ei.
Au fost admisi in ONU sub conditia de a-si face o Constitutie in urmatorii 3 ani, dupa cca. 70 de ani Israelul nu are inca Constitutie, ca dovada cat de mult le plac lor legile naturale si prefera pe cele speciale, ale lor si numai ale lor Talmuduri si Kabbale.
Evreii raman o populatie tolerata mai mult sau mai putin in lume si este o problema sa-si gaseasca o tara care sa devina a lor in exclusivitate asa cum isi doresc ei si asa cum incearca sa o faca in Fosta Palestina cu un stat fara Constitutie. Nici Dumnezeul lor, cel Abrahamic nu poate sa-i mai ajute.