Claudiu Iordache


Ideologia mea este credința în omul liber, în loialitatea, libertatea, dreptatea și demnitatea lui. Ideologia mea, pe care am moștenit-o de la pământul meu, este credința în poporul meu și în măreția lui Mihail Eminescu. Ideologia mea este credința în Dumnezeu!

Și ce ușor le-a fost să-și abandoneze libertatea de frica unei epidemii!

Și ce ușor le-a fost să-și abandoneze libertatea în mâinile unei noi tiranii!

Nu a existat un Dictator care să nu se bucure, la un moment dat, de dragostea poporului său!

Neamul acesta, cândva liber, și care astăzi murmură continuu: “Noi vrem stăpân!”

Ies în calea românilor cu ce am aflat deja! Las restul în seama lor!

“Obosiți de convulsiile politice, de succesul regimurilor totalitare în Germania și Italia, românii au renunțat de bună voie la libertățile lor, acordând puteri nelimitate regelui Carol al II-lea prin plebiscitul din februarie 1938.” (Archie Gibson, corespondent „The Times”, 1942) Obosiți de convulsiile politice românii, astăzi, au renunțat de bună voie la libertățile lor! Dar de data aceasta în favoarea cui?

Cândva erau KGB-ul, Securitatea, astăzi Academia Pandemiei, o Lublianka cu zidurile transparente, în care odată ajuns nu mai ieși decât pe coșul unui prizonierat colectiv. Din trei în trei luni… În timpul Primăverii de la București!

Pe cine nu-l doare sufletul când vede ce au făcut din țara asta?

O turmă de oi în vizită la cimitirul libertății pierdute! România nu mai e demult o țară, este o colonie de suflete învrăjbite! Se strânge lațul. Spitale-penitenciar. Crime legale. Pacienți terorizați în izolare. Telefoane confiscate. Înmormântări fără membri de familie. Cumpărări masive de arme de represiune pentru tratarea de coronavirus a populației. Vânătoarea, plătită și răsplătită, de asimptomatici. Medici complici. Presa mercenară. Servicii speciale anti-popor! Parlament complice. Guvern mincinos. Opoziție oportunistă. Șantaj și amenințări, cu halate militare ori albe! Austeritate la comandă. Starea de alertă la foc automat!

O țară trecută printr-o Revoluție, în carantină! Noua represiune! Iată ce a venit din vina voastră, peste voi, după Ceaușescu! Ca niște robi eliberați ce se învârt de colo până colo în curtea stăpânului!

Aveți onoarea de a fi înșelați și mințiți, cu voia voastră! Biete marionete!

Să atragem atenția serviciilor secrete că ele sunt ale României, nu ale ființelor imunde care o conduc!

Pe mine nu mă mai pot opresa, dar mă doare continuu faptul că e opresată partea de omenire din locul în care mi se scurge viața!

Dar dezastrul României nu este al unui singur om, nu este al unui singur Președinte, nu este al unui singur Guvern, nu este al Serviciilor Secrete ce au sechestrat viitorul țării lor, nu este al Bisericii, nu este al elitelor reduse la mari și mici coterii – nu este decât al omului românesc care a suportat, a încurajat, cu frica lui, cu lăcomia lui, cu ignoranța lui, tot ce a urmat Revoluției! Este al tău, române! Tu te duci la dezastru, tu îți vei pierde Țara, tu, care ai jefuit-o primul și ai abandonat-o primul marilor lăcomii externe! Tu care, poate, citindu-mi cuvintele vei spune: “Cui îi pasă?” Voi care ați ucis Revoluția, voi care ați pus mâna la îngroparea României! De-ar avea suflet, Țara ar trebui și ați merita să vă părăsească! Ceea ce se va și întâmpla într-o zi! Și clipa nu este departe! Miopul nu vede departe, prezbitul nu vede aproape, românul nu vede nici aproape nici departe! Atât de sufocantă este orbirea și prostia lui! În acest moment, în aceste zile, România nu mai are suflet! Mai palpită din când în când doar frica din el!

Suntem singura țară din Europa în care mai supraviețuiește totalitarismul popular!

V-ați trădat viața ascunzându-vă ca lașii în hrubele lugubre ale fricii! Și pentru ce schelălăitul continuu cu botnița la gură? Dar nu cei care li se împotrivesc sunt bolnavi psihic, ci ei sunt bolnavi psihic! Torționarii în vremuri de pace! Uitați-vă la chipul lor, la postura lor, la privirea lor! Bieți Mussolini de provincie! Cine s-a cățărat pe victimele Revoluției…

Această odraslă hidoasă a neohitlerismului combinat cu neostalinism care smulge oameni de pe stradă pe motiv că infectează universul!

Șantajul vaccinal! Spitalul cu lacăte. Și umbrele slugilor târșindu-și tălpile de papură prin lagărul românesc. Normalitate: presimptomatici, asimptomatici, internări forțate, infectați, carantinați, dispăruți, morti! Spitale, lagăre de psihiatrie sau lagăre de exterminare? Spitale în care ești sedat și ți se confiscă telefonul după care dispari! Trăim un timp al unui nou Gestapo?

Ideea fixă a paranoiei românești: temperatura 37,3! Noua stație: vacinarea obligatorie!

Pozează în comisari politici cu jachete felix dzerjinski în timp ce Rareșii lor Bogdan, demagogii unsuroși și complicii lor, dau paranghelii cu o sută de personae, rânjind cu fundul la restricțiile impuse, reflexe altfel parvenite ori țigănești, în timp ce asimptomaticii sunt arestați și unii dintre ei nu mai apar vii niciodată! Și asta în timp ce tâmpii, senilii și sadicii României aplaudă de li se umflă gușile doldora de osânză!

Haita a pus gheara pe România și nu o mai lasă din colți! O pradă erbivoră!

Astfel de hoți de libertate nu pot fi nici măcar insultați! Exemplare de răceală animalică!

Credeți că suntem un stat prea mic pentru a cere demiterea conducerii Organizației Mondiale a Sănătății, nucleul cancerigen al lumii de astăzi pus în slujba unor agenți inumani patogeni? Vezi Cazul Bill Gates, ori influența Statului Chinez, cel atins de paranoia puterii absolute!

Cea mai mârșavă ființă românească vă reprezintă astăzi în Parlamentul European! Ca o ștampilă pentru o generație degenerată!

“În fiecare, ceas, în fiecare zi, an după an, omul trebuie să lupte pentru dreptul său de a fi om, de a fi bun și curat! Iar în aceasta nu trebuie să existe nici mândrie, nici orgoliu, ci numai și numai smerenie! Și dacă în vremuri cumplite va veni un moment fără ieșire, omului nu trebuie să-i fie frică de moarte, el nu trebuie să se teamă, dacă vrea să rămână om!” (Vasili Grossman)

Ce ușor este să arestezi o națiune umilită!

“În ceea ce privește imitația slugarnică, omul întrece maimuța de fiecare dată. Omul de rând este lipsit de opinii independente. Nu e interesat să născocească o părere proprie, prin analiză și reflecție, ci e doar nerăbdător să afle ce părere are vecinul său și s-o adopte cu slugărnicie.” (Mark Twain)

“Nu este sigur că oamenii de ştiinţă vor putea să creeze un vaccin eficient împotriva noului coronavirus, SARS-CoV-2, care a declanşat pandemia de COVID-19, însă ar putea fi nevoie să treacă un an până când va putea fi obţinut un astfel de tratament, a declarat joi directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, citat de Reuters.” Încă un an în groapa PNL+PSD!

Când fascismul pandemiei se va risipi va trebui să fie ridicat un mausoleu al celor sacrificați de un regim animalic, care, urând viața oamenilor, a făcut ca moartea să-și smulgă prada din mulțimea celor nevinovați!

Policlinici, instituții, magazine fasciste! Nu mai poți pătrunde în ele fără Heil Hitler!

„În România nu mai avem practic nici o plasă de siguranță pentru salvarea democrației”, consideră avocata Diana Hatneanu, spunând că oamenii nu se vor mai putea lupta cu abuzurile, pentru că „instanțele aproape că nu mai funcționează, iar Convenția Europeană pentru Drepturile Omului a fost suspendată”.

Cruciada împotriva măririi pensiilor: Orban, Băsescu, Stolojan, Croitoru, Coșa, Daianu, Cîțu, Lazea, Isărescu… “Trecem prin cea mai dificilă perioadă pentru economie din ultima sută de ani!” (Cîțu) Ce nemernicie!

„7% din PIB, iar majorarea cu 40% a punctului de pensie (aceea pe care o consideră imposibilă pensionarul de lux și ex-securistul Manole Isărescu, care mai ia și un salariu micuț de la stat, de cca 16 mii euro) ar duce costul total la 7,9% din PIB. Alocațiile pentru copii sunt în România de un euro pe zi (30 de euro pe lună, de 4 ori mai mici decât cheltuielile cu hrana și cazarea pușcăriașilor), iar ajutorul de somaj se situează la un penibil 0,5% din PIB. Bine că nu avem șomeri, că ar fi catastrofic.” (Avocat Gheorghe Piperea)

Poezia ticăloșiei: Nu vă majorează pensiile acum pe motiv că le vor majora în viitor! Cândva, când mulți nu veți mai fi în viață!

“E Impede că nu putem majora pensile!” Dar, în schimb, împrumută miliarde de euro pentru propria clientelă!

Zece milioane de euro pe bastoane și pistoale! Că mulți dușmani mai are Regimul în interiorul Țării!

Paradox românesc: Cine luptă pentru libertatea altora este întotdeauna singur!

Ca să supraviețuiască, o națiune trebuie să știe să se împotrivească Sistemului care o împinge în prăpastie!

Chiar vă mai pasă de România? Cu flecăreala asta despre Barna, Cioloș, R. Bogdan, Paleologu, Becali, Diaconu, Cumpănașu, etc? Cu aerele astea ce imită, prețios și ridicol, risipite fumuri regale, cu servilitatea față de parveniți și infractori, cu fidelitatea umilă pentru ratați, făcând sluj la catarami, băsești, dăncili, barnezi ori dragnezi, cu admirația stupidă pentru gloata hoață de primitivi!

“România e singurul stat din Uniunea Europeană care a internat obligatoriu și pe perioada stării de urgență și pe perioada stării de alertă toate persoanele pozitive, chiar dacă nu au prezentat simptome.” Nici dacă vă vine rândul nu vă treziți?

„Trăim o epocă de decadență, epoca unei totale lipse de Idei, epoca unei dezgustătoare înțeleniri la majoritatea intelectualilor!” (V. Ermilov)

Legea marțială, starea de asediu, sunt pe țeava puștii! Crima de a ieși în stradă! Ultimul recurs al libertății! Al unei libertăți strivită sub acuzația de de kgb-ism! Când, de fapt, ăștia ne-au furat Revoluția!

Au spart lumea voastră în țăndări ca să vă rătăciți în ea!

Nu va exista un al doilea val! Unul singur, al sinistrei forțe de dominație a puterii! Și al bestialei puteri nimicitoare a prostiei mulțimilor! Cei ce se uită cu ură la oamenii liberi care merg fără mască pe stradă!

Picătura din ce în ce mai mică de demnitate și înțelepciune și noroiul tot mai gros de prostie!

A trăi de la naștere până la moarte cu masca pe figură este o nouă formă de sclavie! Libertatea voastră chiar vă sperie? O urâți? Vă ascundeți de ea?

O Românie alienată de obedienți ori de roboți înfricoșați?

Frica voastră de moarte este de-a dreptul rușinoasă!

Ăștia vă îngroapă cât încă trăiți! Vă pun să vă plătiți până și coșciugul! Moartea în plină viață!

Sunteți mințiți cu o obrăznicie fără seamăn știind că nu ripostați! Băsescu are dreptate! “Noi v-am relaxat, dar n-ați respectat regulile!” Așa vă țin până la capătul anului! Și așa mai departe! Până una-alta, adio, creșteri de pensii și alocații! Copii și bătrânii nu au prioritate!

Grea e viața celui care rabdă și tace! Nefericită moștenire!

“Starea de alertă va dura ”cât va fi necesar” – Stalinul din Ludovic Orban! Cine sunteți voi? Vi s-a urcat puterea la cap? Vă credeți deasupra celor pe care-i pedepsiți și terorizați? Târâturi ale unui timp căruia i-ați confiscat libertatea! Pe care v-o abandonează fricoșii, lașii și oamenii de nimic!

“În masa populației există o minoritate care crează atmosfera, niște idioți sub raport ideologic, setoși de sânge, răzbunători și diabolici sau interesațI de răfuieli personale…” Cuvinte scrise în vremea Terorii lui Stalin (Vasili Grossman)

Distanțarea socială! A omului de om sau a omului de puterea lui! Vor să sfărâme dreptul la solidaritatea umană! Să vă izoleze de viața liberă în schimbul vieții în captivitate! Dar nu vă întrebați cine sunt ei? Ei sunt, de fapt, bolnavii noștri, paranoicii noștri, schizofrenicii noștri! Oameni cu sănătatea psihică dereglată! Cei care vă suspectează, vă disprețuiesc și vă urăsc! E vorba de patologia conducătorilor! Acești bolnavi care ne conduc! Dar de ce îi lăsăm să ne conducă? Este vorba de patologia condușilor! De infirmitatea celui ce nu resimte patologic nevoia libertății! De slugi înnăscute ce continuă calea sclavilor de odinioară. De sclavii fericiți ai domnului Ovidiu Hurduzeu!

O putere detașată de societate, chiar opusul ei! Slugărnicia înnăscută în fața sistemului îi convinge pe români să asiste pasiv la deposedarea de drepturi dintre cele mai elementare. Ei doar delegă puterea, (pe care de-abia o mai au) unei loterii fraudate în care fariseii de sus, promițând continuu că o dedică în folosul celor de jos, își administrează profitul personal parazitar făcând politică. Și asta o dată la patru ani și mai tot timpul!

Oare medicii români sunt cinici prin profesie? Nu lor li se va cere socoteală când psihopatia puterii se va epuiza odată cu coronavirusul ei favorit? Sau ea crede că va fi eternă?

Când îl internezi cu forța, când îi confiști telefonul, când îl ții arestat cu lunile, când îți moare și îl îngropi pe furiș… Covidul românesc are chipul odios al celor ce îl folosesc ca pe un jug!

România cu masca pe figură! Suntem în război cu conducătorii noștri, cu hunii noștri, și noi n-am aflat?

Curtea aceasta neîngrijită în care nu conștiința celor lucizi și curajoși mai contează, ci societatea care cotcodăcește în jurul meu! Poporul din decembrie a pierit ca ulciorul de apă vie care s-a răsturnat în nisipul originar. Se crede că în Sahara a existat, cândva, o grădină înflorită. Tot așa putem spune că grădina înflorită cândva a revoltei românilor de acum 30 de ani s-a ofilit! Trăim astăzi în pustiul sufletelor noastre adânc împietrite! Degeaba clopotele cerești mai bat pentru slava pierită a neamului trecut, în lumea hâdă de pidosnici: lacomi, ipocriți, demagogi, sperjuri, duplicitari, vicioși, impostori, oportuniști, colaboraționiști, complici, venali, egomani, parveniți, desfrânați, sluți ai spiritului moral mânjiți de dorul puterii, sufletul frumos a murit pentru România!

România nu mai are în acest moment suflete care să-i apere moșia! Doar proști, doar lacomi, doar vânduți, doar căpiați, doar cu mintea năucă! Dar clasa politică nu şi-ar fi putut desfăşura „opera” nefastă dacă în calea ei ar fi întâlnit rezistenţa hotărâtă și manifestarea viguroasă a spiritului civic. Din nefericire, am rămas o turmă de oi ce se lasă exploatată, batjocorită, călcată în picioare, fără nici o tresărire de revoltă sau de demnitate “Clasa politică din România este întocmai ca un răufăcător sigur de impunitate. Şi dacă ştie că nu are a se teme de nimic, atunci de ce n-ar jefui în continuare?» (Academician Florin Constantiniu)

“Teribilă e singurătatea popoarelor trădate de elitele lor!” (Academician Ilie Bădescu). Teribil este destinul unei țări trădate de cei care o trăiesc cu spatele la ea! Problema nu este că liberalii au venit la putere, problema este că a venit la putere o altă culoare a părului lupilor! Cum poți convinge un român cinstit să nu voteze cu tâlharii?

Nu sunt aleșii poporului, sunt aleșii celor ce vi-i bagă în față!

Greu mai înveți un câine să-și părăsească stăpânul care îl bate!

Voioșia cu care se merge la abator impresionează! A reapărut frica! Pensiile, frigul, austeritatea, sărăcirea, coronavirusul. O fantomă umblă prin România! Acum pot tăia în voie salariile, locurile de muncă, pensiile, căzuți cum ați ajuns sub jugul românilor non-români! (Altfel spus, l-au reînviat pe Băsescu! Un Regim Băsescu fără Băsescu și peste Băsescu! Ateism, lgbtq, migranți, vaccinarea obligatorie, avorturi la liber, covid, păgânism-postmodern după modelul tutorilor din afară!

“În perioada interbelică societatea românească – fracturată între viața luxoasă a unei minorități și existența mizeră a majorității analfabete – a continuat să evolueze între aceleași coordonate. Fractura dintre aceste două lumi paralele, reprezentate de politicianul venal și țăranul flămând, avea să conducă la prăbușirea firavei democrații românești.” (Lector universitar Bogdan Bucur)

Au spart lumea voastră în țăndări ca să vă rătăciți în ea!

Am crezul că românul post-decembrist este asuprit! Nu! I-a fost asuprită doar gândirea!

„Elitele care vor să controleze totul sunt tare îngrijorate […] Pentru ele oamenii de rând, adică populația, sunt doar niște vite bune de pus la jug și/sau consumatoare inutile de resurse. De aceea, în lăcomia și nebunia lor, oligarhii […] au impresia că […] va rămâne din ce în ce mai puțin din ceea ce ei consideră ca este doar al lor și nu vor să-l împartă cu nimeni…” (Dan Tănăsescu)

Între timp a apărut și lozinca: “Cel ce votează este un erou!” Cât de mult are nevoia Oligarhia de votul românilor! Le acoperă mișeliile!

Când îți aperi țara, când îi aperi libertatea, când îi aperi resursele, când îi aperi cultura, când îi aperi limba, când îi aperi suveranitatea, ești kgb-ist, rusofil ori fascist!

E trist dar adevărat: noi ne jefuim țara!

Când o duceți mai bine amintiți-vă că unii au murit pentru asta! Când o duceți mai rău să nu uitați că voi sunteți vinovați pentru ceea ce vi se întâmplă!

Dumnezeu nu biciuiește niciodată popoarele! Se biciuiesc ele cu mâna lor!

Aderența la mizeria umană este maximă în România! Suntem frați de cruce cu infractorii! Cazul, repetabil, Băsescu!
Nici măcar nu le trece prin minte că au dreptul la revoltă!
Mulțimea asta de șerbi înnăscuți care țin mai mult la partidele lor corupte decât la Țara lor! Fiii avortați ai maternității românești!

Tot ceea ce popoarele consimt, guvernele impun!

Pentru ei, de trei decenii, lucrurile merg ceas! Pentru voi, nu! Ce vă este atât de greu să înțelegeți că toți cei care vă sărăcesc astăzi sunt foștii oameni ai lui Ceaușescu?

Cine ar fi putut gândi că în Decembrie 1989 oamenii și-au dat viața doar pentru a îngrășa borhotul oligarhiei de astăzi?

Am avut onoarea de a trăi din plinele zilele ei însângerate, nu mă mai simt onorat acum, când șobolanii bântuie prin cotloanele statului post-decembrist și mulțimi haotice de români le execută comenzile otrăvite!

Cât despre foștii revoluționari, acum amuțiți, ca și cum n-ar fi existat, timpul românesc e prea trist pentru a le mai aminti numele impostorilor!

Tu, popor român, mai ai o patrie de apărat?

*

Nota redacției: Domnule Iordache, mai slăbiți-ne cu Revoluția!