Mai multe dovezi israelienii folosesc vaccinuri Placebo COVID – și au schimbat testul PCR pentru a demonstra că vaccinurile funcționează

Potrivit unui nou studiu realizat în Israel , un număr uimitor de scăzut – 0,06% – dintre persoanele care au primit a doua rundă a vaccinului Pfizer COVID au raportat „bolnav” – și niciunul dintre ei nu este grav:

Noile date publicate de Maccabi Healthcare Services au confirmat eficacitatea vaccinului coronavirus Pfizer.

Începând de joi, doar 254 de persoane din cele 416.900 [ 0,06% ] care se aflau deja la o săptămână după a doua împușcare Pfizer – momentul în care se consideră că imunitatea este lovită – s – au infectat cu virusul , a raportat organizația. Mai mult, cei care s-au dovedit a fi pozitivi au avut doar simptome ușoare, doar patru dintre ei fiind spitalizați, toți în stare de lumină.

În aceeași perioadă de timp, aproximativ 12.944 de cazuri noi de COVID-19 au apărut în grupul de control al unor 778.000 de persoane cu un profil de sănătate divers.

O comparație între datele din cele două grupuri arată că vaccinul este 91% eficient la șapte zile sau mai mult după administrarea celei de-a doua injecții.

Dintr-o segmentare a infecțiilor care au apărut, se pare că imunitatea crește odată cu trecerea zilelor. Dintre cele 254 de persoane care au contractat virusul, 76 dintre ele au fost infectate după șapte zile, 44 în ziua a opta și 24 în a noua zi. Între ziua 22 și 24 – când s-a încheiat perioada de testare – nimeni nu a fost infectat.

Conform studiilor efectuate de Pfizer, vaccinul a avut o eficacitate de aproximativ 95%, ceea ce este considerat foarte ridicat.

Cu aproximativ 2,5 milioane de membri, Maccabi este al doilea cel mai mare fond de sănătate din Israel. Aproximativ 900.000 dintre clienții săi au primit deja prima fotografie, iar aproximativ 500.000 a doua.

„Datele continuă să fie foarte încurajatoare și să demonstreze că eficacitatea vaccinului este ridicată și stabilă ” , a spus dr. Anat Aka Zohar, șeful Diviziei de informații și sănătate digitală a Maccabi. Constatarile indica clar ca pe masura ce trec zilele dupa a doua doza, imunitatea devine mai puternica.

Ea a subliniat, de asemenea, că vaccinul nu protejează numai împotriva infecțiilor, ci și dezvoltă din nou simptome mai severe .

Dr. Anthony Fauci a avertizat publicul că aceste vaccinuri COVID nu vor împiedica pe nimeni să contracteze „virusul” COVID – mai degrabă, vaccinurile ar ajuta doar la diminuarea simptomelor celor care se infectează – exact ceea ce se presupune că vor face toate vaccinurile.

Cu toate acestea, dacă vrem să credem „experții” israelieni, vaccinul Pfizer îi oprește în mod miraculos pe oameni să devină efectiv „infectați” sau să testeze deloc pozitiv – ceea ce este în deplină sfidare a științei vaccinului.

Dar când vine vorba de această pandemie, pare să se întâmple o mulțime de „minuni” în Israel – cum ar fi dispariția completă a gripei sezoniere .

Big Pharma chiar și-a făcut tot posibilul să-i convingă pe evrei că vaccinurile COVID erau strict „kosher” – poate un fluier de câine în care se afla soluția?

Nu există absolut nimic despre vaccinul Pfizer care ar împiedica oamenii să dea teste pozitive pentru COVID – 99,9% dintre persoanele care au testat pozitiv pentru COVID sunt asimptomatice.

Și un studiu recent în China – cu 10 milioane de oameni – a dovedit că există o transmisie zero a COVID la persoanele asimptomatice.

Deci, singura modalitate prin care israelienii vaccinați să nu mai dea rezultate pozitive pentru COVID este ca Ministerul Sănătății să fi redus pragul de ciclism pentru testul PCR – de la 35 sau 40 la sub 25 – ceea ce a recomandat Organizația Mondială a Sănătății în urmă cu două săptămâni.

Nu numai că, a doua rundă a vaccinului Pfizer COVID ar avea o doză mai puternică decât prima rundă – și, potrivit israelienilor, nu au fost raportate efecte secundare grave sau decese – chiar dacă peste 300 de decese au fost deja raportate din primul vaccin Pfizer din America.

Toate aceste rezultate „miraculoase” care ies din Israel pot fi explicate foarte simplu – israelienii primesc vaccinuri placebo și au schimbat standardele PCR pentru a face să pară fals că vaccinurile funcționează – așa cum am prezis că vor face peste 6 cu luni în urmă.

Cu siguranță nu putem da vina pe israelieni pentru faptul că le-au oferit propriilor lor cetățeni vaccinuri placebo sigure – așa ar face orice guvern responsabil pentru a-și proteja oamenii – în special persoanele în vârstă și fragile supraviețuitoare ale Holocaustului.

Așa cum am raportat anterior, ar fi absolut iresponsabil și iresponsabil să supunem supraviețuitorii Holocaustului tuturor oamenilor la experimentarea medicală periculoasă cu aceste vaccinuri netestate – legile internaționale împotriva acestei experimentări au fost puse în aplicare după al doilea război mondial tocmai din acest motiv.

Din păcate, aceste rezultate false de succes în Israel vor fi folosite pentru a convinge sute de milioane de „neamuri” din Occident că aceste vaccinuri periculoase – chiar mortale – sunt sigure și eficiente – și mulți oameni vor deveni invalizi și vor muri după ce vor fi „fierbinți” dozele vaccinurilor reale.