From: Sorin Lancea
Fw: * URGENT‼️ Coronavirus se trateaza cu medicamente anti-coagulante

 

Treaba se ştie de o lună, două. Se dereglează sistemul de anticorpi. De aceea, la faza mai inaitate a bolii se tratează cu medicamente anti-inflamatorii, prednisone (meticorten). Ajută, dar suntem încă departe.

Ani, nu este nici-o noutate, s-a știut până acum că coronavirusului coagulează sângele și trebuie luate anticoagulante,
printre care Aspirina. Nouatea este altceva: coronavirusul nu este nici virus, nici bacterie, conform cercetătorilor
de la Univ. Johns Hopkins din SUA, ci o proteină învelită cu un strat de grăsime. Această proteină nu trăiește și nu este
vie ca virusul sau bacteria. Din această cauză trebuie să te speli pe mână cu săpun cu apă peste 25 grade C, sau cu
alcool de 65-70 de grade care dizolvă stratul protector de grăsime, astfel proteina devine inofensiv.

 

* ULTIMA ORA

INTERNATIONAL 🔴 ITALIA 🇮🇹

* Un remediu pentru coronavirus găsit în sfârșit în Italia *

 

 Medicii italieni nu au respectat legislația OMS privind sănătatea globală, care îi îndeamnă să nu efectueze autopsia asupra coronavirusului decedat și au descoperit că NU este un VIRUS, ci un BACTERIA care provoacă moartea. Aceasta duce la formarea cheagurilor de sânge și la moartea pacientului.


Astfel, Italia învinge așa-numitul Covid-19, care nu este altceva decât „coagularea intravasculară comună” (tromboza).

„Și modalitatea de a face față, adică tratamentul său, este„ antibiotice, medicamente antiinflamatorii și anticoagulante. ” În primul rând – ASPIRIN.

Această veste senzațională pentru întreaga lume a fost pregătită de medicii italieni prin autopsia produsă de Covid-19.

„Și totuși, potrivit anatomistilor ventilatorilor italieni și unităților de terapie intensivă, nu au fost niciodată necesari”.

🔷 În Italia a început o schimbare de protocoale, * OMS a identificat și a ridicat apelul global al ITALIEI pandemice *.

Medicamentul era deja cunoscut, dar OMS nu a raportat acest lucru chinezilor * Pentru OMS este pur și simplu AFACERI. *

Sursa: ITALIA, Ministerul Sănătății.

* Alarma *

Transmite-o întregii familii, vecinilor, cunoscuților, prietenilor, colegilor, colegilor … etc .. etc … și mediului său în ansamblu …

Covid-19 .. nu este un virus, așa cum ne-au făcut să credem. Aceasta este o bacterie … care, îmbunătățită de radiația electromagnetică 5G, provoacă inflamații și hipoxie.

Acum va trebui să faceți următoarele:

Luați aspirină 100 mg și apronax sau paracetamol ..

De ce? … * pentru că s-a demonstrat că Covid-19 îngroașă sângele, stimulând dezvoltarea trombozei la om. Deoarece sângele nu este saturat de oxigen. Sângele se îngroașă, fluxul său în inimă și plămâni încetinește, o persoană nu poate respira și moare repede. *

În Italia, medicii au încălcat protocolul de recomandare OMS și au efectuat o autopsie pe un cadavru care a murit din cauza Covid-19 … au deschis corpul, brațele, picioarele și alte părți ale corpului și și-au dat seama că venele aveau sânge dilatat și coagulat, toate venele și arterele erau pline. cheaguri de sânge care împiedică fluxul normal de sânge, transportând oxigen la toate organele, în principal la creier, inimă și plămâni, iar pacientul moare în cele din urmă.

Cunoscând deja acest diagnostic, Ministerul Sănătății din Italia a schimbat imediat protocoalele de tratament cu Covid-19 … și a început să prescrie 100 mg de aspirină și aponax pacienților infectați …, rezultat: pacienții au început să se recupereze și au apărut îmbunătățiri. Ministerul Sănătății a eliberat și a trimis acasă peste 14.000 de pacienți într-o singură zi.

URGENT: transmite aceste informații și pune-l la dispoziția publicului imediat. În țara noastră, OMS ne-a mințit cu această pandemie. În fiecare zi, președintele nostru spune că este vorba despre date și statistici. Pentru că nu a furnizat aceste informații pentru a salva cetățenii, va fi faptul că elitele îl vor amenința! ..

Știm că toate guvernele lumii sunt obligate să pună în aplicare recomandările OMS, dar Italia a încălcat norma … acum OMS. … procesele vor fi depuse în întreaga lume – pentru ascunderea atâtor morți și pentru prăbușirea economiilor din multe țări ale lumii … și toată lumea va înțelege de ce a fost emis ordinul de a îngropa imediat cadavrele fără deschidere … și de a le marca drept foarte poluante. ..

Este în puterea noastră să suportăm adevărul și să sperăm să salvăm multe vieți …. *

 

Distribuie URGENT! ÎN TOATE REȚELE !!!! * De aceea gelul antibacterian funcționează și dioxidul de clor … Întreg PSIHOZA PANDEMICĂ a fost necesară, deoarece guvernul lumii din umbră dorește să vaccineze și să implanteze cipul pentru a ucide masele, pentru a controla populația și a reduce populația lumii.

Text preluat și de dat mai departe!