CD
97 aprobate

cdimulescu@att.net
75.57.36.95

 

Agregat despre:

COVID-19 A FOST PLANIFICAT SĂ DESCHIDĂ NOUA ORDINE MONDIALĂ
de Edward Morgan

1. Medicii declară că pandemia a fost planificată
Peste 10.000 de oameni de știință și medici, de la universități de top precum Oxford, Stanford și Harvard, au semnat o petiție împotriva măsurilor de lockdown, cerând ca cei care nu fac parte din categoria de risc să-și poată continua viața în mod normal. Mai mult, ei spun că regulile de blocare a țărilor, atât în SUA, cât și în Marea Britanie cauzează „daune ireparabile”.

Printre semnatari se numără profesori de la universități prestigioase din lume. Dr Sunetra Gupta, de la Universitatea Oxford, a fost unul dintre autorii scrisorii deschise, trimisă împreună cu petiția, alături de dr. Martin Kulldorff de la Universitatea Harvard și dr. Jay Bhattacharya din Stanford. În plus, ei susțin că distanțarea socială și masca provoacă „efecte grave asupra sănătății fizice și mentale”.

Un grup de peste 500 de medici din Germania numit „Doctori pentru informații” a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale :
„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.

Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical pe 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a informa publicul despre dezinformarea masivă din mass-media .
De asemenea, organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, unde s-au înscris 12 milioane de oameni și s-au prezentat de fapt câteva milioane.De ce acești peste 500 de medici spun că pandemia este o crimă globală?
În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

Doctori pentru adevăr, Spania
„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul.”
Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.
În SUA, un documentar numit PLANDEMIC , care expune COVID-19 ca o operațiune criminală, este susținut de peste 27.000 de medici!
De ce aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume spun că pandemia este o crimă? La ce informații au acces, pe care nu le primim de la mass-media?
Vă invit să priviți următoarele fapte cu o minte deschisă și apoi să ajungeți la propriile concluzii …

3. Progaramarea predictiva
Programarea predictivă este procesul de informare a populației despre evenimentele care vor avea loc în curând.

Se gaseste un roman bine cunoscut, publicat premeditat in 1981, care are ca actiune o molima ce se porneste din Wuhan – China. Tot aici are loc si actiunea unui thriller, film cu larga audienta la public de acum 8-9 ani, cu aceiasi tema – molima “CONTAGION”. Ca sa fie mai siguri se reia in Decembrie filmul pe ecranele mai tuturor tarilor. Asa se creeaza “coincidenta”, stupefactia si spaima ascunsa.
Cand faci filme cu nemiluita si baietii rai sunt ba rusii ba chinezii e usor sa strecori si filme cu care sa creezi “coincidente”.(Cata munca pe Hollywood, capitala mondiala a propagandei #liberal-progresiste).
Wuhanul este centrul nervos al economiei Chineze, deci locul cel mai potivit pentru anihilarea unei economii, care trebuie sa cada inainte de caderea economiilor occidentale si care sa fie blamata pentru intreaga nenorocire mondiala ce va veni.
Momentul ales pentru intrarea in plin a molimei in populatie a fost ales sa fie inainte de Noul An chinezesc cand o mare parte din chinezi din afara Chinei se intorc acasa, ca si capsunarii nostri si cand lumea pleaca in concedii peste hotare.

În ultimii ani au fost produse mai multe filme și seriale de televiziune, despre … o pandemie globală de coronavirus!
Filmul „ Plaga mortii” descrie o pandemie globală cu coronavirus și menționează chiar hidroxiclorochina ca leac.
Un alt film numit „ Contagion ” arată cum un coronavirus se răspândește la nivel global cu distanțarea socială, măști de față, blocaje, spălarea mâinilor etc.
Literal, tot ceea ce vedem acum este prezis în detaliu în aceste filme.

O izolare totala/lockdown la nivel mondial prevăzut în 2008

Autorul și anchetatorul Robin de Ruiter au prezis în 2008 că va avea loc un blocaj global.
El a spus că scopul acestui lucru ar fi crearea unei noi lumi a controlului autoritar.
Pentru că o mare parte din ceea ce a scris în 2008 se întâmplă chiar în fața ochilor noștri, această carte a fost republicată .

Pandemie descrisă în timpul Summergames-urilor olimpice din 2012
Vorbind despre programarea predictivă: în cadrul emisiunii de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2012, s-a jucat o pandemie de coronavirus pentru ochii lumii întregi.
Zeci de paturi de spital, un număr mare de asistente medicale devenind marionete ale unui sistem de control, moartea pândind, un uriaș demonic ridicându-se peste lume și întregul stadion a fost luminat în așa fel încât, văzut din cer, arăta ca un coronavirus .
De ce Jocurile Olimpice au arătat o pandemie de coronavirus, în emisiunea de deschidere?
https://www.youtube.com/embed/F4AzTVegOy8?feature=oembed

4. Jurnaliștii au prezis o pandemie planificată
În 2014, jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis o pandemie globală planificată și a spus de ce „clasa conducătoare” ar face așa ceva:
„Nu se vor opri la nimic pentru a-și completa setul de instrumente de control. Unul dintre lucrurile care lipsiseră din trusa lor de instrumente sunt carantinele și tocurile. Planul este de a infecta sute de mii de oameni cu acesta și de a crea următoarea fază de control.

Acest renumit cercetător se referă la un document celebru al Fundației Rockefeller în care tot ceea ce vedem că se întâmplă acum este literalmente prezis în detaliu: pandemia globală, blocajele, prăbușirea economiei și impunerea controlului autoritar.
Totul este descris cu o precizie terifiantă … cu zece ani înainte să se întâmple !
Documentul este intitulat „Scenariu pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale”.
Asta spune totul: un scenariu pentru viitor. Are un capitol numit „LockStep” în care o pandemie globală este raportată ca și cum s-ar fi întâmplat în trecut, dar care este în mod clar intenționată ca o repetiție pentru viitor.
Operațiunea Lockstep a Fundației Rockefeller: „Sub masca unei pandemii, vom crea un stat de închisoare”https://www.youtube.com/embed/x4Wo1XZQV2A?feature=oembed

„Scenariul pentru viitor” continuă cu compararea a două răspunsuri diferite la pandemia prevăzută: SUA doar „descurajează” oamenii să zboare/calatoreasaca, în timp ce China a impus carantina obligatorie pentru toți cetățenii.
China este acuzata că a răspândit virusul, a impus un blocaj sufocant. Apoi se descrie implementarea controlului totalitar:
„În timpul pandemiei, liderii naționali din întreaga lume și-au flexat autoritatea și au impus reguli și restricții etanșe la aer, de la purtarea obligatorie a măștilor faciale până la verificarea temperaturii corpului la intrări, până la spațiile comunale, cum ar fi gările și supermarketurile.”
În mod clar, flexiunea autorității este răspunsul dorit. Dar se agravează, conform acestui „Scenariu al Viitorului”:
„Chiar și după ce pandemia a dispărut, acest control și supraveghere mai autoritară a cetățenilor și a activităților lor s-au blocat și chiar s-au intensificat.”
„În țările dezvoltate, această supraveghere sporită a luat multe forme: ID-uri biometrice pentru toți cetățenii, de exemplu, și o reglementare mai strictă a industriilor cheie a căror stabilitate a fost considerată vitală pentru interesele naționale.”

5. Manual pentru control global
Acum că pandemia anunțată este într-adevăr aici, aceeași Fundație Rockefeller a prezentat pasul doi: un manual despre cum să pună în aplicare noi sisteme de control în timpul acestei pandemii . Numai când toate rețelele de control necesare sunt la locul lor, lumea se poate deschide din nou.
Când combinați cele două documente Rockefeller, vedeți planul:
1) Mai întâi, ei anunță o pandemie globală cu un coronavirus și spun la ce ar trebui să conducă: un nivel cu totul nou de control autoritar.
2) În al doilea rând, ei dau pași practici cu privire la modul de aplicare a acestui sistem de control.
Acestea sunt ilustrații și citate din ghidul lor:
„Aplicațiile digitale și software-ul de urmărire protejat de confidențialitate ar trebui utilizate pe scară largă pentru a permite o urmărire mai completă a contactelor.”
“Pentru a controla pe deplin epidemia Covid-19, trebuie să testăm majoritatea populației săptămânal .”

Conform „Scenariului viitorului”, întreaga populație mondială ar trebui să obțină un ID digital care să indice cine a primit toate vaccinurile. Fără vaccinări suficiente, accesul la școli, concerte, biserici, transport public etc. va fi refuzat.
Acum, în 2020, exact asta solicită Bill Gates și multe guverne.

6. Pandemia de coronavirus 2020 prezisă în 2013
În 2013, un muzician a scris o melodie numită PANDEMIC. În versurile sale, el a descris o pandemie globală care ucide milioane, închide economiile și dă naștere la revolte.
https://www.youtube.com/watch?v=5P77bUdE4p4
Cântecul său a descris literalmente în detaliu ceea ce vedem astăzi în lumea noastră, șapte ani mai târziu.
El a menționat chiar anul exact al pandemiei: 2020 și tipul specific de virus: un coronavirus.
Acestea sunt doua din versurile sale din 2013:
„2020 combinat cu CoronaVirus,
stivuirea corpurilor.”
Acest cântec a prezis, de asemenea, revoltele care se dezlănțuie acum în toată America:
„Statul se revoltă, folosindu-se de strada,
Vine la ferestrele tale.
Cum ar fi putut să știe acest muzician în 2013 că o pandemie de coronavirus va izbucni în 2020 și că în timpul acestei pandemii vor izbucni revolte?
El explica:
„Am făcut cercetări în 2012 și am citit așa-numitele„ teorii ale conspirației ”. Știi, acele investigații pe care mass-media nu vor să le analizăm. Conform acelor teorii, pandemiile ar fi trebuit să se întâmple în deceniul 2020 – 2030.
Așa că am scris melodia Pandemic despre aceasta.

În 2014, în orașul Wuhan s-a terminat construcția unui laborator de nivel 4 (autorizat să manipuleze viruși letali pentru om), care a costat 44 de milioane de dolari și care a fost realizat cu colaborarea Franței. Cercetătorii chinezi s-au pregătit în laboratorul de nivelul 4 din Lion.
https://www.nature.com/news/inside-the-chinese-lab-poised-to-study-world-s-most-dangerous-pathogens-1.21487
La construirea laboratorului au participat și oameni de știință de la Galveston National Laboratory al Universității din Texas, cu care s-a păstrat o relație strânsă de colaborare.
https://www.utmb.edu/gnl/news/2018/11/28/scientific-diplomacy-and-international-cooperation-key-say-bsl4-directors
Cercetările conduse de Galveston National Laboratory sunt finanțate de NIAID, Depar-tamentul de Apărare al Statelor Unite, de Centrele americane pentru controlul și preveni-rea bolilor, de alte agenții federale și de industria biofarmaceutică.
https://www.utmb.edu/gnl

7. În 2015 Anthony Fauci a dat 3,7 milioane de dolari laboratorului din Wuhan
Același om care a garantat un focar surpriză de virus în următorii doi ani, a dat aproape 4 milioane de dolari unui laborator care dezvoltă coronavirusuri.
Există totuși mai multe opinii de unde ar fi putut proveni acest virus. Unii cred că a venit de la Institutul de Virologie Wuhan, unde se lucrează și la armarea coronavirusurilor.

In laboratoarele stipendiate de CIA prin USAID, ce se gasesc imprastiate peste tot in lume, Italia, Romania, China, Georgia, Republica Moldova, Norvegia, Tunis etc. se lucreaza la diferite tulpini SARS – Corona.
In Canada au loc niste arestari si expulzarea unor chinezi care ar fi trimis la laboratoarele din China niste probe de laborator fara actele tipic necesare expedierii.(?) Pregatirea “coincidentelor” – tapul ispasitor.

Studiul patogenului se face cu incrucisari de alte tulpini de patogeni de pe la sobolani, lilieci si alte animale. Se fac comunicari publice evazive, pe plan international, despre rezultatele obtinute in studiul SARS.
In SUA, in 2017 Trump desfiinteaza o comisie medicala specializata pe situatia de criza de boli contagioase, comisie care nu s-a mai reinfiintat.

In China, in octombrie, in WUHAN se tin Jocurile Internationale Sportive Armate cu o participare a peste o suta de tari, unde SUA isi trimite cea mai mare echipa trimisa vreodata la aceste jocuri, insa cu o calitate scazuta a sportivilor.
“Sportivii” americani au fost insa foarte activi in cutreierarea orasului Wuhan, unde nu au omis Piata de Animale Mici unde se vand tot felul de animale printre care si lilieci, specifici zonei si studiati in laboratorul american din Wuhan. (gurile rele spun ca laboratorul acesta, in particular, ar fi sponsorizat direct de Soros, pe langa fondurile initiale guvernamentale strecurate de Fauci)

Moneda chineză este devalorizată in aprilie 2020, China nu face nimic deosebit, doar ca, avand valuta suficienta din exporturi masive, isi cumpara incet, discret inapoi moneda, dar la un pret mai scazut, o pomana nu altceva.
China a oprit lucrul in regiunile afectate, nu se producea nimic, nu se exporta nimic.
Fara productie si fara transport – Wuhanul este un imens nod feroviar si fluvial, comertul a cazut si el si a dus la criza isterica a burselor internationale.

La bursele internationale actiunile companiilor straine din China se prabusesc mai mai sa rupa bursele, China discret si fara panica cumpara toate actiunile acestor companii, disponibile pe piata, se improprietareste la un pret de nimic, ridicandusi participarea procentuala in aceste companii la un nivel considerabil si decisiv.

Trump incearca sa se razbune pompos, chiar si fara ajutorul lui Pompeo, incearca sa o faca pe’a nashul si eticheteaza virusul, “China virus”, drept care chinezii publica istorioara cu Jocurilor Militare, care este sustinuta si completata de veteranii americani in revista lor, Veterans Today, intarindu-i credibilitatea.
Pe de alta parte Ministrul de Externe chinez a spus clar ca daca Presedintele si alte personalitati politice din SUA se vor mai referi la pandemie ca “Chinese virus”, China va actiona SUA in judecata si are probele de laborator ale soldatilor bolnavi veniti la Jocuri, folosirea termenului “virusul chinezesc/Wuhan” a incetat si propaganda la nivel inalt impotriva Chinei s-a diminuat vizibil imediat.
https://www.veteranstoday.com/2020/09/10/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza
În 2015, Institutul Pirbright a cerut brevetul unui coronavirus atenuat, care poate fi utilizat pentru producerea unui vaccin. Brevetul a fost eliberat in 17 decembrie 2019.
https://patents.justia.com/patent/10130701
Institutul Pirbright este o entitate controlată de guvernul britanic, iar printre principalii finanțatori privați se află Fundația Bill & Melinda Gates.
http://bit.ly/BaMGCoVid

În 2015 a fost brevetată o metodă de testare pentru … COVID-19
În 2015, un „sistem și metodă de testare pentru COVID-19” a fost brevetat de Richard Rothschild , cu o organizație guvernamentală olandeză.
Deci in 2015 – cu patru ani înainte ca boala să existe chiar – a fost dezvoltată o metodă de testare pentru COVID-19. (!)

Poate ca numele lui Rothschild va va trimite imediat cu gandul la Teoriile Conspirationiste, dar in fapt chiar aceasta denumire de Teorie Conspirationista este pusa pe piata de CIA in ordine sa discrediteze pe cei ce informau publicul privitor la activitatile obscure si periculoase ale elitei bankare.

8. Experimente biologice chinezești pentru infectarea cu coronavirus ?
În urmă cu cinci ani, compania media de stat italiană, RAI – Radiotelevisione Italiana, – care lucreaza mana in mana cu media globalista, a expus eforturile întunecate ale Chinei asupra virusurilor, asa incat sa para ca totul va fi vina Chinei.
Video, care a fost difuzat în noiembrie 2015 , a arătat modul în care oamenii de știință chinezi ar fi făcut experimente biologice pe un SARS conectat virus considerat a fi coronavirus, derivate de la lilieci și șoareci, întrebând dacă acesta a fost în valoare de risc, pentru a fi în măsură să modifice virus pentru compatibilitatea cu organismele umane, dar evident ca nu se arata nicaieri ca de fapt proiectul este occidental si nu chinezesc si ca Richard Rothschield avea déjà si patent pe virusul modificat.
Mai jos este o transcriere a emisiunii italiene traduse în engleză:
Experimente biologice chineze
Oamenii de știință chinezi au creat un supervirus pulmonar de la lilieci și șoareci numai din motive de studiu, dar există multe aspecte discutabile în acest sens. Merită riscul? Desigur, este un experiment, dar este îngrijorător.
Îngrijorează mulți oameni de știință: este un grup de cercetători chinezi care atașează o proteină luată de la lilieci la virusul SARS, Pneumonia acută, derivată de la șoareci.
Rezultatul este un super coronavirus care ar putea afecta oamenii. – ( Sursa aici , unde puteți citi mai multe)https://www.youtube.com/embed/uwyU5P5AuMk?feature=oembed

Italia, tara cu populatia cea mai inaintata in varsta din Europa, cu recorduri remarcabile de varsta in partea de nord si in Sardinia, incepe sa intre in panica accelerata si declara toti mortii ca afectati de Corona virus-19. Statisicile sunt inspaimantatoare si armata isi face datoria patruland pe strazi.
Populatia nu se preda, incep concertele de camera si de balcon. O competitie de gen nou urban, care aduce multa simpatie talentatilor italieni pe Tweeter, What’sapp etc. Industria italiana a fost si ea la randul ei diminuata de concurenta franco-germana, italienii ramanand sa se ocupe de design si arta aplicata, astfel incat au ajuns sa ceara ajutoare medicale la fratii din UE. Rezultatul a fost ferm si deloc incurajator: zero.

Au aparut 3 tendinte de a lupta cu virusul:
– una era metoda chinezeasca, militareasca unde populatia trebuia sa raspunda voluntar, in mod disciplinat si riguros regulilor impuse, dar europenii nu au mai mers in armata de la al Doilea Razboi Mondial si este greu cu disciplina,
– a doua metoda era mai elastica, mai relaxata si de fapt reflecta incapacitatea guvernelor de a reactiona prompt si decisiv in lupta cu pandemia, in plus fiind si lipsa materialelor medicale necesare in criza pandemica. Romania se inscrie perfect in aceasta situatie critica, periculoasa si vizibila pentru populatia déjà inflamata de numirea abuziva unui Guverm inept si cu un Presedinte prin excelenta incapabil si din afara dirijabil – Werner Zeppelin.
– a treia metoda a fost adoptata initial da Mare Britanie si Olanda si aplicata pe deplin si cu success in Danemarca, Suedia si Belarus, mergandu-se pe ideea de contagiune libera si dobandirea imunitatii naturale, cazurile de mortalitate pe termen lung nu pot depasi teoretic pe cele din tarile cu izolatie stricta. Insa Marea Britanie dupa ce a iesit din UE a devenit pudelul SUA, care le-au cerut sa se izoleze, cam tarziu dar au facut-o. In schimb Olanda desi fortata de UE sa intre in izolare, ei au declarat izolarea totala formal, dar nu au implementat-o/impus-o.

Italia asteapta cu sufletul la gura ajutorul UE. UE se facea ca nu aude, nu din cauza muzicii italiene, ci pentru ca se convoca aiurea in tot felul de audio-video conferinte, care sunt o dovada a incapacitatii oligofrenilor ce sunt la butoanele UE, cat si a faptului ca UE nu s-a constituit ca sa ofere un cadru de cooperare si intr-ajutorare cooperatist, ci doar pentru PROFITUL bankerilor.
China nu asteapta sa fie invitata in mod special si pentru a nu-i face pe mandrii italieni sa ajunga sa cerseasca, chinezii trimit ei toate ajutoarele disponibile, necesare crizei italiene. Muzica italiana incepe sa aibe accente de sarabanda se pare ca se si danseaza la greu de bucurie. Italienii raman insa sa fie stupefiati de vizita de ajutor din partea celei mai sanctionate, mai pedepsite si nenorocite tari, Venezuela, nu, Venezuela nu este parte in UE, ci este victima predilecta a SUA.

Cuba nu rateaza ocazia sa-si trimita specialistii ei de elita cu medicamente si dezinfectante, nelipsind pretiosul Interferon. Rusii, oameni sensibili si talentati artistic ca si italienii – exista o simpatie subtila, la nivelul ierbii, intre aceste doua natii, nu pot sta deoparte nici ei si trimit o flota aeriana imensa militara, ce nu a fost acceptata sa treaca de-a dreptul peste Polonia de catre NATO. Dupa un detur de 2500km, 14 avioane immense militare sosesc in Italia cu sute de medici, tehnicieni si materiale medicale pentru dezinfectie protectie, testare si tratare a afectatilor de COVID 19.

9. Milioane de teste COVID-19 vândute în 2017 și 2018
După cum știm, noua boală COVID-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019. Prin urmare, a fost numită COVID-19, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019 .
Datele din Soluția comercială integrată mondială arată totuși ceva uimitor:
„În 2017 și 2018 – cu doi ani înainte de COVID-19 – sute de milioane de kituri de testare pentru COVID-19 au fost distribuite în întreaga lume.”

Aceste date năucitoare au fost descoperite de cineva la 5 septembrie 2020, care le-a postat pe social media. A doua zi stirea a devenit virală în toată lumea.
Pe 6 septembrie, WITS a schimbat brusc denumirea originală „COVID-19” în vagul „Kituri de testare medicală”.
Acest lucru nu este permis în comerț, deoarece trebuie să fii întotdeauna specific. Există multe tipuri de truse de testare pentru diferite boli.
Faptul că au eliminat specificația „COVID-19”, după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că nu vor ca nimeni să știe despre asta.
Cu toate acestea, au uitat să șteargă un detaliu: codul produsului pentru aceste „Kituri de testare medicală” este 300215, ceea ce înseamnă: „Kituri de testare COVID-19”.

Acoperirea lor a venit prea târziu: aceste informații critice au fost descoperite și sunt dezvăluite de milioane de bloguri din întreaga lume. Puteți descărca un PDF care arată datele originale ale acestui site web .

Cu doi ani înainte de izbucnirea COVID-19, SUA, UE, China și națiunile din întreaga lume au început să exporte milioane de instrumente de testare si diagnosticare pentru … COVID-19, o boală care nici măcar nu exista pe atunci.

10. Anthony Fauci a garantat o pandemie în următorii doi ani
În 2017 Anthony Fauci a făcut o predicție foarte ciudată, cu o certitudine și mai ciudată.
Cu deplină încredere, Fauci a anunțat că în timpul primului mandat al președintelui Trump se va produce cu siguranță un focar surpriză al unei boli infecțioase.
Iată ce a spus el:
„Nu există nicio îndoiala ca va exista o provocare pentru administrația viitoare în arena bolilor infecțioase.
„Va exista O IZBUCNIRE SURPRIZĂ. Nu există nici o îndoială în mintea tuturor despre acest lucru. ”
Cum ar putea Fauci să garanteze o izbucnire surpriză în timpul primului mandat al administrației Trump? Ce știa el, că noi nu știm?

11. Bill și Melinda Gates au garantat si ei o imensă pandemie globală
În 2018, Bill Gates a anunțat public că o pandemie globală este pe cale să distrugă 30 de milioane de oameni. El a spus că acest lucru se va întâmpla probabil în următorul deceniu.
Melinda Gates a adăugat că un virus proiectat este cea mai mare amenințare umanistă și, de asemenea, a asigurat că acest lucru va afecta umanitatea în următorii ani.

Ei susțin că populația densă a lumii genează această iminentă pandemie globală.
Dar să fim sinceri: cea mai mare parte a pământului este nelocuită.
Doar daca zburați peste America într-un avion și priviți pe fereastră. Vedeți spațiu gol de cele mai multe ori, cu câteva orașe ici și colo. Majoritatea Statelor Unite sunt încă larg deschise și goale .
Același lucru este valabil și pentru restul lumii.
Australia, in special Rusia, India, China, America, Africa … în mare parte este pustie . Planeta noastră nu este la fel de populată pe cât vrea Bill Gates să credem.

Cea mai mare parte a pământului este complet lipsită de orice prezență umană. Așadar, ideea că lumea este foarte suprapopulată și, prin urmare, trebuie să dea naștere unei pandemii globale iminente este o minciună.
Gates a susținut, de asemenea că călătoriile aeriene vor crea cu siguranță o pandemie globală. Dar nenumărate persoane au călătorit în avioane si în secolul trecut. A dat naștere la focare constante de pandemii globale? Desigur că nu!
Argumentele lor pentru care au garantat o pandemie globală în următorii câțiva ani sunt minciuni. Deci, care este baza lor reală pentru a face astfel de previziuni garantate?

12. Exersarea pentru o pandemie
Cu câteva luni înainte de izbucnire, Bill Gates – cel mai mare dealer/vanzator si investitor de vaccinuri din lume – a organizat un eveniment în New York. Ghici ce a fost evenimentul? A fost un „exercițiu pandemic de coronavirus”.
Da, ai citit bine:
Bill Gates a organizat un exercițiu de pandemie de coronavirus, chiar înainte să se întâmple

Pe ecranul mare din auditoriu, vedeți textul tipărit: „Trebuie să ne pregătim pentru evenimentul care devine o pandemie”. Acest exercițiu de pandemie s-a numit Event201 și a avut loc în octombrie 2019, literalmente chiar înainte de focar.https://www.youtube.com/embed/mx8xKcQMTRs?feature=oembed
Concluzia lor a fost că întreaga omenire trebuie vaccinată
La scurt timp după acest „exercițiu pentru o pandemie de coronavirus”, Bill Gates a postat pe Twitter:
„Sunt deosebit de încântat de ceea ce ar putea însemna anul viitor pentru una dintre cele mai bune achiziții din sănătatea globală: vaccinurile”. – Bill Gates, 19 decembrie 2019

Gândiți-vă la acest lucru: cel mai mare dealer de vaccinuri din lume garantează apariția unei pandemii globale în următorii câțiva ani, iar soția sa a spus că ar trebui să ne temem cu toții de un virus creat care este „pe cale”sa vina. Apoi, ei organizează un exercițiu pentru o iminentă pandemie globală și spun că vaccinurile vor fi singura soluție. Următorul pas, Bill Gates trimite pe Twitter cât de entuziasmat este de vânzarea vaccinurilor în anul următor. Imediat după aceea, izbucnește pandemia anunțată.
Bill Gates proclamă imediat că singura soluție pentru umanitate este să-și cumpere vaccinurile …

13. Comitetul de monitorizare a pregătirii globale în septembrie 2019: „Pregătește-te pentru o pandemie globală de coronavirus”
În septembrie 2019 – chiar înainte de izbucnirea virusului – Comitetul de monitorizare a pregătirii globale a publicat un raport intitulat „O lume în pericol”.
A subliniat necesitatea de a fi pregătiți pentru … un focar de coronavirus!

Pe coperta raportului este imaginea unui coronavirus și a persoanelor care poartă măști de față.
În raport citim următorul paragraf interesant:
“Organizația Națiunilor Unite (inclusiv OMS) desfășoară cel puțin două exerciții de formare și simulare la nivel de sistem, inclusiv unul pentru acoperirea eliberării deliberate a unui agent patogen respirator letal.”
Va dati seama?
Au practicat pentru eliberarea deliberată a unui agent patogen respirator letal.

În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a realizat un videoclip în care arată un virus gripal originar din China, din zona Wuhan și răspândit în întreaga lume, ucigând milioane .
Au numit-o „O simulare pentru o pandemie de gripă globală”. Exact asta s-a întâmplat, doi ani mai târziu.

14. De ce au spus că va veni din China?
De ce nu Africa, unde sunt prezente mult mai multe boli? Sau de ce nu America de Sud? Sau India?
De unde au putut să știe că ar exista un virus gripal provenit din China și chiar ar arăta Wuhan ca zona de origine, care ar infecta întreaga lume?
A fost creat acest Coronavirus ?
De unde a apărut virusul? Unul dintre cei mai importanți experți din lume în arme biologice este Dr. Francis Boyle. Este convins că provine dintr-un laborator de arme biologice din Wuhan, Laboratorul de Siguranță Bio Nivelul 4.
Această facilitate este specializată în dezvoltarea de … coronavirusuri!
Profesorul Francis Boyle, profesor de drept la Universitatea din Illinois și creatorul Biological Weapons Act (lege despre antiterorism pentru arme biologice), a declarat că coro-navirisul a fost creat în laborator.
https://www.youtube.com/watch?v=TsyujjitOFM

Chinezii primeau virușii existenți și îi „armau”, adică îi fac mult mai periculoși, pentru a fi folosiți ca armă biologica, asa cum au fost platiti de Fauci si pregatiti professional de specialistii francezi, englezi, americani si canadieni.
Dr. Li-Meng Yan, un virolog chinez (MD, dr.) A fugit din țară, și-a părăsit slujba la o prestigioasă universitate din Hong Kong și a devenit denunțătoare. A apărut la televiziunea britanică unde a susținut că SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, a fost creat de oamenii de știință chinezi într-un laborator – și a oferit dovezi pentru a-și susține afirmațiile. Dar ea nu stia ca Fauci era cel ce investise in dezvoltarea proiectului si evident nu a mai fost lasata sa vina cu dovezile care il puteau ingropa pe Fauci si nu pe chinezi.

În 14 iulie 2019 (înainte de explozia răspândirii coronavirusului) a izbucnit o tensiune internațională deoarece CBC canadiană a publicat știrea conform căreia Dr. Xianggou Qiu, soțul acesteia, Keding Cheng și un număr neprecizat de cercetători din echipa acesteia, au fost escortați afară din Canadian National Microbiology Laboratory (NML) din Winnipeg, laborator de nivelul 4, apoi au fost expulzați din Canada. Niciunul din ei nu a fost arestat, dar a fost deschisă o anchetă administrativă asupra activității lor, care a suscitat proteste în China.
https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/chinese-researcher-escorted-from-infectious-disease-lab-amid-rcmp-investigation-1.5211567

Echipa de oameni de știință chinezi care lucra la Canadian National Microbiology Labo-ratory (NML) din Winnipeg, colaborau la programul special asupra agenților patogeni ai agenției de sănătate publică din Canada. Cu 4 luni înainte de a fi dați afară, o navă care conținea doi viruși cu virulență ridicată, Ebola și Nipah, a fost trimisă în China de către NML. Când a fost interceptată expediția postala, s-a descoperit că nu a fost respectată procedura de siguranță pentru expeditionare.
https://besacenter.org/perspectives-papers/china-biological-warfare/

15. Bill Gates a negociat 100 de miliarde de dolari
Imediat după explozia urgenței mondiale, acțiunile Bill & Melinda Gates și a altor multi-naționale active în cercetare pentru realizarea unui vaccin „au decolat”.
https://www.ilsole24ore.com/art/virus-cinese-societa-che-lavorano-vaccino-stanno-volando-borsa-ACs59vEB

Dezvaluirea contactului cu congresmanul democratic, sponsor al proiectului de lege cu șase luni ÎNAINTE de pandemia de coronavirus
Dezvăluirile șocante au fost facute de Thomas Paine Podcast și Moore Paine Show de pe Patreon , de către cei doi anchetatori.
La nouă luni de la întâlnirile cu Fundația Gates din Rwanda – Bobby L. Rush, un democrat din Illinois, a introdus legea COVID-19 pentru testarea, atingerea și contactarea tuturor (TRACE) , de 66 miliarde dolari HR 6666 .Numar Masonic.
Contactele tuturor trebuie verificate
Într-un videoclip guvernamental difuzat vedem o conversație între fostul președinte american Bill Clinton și Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York.
Ei discută despre cum să creeze un sistem de control mare pentru a testa întreaga populație și pentru a verifica toate contactele lor. Ei discută despre cum să construiască o armată pentru a realiza acest sistem de control.

Un nivel complet nou de control global
Bill Gates a precizat, de asemenea, că numai persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid-19 ar trebui să aibă voie să călătorească, să meargă la școală, să participe la întâlniri și să lucreze.
ID-urile digitale ale vaccinurilor sunt deja în curs de dezvoltare, iar Gates are un brevet asupra tehnologiei care face posibilă urmărirea corpului unei persoane oriunde. Această tehnologie se numește WO2020-060606 .
De asemenea, este foarte interesant de menționat: o enzimă numită LUCIFERAZĂ este ceea ce face ca oamenii lui Bill Gates să relaționeze cu vaccinul implantabil
În plus, Gates vrea să înființeze o rețea globală de monitorizare, care să urmărească toți cei care au intrat în contact cu Covid-19

16. Planul: injectați omenirea cu vaccinul care modifică ADN-ul
Celebrul jurnalist de investigație Anthony Patch a făcut ani de cercetare cu privire la planurile de control al lumii, prin intermediul pandemiilor create și al vaccinurilor obligatorii. În timpul unui interviu din 2014, acest cercetător a prezis următoarele:
Vor elibera un coronavirus creat de om. Ca urmare, oamenii vor cere un vaccin pentru a-i proteja. Acest vaccin va adăuga o a treia tulpină de ADN la corpul unei persoane, făcându-i în esență un hibrid.
„Odată ce o persoană este injectată, aproape imediat ADN-ul său suferă o transformare. Această schimbare genetică va determina oamenii să piardă capacitatea de a gândi singuri, fără ca aceștia să fie conștienți de acest lucru. Astfel, ei pot fi controlați mai ușor, pentru a deveni sclavii elitei. ‘

Trebuie să fim atenți să nu respingem cunoștințe solide, bazate pe ani de cercetare, pur și simplu din cauza lipsei noastre de înțelegere în aceste subiecte.
20 de ani de cercetare spun: Vaccinul ne va schimba ADN-ul

Doctorul Carrie Madej a condus două mari clinici în Georgia, înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru a face lucrări umanitare. Ea a studiat ADN-ul și vaccinurile în ultimii douăzeci de ani și a realizat un videoclip urgent în care avertizează că există un plan de injectare a umanității cu vaccinuri foarte periculoase pentru Covid-19.
Scopul acestor noi vaccinuri va fi dublu:
1) reprogramează ADN-ul nostru și fă-ne hibrizi mai ușor de controlat.
2) conectați la inteligența artificială printr-un ID de vaccin digital,se va deschide, de asemenea, un nou domeniu de control.

17. Depopulează Pământul prin intermediul unor epidemii organizate
Dr. John Coleman este un celebru ofițer de informații de la CIA care a scris o carte intitulată „ Comitetul celor 300 ”.
Aici el explică modul în care societățile secrete manipulează guvernele, asistența medicală, industriile alimentare, mass-media și așa mai departe. Această carte poate fi găsită pe site-ul CIA.
Unul dintre obiectivele principale ale multor societăți secrete, care controlează guvernele și mass-media, este depopularea pământului.
Puteți găsi o listă cu 32 de „elite” care susțin și promovează (conform propriilor afirmații) depopularea AICI .
Dr. Coleman spune următoarele despre strategia lor:
„Cel puțin 4 miliarde de consumatori inutili vor fi eliminați până în anul 2050 prin intermediul războaielor limitate și al epidemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă…” – Dr. John Coleman, Oficiul de Inteligență CIA

Mențineți umanitatea sub 500.000.000
În 1980 a fost ridicat un monument de granit în Georgia, numit Pietrele de ghidare . Un set de 10 linii directoare este înscris pe structură în opt limbi moderne și un mesaj mai scurt este înscris în partea de sus a structurii în patru scripturi de limbă străveche.

Primul ghid este următorul:
Mențineți omenirea sub 500.000.000 în echilibru perpetuu cu natura.

Ofițerul CIA, Dr. Coleman, a dezvăluit că una dintre metodele lor de „menținere a umanității sub control” este de a provoca „epidemii organizate de boli fatale cu acțiune rapidă”.
Folosirea vaccinurilor pentru a reduce umanitatea
În timpul unei discuții TED, Bill Gates a făcut ecou acestui obiectiv, când a spus literalmente că noi vaccinuri pot fi folosite pentru a reduce populația lumii cu 10 – 15%!
„Acum sunt 6,7 miliarde de oameni pe pământ și în curând vor fi 9 miliarde. Cu toate acestea, putem reduce acest număr cu zece până la cincisprezece la sută dacă facem o treabă bună cu vaccinuri noi, îngrijirea sănătății și controlul nașterilor ”. – Porți de Factură, Distribuitor de Vaccin.

Vaccin Covid19 pentru controlul populației?
Mike Adams este un om de știință in domeniul alimentar, autor al cărții de știință populară Food Forensics și fondator al laboratoarelor CWC acreditate ISO.
Cu ani în urmă a spus următoarele:
„O armă biologică proiectată va fi lansată în centrele de populație. Vor fi solicitate finanțări masive guvernamentale pentru ca industria vaccinurilor să vină cu un vaccin. În mod miraculos, vor avea un vaccin dezvoltat într-un timp record. Toată lumea va trebui să se alinieze sa cumpere și să facă acest vaccin. ”
Există într-adevăr eliberarea unei arme biologice proiectate, urmată de un mandat de vaccinare, finanțare masivă a guvernului pentru industria vaccinurilor și un vaccin care se dezvoltă într-un timp record.
Restul mesajului său este că acest vaccin va începe încet să ucidă milioane – dacă nu miliarde – de oameni în decursul câtorva ani. Va fi un vaccin kill-switch, conceput pentru a reduce populația lumii.

Apariția coronavirusului a avut loc la Wuhan, unul din cele mai mari noduri feroviare ale Chinei, cu puțin înainte de sărbătorirea revelionului chinezesc (25 ianuarie 2020), adică exact în perioada cu cel mai mare număr de chinezi în mișcare, atât în țară cât și în jurul lumii, cu aproximativ 1 miliard de oameni în mișcare. Dacă cineva ar fi avut intenția să răspândească un virus în China, nu ar fi putut alege o perioadă mai bună si un loc mai potrivit.
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51240355

18. A fost planificata pandemia?
– rezumat
• Mii de medici numesc pandemia o crimă globală și o dictatură mondială cu o scuză sanitară.
• Cu doi ani înainte ca Covid-19 să intre pe scena globală, Uniunea Europeană, SUA, China și alte națiuni au început brusc să exporte zeci de milioane de kituri de testare pentru Covid-19.
• În 2013, un muzician prezice o pandemie globală cu coronavirus și spune că acest lucru se va întâmpla în 2020. Știa acest lucru din cauza investigației personale a așa-numitelor „teorii ale conspirației”.
• În 2017, Anthony Fauci a garantat un focar surpriză al unei boli infecțioase în timpul primului mandat al administrației Trump.
• Chiar înainte de izbucnirea unei pandemii de coronavirus, Bill Gates a organizat un exercițiu global de pandemie de coronavirus: Event201.
• Chiar înainte de focar, Comitetul de monitorizare a pregătirii globale a spus lumii să fie pregătită pentru o pandemie de coronavirus.
• În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a anunțat o pandemie globală cu virus gripal, originară din China, în zona Wuhan.
• În 2018, Bill și Melinda Gates au anunțat că în următorii ani va exista o pandemie globală a unui virus creat.
• Coronavirusul SARS-CoV-2 a fost creat în Bio Safety Lab Nivelul 4 din Wuhan, care a primit milioane de dolari de la Anthony Fauci.
• Mai multe filme au descris pandemia coronavirusului cu foarte multe detalii și chiar menționează hidroxiclorochina ca leac.
• Jocurile Olimpice de vară din 2012 au jucat o pandemie de coronavirus în timpul emisiunii lor de deschidere.
• Jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis în 2014 că va fi cauzată o pandemie globală, astfel încât „clasa conducătoare” ar putea implementa un nivel superior de control autoritar.
• Jurnalistul de investigație Anthony Patch a prezis o pandemie globală cu un virus creat de om, care va fi folosit pentru a forța umanitatea un vaccin care modifică ADN-ul.
• Dr. Carrie Madej care a studiat ADN-ul și vaccinurile timp de decenii și spune că planul este de a utiliza vaccinul Covid-19 pentru a începe procesul transumanismului: reprogramarea ADN-ului uman.
• Ofițerul CIA, Dr. John Coleman, a studiat societățile secrete și spune că scopul lor este de a depopula pământul prin intermediul pandemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă.
• „Proiectul” COVID-19 este planificat până în 2025, Banca Mondială arată că COVID-19 este un proiect care este planificat să continue până la sfârșitul lunii martie 2025! Așadar, intenția este să o continuăm încă cinci ANI .
• În statul Georgia a fost ridicat un monument uriaș în 1980, cu zece linii directoare pentru umanitate, în opt limbi. Prima dintre aceste „Zece Porunci” este că omenirea trebuie redusă la jumătate de miliard de oameni.
• Bill Gates a declarat în timpul unei discuții TED că noi vaccinuri pot fi utilizate pentru a reduce populația lumii cu 10-15%.
• Mike Adams – „Rangerul pentru sănătate” a prezis cu ani în urmă ceea ce vedem că se întâmplă acum: eliberarea unei arme biologice proiectate, urmată de un mandat de vaccinare, finanțare masivă a guvernului pentru industria vaccinurilor și un vaccin care se dezvoltă într-un timp record. De asemenea, el a prezis că acest vaccin va ucide nenumărate persoane pe parcursul a câțiva ani.
• În 2010, Fundația Rockefeller a publicat „Scenariul pentru viitor…” în care descriu o pandemie globală care urmează, care ar trebui să ducă la implementarea controlului autoritar asupra poporului, care se va intensifica apoi după pandemie.
• În 2020, ei publică un manual despre cum să creați această lume a controlului, cu un ghid pas cu pas. Ei spun că viața nu poate reveni la normal, până când lumea nu va deveni „Blocată” cu acest control de sus în jos din partea guvernelor autoritare.
• Vedem într-adevăr că Bill Gates și mulți alții din întreaga lume preluează imediat controlul în moduri fără precedent, cu aplicarea ID-urilor de vaccin, microcipuri care vor fi implantate oamenilor, impunând purtarea măștilor de față, distanțarea socială, blocarea forțată, urmărirea contactelor extreme , si asa mai departe.
• parte din acest control de sus în jos este cenzurarea extremă a fiecărei voci de la medici, oameni de știință sau alți experți care critică ceea ce se întâmplă.
• Toate previziunile s-au făcut cu mai mult sau mai puțin timp înainte să se întâmple
• Gates și Fauci își mint audiența când spun că „istoria ne spune că se va întâmpla”, dar nu există nicio bază istorică care să garanteze o pandemie globală de coronavirus care să apară în câteva luni sau ani.

Niciodată în istorie nu s-a produs așa ceva, la o scară atât de globală.
Faptul că un astfel de eveniment istoric unic a fost prezis în detaliu – de filme, spectacole, anchetatori, medici, cei care finanțează laboratoare care dezvoltă acești viruși, cei care câștigă miliarde din aceste pandemii, cei care doresc să creeze un nivel cu totul nou controlului în lumea noastră etc. – arată că a fost planificat.

19. Există semne că pandemia este manipulată?
Până acum am analizat indicii că pandemia a fost planificată în prealabil. Dacă este într-adevăr orchestrat, atunci ar trebui să fie evident și în timpul pandemiei. O pandemie planificată este, de asemenea, o pandemie controlată.
Planul de a controla lumea
Poate că ați mai auzit cuvântul „globaliști” înainte, dar pentru cei care nu sunt familiarizați cu el: aceștia sunt oameni din întreaga lume care intenționează să creeze un singur guvern global, astfel încât să poată avea un control global total asupra sănătății, religiei, finanțelor – Totul.

Principalii actori în acest sens sunt Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial, Organizația Mondială a Sănătății, Uniunea Europeană, Fondul Monetar Internațional și mulți alții, toti lucrand pentru marii banker, cele 30 de familii.
Actorii s-au reunit recent într-un eveniment numit DAVOS, unde au exprimat modul în care pandemia va fi utilizată pentru a-și implementa planurile.
Iată câteva dintre declarațiile pe care le-au făcut:
„Acum este momentul istoric în timp, nu numai pentru a lupta împotriva virusului, ci pentru a FORMA SISTEMUL.
Pandemia reprezintă o fereastră de oportunitate pentru RESETAREA LUMII NOASTRE.
Lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a REVAMPA TOATE ASPECTELE societăților și economiilor noastre, de la educație la contactele sociale și condițiile de muncă.
FIECARE Țară, din Statele Unite până în China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze până la tehnologie, trebuie să fie TRANSFORMATĂ ”. – Klaus Schwab, finanțator al Forumului Economic Mondial
Un lider major al gobalismului este Forumul Economic Mondial, fondat de Klaus Schwab.
Un articol edificator este: Răspunsul la Coronavirus este Noua Ordine Mondială / Agenda 2030
https://www.youtube.com/embed/1JLBXfKDbbI?feature=oembed

20. Nimeni nu vrea aceste organizații
Niciun om de pe pământ nu a votat pentru ca aceste organizații să existe, darămite să preia controlul deplin asupra vieții noastre, familiilor, comunităților, locurilor de muncă, sănătății, industriilor etc. Cu toate acestea, ei se prezintă ca „liderii mondiali” care planifică întregul nostru viitor.
Organizația Mondială a Sănătății se prezintă ca șef global asupra sănătății noastre, fără ca nimeni dintre noi să-i fi ales.
Aceștia aplică o tiranie în mass-media obișnuită și în social media, unde nu este permisă exprimarea expertizei medicale sau științifice, cu excepția cazului în care este în conformitate cu orientările acestei organizații „mondiale”.

Zeci de mii de medici și oameni de știință au fost cenzurați în toată lumea, de Facebook, Youtube și Twitter. De ce? Pentru că acești giganți ai rețelelor sociale afirmă că DOAR ceea ce spune Organizația Mondială a Sănătății este adevărat.
Toată omenirea trebuie să se supună acestor oameni care s-au poziționat asupra tuturor, fără să ne ceară vreodată părerea sau măcar să se consulte cu alți experți medicali.
De fapt, fiecare expert medical care se pronunță împotriva deciziilor lor este cenzurat.
Aceasta înseamnă pierderea completă a libertății medicale, pierderea libertății de exprimare, pierderea adevăratei științe, pierderea jurnalismului adevărat și impunerea dictaturilor de către organizații pentru care nimeni nu a votat, conduse de oameni pe care nimeni nu le-a dorit și totuși, pur și simplu, apucă proprietatea asupra lumii noastre.
Ei sunt marii bătăuși grași de pe locul de joacă, care joacă șef peste toată lumea.

Organizația Mondială a Sănătății este condusă de un terorist
Șeful organizației Word Health, Tedros Adhanom Ghebreyesus , este membru al unui partid comunist revoluționar violent din Etiopia , Frontul de Eliberare a Poporului Tigray.
Departamentul pentru Securitate Internă precizează clar:
„TPLF se califică ca organizație teroristă de nivel III … pe baza activităților sale violente …”
Ganditi-va: omul care conduce Organizația Mondială a Sănătății este literalmente un terorist comunist, care a fost implicat în uciderea a mii de oameni nevinovați, încercând să impună comunismul Etiopiei, cat si raspandind veccinurile otravite ale lui Bill Gates.
Și acest bărbat hărțuiește întreaga lume, ne spune tuturor ce putem și ce nu putem face, cenzurând fiecare profesionist medical care are o opinie diferită, cerând ascultare oarbă de la întreaga umanitate, impunând în același timp mandate pentru a fi vaccinați de către sponsorul lor financiar numărul unu : Bill Gates .
Aceasta este lumea în care vrei să trăiești, de acum înainte?

21. Din ce în ce mai multe pandemii, până când omenirea se supune
Acești globaliști chiar amenință umanitatea cu mai multe suferințe, dacă nu ne supunem controlului lor total. Prințul Charles s-a alăturat recent la DAVOS și a declarat public:
„Vor fi din ce în ce mai multe pandemii, dacă nu facem„ marea resetare ”acum.”
Bill Gates vorbește despre „pandemia doi și trei”.
Anchetatorul care, în 2013, a prezis o pandemie de coronavirus în 2020, urmată de revolte, a declarat că planul este de a crea o serie de pandemii în perioada 2020-2030.
Acest deceniu este intervalul de timp selectat pentru a transforma lumea într-o mare republică bananieră, condusă de oameni nebuni înfometați de putere, care depopulează pământul și înrobesc restul umanității.
Ei intenționează să provoace cât mai multe pandemii, pentru a sparge spatele umanității, până când toată lumea se supune controlului lor global.

Trebuie să înțelegeți de ce peste 500 de medici din Germania, 600 de medici din Spania, mii de experți medicali din SUA și mulți alții din întreaga lume numesc această pandemie o infracțiune „globală”?

22. Liderii bisericii catolice avertizează si ei omenirea
Un arhiepiscop și mai mulți cardinali ai Bisericii Romano-Catolice au scris o scrisoare către omenire, pentru a ne avertiza pentru tirania globală sub masca lui Covid-19.
Acesta este un fragment al acestui mesaj istoric, care a fost tradus în multe limbi și a fost trimis liderilor din întreaga lume.
„Avem motive să credem, pe baza datelor oficiale cu privire la incidența epidemiei legate de numărul de decese, că există puteri interesate să creeze panică în rândul populației lumii cu singurul scop de a impune permanent forme de restricție inacceptabile privind libertățile, controlul oamenilor și urmărirea mișcărilor acestora. Impunerea acestor măsuri iliberale este un preludiu tulburător pentru realizarea unui guvern mondial dincolo de orice control. ”

23. Există speranță? Ce putem face?

Există vreo speranță pentru viitorul nostru sau suntem predate mâinilor nemiloase ale acestor mega-miliardari răi care vor să depopuleze pământul și să preia controlul total asupra umanității?
Da, există speranță. Viitorul este mai luminos decât ne putem imagina!
Acesta nu este un scenariu de condamnare, ci un apel de trezire pentru ca omenirea să nu mai creadă orbește mafia-mass-media și politicienii perversi și să se ridice ca unul pentru un viitor de libertate.
Vă invit să vă alăturați unei mișcări unice și istorice a luptătorilor pentru libertatea globală, care vor conduce omenirea într-o nouă eră de speranță, restaurare și mai multă libertate decât am știut vreodată.

Surse:
grupul german de medici pentru informații
grup spaniol de Doctori pentru adevăr
https://www.activenews.ro/externe/Peste-10.000-oameni-de-stiinta-si-medici-petitie-antiblocare-%E2%80%9EPoliticile-de-lockdown-produc-efecte-devastatoare-asupra-sanatatii-publice-pe-termen-scurt-si-lung-163045

Cantecul Pandemia pe Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=FSpQroCkHwU

https://prepareforchange.net/2020/09/29/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order
– StopWorldControl.com
http://dantomozei.ro/2020/09/14/studiu-covid-19-prezent-in-los-angeles-inaintea-focarului-de-la-wuhan/
https://www.veteranstoday.com/2020/09/10/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza

Dezaprobă |  |  | Editează | Istoric | Spam | Aruncă la gunoi

 

 

Agregat despre:

COVID-19 A FOST PLANIFICAT SĂ DESCHIDĂ NOUA ORDINE MONDIALĂ
de Edward Morgan

1. Medicii declară că pandemia a fost planificată
Peste 10.000 de oameni de știință și medici, de la universități de top precum Oxford, Stanford și Harvard, au semnat o petiție împotriva măsurilor de lockdown, cerând ca cei care nu fac parte din categoria de risc să-și poată continua viața în mod normal. Mai mult, ei spun că regulile de blocare a țărilor, atât în SUA, cât și în Marea Britanie cauzează „daune ireparabile”.

Printre semnatari se numără profesori de la universități prestigioase din lume. Dr Sunetra Gupta, de la Universitatea Oxford, a fost unul dintre autorii scrisorii deschise, trimisă împreună cu petiția, alături de dr. Martin Kulldorff de la Universitatea Harvard și dr. Jay Bhattacharya din Stanford. În plus, ei susțin că distanțarea socială și masca provoacă „efecte grave asupra sănătății fizice și mentale”.

Un grup de peste 500 de medici din Germania numit „Doctori pentru informații” a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale :
„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.

Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical pe 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a informa publicul despre dezinformarea masivă din mass-media .
De asemenea, organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, unde s-au înscris 12 milioane de oameni și s-au prezentat de fapt câteva milioane.De ce acești peste 500 de medici spun că pandemia este o crimă globală?
În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

Doctori pentru adevăr, Spania
„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul.”
Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.
În SUA, un documentar numit PLANDEMIC , care expune COVID-19 ca o operațiune criminală, este susținut de peste 27.000 de medici!
De ce aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume spun că pandemia este o crimă? La ce informații au acces, pe care nu le primim de la mass-media?
Vă invit să priviți următoarele fapte cu o minte deschisă și apoi să ajungeți la propriile concluzii …

3. Progaramarea predictiva
Programarea predictivă este procesul de informare a populației despre evenimentele care vor avea loc în curând.

Se gaseste un roman bine cunoscut, publicat premeditat in 1981, care are ca actiune o molima ce se porneste din Wuhan – China. Tot aici are loc si actiunea unui thriller, film cu larga audienta la public de acum 8-9 ani, cu aceiasi tema – molima “CONTAGION”. Ca sa fie mai siguri se reia in Decembrie filmul pe ecranele mai tuturor tarilor. Asa se creeaza “coincidenta”, stupefactia si spaima ascunsa.
Cand faci filme cu nemiluita si baietii rai sunt ba rusii ba chinezii e usor sa strecori si filme cu care sa creezi “coincidente”.(Cata munca pe Hollywood, capitala mondiala a propagandei #liberal-progresiste).
Wuhanul este centrul nervos al economiei Chineze, deci locul cel mai potivit pentru anihilarea unei economii, care trebuie sa cada inainte de caderea economiilor occidentale si care sa fie blamata pentru intreaga nenorocire mondiala ce va veni.
Momentul ales pentru intrarea in plin a molimei in populatie a fost ales sa fie inainte de Noul An chinezesc cand o mare parte din chinezi din afara Chinei se intorc acasa, ca si capsunarii nostri si cand lumea pleaca in concedii peste hotare.

În ultimii ani au fost produse mai multe filme și seriale de televiziune, despre … o pandemie globală de coronavirus!
Filmul „ Plaga mortii” descrie o pandemie globală cu coronavirus și menționează chiar hidroxiclorochina ca leac.
Un alt film numit „ Contagion ” arată cum un coronavirus se răspândește la nivel global cu distanțarea socială, măști de față, blocaje, spălarea mâinilor etc.
Literal, tot ceea ce vedem acum este prezis în detaliu în aceste filme.

O izolare totala/lockdown la nivel mondial prevăzut în 2008

Autorul și anchetatorul Robin de Ruiter au prezis în 2008 că va avea loc un blocaj global.
El a spus că scopul acestui lucru ar fi crearea unei noi lumi a controlului autoritar.
Pentru că o mare parte din ceea ce a scris în 2008 se întâmplă chiar în fața ochilor noștri, această carte a fost republicată .

Pandemie descrisă în timpul Summergames-urilor olimpice din 2012
Vorbind despre programarea predictivă: în cadrul emisiunii de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2012, s-a jucat o pandemie de coronavirus pentru ochii lumii întregi.
Zeci de paturi de spital, un număr mare de asistente medicale devenind marionete ale unui sistem de control, moartea pândind, un uriaș demonic ridicându-se peste lume și întregul stadion a fost luminat în așa fel încât, văzut din cer, arăta ca un coronavirus .
De ce Jocurile Olimpice au arătat o pandemie de coronavirus, în emisiunea de deschidere?
https://www.youtube.com/embed/F4AzTVegOy8?feature=oembed

4. Jurnaliștii au prezis o pandemie planificată
În 2014, jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis o pandemie globală planificată și a spus de ce „clasa conducătoare” ar face așa ceva:
„Nu se vor opri la nimic pentru a-și completa setul de instrumente de control. Unul dintre lucrurile care lipsiseră din trusa lor de instrumente sunt carantinele și tocurile. Planul este de a infecta sute de mii de oameni cu acesta și de a crea următoarea fază de control.

Acest renumit cercetător se referă la un document celebru al Fundației Rockefeller în care tot ceea ce vedem că se întâmplă acum este literalmente prezis în detaliu: pandemia globală, blocajele, prăbușirea economiei și impunerea controlului autoritar.
Totul este descris cu o precizie terifiantă … cu zece ani înainte să se întâmple !
Documentul este intitulat „Scenariu pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale”.
Asta spune totul: un scenariu pentru viitor. Are un capitol numit „LockStep” în care o pandemie globală este raportată ca și cum s-ar fi întâmplat în trecut, dar care este în mod clar intenționată ca o repetiție pentru viitor.
Operațiunea Lockstep a Fundației Rockefeller: „Sub masca unei pandemii, vom crea un stat de închisoare”https://www.youtube.com/embed/x4Wo1XZQV2A?feature=oembed

„Scenariul pentru viitor” continuă cu compararea a două răspunsuri diferite la pandemia prevăzută: SUA doar „descurajează” oamenii să zboare/calatoreasaca, în timp ce China a impus carantina obligatorie pentru toți cetățenii.
China este acuzata că a răspândit virusul, a impus un blocaj sufocant. Apoi se descrie implementarea controlului totalitar:
„În timpul pandemiei, liderii naționali din întreaga lume și-au flexat autoritatea și au impus reguli și restricții etanșe la aer, de la purtarea obligatorie a măștilor faciale până la verificarea temperaturii corpului la intrări, până la spațiile comunale, cum ar fi gările și supermarketurile.”
În mod clar, flexiunea autorității este răspunsul dorit. Dar se agravează, conform acestui „Scenariu al Viitorului”:
„Chiar și după ce pandemia a dispărut, acest control și supraveghere mai autoritară a cetățenilor și a activităților lor s-au blocat și chiar s-au intensificat.”
„În țările dezvoltate, această supraveghere sporită a luat multe forme: ID-uri biometrice pentru toți cetățenii, de exemplu, și o reglementare mai strictă a industriilor cheie a căror stabilitate a fost considerată vitală pentru interesele naționale.”

5. Manual pentru control global
Acum că pandemia anunțată este într-adevăr aici, aceeași Fundație Rockefeller a prezentat pasul doi: un manual despre cum să pună în aplicare noi sisteme de control în timpul acestei pandemii . Numai când toate rețelele de control necesare sunt la locul lor, lumea se poate deschide din nou.
Când combinați cele două documente Rockefeller, vedeți planul:
1) Mai întâi, ei anunță o pandemie globală cu un coronavirus și spun la ce ar trebui să conducă: un nivel cu totul nou de control autoritar.
2) În al doilea rând, ei dau pași practici cu privire la modul de aplicare a acestui sistem de control.
Acestea sunt ilustrații și citate din ghidul lor:
„Aplicațiile digitale și software-ul de urmărire protejat de confidențialitate ar trebui utilizate pe scară largă pentru a permite o urmărire mai completă a contactelor.”
“Pentru a controla pe deplin epidemia Covid-19, trebuie să testăm majoritatea populației săptămânal .”

Conform „Scenariului viitorului”, întreaga populație mondială ar trebui să obțină un ID digital care să indice cine a primit toate vaccinurile. Fără vaccinări suficiente, accesul la școli, concerte, biserici, transport public etc. va fi refuzat.
Acum, în 2020, exact asta solicită Bill Gates și multe guverne.

6. Pandemia de coronavirus 2020 prezisă în 2013
În 2013, un muzician a scris o melodie numită PANDEMIC. În versurile sale, el a descris o pandemie globală care ucide milioane, închide economiile și dă naștere la revolte.
https://www.youtube.com/watch?v=5P77bUdE4p4
Cântecul său a descris literalmente în detaliu ceea ce vedem astăzi în lumea noastră, șapte ani mai târziu.
El a menționat chiar anul exact al pandemiei: 2020 și tipul specific de virus: un coronavirus.
Acestea sunt doua din versurile sale din 2013:
„2020 combinat cu CoronaVirus,
stivuirea corpurilor.”
Acest cântec a prezis, de asemenea, revoltele care se dezlănțuie acum în toată America:
„Statul se revoltă, folosindu-se de strada,
Vine la ferestrele tale.
Cum ar fi putut să știe acest muzician în 2013 că o pandemie de coronavirus va izbucni în 2020 și că în timpul acestei pandemii vor izbucni revolte?
El explica:
„Am făcut cercetări în 2012 și am citit așa-numitele„ teorii ale conspirației ”. Știi, acele investigații pe care mass-media nu vor să le analizăm. Conform acelor teorii, pandemiile ar fi trebuit să se întâmple în deceniul 2020 – 2030.
Așa că am scris melodia Pandemic despre aceasta.

În 2014, în orașul Wuhan s-a terminat construcția unui laborator de nivel 4 (autorizat să manipuleze viruși letali pentru om), care a costat 44 de milioane de dolari și care a fost realizat cu colaborarea Franței. Cercetătorii chinezi s-au pregătit în laboratorul de nivelul 4 din Lion.
https://www.nature.com/news/inside-the-chinese-lab-poised-to-study-world-s-most-dangerous-pathogens-1.21487
La construirea laboratorului au participat și oameni de știință de la Galveston National Laboratory al Universității din Texas, cu care s-a păstrat o relație strânsă de colaborare.
https://www.utmb.edu/gnl/news/2018/11/28/scientific-diplomacy-and-international-cooperation-key-say-bsl4-directors
Cercetările conduse de Galveston National Laboratory sunt finanțate de NIAID, Depar-tamentul de Apărare al Statelor Unite, de Centrele americane pentru controlul și preveni-rea bolilor, de alte agenții federale și de industria biofarmaceutică.
https://www.utmb.edu/gnl

7. În 2015 Anthony Fauci a dat 3,7 milioane de dolari laboratorului din Wuhan
Același om care a garantat un focar surpriză de virus în următorii doi ani, a dat aproape 4 milioane de dolari unui laborator care dezvoltă coronavirusuri.
Există totuși mai multe opinii de unde ar fi putut proveni acest virus. Unii cred că a venit de la Institutul de Virologie Wuhan, unde se lucrează și la armarea coronavirusurilor.

In laboratoarele stipendiate de CIA prin USAID, ce se gasesc imprastiate peste tot in lume, Italia, Romania, China, Georgia, Republica Moldova, Norvegia, Tunis etc. se lucreaza la diferite tulpini SARS – Corona.
In Canada au loc niste arestari si expulzarea unor chinezi care ar fi trimis la laboratoarele din China niste probe de laborator fara actele tipic necesare expedierii.(?) Pregatirea “coincidentelor” – tapul ispasitor.

Studiul patogenului se face cu incrucisari de alte tulpini de patogeni de pe la sobolani, lilieci si alte animale. Se fac comunicari publice evazive, pe plan international, despre rezultatele obtinute in studiul SARS.
In SUA, in 2017 Trump desfiinteaza o comisie medicala specializata pe situatia de criza de boli contagioase, comisie care nu s-a mai reinfiintat.

In China, in octombrie, in WUHAN se tin Jocurile Internationale Sportive Armate cu o participare a peste o suta de tari, unde SUA isi trimite cea mai mare echipa trimisa vreodata la aceste jocuri, insa cu o calitate scazuta a sportivilor.
“Sportivii” americani au fost insa foarte activi in cutreierarea orasului Wuhan, unde nu au omis Piata de Animale Mici unde se vand tot felul de animale printre care si lilieci, specifici zonei si studiati in laboratorul american din Wuhan. (gurile rele spun ca laboratorul acesta, in particular, ar fi sponsorizat direct de Soros, pe langa fondurile initiale guvernamentale strecurate de Fauci)

Moneda chineză este devalorizată in aprilie 2020, China nu face nimic deosebit, doar ca, avand valuta suficienta din exporturi masive, isi cumpara incet, discret inapoi moneda, dar la un pret mai scazut, o pomana nu altceva.
China a oprit lucrul in regiunile afectate, nu se producea nimic, nu se exporta nimic.
Fara productie si fara transport – Wuhanul este un imens nod feroviar si fluvial, comertul a cazut si el si a dus la criza isterica a burselor internationale.

La bursele internationale actiunile companiilor straine din China se prabusesc mai mai sa rupa bursele, China discret si fara panica cumpara toate actiunile acestor companii, disponibile pe piata, se improprietareste la un pret de nimic, ridicandusi participarea procentuala in aceste companii la un nivel considerabil si decisiv.

Trump incearca sa se razbune pompos, chiar si fara ajutorul lui Pompeo, incearca sa o faca pe’a nashul si eticheteaza virusul, “China virus”, drept care chinezii publica istorioara cu Jocurilor Militare, care este sustinuta si completata de veteranii americani in revista lor, Veterans Today, intarindu-i credibilitatea.
Pe de alta parte Ministrul de Externe chinez a spus clar ca daca Presedintele si alte personalitati politice din SUA se vor mai referi la pandemie ca “Chinese virus”, China va actiona SUA in judecata si are probele de laborator ale soldatilor bolnavi veniti la Jocuri, folosirea termenului “virusul chinezesc/Wuhan” a incetat si propaganda la nivel inalt impotriva Chinei s-a diminuat vizibil imediat.
https://www.veteranstoday.com/2020/09/10/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza
În 2015, Institutul Pirbright a cerut brevetul unui coronavirus atenuat, care poate fi utilizat pentru producerea unui vaccin. Brevetul a fost eliberat in 17 decembrie 2019.
https://patents.justia.com/patent/10130701
Institutul Pirbright este o entitate controlată de guvernul britanic, iar printre principalii finanțatori privați se află Fundația Bill & Melinda Gates.
http://bit.ly/BaMGCoVid

În 2015 a fost brevetată o metodă de testare pentru … COVID-19
În 2015, un „sistem și metodă de testare pentru COVID-19” a fost brevetat de Richard Rothschild , cu o organizație guvernamentală olandeză.
Deci in 2015 – cu patru ani înainte ca boala să existe chiar – a fost dezvoltată o metodă de testare pentru COVID-19. (!)

Poate ca numele lui Rothschild va va trimite imediat cu gandul la Teoriile Conspirationiste, dar in fapt chiar aceasta denumire de Teorie Conspirationista este pusa pe piata de CIA in ordine sa discrediteze pe cei ce informau publicul privitor la activitatile obscure si periculoase ale elitei bankare.

8. Experimente biologice chinezești pentru infectarea cu coronavirus ?
În urmă cu cinci ani, compania media de stat italiană, RAI – Radiotelevisione Italiana, – care lucreaza mana in mana cu media globalista, a expus eforturile întunecate ale Chinei asupra virusurilor, asa incat sa para ca totul va fi vina Chinei.
Video, care a fost difuzat în noiembrie 2015 , a arătat modul în care oamenii de știință chinezi ar fi făcut experimente biologice pe un SARS conectat virus considerat a fi coronavirus, derivate de la lilieci și șoareci, întrebând dacă acesta a fost în valoare de risc, pentru a fi în măsură să modifice virus pentru compatibilitatea cu organismele umane, dar evident ca nu se arata nicaieri ca de fapt proiectul este occidental si nu chinezesc si ca Richard Rothschield avea déjà si patent pe virusul modificat.
Mai jos este o transcriere a emisiunii italiene traduse în engleză:
Experimente biologice chineze
Oamenii de știință chinezi au creat un supervirus pulmonar de la lilieci și șoareci numai din motive de studiu, dar există multe aspecte discutabile în acest sens. Merită riscul? Desigur, este un experiment, dar este îngrijorător.
Îngrijorează mulți oameni de știință: este un grup de cercetători chinezi care atașează o proteină luată de la lilieci la virusul SARS, Pneumonia acută, derivată de la șoareci.
Rezultatul este un super coronavirus care ar putea afecta oamenii. – ( Sursa aici , unde puteți citi mai multe)https://www.youtube.com/embed/uwyU5P5AuMk?feature=oembed

Italia, tara cu populatia cea mai inaintata in varsta din Europa, cu recorduri remarcabile de varsta in partea de nord si in Sardinia, incepe sa intre in panica accelerata si declara toti mortii ca afectati de Corona virus-19. Statisicile sunt inspaimantatoare si armata isi face datoria patruland pe strazi.
Populatia nu se preda, incep concertele de camera si de balcon. O competitie de gen nou urban, care aduce multa simpatie talentatilor italieni pe Tweeter, What’sapp etc. Industria italiana a fost si ea la randul ei diminuata de concurenta franco-germana, italienii ramanand sa se ocupe de design si arta aplicata, astfel incat au ajuns sa ceara ajutoare medicale la fratii din UE. Rezultatul a fost ferm si deloc incurajator: zero.

Au aparut 3 tendinte de a lupta cu virusul:
– una era metoda chinezeasca, militareasca unde populatia trebuia sa raspunda voluntar, in mod disciplinat si riguros regulilor impuse, dar europenii nu au mai mers in armata de la al Doilea Razboi Mondial si este greu cu disciplina,
– a doua metoda era mai elastica, mai relaxata si de fapt reflecta incapacitatea guvernelor de a reactiona prompt si decisiv in lupta cu pandemia, in plus fiind si lipsa materialelor medicale necesare in criza pandemica. Romania se inscrie perfect in aceasta situatie critica, periculoasa si vizibila pentru populatia déjà inflamata de numirea abuziva unui Guverm inept si cu un Presedinte prin excelenta incapabil si din afara dirijabil – Werner Zeppelin.
– a treia metoda a fost adoptata initial da Mare Britanie si Olanda si aplicata pe deplin si cu success in Danemarca, Suedia si Belarus, mergandu-se pe ideea de contagiune libera si dobandirea imunitatii naturale, cazurile de mortalitate pe termen lung nu pot depasi teoretic pe cele din tarile cu izolatie stricta. Insa Marea Britanie dupa ce a iesit din UE a devenit pudelul SUA, care le-au cerut sa se izoleze, cam tarziu dar au facut-o. In schimb Olanda desi fortata de UE sa intre in izolare, ei au declarat izolarea totala formal, dar nu au implementat-o/impus-o.

Italia asteapta cu sufletul la gura ajutorul UE. UE se facea ca nu aude, nu din cauza muzicii italiene, ci pentru ca se convoca aiurea in tot felul de audio-video conferinte, care sunt o dovada a incapacitatii oligofrenilor ce sunt la butoanele UE, cat si a faptului ca UE nu s-a constituit ca sa ofere un cadru de cooperare si intr-ajutorare cooperatist, ci doar pentru PROFITUL bankerilor.
China nu asteapta sa fie invitata in mod special si pentru a nu-i face pe mandrii italieni sa ajunga sa cerseasca, chinezii trimit ei toate ajutoarele disponibile, necesare crizei italiene. Muzica italiana incepe sa aibe accente de sarabanda se pare ca se si danseaza la greu de bucurie. Italienii raman insa sa fie stupefiati de vizita de ajutor din partea celei mai sanctionate, mai pedepsite si nenorocite tari, Venezuela, nu, Venezuela nu este parte in UE, ci este victima predilecta a SUA.

Cuba nu rateaza ocazia sa-si trimita specialistii ei de elita cu medicamente si dezinfectante, nelipsind pretiosul Interferon. Rusii, oameni sensibili si talentati artistic ca si italienii – exista o simpatie subtila, la nivelul ierbii, intre aceste doua natii, nu pot sta deoparte nici ei si trimit o flota aeriana imensa militara, ce nu a fost acceptata sa treaca de-a dreptul peste Polonia de catre NATO. Dupa un detur de 2500km, 14 avioane immense militare sosesc in Italia cu sute de medici, tehnicieni si materiale medicale pentru dezinfectie protectie, testare si tratare a afectatilor de COVID 19.

9. Milioane de teste COVID-19 vândute în 2017 și 2018
După cum știm, noua boală COVID-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019. Prin urmare, a fost numită COVID-19, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019 .
Datele din Soluția comercială integrată mondială arată totuși ceva uimitor:
„În 2017 și 2018 – cu doi ani înainte de COVID-19 – sute de milioane de kituri de testare pentru COVID-19 au fost distribuite în întreaga lume.”

Aceste date năucitoare au fost descoperite de cineva la 5 septembrie 2020, care le-a postat pe social media. A doua zi stirea a devenit virală în toată lumea.
Pe 6 septembrie, WITS a schimbat brusc denumirea originală „COVID-19” în vagul „Kituri de testare medicală”.
Acest lucru nu este permis în comerț, deoarece trebuie să fii întotdeauna specific. Există multe tipuri de truse de testare pentru diferite boli.
Faptul că au eliminat specificația „COVID-19”, după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că nu vor ca nimeni să știe despre asta.
Cu toate acestea, au uitat să șteargă un detaliu: codul produsului pentru aceste „Kituri de testare medicală” este 300215, ceea ce înseamnă: „Kituri de testare COVID-19”.

Acoperirea lor a venit prea târziu: aceste informații critice au fost descoperite și sunt dezvăluite de milioane de bloguri din întreaga lume. Puteți descărca un PDF care arată datele originale ale acestui site web .

Cu doi ani înainte de izbucnirea COVID-19, SUA, UE, China și națiunile din întreaga lume au început să exporte milioane de instrumente de testare si diagnosticare pentru … COVID-19, o boală care nici măcar nu exista pe atunci.

10. Anthony Fauci a garantat o pandemie în următorii doi ani
În 2017 Anthony Fauci a făcut o predicție foarte ciudată, cu o certitudine și mai ciudată.
Cu deplină încredere, Fauci a anunțat că în timpul primului mandat al președintelui Trump se va produce cu siguranță un focar surpriză al unei boli infecțioase.
Iată ce a spus el:
„Nu există nicio îndoiala ca va exista o provocare pentru administrația viitoare în arena bolilor infecțioase.
„Va exista O IZBUCNIRE SURPRIZĂ. Nu există nici o îndoială în mintea tuturor despre acest lucru. ”
Cum ar putea Fauci să garanteze o izbucnire surpriză în timpul primului mandat al administrației Trump? Ce știa el, că noi nu știm?

11. Bill și Melinda Gates au garantat si ei o imensă pandemie globală
În 2018, Bill Gates a anunțat public că o pandemie globală este pe cale să distrugă 30 de milioane de oameni. El a spus că acest lucru se va întâmpla probabil în următorul deceniu.
Melinda Gates a adăugat că un virus proiectat este cea mai mare amenințare umanistă și, de asemenea, a asigurat că acest lucru va afecta umanitatea în următorii ani.

Ei susțin că populația densă a lumii genează această iminentă pandemie globală.
Dar să fim sinceri: cea mai mare parte a pământului este nelocuită.
Doar daca zburați peste America într-un avion și priviți pe fereastră. Vedeți spațiu gol de cele mai multe ori, cu câteva orașe ici și colo. Majoritatea Statelor Unite sunt încă larg deschise și goale .
Același lucru este valabil și pentru restul lumii.
Australia, in special Rusia, India, China, America, Africa … în mare parte este pustie . Planeta noastră nu este la fel de populată pe cât vrea Bill Gates să credem.

Cea mai mare parte a pământului este complet lipsită de orice prezență umană. Așadar, ideea că lumea este foarte suprapopulată și, prin urmare, trebuie să dea naștere unei pandemii globale iminente este o minciună.
Gates a susținut, de asemenea că călătoriile aeriene vor crea cu siguranță o pandemie globală. Dar nenumărate persoane au călătorit în avioane si în secolul trecut. A dat naștere la focare constante de pandemii globale? Desigur că nu!
Argumentele lor pentru care au garantat o pandemie globală în următorii câțiva ani sunt minciuni. Deci, care este baza lor reală pentru a face astfel de previziuni garantate?

12. Exersarea pentru o pandemie
Cu câteva luni înainte de izbucnire, Bill Gates – cel mai mare dealer/vanzator si investitor de vaccinuri din lume – a organizat un eveniment în New York. Ghici ce a fost evenimentul? A fost un „exercițiu pandemic de coronavirus”.
Da, ai citit bine:
Bill Gates a organizat un exercițiu de pandemie de coronavirus, chiar înainte să se întâmple

Pe ecranul mare din auditoriu, vedeți textul tipărit: „Trebuie să ne pregătim pentru evenimentul care devine o pandemie”. Acest exercițiu de pandemie s-a numit Event201 și a avut loc în octombrie 2019, literalmente chiar înainte de focar.https://www.youtube.com/embed/mx8xKcQMTRs?feature=oembed
Concluzia lor a fost că întreaga omenire trebuie vaccinată
La scurt timp după acest „exercițiu pentru o pandemie de coronavirus”, Bill Gates a postat pe Twitter:
„Sunt deosebit de încântat de ceea ce ar putea însemna anul viitor pentru una dintre cele mai bune achiziții din sănătatea globală: vaccinurile”. – Bill Gates, 19 decembrie 2019

Gândiți-vă la acest lucru: cel mai mare dealer de vaccinuri din lume garantează apariția unei pandemii globale în următorii câțiva ani, iar soția sa a spus că ar trebui să ne temem cu toții de un virus creat care este „pe cale”sa vina. Apoi, ei organizează un exercițiu pentru o iminentă pandemie globală și spun că vaccinurile vor fi singura soluție. Următorul pas, Bill Gates trimite pe Twitter cât de entuziasmat este de vânzarea vaccinurilor în anul următor. Imediat după aceea, izbucnește pandemia anunțată.
Bill Gates proclamă imediat că singura soluție pentru umanitate este să-și cumpere vaccinurile …

13. Comitetul de monitorizare a pregătirii globale în septembrie 2019: „Pregătește-te pentru o pandemie globală de coronavirus”
În septembrie 2019 – chiar înainte de izbucnirea virusului – Comitetul de monitorizare a pregătirii globale a publicat un raport intitulat „O lume în pericol”.
A subliniat necesitatea de a fi pregătiți pentru … un focar de coronavirus!

Pe coperta raportului este imaginea unui coronavirus și a persoanelor care poartă măști de față.
În raport citim următorul paragraf interesant:
“Organizația Națiunilor Unite (inclusiv OMS) desfășoară cel puțin două exerciții de formare și simulare la nivel de sistem, inclusiv unul pentru acoperirea eliberării deliberate a unui agent patogen respirator letal.”
Va dati seama?
Au practicat pentru eliberarea deliberată a unui agent patogen respirator letal.

În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a realizat un videoclip în care arată un virus gripal originar din China, din zona Wuhan și răspândit în întreaga lume, ucigând milioane .
Au numit-o „O simulare pentru o pandemie de gripă globală”. Exact asta s-a întâmplat, doi ani mai târziu.

14. De ce au spus că va veni din China?
De ce nu Africa, unde sunt prezente mult mai multe boli? Sau de ce nu America de Sud? Sau India?
De unde au putut să știe că ar exista un virus gripal provenit din China și chiar ar arăta Wuhan ca zona de origine, care ar infecta întreaga lume?
A fost creat acest Coronavirus ?
De unde a apărut virusul? Unul dintre cei mai importanți experți din lume în arme biologice este Dr. Francis Boyle. Este convins că provine dintr-un laborator de arme biologice din Wuhan, Laboratorul de Siguranță Bio Nivelul 4.
Această facilitate este specializată în dezvoltarea de … coronavirusuri!
Profesorul Francis Boyle, profesor de drept la Universitatea din Illinois și creatorul Biological Weapons Act (lege despre antiterorism pentru arme biologice), a declarat că coro-navirisul a fost creat în laborator.
https://www.youtube.com/watch?v=TsyujjitOFM

Chinezii primeau virușii existenți și îi „armau”, adică îi fac mult mai periculoși, pentru a fi folosiți ca armă biologica, asa cum au fost platiti de Fauci si pregatiti professional de specialistii francezi, englezi, americani si canadieni.
Dr. Li-Meng Yan, un virolog chinez (MD, dr.) A fugit din țară, și-a părăsit slujba la o prestigioasă universitate din Hong Kong și a devenit denunțătoare. A apărut la televiziunea britanică unde a susținut că SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, a fost creat de oamenii de știință chinezi într-un laborator – și a oferit dovezi pentru a-și susține afirmațiile. Dar ea nu stia ca Fauci era cel ce investise in dezvoltarea proiectului si evident nu a mai fost lasata sa vina cu dovezile care il puteau ingropa pe Fauci si nu pe chinezi.

În 14 iulie 2019 (înainte de explozia răspândirii coronavirusului) a izbucnit o tensiune internațională deoarece CBC canadiană a publicat știrea conform căreia Dr. Xianggou Qiu, soțul acesteia, Keding Cheng și un număr neprecizat de cercetători din echipa acesteia, au fost escortați afară din Canadian National Microbiology Laboratory (NML) din Winnipeg, laborator de nivelul 4, apoi au fost expulzați din Canada. Niciunul din ei nu a fost arestat, dar a fost deschisă o anchetă administrativă asupra activității lor, care a suscitat proteste în China.
https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/chinese-researcher-escorted-from-infectious-disease-lab-amid-rcmp-investigation-1.5211567

Echipa de oameni de știință chinezi care lucra la Canadian National Microbiology Labo-ratory (NML) din Winnipeg, colaborau la programul special asupra agenților patogeni ai agenției de sănătate publică din Canada. Cu 4 luni înainte de a fi dați afară, o navă care conținea doi viruși cu virulență ridicată, Ebola și Nipah, a fost trimisă în China de către NML. Când a fost interceptată expediția postala, s-a descoperit că nu a fost respectată procedura de siguranță pentru expeditionare.
https://besacenter.org/perspectives-papers/china-biological-warfare/

15. Bill Gates a negociat 100 de miliarde de dolari
Imediat după explozia urgenței mondiale, acțiunile Bill & Melinda Gates și a altor multi-naționale active în cercetare pentru realizarea unui vaccin „au decolat”.
https://www.ilsole24ore.com/art/virus-cinese-societa-che-lavorano-vaccino-stanno-volando-borsa-ACs59vEB

Dezvaluirea contactului cu congresmanul democratic, sponsor al proiectului de lege cu șase luni ÎNAINTE de pandemia de coronavirus
Dezvăluirile șocante au fost facute de Thomas Paine Podcast și Moore Paine Show de pe Patreon , de către cei doi anchetatori.
La nouă luni de la întâlnirile cu Fundația Gates din Rwanda – Bobby L. Rush, un democrat din Illinois, a introdus legea COVID-19 pentru testarea, atingerea și contactarea tuturor (TRACE) , de 66 miliarde dolari HR 6666 .Numar Masonic.
Contactele tuturor trebuie verificate
Într-un videoclip guvernamental difuzat vedem o conversație între fostul președinte american Bill Clinton și Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York.
Ei discută despre cum să creeze un sistem de control mare pentru a testa întreaga populație și pentru a verifica toate contactele lor. Ei discută despre cum să construiască o armată pentru a realiza acest sistem de control.

Un nivel complet nou de control global
Bill Gates a precizat, de asemenea, că numai persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid-19 ar trebui să aibă voie să călătorească, să meargă la școală, să participe la întâlniri și să lucreze.
ID-urile digitale ale vaccinurilor sunt deja în curs de dezvoltare, iar Gates are un brevet asupra tehnologiei care face posibilă urmărirea corpului unei persoane oriunde. Această tehnologie se numește WO2020-060606 .
De asemenea, este foarte interesant de menționat: o enzimă numită LUCIFERAZĂ este ceea ce face ca oamenii lui Bill Gates să relaționeze cu vaccinul implantabil
În plus, Gates vrea să înființeze o rețea globală de monitorizare, care să urmărească toți cei care au intrat în contact cu Covid-19

16. Planul: injectați omenirea cu vaccinul care modifică ADN-ul
Celebrul jurnalist de investigație Anthony Patch a făcut ani de cercetare cu privire la planurile de control al lumii, prin intermediul pandemiilor create și al vaccinurilor obligatorii. În timpul unui interviu din 2014, acest cercetător a prezis următoarele:
Vor elibera un coronavirus creat de om. Ca urmare, oamenii vor cere un vaccin pentru a-i proteja. Acest vaccin va adăuga o a treia tulpină de ADN la corpul unei persoane, făcându-i în esență un hibrid.
„Odată ce o persoană este injectată, aproape imediat ADN-ul său suferă o transformare. Această schimbare genetică va determina oamenii să piardă capacitatea de a gândi singuri, fără ca aceștia să fie conștienți de acest lucru. Astfel, ei pot fi controlați mai ușor, pentru a deveni sclavii elitei. ‘

Trebuie să fim atenți să nu respingem cunoștințe solide, bazate pe ani de cercetare, pur și simplu din cauza lipsei noastre de înțelegere în aceste subiecte.
20 de ani de cercetare spun: Vaccinul ne va schimba ADN-ul

Doctorul Carrie Madej a condus două mari clinici în Georgia, înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru a face lucrări umanitare. Ea a studiat ADN-ul și vaccinurile în ultimii douăzeci de ani și a realizat un videoclip urgent în care avertizează că există un plan de injectare a umanității cu vaccinuri foarte periculoase pentru Covid-19.
Scopul acestor noi vaccinuri va fi dublu:
1) reprogramează ADN-ul nostru și fă-ne hibrizi mai ușor de controlat.
2) conectați la inteligența artificială printr-un ID de vaccin digital,se va deschide, de asemenea, un nou domeniu de control.

17. Depopulează Pământul prin intermediul unor epidemii organizate
Dr. John Coleman este un celebru ofițer de informații de la CIA care a scris o carte intitulată „ Comitetul celor 300 ”.
Aici el explică modul în care societățile secrete manipulează guvernele, asistența medicală, industriile alimentare, mass-media și așa mai departe. Această carte poate fi găsită pe site-ul CIA.
Unul dintre obiectivele principale ale multor societăți secrete, care controlează guvernele și mass-media, este depopularea pământului.
Puteți găsi o listă cu 32 de „elite” care susțin și promovează (conform propriilor afirmații) depopularea AICI .
Dr. Coleman spune următoarele despre strategia lor:
„Cel puțin 4 miliarde de consumatori inutili vor fi eliminați până în anul 2050 prin intermediul războaielor limitate și al epidemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă…” – Dr. John Coleman, Oficiul de Inteligență CIA

Mențineți umanitatea sub 500.000.000
În 1980 a fost ridicat un monument de granit în Georgia, numit Pietrele de ghidare . Un set de 10 linii directoare este înscris pe structură în opt limbi moderne și un mesaj mai scurt este înscris în partea de sus a structurii în patru scripturi de limbă străveche.

Primul ghid este următorul:
Mențineți omenirea sub 500.000.000 în echilibru perpetuu cu natura.

Ofițerul CIA, Dr. Coleman, a dezvăluit că una dintre metodele lor de „menținere a umanității sub control” este de a provoca „epidemii organizate de boli fatale cu acțiune rapidă”.
Folosirea vaccinurilor pentru a reduce umanitatea
În timpul unei discuții TED, Bill Gates a făcut ecou acestui obiectiv, când a spus literalmente că noi vaccinuri pot fi folosite pentru a reduce populația lumii cu 10 – 15%!
„Acum sunt 6,7 miliarde de oameni pe pământ și în curând vor fi 9 miliarde. Cu toate acestea, putem reduce acest număr cu zece până la cincisprezece la sută dacă facem o treabă bună cu vaccinuri noi, îngrijirea sănătății și controlul nașterilor ”. – Porți de Factură, Distribuitor de Vaccin.

Vaccin Covid19 pentru controlul populației?
Mike Adams este un om de știință in domeniul alimentar, autor al cărții de știință populară Food Forensics și fondator al laboratoarelor CWC acreditate ISO.
Cu ani în urmă a spus următoarele:
„O armă biologică proiectată va fi lansată în centrele de populație. Vor fi solicitate finanțări masive guvernamentale pentru ca industria vaccinurilor să vină cu un vaccin. În mod miraculos, vor avea un vaccin dezvoltat într-un timp record. Toată lumea va trebui să se alinieze sa cumpere și să facă acest vaccin. ”
Există într-adevăr eliberarea unei arme biologice proiectate, urmată de un mandat de vaccinare, finanțare masivă a guvernului pentru industria vaccinurilor și un vaccin care se dezvoltă într-un timp record.
Restul mesajului său este că acest vaccin va începe încet să ucidă milioane – dacă nu miliarde – de oameni în decursul câtorva ani. Va fi un vaccin kill-switch, conceput pentru a reduce populația lumii.

Apariția coronavirusului a avut loc la Wuhan, unul din cele mai mari noduri feroviare ale Chinei, cu puțin înainte de sărbătorirea revelionului chinezesc (25 ianuarie 2020), adică exact în perioada cu cel mai mare număr de chinezi în mișcare, atât în țară cât și în jurul lumii, cu aproximativ 1 miliard de oameni în mișcare. Dacă cineva ar fi avut intenția să răspândească un virus în China, nu ar fi putut alege o perioadă mai bună si un loc mai potrivit.
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51240355

18. A fost planificata pandemia?
– rezumat
• Mii de medici numesc pandemia o crimă globală și o dictatură mondială cu o scuză sanitară.
• Cu doi ani înainte ca Covid-19 să intre pe scena globală, Uniunea Europeană, SUA, China și alte națiuni au început brusc să exporte zeci de milioane de kituri de testare pentru Covid-19.
• În 2013, un muzician prezice o pandemie globală cu coronavirus și spune că acest lucru se va întâmpla în 2020. Știa acest lucru din cauza investigației personale a așa-numitelor „teorii ale conspirației”.
• În 2017, Anthony Fauci a garantat un focar surpriză al unei boli infecțioase în timpul primului mandat al administrației Trump.
• Chiar înainte de izbucnirea unei pandemii de coronavirus, Bill Gates a organizat un exercițiu global de pandemie de coronavirus: Event201.
• Chiar înainte de focar, Comitetul de monitorizare a pregătirii globale a spus lumii să fie pregătită pentru o pandemie de coronavirus.
• În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a anunțat o pandemie globală cu virus gripal, originară din China, în zona Wuhan.
• În 2018, Bill și Melinda Gates au anunțat că în următorii ani va exista o pandemie globală a unui virus creat.
• Coronavirusul SARS-CoV-2 a fost creat în Bio Safety Lab Nivelul 4 din Wuhan, care a primit milioane de dolari de la Anthony Fauci.
• Mai multe filme au descris pandemia coronavirusului cu foarte multe detalii și chiar menționează hidroxiclorochina ca leac.
• Jocurile Olimpice de vară din 2012 au jucat o pandemie de coronavirus în timpul emisiunii lor de deschidere.
• Jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis în 2014 că va fi cauzată o pandemie globală, astfel încât „clasa conducătoare” ar putea implementa un nivel superior de control autoritar.
• Jurnalistul de investigație Anthony Patch a prezis o pandemie globală cu un virus creat de om, care va fi folosit pentru a forța umanitatea un vaccin care modifică ADN-ul.
• Dr. Carrie Madej care a studiat ADN-ul și vaccinurile timp de decenii și spune că planul este de a utiliza vaccinul Covid-19 pentru a începe procesul transumanismului: reprogramarea ADN-ului uman.
• Ofițerul CIA, Dr. John Coleman, a studiat societățile secrete și spune că scopul lor este de a depopula pământul prin intermediul pandemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă.
• „Proiectul” COVID-19 este planificat până în 2025, Banca Mondială arată că COVID-19 este un proiect care este planificat să continue până la sfârșitul lunii martie 2025! Așadar, intenția este să o continuăm încă cinci ANI .
• În statul Georgia a fost ridicat un monument uriaș în 1980, cu zece linii directoare pentru umanitate, în opt limbi. Prima dintre aceste „Zece Porunci” este că omenirea trebuie redusă la jumătate de miliard de oameni.
• Bill Gates a declarat în timpul unei discuții TED că noi vaccinuri pot fi utilizate pentru a reduce populația lumii cu 10-15%.
• Mike Adams – „Rangerul pentru sănătate” a prezis cu ani în urmă ceea ce vedem că se întâmplă acum: eliberarea unei arme biologice proiectate, urmată de un mandat de vaccinare, finanțare masivă a guvernului pentru industria vaccinurilor și un vaccin care se dezvoltă într-un timp record. De asemenea, el a prezis că acest vaccin va ucide nenumărate persoane pe parcursul a câțiva ani.
• În 2010, Fundația Rockefeller a publicat „Scenariul pentru viitor…” în care descriu o pandemie globală care urmează, care ar trebui să ducă la implementarea controlului autoritar asupra poporului, care se va intensifica apoi după pandemie.
• În 2020, ei publică un manual despre cum să creați această lume a controlului, cu un ghid pas cu pas. Ei spun că viața nu poate reveni la normal, până când lumea nu va deveni „Blocată” cu acest control de sus în jos din partea guvernelor autoritare.
• Vedem într-adevăr că Bill Gates și mulți alții din întreaga lume preluează imediat controlul în moduri fără precedent, cu aplicarea ID-urilor de vaccin, microcipuri care vor fi implantate oamenilor, impunând purtarea măștilor de față, distanțarea socială, blocarea forțată, urmărirea contactelor extreme , si asa mai departe.
• parte din acest control de sus în jos este cenzurarea extremă a fiecărei voci de la medici, oameni de știință sau alți experți care critică ceea ce se întâmplă.
• Toate previziunile s-au făcut cu mai mult sau mai puțin timp înainte să se întâmple
• Gates și Fauci își mint audiența când spun că „istoria ne spune că se va întâmpla”, dar nu există nicio bază istorică care să garanteze o pandemie globală de coronavirus care să apară în câteva luni sau ani.

Niciodată în istorie nu s-a produs așa ceva, la o scară atât de globală.
Faptul că un astfel de eveniment istoric unic a fost prezis în detaliu – de filme, spectacole, anchetatori, medici, cei care finanțează laboratoare care dezvoltă acești viruși, cei care câștigă miliarde din aceste pandemii, cei care doresc să creeze un nivel cu totul nou controlului în lumea noastră etc. – arată că a fost planificat.

19. Există semne că pandemia este manipulată?
Până acum am analizat indicii că pandemia a fost planificată în prealabil. Dacă este într-adevăr orchestrat, atunci ar trebui să fie evident și în timpul pandemiei. O pandemie planificată este, de asemenea, o pandemie controlată.
Planul de a controla lumea
Poate că ați mai auzit cuvântul „globaliști” înainte, dar pentru cei care nu sunt familiarizați cu el: aceștia sunt oameni din întreaga lume care intenționează să creeze un singur guvern global, astfel încât să poată avea un control global total asupra sănătății, religiei, finanțelor – Totul.

Principalii actori în acest sens sunt Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial, Organizația Mondială a Sănătății, Uniunea Europeană, Fondul Monetar Internațional și mulți alții, toti lucrand pentru marii banker, cele 30 de familii.
Actorii s-au reunit recent într-un eveniment numit DAVOS, unde au exprimat modul în care pandemia va fi utilizată pentru a-și implementa planurile.
Iată câteva dintre declarațiile pe care le-au făcut:
„Acum este momentul istoric în timp, nu numai pentru a lupta împotriva virusului, ci pentru a FORMA SISTEMUL.
Pandemia reprezintă o fereastră de oportunitate pentru RESETAREA LUMII NOASTRE.
Lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a REVAMPA TOATE ASPECTELE societăților și economiilor noastre, de la educație la contactele sociale și condițiile de muncă.
FIECARE Țară, din Statele Unite până în China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze până la tehnologie, trebuie să fie TRANSFORMATĂ ”. – Klaus Schwab, finanțator al Forumului Economic Mondial
Un lider major al gobalismului este Forumul Economic Mondial, fondat de Klaus Schwab.
Un articol edificator este: Răspunsul la Coronavirus este Noua Ordine Mondială / Agenda 2030
https://www.youtube.com/embed/1JLBXfKDbbI?feature=oembed

20. Nimeni nu vrea aceste organizații
Niciun om de pe pământ nu a votat pentru ca aceste organizații să existe, darămite să preia controlul deplin asupra vieții noastre, familiilor, comunităților, locurilor de muncă, sănătății, industriilor etc. Cu toate acestea, ei se prezintă ca „liderii mondiali” care planifică întregul nostru viitor.
Organizația Mondială a Sănătății se prezintă ca șef global asupra sănătății noastre, fără ca nimeni dintre noi să-i fi ales.
Aceștia aplică o tiranie în mass-media obișnuită și în social media, unde nu este permisă exprimarea expertizei medicale sau științifice, cu excepția cazului în care este în conformitate cu orientările acestei organizații „mondiale”.

Zeci de mii de medici și oameni de știință au fost cenzurați în toată lumea, de Facebook, Youtube și Twitter. De ce? Pentru că acești giganți ai rețelelor sociale afirmă că DOAR ceea ce spune Organizația Mondială a Sănătății este adevărat.
Toată omenirea trebuie să se supună acestor oameni care s-au poziționat asupra tuturor, fără să ne ceară vreodată părerea sau măcar să se consulte cu alți experți medicali.
De fapt, fiecare expert medical care se pronunță împotriva deciziilor lor este cenzurat.
Aceasta înseamnă pierderea completă a libertății medicale, pierderea libertății de exprimare, pierderea adevăratei științe, pierderea jurnalismului adevărat și impunerea dictaturilor de către organizații pentru care nimeni nu a votat, conduse de oameni pe care nimeni nu le-a dorit și totuși, pur și simplu, apucă proprietatea asupra lumii noastre.
Ei sunt marii bătăuși grași de pe locul de joacă, care joacă șef peste toată lumea.

Organizația Mondială a Sănătății este condusă de un terorist
Șeful organizației Word Health, Tedros Adhanom Ghebreyesus , este membru al unui partid comunist revoluționar violent din Etiopia , Frontul de Eliberare a Poporului Tigray.
Departamentul pentru Securitate Internă precizează clar:
„TPLF se califică ca organizație teroristă de nivel III … pe baza activităților sale violente …”
Ganditi-va: omul care conduce Organizația Mondială a Sănătății este literalmente un terorist comunist, care a fost implicat în uciderea a mii de oameni nevinovați, încercând să impună comunismul Etiopiei, cat si raspandind veccinurile otravite ale lui Bill Gates.
Și acest bărbat hărțuiește întreaga lume, ne spune tuturor ce putem și ce nu putem face, cenzurând fiecare profesionist medical care are o opinie diferită, cerând ascultare oarbă de la întreaga umanitate, impunând în același timp mandate pentru a fi vaccinați de către sponsorul lor financiar numărul unu : Bill Gates .
Aceasta este lumea în care vrei să trăiești, de acum înainte?

21. Din ce în ce mai multe pandemii, până când omenirea se supune
Acești globaliști chiar amenință umanitatea cu mai multe suferințe, dacă nu ne supunem controlului lor total. Prințul Charles s-a alăturat recent la DAVOS și a declarat public:
„Vor fi din ce în ce mai multe pandemii, dacă nu facem„ marea resetare ”acum.”
Bill Gates vorbește despre „pandemia doi și trei”.
Anchetatorul care, în 2013, a prezis o pandemie de coronavirus în 2020, urmată de revolte, a declarat că planul este de a crea o serie de pandemii în perioada 2020-2030.
Acest deceniu este intervalul de timp selectat pentru a transforma lumea într-o mare republică bananieră, condusă de oameni nebuni înfometați de putere, care depopulează pământul și înrobesc restul umanității.
Ei intenționează să provoace cât mai multe pandemii, pentru a sparge spatele umanității, până când toată lumea se supune controlului lor global.

Trebuie să înțelegeți de ce peste 500 de medici din Germania, 600 de medici din Spania, mii de experți medicali din SUA și mulți alții din întreaga lume numesc această pandemie o infracțiune „globală”?

22. Liderii bisericii catolice avertizează si ei omenirea
Un arhiepiscop și mai mulți cardinali ai Bisericii Romano-Catolice au scris o scrisoare către omenire, pentru a ne avertiza pentru tirania globală sub masca lui Covid-19.
Acesta este un fragment al acestui mesaj istoric, care a fost tradus în multe limbi și a fost trimis liderilor din întreaga lume.
„Avem motive să credem, pe baza datelor oficiale cu privire la incidența epidemiei legate de numărul de decese, că există puteri interesate să creeze panică în rândul populației lumii cu singurul scop de a impune permanent forme de restricție inacceptabile privind libertățile, controlul oamenilor și urmărirea mișcărilor acestora. Impunerea acestor măsuri iliberale este un preludiu tulburător pentru realizarea unui guvern mondial dincolo de orice control. ”

23. Există speranță? Ce putem face?

Există vreo speranță pentru viitorul nostru sau suntem predate mâinilor nemiloase ale acestor mega-miliardari răi care vor să depopuleze pământul și să preia controlul total asupra umanității?
Da, există speranță. Viitorul este mai luminos decât ne putem imagina!
Acesta nu este un scenariu de condamnare, ci un apel de trezire pentru ca omenirea să nu mai creadă orbește mafia-mass-media și politicienii perversi și să se ridice ca unul pentru un viitor de libertate.
Vă invit să vă alăturați unei mișcări unice și istorice a luptătorilor pentru libertatea globală, care vor conduce omenirea într-o nouă eră de speranță, restaurare și mai multă libertate decât am știut vreodată.

Surse:
grupul german de medici pentru informații
grup spaniol de Doctori pentru adevăr
https://www.activenews.ro/externe/Peste-10.000-oameni-de-stiinta-si-medici-petitie-antiblocare-%E2%80%9EPoliticile-de-lockdown-produc-efecte-devastatoare-asupra-sanatatii-publice-pe-termen-scurt-si-lung-163045

Cantecul Pandemia pe Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=FSpQroCkHwU

https://prepareforchange.net/2020/09/29/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order
– StopWorldControl.com
http://dantomozei.ro/2020/09/14/studiu-covid-19-prezent-in-los-angeles-inaintea-focarului-de-la-wuhan/
https://www.veteranstoday.com/2020/09/10/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza

Dezaprobă |  |  | Editează | Istoric | Spam | Aruncă la gunoi

 

Agregat despre:

COVID-19 A FOST PLANIFICAT SĂ DESCHIDĂ NOUA ORDINE MONDIALĂ
de Edward Morgan

1. Medicii declară că pandemia a fost planificată
Peste 10.000 de oameni de știință și medici, de la universități de top precum Oxford, Stanford și Harvard, au semnat o petiție împotriva măsurilor de lockdown, cerând ca cei care nu fac parte din categoria de risc să-și poată continua viața în mod normal. Mai mult, ei spun că regulile de blocare a țărilor, atât în SUA, cât și în Marea Britanie cauzează „daune ireparabile”.

Printre semnatari se numără profesori de la universități prestigioase din lume. Dr Sunetra Gupta, de la Universitatea Oxford, a fost unul dintre autorii scrisorii deschise, trimisă împreună cu petiția, alături de dr. Martin Kulldorff de la Universitatea Harvard și dr. Jay Bhattacharya din Stanford. În plus, ei susțin că distanțarea socială și masca provoacă „efecte grave asupra sănătății fizice și mentale”.

Un grup de peste 500 de medici din Germania numit „Doctori pentru informații” a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale :
„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.

Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical pe 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a informa publicul despre dezinformarea masivă din mass-media .
De asemenea, organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, unde s-au înscris 12 milioane de oameni și s-au prezentat de fapt câteva milioane.De ce acești peste 500 de medici spun că pandemia este o crimă globală?
În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

Doctori pentru adevăr, Spania
„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul.”
Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.
În SUA, un documentar numit PLANDEMIC , care expune COVID-19 ca o operațiune criminală, este susținut de peste 27.000 de medici!
De ce aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume spun că pandemia este o crimă? La ce informații au acces, pe care nu le primim de la mass-media?
Vă invit să priviți următoarele fapte cu o minte deschisă și apoi să ajungeți la propriile concluzii …

3. Progaramarea predictiva
Programarea predictivă este procesul de informare a populației despre evenimentele care vor avea loc în curând.

Se gaseste un roman bine cunoscut, publicat premeditat in 1981, care are ca actiune o molima ce se porneste din Wuhan – China. Tot aici are loc si actiunea unui thriller, film cu larga audienta la public de acum 8-9 ani, cu aceiasi tema – molima “CONTAGION”. Ca sa fie mai siguri se reia in Decembrie filmul pe ecranele mai tuturor tarilor. Asa se creeaza “coincidenta”, stupefactia si spaima ascunsa.
Cand faci filme cu nemiluita si baietii rai sunt ba rusii ba chinezii e usor sa strecori si filme cu care sa creezi “coincidente”.(Cata munca pe Hollywood, capitala mondiala a propagandei #liberal-progresiste).
Wuhanul este centrul nervos al economiei Chineze, deci locul cel mai potivit pentru anihilarea unei economii, care trebuie sa cada inainte de caderea economiilor occidentale si care sa fie blamata pentru intreaga nenorocire mondiala ce va veni.
Momentul ales pentru intrarea in plin a molimei in populatie a fost ales sa fie inainte de Noul An chinezesc cand o mare parte din chinezi din afara Chinei se intorc acasa, ca si capsunarii nostri si cand lumea pleaca in concedii peste hotare.

În ultimii ani au fost produse mai multe filme și seriale de televiziune, despre … o pandemie globală de coronavirus!
Filmul „ Plaga mortii” descrie o pandemie globală cu coronavirus și menționează chiar hidroxiclorochina ca leac.
Un alt film numit „ Contagion ” arată cum un coronavirus se răspândește la nivel global cu distanțarea socială, măști de față, blocaje, spălarea mâinilor etc.
Literal, tot ceea ce vedem acum este prezis în detaliu în aceste filme.

O izolare totala/lockdown la nivel mondial prevăzut în 2008

Autorul și anchetatorul Robin de Ruiter au prezis în 2008 că va avea loc un blocaj global.
El a spus că scopul acestui lucru ar fi crearea unei noi lumi a controlului autoritar.
Pentru că o mare parte din ceea ce a scris în 2008 se întâmplă chiar în fața ochilor noștri, această carte a fost republicată .

Pandemie descrisă în timpul Summergames-urilor olimpice din 2012
Vorbind despre programarea predictivă: în cadrul emisiunii de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2012, s-a jucat o pandemie de coronavirus pentru ochii lumii întregi.
Zeci de paturi de spital, un număr mare de asistente medicale devenind marionete ale unui sistem de control, moartea pândind, un uriaș demonic ridicându-se peste lume și întregul stadion a fost luminat în așa fel încât, văzut din cer, arăta ca un coronavirus .
De ce Jocurile Olimpice au arătat o pandemie de coronavirus, în emisiunea de deschidere?
https://www.youtube.com/embed/F4AzTVegOy8?feature=oembed

4. Jurnaliștii au prezis o pandemie planificată
În 2014, jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis o pandemie globală planificată și a spus de ce „clasa conducătoare” ar face așa ceva:
„Nu se vor opri la nimic pentru a-și completa setul de instrumente de control. Unul dintre lucrurile care lipsiseră din trusa lor de instrumente sunt carantinele și tocurile. Planul este de a infecta sute de mii de oameni cu acesta și de a crea următoarea fază de control.

Acest renumit cercetător se referă la un document celebru al Fundației Rockefeller în care tot ceea ce vedem că se întâmplă acum este literalmente prezis în detaliu: pandemia globală, blocajele, prăbușirea economiei și impunerea controlului autoritar.
Totul este descris cu o precizie terifiantă … cu zece ani înainte să se întâmple !
Documentul este intitulat „Scenariu pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale”.
Asta spune totul: un scenariu pentru viitor. Are un capitol numit „LockStep” în care o pandemie globală este raportată ca și cum s-ar fi întâmplat în trecut, dar care este în mod clar intenționată ca o repetiție pentru viitor.
Operațiunea Lockstep a Fundației Rockefeller: „Sub masca unei pandemii, vom crea un stat de închisoare”https://www.youtube.com/embed/x4Wo1XZQV2A?feature=oembed

„Scenariul pentru viitor” continuă cu compararea a două răspunsuri diferite la pandemia prevăzută: SUA doar „descurajează” oamenii să zboare/calatoreasaca, în timp ce China a impus carantina obligatorie pentru toți cetățenii.
China este acuzata că a răspândit virusul, a impus un blocaj sufocant. Apoi se descrie implementarea controlului totalitar:
„În timpul pandemiei, liderii naționali din întreaga lume și-au flexat autoritatea și au impus reguli și restricții etanșe la aer, de la purtarea obligatorie a măștilor faciale până la verificarea temperaturii corpului la intrări, până la spațiile comunale, cum ar fi gările și supermarketurile.”
În mod clar, flexiunea autorității este răspunsul dorit. Dar se agravează, conform acestui „Scenariu al Viitorului”:
„Chiar și după ce pandemia a dispărut, acest control și supraveghere mai autoritară a cetățenilor și a activităților lor s-au blocat și chiar s-au intensificat.”
„În țările dezvoltate, această supraveghere sporită a luat multe forme: ID-uri biometrice pentru toți cetățenii, de exemplu, și o reglementare mai strictă a industriilor cheie a căror stabilitate a fost considerată vitală pentru interesele naționale.”

5. Manual pentru control global
Acum că pandemia anunțată este într-adevăr aici, aceeași Fundație Rockefeller a prezentat pasul doi: un manual despre cum să pună în aplicare noi sisteme de control în timpul acestei pandemii . Numai când toate rețelele de control necesare sunt la locul lor, lumea se poate deschide din nou.
Când combinați cele două documente Rockefeller, vedeți planul:
1) Mai întâi, ei anunță o pandemie globală cu un coronavirus și spun la ce ar trebui să conducă: un nivel cu totul nou de control autoritar.
2) În al doilea rând, ei dau pași practici cu privire la modul de aplicare a acestui sistem de control.
Acestea sunt ilustrații și citate din ghidul lor:
„Aplicațiile digitale și software-ul de urmărire protejat de confidențialitate ar trebui utilizate pe scară largă pentru a permite o urmărire mai completă a contactelor.”
“Pentru a controla pe deplin epidemia Covid-19, trebuie să testăm majoritatea populației săptămânal .”

Conform „Scenariului viitorului”, întreaga populație mondială ar trebui să obțină un ID digital care să indice cine a primit toate vaccinurile. Fără vaccinări suficiente, accesul la școli, concerte, biserici, transport public etc. va fi refuzat.
Acum, în 2020, exact asta solicită Bill Gates și multe guverne.

6. Pandemia de coronavirus 2020 prezisă în 2013
În 2013, un muzician a scris o melodie numită PANDEMIC. În versurile sale, el a descris o pandemie globală care ucide milioane, închide economiile și dă naștere la revolte.
https://www.youtube.com/watch?v=5P77bUdE4p4
Cântecul său a descris literalmente în detaliu ceea ce vedem astăzi în lumea noastră, șapte ani mai târziu.
El a menționat chiar anul exact al pandemiei: 2020 și tipul specific de virus: un coronavirus.
Acestea sunt doua din versurile sale din 2013:
„2020 combinat cu CoronaVirus,
stivuirea corpurilor.”
Acest cântec a prezis, de asemenea, revoltele care se dezlănțuie acum în toată America:
„Statul se revoltă, folosindu-se de strada,
Vine la ferestrele tale.
Cum ar fi putut să știe acest muzician în 2013 că o pandemie de coronavirus va izbucni în 2020 și că în timpul acestei pandemii vor izbucni revolte?
El explica:
„Am făcut cercetări în 2012 și am citit așa-numitele„ teorii ale conspirației ”. Știi, acele investigații pe care mass-media nu vor să le analizăm. Conform acelor teorii, pandemiile ar fi trebuit să se întâmple în deceniul 2020 – 2030.
Așa că am scris melodia Pandemic despre aceasta.

În 2014, în orașul Wuhan s-a terminat construcția unui laborator de nivel 4 (autorizat să manipuleze viruși letali pentru om), care a costat 44 de milioane de dolari și care a fost realizat cu colaborarea Franței. Cercetătorii chinezi s-au pregătit în laboratorul de nivelul 4 din Lion.
https://www.nature.com/news/inside-the-chinese-lab-poised-to-study-world-s-most-dangerous-pathogens-1.21487
La construirea laboratorului au participat și oameni de știință de la Galveston National Laboratory al Universității din Texas, cu care s-a păstrat o relație strânsă de colaborare.
https://www.utmb.edu/gnl/news/2018/11/28/scientific-diplomacy-and-international-cooperation-key-say-bsl4-directors
Cercetările conduse de Galveston National Laboratory sunt finanțate de NIAID, Depar-tamentul de Apărare al Statelor Unite, de Centrele americane pentru controlul și preveni-rea bolilor, de alte agenții federale și de industria biofarmaceutică.
https://www.utmb.edu/gnl

7. În 2015 Anthony Fauci a dat 3,7 milioane de dolari laboratorului din Wuhan
Același om care a garantat un focar surpriză de virus în următorii doi ani, a dat aproape 4 milioane de dolari unui laborator care dezvoltă coronavirusuri.
Există totuși mai multe opinii de unde ar fi putut proveni acest virus. Unii cred că a venit de la Institutul de Virologie Wuhan, unde se lucrează și la armarea coronavirusurilor.

In laboratoarele stipendiate de CIA prin USAID, ce se gasesc imprastiate peste tot in lume, Italia, Romania, China, Georgia, Republica Moldova, Norvegia, Tunis etc. se lucreaza la diferite tulpini SARS – Corona.
In Canada au loc niste arestari si expulzarea unor chinezi care ar fi trimis la laboratoarele din China niste probe de laborator fara actele tipic necesare expedierii.(?) Pregatirea “coincidentelor” – tapul ispasitor.

Studiul patogenului se face cu incrucisari de alte tulpini de patogeni de pe la sobolani, lilieci si alte animale. Se fac comunicari publice evazive, pe plan international, despre rezultatele obtinute in studiul SARS.
In SUA, in 2017 Trump desfiinteaza o comisie medicala specializata pe situatia de criza de boli contagioase, comisie care nu s-a mai reinfiintat.

In China, in octombrie, in WUHAN se tin Jocurile Internationale Sportive Armate cu o participare a peste o suta de tari, unde SUA isi trimite cea mai mare echipa trimisa vreodata la aceste jocuri, insa cu o calitate scazuta a sportivilor.
“Sportivii” americani au fost insa foarte activi in cutreierarea orasului Wuhan, unde nu au omis Piata de Animale Mici unde se vand tot felul de animale printre care si lilieci, specifici zonei si studiati in laboratorul american din Wuhan. (gurile rele spun ca laboratorul acesta, in particular, ar fi sponsorizat direct de Soros, pe langa fondurile initiale guvernamentale strecurate de Fauci)

Moneda chineză este devalorizată in aprilie 2020, China nu face nimic deosebit, doar ca, avand valuta suficienta din exporturi masive, isi cumpara incet, discret inapoi moneda, dar la un pret mai scazut, o pomana nu altceva.
China a oprit lucrul in regiunile afectate, nu se producea nimic, nu se exporta nimic.
Fara productie si fara transport – Wuhanul este un imens nod feroviar si fluvial, comertul a cazut si el si a dus la criza isterica a burselor internationale.

La bursele internationale actiunile companiilor straine din China se prabusesc mai mai sa rupa bursele, China discret si fara panica cumpara toate actiunile acestor companii, disponibile pe piata, se improprietareste la un pret de nimic, ridicandusi participarea procentuala in aceste companii la un nivel considerabil si decisiv.

Trump incearca sa se razbune pompos, chiar si fara ajutorul lui Pompeo, incearca sa o faca pe’a nashul si eticheteaza virusul, “China virus”, drept care chinezii publica istorioara cu Jocurilor Militare, care este sustinuta si completata de veteranii americani in revista lor, Veterans Today, intarindu-i credibilitatea.
Pe de alta parte Ministrul de Externe chinez a spus clar ca daca Presedintele si alte personalitati politice din SUA se vor mai referi la pandemie ca “Chinese virus”, China va actiona SUA in judecata si are probele de laborator ale soldatilor bolnavi veniti la Jocuri, folosirea termenului “virusul chinezesc/Wuhan” a incetat si propaganda la nivel inalt impotriva Chinei s-a diminuat vizibil imediat.
https://www.veteranstoday.com/2020/09/10/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza
În 2015, Institutul Pirbright a cerut brevetul unui coronavirus atenuat, care poate fi utilizat pentru producerea unui vaccin. Brevetul a fost eliberat in 17 decembrie 2019.
https://patents.justia.com/patent/10130701
Institutul Pirbright este o entitate controlată de guvernul britanic, iar printre principalii finanțatori privați se află Fundația Bill & Melinda Gates.
http://bit.ly/BaMGCoVid

În 2015 a fost brevetată o metodă de testare pentru … COVID-19
În 2015, un „sistem și metodă de testare pentru COVID-19” a fost brevetat de Richard Rothschild , cu o organizație guvernamentală olandeză.
Deci in 2015 – cu patru ani înainte ca boala să existe chiar – a fost dezvoltată o metodă de testare pentru COVID-19. (!)

Poate ca numele lui Rothschild va va trimite imediat cu gandul la Teoriile Conspirationiste, dar in fapt chiar aceasta denumire de Teorie Conspirationista este pusa pe piata de CIA in ordine sa discrediteze pe cei ce informau publicul privitor la activitatile obscure si periculoase ale elitei bankare.

8. Experimente biologice chinezești pentru infectarea cu coronavirus ?
În urmă cu cinci ani, compania media de stat italiană, RAI – Radiotelevisione Italiana, – care lucreaza mana in mana cu media globalista, a expus eforturile întunecate ale Chinei asupra virusurilor, asa incat sa para ca totul va fi vina Chinei.
Video, care a fost difuzat în noiembrie 2015 , a arătat modul în care oamenii de știință chinezi ar fi făcut experimente biologice pe un SARS conectat virus considerat a fi coronavirus, derivate de la lilieci și șoareci, întrebând dacă acesta a fost în valoare de risc, pentru a fi în măsură să modifice virus pentru compatibilitatea cu organismele umane, dar evident ca nu se arata nicaieri ca de fapt proiectul este occidental si nu chinezesc si ca Richard Rothschield avea déjà si patent pe virusul modificat.
Mai jos este o transcriere a emisiunii italiene traduse în engleză:
Experimente biologice chineze
Oamenii de știință chinezi au creat un supervirus pulmonar de la lilieci și șoareci numai din motive de studiu, dar există multe aspecte discutabile în acest sens. Merită riscul? Desigur, este un experiment, dar este îngrijorător.
Îngrijorează mulți oameni de știință: este un grup de cercetători chinezi care atașează o proteină luată de la lilieci la virusul SARS, Pneumonia acută, derivată de la șoareci.
Rezultatul este un super coronavirus care ar putea afecta oamenii. – ( Sursa aici , unde puteți citi mai multe)https://www.youtube.com/embed/uwyU5P5AuMk?feature=oembed

Italia, tara cu populatia cea mai inaintata in varsta din Europa, cu recorduri remarcabile de varsta in partea de nord si in Sardinia, incepe sa intre in panica accelerata si declara toti mortii ca afectati de Corona virus-19. Statisicile sunt inspaimantatoare si armata isi face datoria patruland pe strazi.
Populatia nu se preda, incep concertele de camera si de balcon. O competitie de gen nou urban, care aduce multa simpatie talentatilor italieni pe Tweeter, What’sapp etc. Industria italiana a fost si ea la randul ei diminuata de concurenta franco-germana, italienii ramanand sa se ocupe de design si arta aplicata, astfel incat au ajuns sa ceara ajutoare medicale la fratii din UE. Rezultatul a fost ferm si deloc incurajator: zero.

Au aparut 3 tendinte de a lupta cu virusul:
– una era metoda chinezeasca, militareasca unde populatia trebuia sa raspunda voluntar, in mod disciplinat si riguros regulilor impuse, dar europenii nu au mai mers in armata de la al Doilea Razboi Mondial si este greu cu disciplina,
– a doua metoda era mai elastica, mai relaxata si de fapt reflecta incapacitatea guvernelor de a reactiona prompt si decisiv in lupta cu pandemia, in plus fiind si lipsa materialelor medicale necesare in criza pandemica. Romania se inscrie perfect in aceasta situatie critica, periculoasa si vizibila pentru populatia déjà inflamata de numirea abuziva unui Guverm inept si cu un Presedinte prin excelenta incapabil si din afara dirijabil – Werner Zeppelin.
– a treia metoda a fost adoptata initial da Mare Britanie si Olanda si aplicata pe deplin si cu success in Danemarca, Suedia si Belarus, mergandu-se pe ideea de contagiune libera si dobandirea imunitatii naturale, cazurile de mortalitate pe termen lung nu pot depasi teoretic pe cele din tarile cu izolatie stricta. Insa Marea Britanie dupa ce a iesit din UE a devenit pudelul SUA, care le-au cerut sa se izoleze, cam tarziu dar au facut-o. In schimb Olanda desi fortata de UE sa intre in izolare, ei au declarat izolarea totala formal, dar nu au implementat-o/impus-o.

Italia asteapta cu sufletul la gura ajutorul UE. UE se facea ca nu aude, nu din cauza muzicii italiene, ci pentru ca se convoca aiurea in tot felul de audio-video conferinte, care sunt o dovada a incapacitatii oligofrenilor ce sunt la butoanele UE, cat si a faptului ca UE nu s-a constituit ca sa ofere un cadru de cooperare si intr-ajutorare cooperatist, ci doar pentru PROFITUL bankerilor.
China nu asteapta sa fie invitata in mod special si pentru a nu-i face pe mandrii italieni sa ajunga sa cerseasca, chinezii trimit ei toate ajutoarele disponibile, necesare crizei italiene. Muzica italiana incepe sa aibe accente de sarabanda se pare ca se si danseaza la greu de bucurie. Italienii raman insa sa fie stupefiati de vizita de ajutor din partea celei mai sanctionate, mai pedepsite si nenorocite tari, Venezuela, nu, Venezuela nu este parte in UE, ci este victima predilecta a SUA.

Cuba nu rateaza ocazia sa-si trimita specialistii ei de elita cu medicamente si dezinfectante, nelipsind pretiosul Interferon. Rusii, oameni sensibili si talentati artistic ca si italienii – exista o simpatie subtila, la nivelul ierbii, intre aceste doua natii, nu pot sta deoparte nici ei si trimit o flota aeriana imensa militara, ce nu a fost acceptata sa treaca de-a dreptul peste Polonia de catre NATO. Dupa un detur de 2500km, 14 avioane immense militare sosesc in Italia cu sute de medici, tehnicieni si materiale medicale pentru dezinfectie protectie, testare si tratare a afectatilor de COVID 19.

9. Milioane de teste COVID-19 vândute în 2017 și 2018
După cum știm, noua boală COVID-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019. Prin urmare, a fost numită COVID-19, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019 .
Datele din Soluția comercială integrată mondială arată totuși ceva uimitor:
„În 2017 și 2018 – cu doi ani înainte de COVID-19 – sute de milioane de kituri de testare pentru COVID-19 au fost distribuite în întreaga lume.”

Aceste date năucitoare au fost descoperite de cineva la 5 septembrie 2020, care le-a postat pe social media. A doua zi stirea a devenit virală în toată lumea.
Pe 6 septembrie, WITS a schimbat brusc denumirea originală „COVID-19” în vagul „Kituri de testare medicală”.
Acest lucru nu este permis în comerț, deoarece trebuie să fii întotdeauna specific. Există multe tipuri de truse de testare pentru diferite boli.
Faptul că au eliminat specificația „COVID-19”, după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că nu vor ca nimeni să știe despre asta.
Cu toate acestea, au uitat să șteargă un detaliu: codul produsului pentru aceste „Kituri de testare medicală” este 300215, ceea ce înseamnă: „Kituri de testare COVID-19”.

Acoperirea lor a venit prea târziu: aceste informații critice au fost descoperite și sunt dezvăluite de milioane de bloguri din întreaga lume. Puteți descărca un PDF care arată datele originale ale acestui site web .

Cu doi ani înainte de izbucnirea COVID-19, SUA, UE, China și națiunile din întreaga lume au început să exporte milioane de instrumente de testare si diagnosticare pentru … COVID-19, o boală care nici măcar nu exista pe atunci.

10. Anthony Fauci a garantat o pandemie în următorii doi ani
În 2017 Anthony Fauci a făcut o predicție foarte ciudată, cu o certitudine și mai ciudată.
Cu deplină încredere, Fauci a anunțat că în timpul primului mandat al președintelui Trump se va produce cu siguranță un focar surpriză al unei boli infecțioase.
Iată ce a spus el:
„Nu există nicio îndoiala ca va exista o provocare pentru administrația viitoare în arena bolilor infecțioase.
„Va exista O IZBUCNIRE SURPRIZĂ. Nu există nici o îndoială în mintea tuturor despre acest lucru. ”
Cum ar putea Fauci să garanteze o izbucnire surpriză în timpul primului mandat al administrației Trump? Ce știa el, că noi nu știm?

11. Bill și Melinda Gates au garantat si ei o imensă pandemie globală
În 2018, Bill Gates a anunțat public că o pandemie globală este pe cale să distrugă 30 de milioane de oameni. El a spus că acest lucru se va întâmpla probabil în următorul deceniu.
Melinda Gates a adăugat că un virus proiectat este cea mai mare amenințare umanistă și, de asemenea, a asigurat că acest lucru va afecta umanitatea în următorii ani.

Ei susțin că populația densă a lumii genează această iminentă pandemie globală.
Dar să fim sinceri: cea mai mare parte a pământului este nelocuită.
Doar daca zburați peste America într-un avion și priviți pe fereastră. Vedeți spațiu gol de cele mai multe ori, cu câteva orașe ici și colo. Majoritatea Statelor Unite sunt încă larg deschise și goale .
Același lucru este valabil și pentru restul lumii.
Australia, in special Rusia, India, China, America, Africa … în mare parte este pustie . Planeta noastră nu este la fel de populată pe cât vrea Bill Gates să credem.

Cea mai mare parte a pământului este complet lipsită de orice prezență umană. Așadar, ideea că lumea este foarte suprapopulată și, prin urmare, trebuie să dea naștere unei pandemii globale iminente este o minciună.
Gates a susținut, de asemenea că călătoriile aeriene vor crea cu siguranță o pandemie globală. Dar nenumărate persoane au călătorit în avioane si în secolul trecut. A dat naștere la focare constante de pandemii globale? Desigur că nu!
Argumentele lor pentru care au garantat o pandemie globală în următorii câțiva ani sunt minciuni. Deci, care este baza lor reală pentru a face astfel de previziuni garantate?

12. Exersarea pentru o pandemie
Cu câteva luni înainte de izbucnire, Bill Gates – cel mai mare dealer/vanzator si investitor de vaccinuri din lume – a organizat un eveniment în New York. Ghici ce a fost evenimentul? A fost un „exercițiu pandemic de coronavirus”.
Da, ai citit bine:
Bill Gates a organizat un exercițiu de pandemie de coronavirus, chiar înainte să se întâmple

Pe ecranul mare din auditoriu, vedeți textul tipărit: „Trebuie să ne pregătim pentru evenimentul care devine o pandemie”. Acest exercițiu de pandemie s-a numit Event201 și a avut loc în octombrie 2019, literalmente chiar înainte de focar.https://www.youtube.com/embed/mx8xKcQMTRs?feature=oembed
Concluzia lor a fost că întreaga omenire trebuie vaccinată
La scurt timp după acest „exercițiu pentru o pandemie de coronavirus”, Bill Gates a postat pe Twitter:
„Sunt deosebit de încântat de ceea ce ar putea însemna anul viitor pentru una dintre cele mai bune achiziții din sănătatea globală: vaccinurile”. – Bill Gates, 19 decembrie 2019

Gândiți-vă la acest lucru: cel mai mare dealer de vaccinuri din lume garantează apariția unei pandemii globale în următorii câțiva ani, iar soția sa a spus că ar trebui să ne temem cu toții de un virus creat care este „pe cale”sa vina. Apoi, ei organizează un exercițiu pentru o iminentă pandemie globală și spun că vaccinurile vor fi singura soluție. Următorul pas, Bill Gates trimite pe Twitter cât de entuziasmat este de vânzarea vaccinurilor în anul următor. Imediat după aceea, izbucnește pandemia anunțată.
Bill Gates proclamă imediat că singura soluție pentru umanitate este să-și cumpere vaccinurile …

13. Comitetul de monitorizare a pregătirii globale în septembrie 2019: „Pregătește-te pentru o pandemie globală de coronavirus”
În septembrie 2019 – chiar înainte de izbucnirea virusului – Comitetul de monitorizare a pregătirii globale a publicat un raport intitulat „O lume în pericol”.
A subliniat necesitatea de a fi pregătiți pentru … un focar de coronavirus!

Pe coperta raportului este imaginea unui coronavirus și a persoanelor care poartă măști de față.
În raport citim următorul paragraf interesant:
“Organizația Națiunilor Unite (inclusiv OMS) desfășoară cel puțin două exerciții de formare și simulare la nivel de sistem, inclusiv unul pentru acoperirea eliberării deliberate a unui agent patogen respirator letal.”
Va dati seama?
Au practicat pentru eliberarea deliberată a unui agent patogen respirator letal.

În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a realizat un videoclip în care arată un virus gripal originar din China, din zona Wuhan și răspândit în întreaga lume, ucigând milioane .
Au numit-o „O simulare pentru o pandemie de gripă globală”. Exact asta s-a întâmplat, doi ani mai târziu.

14. De ce au spus că va veni din China?
De ce nu Africa, unde sunt prezente mult mai multe boli? Sau de ce nu America de Sud? Sau India?
De unde au putut să știe că ar exista un virus gripal provenit din China și chiar ar arăta Wuhan ca zona de origine, care ar infecta întreaga lume?
A fost creat acest Coronavirus ?
De unde a apărut virusul? Unul dintre cei mai importanți experți din lume în arme biologice este Dr. Francis Boyle. Este convins că provine dintr-un laborator de arme biologice din Wuhan, Laboratorul de Siguranță Bio Nivelul 4.
Această facilitate este specializată în dezvoltarea de … coronavirusuri!
Profesorul Francis Boyle, profesor de drept la Universitatea din Illinois și creatorul Biological Weapons Act (lege despre antiterorism pentru arme biologice), a declarat că coro-navirisul a fost creat în laborator.
https://www.youtube.com/watch?v=TsyujjitOFM

Chinezii primeau virușii existenți și îi „armau”, adică îi fac mult mai periculoși, pentru a fi folosiți ca armă biologica, asa cum au fost platiti de Fauci si pregatiti professional de specialistii francezi, englezi, americani si canadieni.
Dr. Li-Meng Yan, un virolog chinez (MD, dr.) A fugit din țară, și-a părăsit slujba la o prestigioasă universitate din Hong Kong și a devenit denunțătoare. A apărut la televiziunea britanică unde a susținut că SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, a fost creat de oamenii de știință chinezi într-un laborator – și a oferit dovezi pentru a-și susține afirmațiile. Dar ea nu stia ca Fauci era cel ce investise in dezvoltarea proiectului si evident nu a mai fost lasata sa vina cu dovezile care il puteau ingropa pe Fauci si nu pe chinezi.

În 14 iulie 2019 (înainte de explozia răspândirii coronavirusului) a izbucnit o tensiune internațională deoarece CBC canadiană a publicat știrea conform căreia Dr. Xianggou Qiu, soțul acesteia, Keding Cheng și un număr neprecizat de cercetători din echipa acesteia, au fost escortați afară din Canadian National Microbiology Laboratory (NML) din Winnipeg, laborator de nivelul 4, apoi au fost expulzați din Canada. Niciunul din ei nu a fost arestat, dar a fost deschisă o anchetă administrativă asupra activității lor, care a suscitat proteste în China.
https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/chinese-researcher-escorted-from-infectious-disease-lab-amid-rcmp-investigation-1.5211567

Echipa de oameni de știință chinezi care lucra la Canadian National Microbiology Labo-ratory (NML) din Winnipeg, colaborau la programul special asupra agenților patogeni ai agenției de sănătate publică din Canada. Cu 4 luni înainte de a fi dați afară, o navă care conținea doi viruși cu virulență ridicată, Ebola și Nipah, a fost trimisă în China de către NML. Când a fost interceptată expediția postala, s-a descoperit că nu a fost respectată procedura de siguranță pentru expeditionare.
https://besacenter.org/perspectives-papers/china-biological-warfare/

15. Bill Gates a negociat 100 de miliarde de dolari
Imediat după explozia urgenței mondiale, acțiunile Bill & Melinda Gates și a altor multi-naționale active în cercetare pentru realizarea unui vaccin „au decolat”.
https://www.ilsole24ore.com/art/virus-cinese-societa-che-lavorano-vaccino-stanno-volando-borsa-ACs59vEB

Dezvaluirea contactului cu congresmanul democratic, sponsor al proiectului de lege cu șase luni ÎNAINTE de pandemia de coronavirus
Dezvăluirile șocante au fost facute de Thomas Paine Podcast și Moore Paine Show de pe Patreon , de către cei doi anchetatori.
La nouă luni de la întâlnirile cu Fundația Gates din Rwanda – Bobby L. Rush, un democrat din Illinois, a introdus legea COVID-19 pentru testarea, atingerea și contactarea tuturor (TRACE) , de 66 miliarde dolari HR 6666 .Numar Masonic.
Contactele tuturor trebuie verificate
Într-un videoclip guvernamental difuzat vedem o conversație între fostul președinte american Bill Clinton și Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York.
Ei discută despre cum să creeze un sistem de control mare pentru a testa întreaga populație și pentru a verifica toate contactele lor. Ei discută despre cum să construiască o armată pentru a realiza acest sistem de control.

Un nivel complet nou de control global
Bill Gates a precizat, de asemenea, că numai persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid-19 ar trebui să aibă voie să călătorească, să meargă la școală, să participe la întâlniri și să lucreze.
ID-urile digitale ale vaccinurilor sunt deja în curs de dezvoltare, iar Gates are un brevet asupra tehnologiei care face posibilă urmărirea corpului unei persoane oriunde. Această tehnologie se numește WO2020-060606 .
De asemenea, este foarte interesant de menționat: o enzimă numită LUCIFERAZĂ este ceea ce face ca oamenii lui Bill Gates să relaționeze cu vaccinul implantabil
În plus, Gates vrea să înființeze o rețea globală de monitorizare, care să urmărească toți cei care au intrat în contact cu Covid-19

16. Planul: injectați omenirea cu vaccinul care modifică ADN-ul
Celebrul jurnalist de investigație Anthony Patch a făcut ani de cercetare cu privire la planurile de control al lumii, prin intermediul pandemiilor create și al vaccinurilor obligatorii. În timpul unui interviu din 2014, acest cercetător a prezis următoarele:
Vor elibera un coronavirus creat de om. Ca urmare, oamenii vor cere un vaccin pentru a-i proteja. Acest vaccin va adăuga o a treia tulpină de ADN la corpul unei persoane, făcându-i în esență un hibrid.
„Odată ce o persoană este injectată, aproape imediat ADN-ul său suferă o transformare. Această schimbare genetică va determina oamenii să piardă capacitatea de a gândi singuri, fără ca aceștia să fie conștienți de acest lucru. Astfel, ei pot fi controlați mai ușor, pentru a deveni sclavii elitei. ‘

Trebuie să fim atenți să nu respingem cunoștințe solide, bazate pe ani de cercetare, pur și simplu din cauza lipsei noastre de înțelegere în aceste subiecte.
20 de ani de cercetare spun: Vaccinul ne va schimba ADN-ul

Doctorul Carrie Madej a condus două mari clinici în Georgia, înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru a face lucrări umanitare. Ea a studiat ADN-ul și vaccinurile în ultimii douăzeci de ani și a realizat un videoclip urgent în care avertizează că există un plan de injectare a umanității cu vaccinuri foarte periculoase pentru Covid-19.
Scopul acestor noi vaccinuri va fi dublu:
1) reprogramează ADN-ul nostru și fă-ne hibrizi mai ușor de controlat.
2) conectați la inteligența artificială printr-un ID de vaccin digital,se va deschide, de asemenea, un nou domeniu de control.

17. Depopulează Pământul prin intermediul unor epidemii organizate
Dr. John Coleman este un celebru ofițer de informații de la CIA care a scris o carte intitulată „ Comitetul celor 300 ”.
Aici el explică modul în care societățile secrete manipulează guvernele, asistența medicală, industriile alimentare, mass-media și așa mai departe. Această carte poate fi găsită pe site-ul CIA.
Unul dintre obiectivele principale ale multor societăți secrete, care controlează guvernele și mass-media, este depopularea pământului.
Puteți găsi o listă cu 32 de „elite” care susțin și promovează (conform propriilor afirmații) depopularea AICI .
Dr. Coleman spune următoarele despre strategia lor:
„Cel puțin 4 miliarde de consumatori inutili vor fi eliminați până în anul 2050 prin intermediul războaielor limitate și al epidemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă…” – Dr. John Coleman, Oficiul de Inteligență CIA

Mențineți umanitatea sub 500.000.000
În 1980 a fost ridicat un monument de granit în Georgia, numit Pietrele de ghidare . Un set de 10 linii directoare este înscris pe structură în opt limbi moderne și un mesaj mai scurt este înscris în partea de sus a structurii în patru scripturi de limbă străveche.

Primul ghid este următorul:
Mențineți omenirea sub 500.000.000 în echilibru perpetuu cu natura.

Ofițerul CIA, Dr. Coleman, a dezvăluit că una dintre metodele lor de „menținere a umanității sub control” este de a provoca „epidemii organizate de boli fatale cu acțiune rapidă”.
Folosirea vaccinurilor pentru a reduce umanitatea
În timpul unei discuții TED, Bill Gates a făcut ecou acestui obiectiv, când a spus literalmente că noi vaccinuri pot fi folosite pentru a reduce populația lumii cu 10 – 15%!
„Acum sunt 6,7 miliarde de oameni pe pământ și în curând vor fi 9 miliarde. Cu toate acestea, putem reduce acest număr cu zece până la cincisprezece la sută dacă facem o treabă bună cu vaccinuri noi, îngrijirea sănătății și controlul nașterilor ”. – Porți de Factură, Distribuitor de Vaccin.

Vaccin Covid19 pentru controlul populației?
Mike Adams este un om de știință in domeniul alimentar, autor al cărții de știință populară Food Forensics și fondator al laboratoarelor CWC acreditate ISO.
Cu ani în urmă a spus următoarele:
„O armă biologică proiectată va fi lansată în centrele de populație. Vor fi solicitate finanțări masive guvernamentale pentru ca industria vaccinurilor să vină cu un vaccin. În mod miraculos, vor avea un vaccin dezvoltat într-un timp record. Toată lumea va trebui să se alinieze sa cumpere și să facă acest vaccin. ”
Există într-adevăr eliberarea unei arme biologice proiectate, urmată de un mandat de vaccinare, finanțare masivă a guvernului pentru industria vaccinurilor și un vaccin care se dezvoltă într-un timp record.
Restul mesajului său este că acest vaccin va începe încet să ucidă milioane – dacă nu miliarde – de oameni în decursul câtorva ani. Va fi un vaccin kill-switch, conceput pentru a reduce populația lumii.

Apariția coronavirusului a avut loc la Wuhan, unul din cele mai mari noduri feroviare ale Chinei, cu puțin înainte de sărbătorirea revelionului chinezesc (25 ianuarie 2020), adică exact în perioada cu cel mai mare număr de chinezi în mișcare, atât în țară cât și în jurul lumii, cu aproximativ 1 miliard de oameni în mișcare. Dacă cineva ar fi avut intenția să răspândească un virus în China, nu ar fi putut alege o perioadă mai bună si un loc mai potrivit.
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51240355

18. A fost planificata pandemia?
– rezumat
• Mii de medici numesc pandemia o crimă globală și o dictatură mondială cu o scuză sanitară.
• Cu doi ani înainte ca Covid-19 să intre pe scena globală, Uniunea Europeană, SUA, China și alte națiuni au început brusc să exporte zeci de milioane de kituri de testare pentru Covid-19.
• În 2013, un muzician prezice o pandemie globală cu coronavirus și spune că acest lucru se va întâmpla în 2020. Știa acest lucru din cauza investigației personale a așa-numitelor „teorii ale conspirației”.
• În 2017, Anthony Fauci a garantat un focar surpriză al unei boli infecțioase în timpul primului mandat al administrației Trump.
• Chiar înainte de izbucnirea unei pandemii de coronavirus, Bill Gates a organizat un exercițiu global de pandemie de coronavirus: Event201.
• Chiar înainte de focar, Comitetul de monitorizare a pregătirii globale a spus lumii să fie pregătită pentru o pandemie de coronavirus.
• În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a anunțat o pandemie globală cu virus gripal, originară din China, în zona Wuhan.
• În 2018, Bill și Melinda Gates au anunțat că în următorii ani va exista o pandemie globală a unui virus creat.
• Coronavirusul SARS-CoV-2 a fost creat în Bio Safety Lab Nivelul 4 din Wuhan, care a primit milioane de dolari de la Anthony Fauci.
• Mai multe filme au descris pandemia coronavirusului cu foarte multe detalii și chiar menționează hidroxiclorochina ca leac.
• Jocurile Olimpice de vară din 2012 au jucat o pandemie de coronavirus în timpul emisiunii lor de deschidere.
• Jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis în 2014 că va fi cauzată o pandemie globală, astfel încât „clasa conducătoare” ar putea implementa un nivel superior de control autoritar.
• Jurnalistul de investigație Anthony Patch a prezis o pandemie globală cu un virus creat de om, care va fi folosit pentru a forța umanitatea un vaccin care modifică ADN-ul.
• Dr. Carrie Madej care a studiat ADN-ul și vaccinurile timp de decenii și spune că planul este de a utiliza vaccinul Covid-19 pentru a începe procesul transumanismului: reprogramarea ADN-ului uman.
• Ofițerul CIA, Dr. John Coleman, a studiat societățile secrete și spune că scopul lor este de a depopula pământul prin intermediul pandemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă.
• „Proiectul” COVID-19 este planificat până în 2025, Banca Mondială arată că COVID-19 este un proiect care este planificat să continue până la sfârșitul lunii martie 2025! Așadar, intenția este să o continuăm încă cinci ANI .
• În statul Georgia a fost ridicat un monument uriaș în 1980, cu zece linii directoare pentru umanitate, în opt limbi. Prima dintre aceste „Zece Porunci” este că omenirea trebuie redusă la jumătate de miliard de oameni.
• Bill Gates a declarat în timpul unei discuții TED că noi vaccinuri pot fi utilizate pentru a reduce populația lumii cu 10-15%.
• Mike Adams – „Rangerul pentru sănătate” a prezis cu ani în urmă ceea ce vedem că se întâmplă acum: eliberarea unei arme biologice proiectate, urmată de un mandat de vaccinare, finanțare masivă a guvernului pentru industria vaccinurilor și un vaccin care se dezvoltă într-un timp record. De asemenea, el a prezis că acest vaccin va ucide nenumărate persoane pe parcursul a câțiva ani.
• În 2010, Fundația Rockefeller a publicat „Scenariul pentru viitor…” în care descriu o pandemie globală care urmează, care ar trebui să ducă la implementarea controlului autoritar asupra poporului, care se va intensifica apoi după pandemie.
• În 2020, ei publică un manual despre cum să creați această lume a controlului, cu un ghid pas cu pas. Ei spun că viața nu poate reveni la normal, până când lumea nu va deveni „Blocată” cu acest control de sus în jos din partea guvernelor autoritare.
• Vedem într-adevăr că Bill Gates și mulți alții din întreaga lume preluează imediat controlul în moduri fără precedent, cu aplicarea ID-urilor de vaccin, microcipuri care vor fi implantate oamenilor, impunând purtarea măștilor de față, distanțarea socială, blocarea forțată, urmărirea contactelor extreme , si asa mai departe.
• parte din acest control de sus în jos este cenzurarea extremă a fiecărei voci de la medici, oameni de știință sau alți experți care critică ceea ce se întâmplă.
• Toate previziunile s-au făcut cu mai mult sau mai puțin timp înainte să se întâmple
• Gates și Fauci își mint audiența când spun că „istoria ne spune că se va întâmpla”, dar nu există nicio bază istorică care să garanteze o pandemie globală de coronavirus care să apară în câteva luni sau ani.

Niciodată în istorie nu s-a produs așa ceva, la o scară atât de globală.
Faptul că un astfel de eveniment istoric unic a fost prezis în detaliu – de filme, spectacole, anchetatori, medici, cei care finanțează laboratoare care dezvoltă acești viruși, cei care câștigă miliarde din aceste pandemii, cei care doresc să creeze un nivel cu totul nou controlului în lumea noastră etc. – arată că a fost planificat.

19. Există semne că pandemia este manipulată?
Până acum am analizat indicii că pandemia a fost planificată în prealabil. Dacă este într-adevăr orchestrat, atunci ar trebui să fie evident și în timpul pandemiei. O pandemie planificată este, de asemenea, o pandemie controlată.
Planul de a controla lumea
Poate că ați mai auzit cuvântul „globaliști” înainte, dar pentru cei care nu sunt familiarizați cu el: aceștia sunt oameni din întreaga lume care intenționează să creeze un singur guvern global, astfel încât să poată avea un control global total asupra sănătății, religiei, finanțelor – Totul.

Principalii actori în acest sens sunt Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial, Organizația Mondială a Sănătății, Uniunea Europeană, Fondul Monetar Internațional și mulți alții, toti lucrand pentru marii banker, cele 30 de familii.
Actorii s-au reunit recent într-un eveniment numit DAVOS, unde au exprimat modul în care pandemia va fi utilizată pentru a-și implementa planurile.
Iată câteva dintre declarațiile pe care le-au făcut:
„Acum este momentul istoric în timp, nu numai pentru a lupta împotriva virusului, ci pentru a FORMA SISTEMUL.
Pandemia reprezintă o fereastră de oportunitate pentru RESETAREA LUMII NOASTRE.
Lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a REVAMPA TOATE ASPECTELE societăților și economiilor noastre, de la educație la contactele sociale și condițiile de muncă.
FIECARE Țară, din Statele Unite până în China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze până la tehnologie, trebuie să fie TRANSFORMATĂ ”. – Klaus Schwab, finanțator al Forumului Economic Mondial
Un lider major al gobalismului este Forumul Economic Mondial, fondat de Klaus Schwab.
Un articol edificator este: Răspunsul la Coronavirus este Noua Ordine Mondială / Agenda 2030
https://www.youtube.com/embed/1JLBXfKDbbI?feature=oembed

20. Nimeni nu vrea aceste organizații
Niciun om de pe pământ nu a votat pentru ca aceste organizații să existe, darămite să preia controlul deplin asupra vieții noastre, familiilor, comunităților, locurilor de muncă, sănătății, industriilor etc. Cu toate acestea, ei se prezintă ca „liderii mondiali” care planifică întregul nostru viitor.
Organizația Mondială a Sănătății se prezintă ca șef global asupra sănătății noastre, fără ca nimeni dintre noi să-i fi ales.
Aceștia aplică o tiranie în mass-media obișnuită și în social media, unde nu este permisă exprimarea expertizei medicale sau științifice, cu excepția cazului în care este în conformitate cu orientările acestei organizații „mondiale”.

Zeci de mii de medici și oameni de știință au fost cenzurați în toată lumea, de Facebook, Youtube și Twitter. De ce? Pentru că acești giganți ai rețelelor sociale afirmă că DOAR ceea ce spune Organizația Mondială a Sănătății este adevărat.
Toată omenirea trebuie să se supună acestor oameni care s-au poziționat asupra tuturor, fără să ne ceară vreodată părerea sau măcar să se consulte cu alți experți medicali.
De fapt, fiecare expert medical care se pronunță împotriva deciziilor lor este cenzurat.
Aceasta înseamnă pierderea completă a libertății medicale, pierderea libertății de exprimare, pierderea adevăratei științe, pierderea jurnalismului adevărat și impunerea dictaturilor de către organizații pentru care nimeni nu a votat, conduse de oameni pe care nimeni nu le-a dorit și totuși, pur și simplu, apucă proprietatea asupra lumii noastre.
Ei sunt marii bătăuși grași de pe locul de joacă, care joacă șef peste toată lumea.

Organizația Mondială a Sănătății este condusă de un terorist
Șeful organizației Word Health, Tedros Adhanom Ghebreyesus , este membru al unui partid comunist revoluționar violent din Etiopia , Frontul de Eliberare a Poporului Tigray.
Departamentul pentru Securitate Internă precizează clar:
„TPLF se califică ca organizație teroristă de nivel III … pe baza activităților sale violente …”
Ganditi-va: omul care conduce Organizația Mondială a Sănătății este literalmente un terorist comunist, care a fost implicat în uciderea a mii de oameni nevinovați, încercând să impună comunismul Etiopiei, cat si raspandind veccinurile otravite ale lui Bill Gates.
Și acest bărbat hărțuiește întreaga lume, ne spune tuturor ce putem și ce nu putem face, cenzurând fiecare profesionist medical care are o opinie diferită, cerând ascultare oarbă de la întreaga umanitate, impunând în același timp mandate pentru a fi vaccinați de către sponsorul lor financiar numărul unu : Bill Gates .
Aceasta este lumea în care vrei să trăiești, de acum înainte?

21. Din ce în ce mai multe pandemii, până când omenirea se supune
Acești globaliști chiar amenință umanitatea cu mai multe suferințe, dacă nu ne supunem controlului lor total. Prințul Charles s-a alăturat recent la DAVOS și a declarat public:
„Vor fi din ce în ce mai multe pandemii, dacă nu facem„ marea resetare ”acum.”
Bill Gates vorbește despre „pandemia doi și trei”.
Anchetatorul care, în 2013, a prezis o pandemie de coronavirus în 2020, urmată de revolte, a declarat că planul este de a crea o serie de pandemii în perioada 2020-2030.
Acest deceniu este intervalul de timp selectat pentru a transforma lumea într-o mare republică bananieră, condusă de oameni nebuni înfometați de putere, care depopulează pământul și înrobesc restul umanității.
Ei intenționează să provoace cât mai multe pandemii, pentru a sparge spatele umanității, până când toată lumea se supune controlului lor global.

Trebuie să înțelegeți de ce peste 500 de medici din Germania, 600 de medici din Spania, mii de experți medicali din SUA și mulți alții din întreaga lume numesc această pandemie o infracțiune „globală”?

22. Liderii bisericii catolice avertizează si ei omenirea
Un arhiepiscop și mai mulți cardinali ai Bisericii Romano-Catolice au scris o scrisoare către omenire, pentru a ne avertiza pentru tirania globală sub masca lui Covid-19.
Acesta este un fragment al acestui mesaj istoric, care a fost tradus în multe limbi și a fost trimis liderilor din întreaga lume.
„Avem motive să credem, pe baza datelor oficiale cu privire la incidența epidemiei legate de numărul de decese, că există puteri interesate să creeze panică în rândul populației lumii cu singurul scop de a impune permanent forme de restricție inacceptabile privind libertățile, controlul oamenilor și urmărirea mișcărilor acestora. Impunerea acestor măsuri iliberale este un preludiu tulburător pentru realizarea unui guvern mondial dincolo de orice control. ”

23. Există speranță? Ce putem face?

Există vreo speranță pentru viitorul nostru sau suntem predate mâinilor nemiloase ale acestor mega-miliardari răi care vor să depopuleze pământul și să preia controlul total asupra umanității?
Da, există speranță. Viitorul este mai luminos decât ne putem imagina!
Acesta nu este un scenariu de condamnare, ci un apel de trezire pentru ca omenirea să nu mai creadă orbește mafia-mass-media și politicienii perversi și să se ridice ca unul pentru un viitor de libertate.
Vă invit să vă alăturați unei mișcări unice și istorice a luptătorilor pentru libertatea globală, care vor conduce omenirea într-o nouă eră de speranță, restaurare și mai multă libertate decât am știut vreodată.

Surse:
grupul german de medici pentru informații
grup spaniol de Doctori pentru adevăr
https://www.activenews.ro/externe/Peste-10.000-oameni-de-stiinta-si-medici-petitie-antiblocare-%E2%80%9EPoliticile-de-lockdown-produc-efecte-devastatoare-asupra-sanatatii-publice-pe-termen-scurt-si-lung-163045

Cantecul Pandemia pe Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=FSpQroCkHwU

https://prepareforchange.net/2020/09/29/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order
– StopWorldControl.com
http://dantomozei.ro/2020/09/14/studiu-covid-19-prezent-in-los-angeles-inaintea-focarului-de-la-wuhan/
https://www.veteranstoday.com/2020/09/10/china-us-brought-covid19-to-china-during-army-games-hid-disease-in-us-as-influenza

Dezaprobă |  |  | Editează | Istoric | Spam | Aruncă la gunoi