Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Johannis

justițiarul, 5 septembrie 2018

Procurorii și polițiștii sibieni care l-au protejat pe Klaus Johannis în toate dosarele penale, începând cu traficul de copii, continuând cu furtul celor două case pentru el, plus altele pentru complicii lui din mafia imobiliară sibian și terminând cu declararea FDGR-ului condus de el ca succesor al unei organizații hitleriste, au fost răsplătiți prin promovare!

Polițistul și procurorul, care închiseseră la începutul anilor 2000 dosarul de urmărire penală pentru falsul în acte și uzul de fals prin care familia Johannis împreună cu escrocul Baștea Ioan furaseră două imobile de la statul român – fapte demonstrate de judecători după 16 ani de procese! –, au fost promovați. Astfel, polițistul Tiberiu Ivancea a devenit șeful poliției sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!

Tiberiu Ivancea

Pentru că slugile lui Johannis din poliție și Justiție sunt solidare între ele, Tiberiu Ivancea și-a îmbârligat coada cu judecătoarea Corina Ionela Drașoveanu, care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013. Corina Ionela Drașoveanu a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, prin care FDGR-ul condus de Klaus Johannis devenea succesor al organizație naziste Grupul Etnic German din România după ce dăduse în judecată Primăria Sibiu, condusă de același Klaus Johannis!

Judecătoarea Corina Ionela Drașoveanu și fostul soț, polițistul Bogdan Drașoveanu.

Tiberiu Ivancea l-a șicanat pe subalternul său, fostul soț al judecătoarei, polițistul Bogdan Drașoveanu. Șeful Ivancea l-a pedepsit pe proaspătul divorțat Drașoveanu imediat după pronunțarea divorțului și pe linie de serviciu! Citiți acest articol de pe site-ul Federației SindicatelorPolitiștilor SEDLEX

http://www.federatiasedlex.ro/articole/razbunare-sau-interventii-externe

Domnul comisar-șef Ivancea este tare nevricos și războinic, una-două își dă în judecată subordonații care îndrăznesc să-l critice! Iată câteva exemple:

Comandantul IPJ Sibiu, comisarul-șef Tiberiu Ivancea, este acuzat că a plagiat lucrarea de doctorat. Acuzațiile sunt aduse de Marian Răduinea, un polițist de la Brigada Rutieră cu care Ivancea se află într-un conflict mai vechi.”

Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-din-sibiu-acuzat-ca-a-plagiat-teza-de-doctorat/

Războaiele comisarului Ivancea continuă! IPJ Sibiu, condus de inspectorul șef Tiberiu Ivancea, a pierdut bătălia cu Bogdan Drașoveanu. Ivancea l-a luat acum în vizor pe Marian Răduinea, pentru postările acestuia de pe Facebook, iar Răduinea contraatacă.”

   Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-se-judeca-pentru-a-inchide-grupul-de-facebook-ipj-si

Protejat a fost Johannis, tot în anul 2000 și de polițiștii de la Crimă Organizată, colonelul Vasile Mercea și sublocotenent Cristina Ghișoiu (aveau încă grade militare, fiindcă nu se demilitarizase poliția la vremea respectivă). Vasile Mercea fusese un milițian șprițangiu, de-al nostru din popor, care fraternizase cu bișnițarii pe vremea comuniștilor, când lucra la Miliția Economică. Acesta o mințise în vara anului 2000 pe bătrâna Ililiuț, bunica a trei frați din Rășinari – predați și ei la grămadă de soții Johannis familiei Lalande pentru o adopție „la snop”, împreună cu o fetiță nou-născută „din flori” a unei tinere din Tălmaciu – că a luat el legătura cu autoritățile canadiene și copiii sunt bine, iar băiețelul crescuse și avea chiar propria lui mașină. Minciuni sfruntate, Vasile Iliuț avea 15 ani în anul 2000, fiind născut în data de 7 septembrie 1985, doar peste un an ar fi putut să-și ia permis de conducere auto în Canada.

Click pe document pentru mărire!

Marele milițiano-polițist corupt și trombonist, Mercea Vasilică fără frică s-a pensionat. Cristina Ghișoiu, absolventă a facultății „Geogafia turismului” și fiică de preot a fost încadrată în poliție de fratele său, care fusese șef de cabinet la un fost ministru de interne. S-a măritat cu Sorin Joantă, un inspector școlar (ca Johannis), condamnat în anul 2015 la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru luare de mită la bacalaureatul din 2013 și a devenit astfel Cristina Eugenia Joantă. În anul 2016 activa încă în poliția sibiană, fiind ofițer la Compartimentul de Control Intern. (Click pe document pentru mărire!)

Am adunat, cu tenacitate, toate mărturiile legate de adopția celor trei frați Iliuț, Elena-Maria (7 ani), Vasile (5 ani) și Anca (3 ani). Aceștia au fost adoptați împreună cu fetița Anda Maria Scutelnicu, în vârstă de doar patru luni, copilul „din flori” al unei tinere din Tălmaciu, fără posibilități materiale și repudiată de propria familie. Am predat aceste probe (materiale audio și video) sublocotenentului Cristina Ghișoiu de la Serviciul Combatere a Crimei Organizate (S.C.C.O. ) – I.P.J. Sibiu în data de 13 iunie 2000.  Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus neînceperea urmăririi penale față Johannis Klaus și Johannis Carmen în dosar nr. 423/P/2000, având ca obiect înfierile ilegale. Direcția de Combatere a Crimei Organizate (D.C.C.O.) din cadrul Inspectoratului General de Poliție (I.G.P.) a efectuat cercetări cu privire la traficul de copii, respectiv adopții ilegale, în care au fost implicați cei doi Johannis în dosarul 346007/2000. Mă întreb dacă mai există acest dosar în arhiva I.G.P.? (Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Johannis în traficul internațional de copii!)

Click pe document pentru mărire!

Trecem la capitolul magistrați, judecătorii care au fost pe mână cu Klaus Johannis! O slugă devotată sasului trădător și intereselor germane în România este judecătoarea Corina Ionela Drașoveanu, cea care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013 și a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007 prin care FDGR devenea succesor al organizație naziste Grupul Etnic German din România, ca să poată prăda ulterior statul român de imobile prin solicitări de retrocedare ale caselor unei organizații hitleriste, confiscate prin decret-lege regal și legi internaționlale! A fost răsplătită și ea de slugile sus-puse ale masoneriei, foarte active în Justiție, în mod direct sau prin intermediul SRI, în lipsă de „frați” judecători, slugi fidele implicit și împăiatului mason de la Cotroceni!

Click pe document pentru mărire!

În anul 2013, Corina Drașoveanu a fost detașată la București, la Ministerul Justiției, ca șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției, iar, după instalarea șleampetei doamnei Prună ca ministru al  Justiției, sibianca devine director la cabinetul  acesteia. În cele din urmă, în 2017 a fost nevoită să se întoarcă „la locul faptei”, adică la Sibiu.  

Johannis a răsplătit-o și pe judecătoarea iresponsabilă Maria Morar, cea cu sentința scandaloasă, semnând în  decembrie 2016 decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Sibiu a doamnei Maria Morar prin pensionare, începând cu data de 31.12.2016, pentru a o salva în extremis de eventuale anchete pentru fapta gravă comisă din postura de judecător. Decretul de pensionare a judecătoarei Maria Morar a fost semnat de Klaus Werner Johannis în data de 23 decembrie 2016, fiind un cadou de Crăciun. Aceasta s-a pensionat de tânără, ca și procurorul Maria Capră, altă protectoare a lui Klaus Johannis în aceeași speță a succesiunii FDGR-ului după GEG, trimisă și ea în pensie tot de Johannis la doar 47 de ani! Ambele Mării magistrate și obediente lui Klaus Johannis au fost pensionate de acesta în același an, 2016: procurorul Maria Capră în 15.01.2016 și judecătoarea Maria Morar în 31.12.2016.

Un alt judecător corupt a fost răposatul Marcel Rusu, decedat în data de 7 iunie 2017, la 58 de ani. Să-l ierte Dumnezeu, că eu nu-l pot ierta, fiind o victimă directă a acestuia! Am scris despre el atunci când trăia, era sănătos, ocupa funcția de președinte al Tribunalului Sibiu și se putea apăra, dar nu a cutezat să o facă, știindu-se vinovat! Iată câteva fragmente din cele scrise atunci, după arestarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu, pentru trafic de influență în favoarea baronului local Ilie Carabulea la procurorul general Laura Kovesi, via procurorul-șef de la Mediaș, Ioan Lascu, tatăl acesteia, trafic de influență în care a fost implicat și judecătorul Marcel Rusu, dar acesta a fost salvat și recuperat de sistem (statul subteran): „Anual, un trio sibian, cu o puternică încărcătură juridico-administrativă, făcea excursii în Germania. «Cei trei mușchetari» erau, în ordinea importanței: Klaus Werner Johannis (primarul Sibiului, propus ca premier de liberalul Crin Antonescu), Marcel Ioan Rusu (președintele Tribunalului Sibiu, candidat la Consiliul Superior al Magistraturii) și Florin Nicușor Apostu (prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, propus pentru arest preventiv și candidat ca inculpat într-un proces penal). Aparent și oficial, excursia avea ca scopuri relaxarea și cumpărăturile. Neoficial, aceste excursii semănau mai degrabă a deplasări în «interes de serviciu» pentru instructaj. Cine erau «instructorii» și ce interese erau vizate? Lăsăm deducțiile la latitudinea imaginației fiecăruia.  Unde era S.R.I.-ul, care trebuie să se ocupe cu astfel de acțiuni care puteau afecta interesul național, mai ales că cei trei excursioniști erau implicați în retrocedări dubioase de imobile către cetățeni germani, acestea aducând prejudicii directe avuției statului român? Păi, unde să fie, la trafic de influență prin colonelul Tiberiu Narcis Popescu, prieten bun și coleg de coțcării cu Florin Apostu, alături de care se și află acum în arestul I.P.J. Alba!” (…) Prietenia dintre primar și președintele Tribunalului Sibiu este veche, aceasta fiind anterioară ascensiunii ierarhice a celor doi. Această relație a fost puternic cimentată prin sentința civilă nr. 6011 din 20 iulie 1998 pe care a pronunțat-o Marcel Rusu, în calitate de judecător, referitor la două imobile pe care puseseră ochii și doreau să-și pună și labele soții Johannis, soacra lui Johannis și un escroc pe nume Baștea Ioan, stabilit ulterior furtului în Statele Unite. Prin această sentință s-a anulat naționalizarea la cererea moștenitorilor impostori Johannis, Lăzurca și Baștea, fiind făcut astfel primul pas, cel mai important, pentru însușirea prin fraudă a celor două proprietăți, în detrimentul statului român.

Judecătorul Marcel Rusu, fost tartor al justiției sibiene corupte.

Motivarea domnului judecător este demnă să facă parte dintr-o antologie a umorului. Cică, cei doi proprietari erau proletari de-ai noștri, din popor. Astfel Ghenea Ilisie era muncitor, iar soția, Maria,  casnică și lucrau ca zilieri în agricultură, ca să nu moară de foame – bieții de ei! – și de aceea naționalizarea a fost abuzivă, conform articolului 2 din Decretul nr. 92/1950. În realitate, cei doi soți aveau în proprietate două căsoaie enorme ultracentrale pe care le închiriaseră. În clădirea de pe str. N. Bălcescu, nr. 29, funcționa chiar o policlinică particulară a unui grec, iar dincolo, pe str. Magheru, nr. 35, răposatul Lăzurca, socrul lui Johannis avea o blănărie pentru care plătea lunar o chirie babană foștilor proprietari! Așa a și cunoscut-o pe mama „doamnei primar”, aceasta fiind servitoarea familiei Ghenea, care ocupa și ea un apartament în acel imobil. E bună asta, nu? Salahori care mergeau la sapă ca să-și câștige existența, deși aveau spații comerciale închiriate și servitoare! Judecătorul combinator Marcel Rusu a sprijinit din greu mafia imobiliară sibiană, condusă de bunul său prieten Klaus Johannis. Toți sibienii alungați din case de către falși proprietari sau moștenitori impostori, au pierdut procesele din instanțele sibiene, dar și la Curtea de Apel Alba Iulia, fiindcă și acolo traficul de influență este la loc de cinste. Știu asta din proprie experiență, subsemnatul fiind o victimă a aranjamentelor de la această ultimă instanță.” (Protipendada sibiană, cutremurată de arestări, cu gândul la „principiul dominoului”)

Doamna judecătoare Boca Elena de la Judecătoria Sibiu a fost beneficiara unui schimb avantajos de terenuri cu Primăria Sibiu, tranzacție prin care a primit și 100 de metri pătrați în plus, că doar nu dădea Klaus de la el, ci de la noi!, doar pentru că a emis, în urmă cu mai mulți ani, o sentință în favoarea impostorului Johannis, devenit proprietarul a două imobile imense și ultracentrale din Sibiu, grație notarului corupt Radu Gabriel Bucșa și a falsurilor utilizate de acesta!

Există o sentință definitivă a Curții de Apel Brașov din noiembrie 2015, prin care soții Johannis au pierdut și al doilea imobil obținut prin falsuri în acte publice, sentință întărită în data de 22 februarie 2017 prin respingerea contestației în anulare, formulată de proprietarii impostori, de către Curtea de Apel Pitești. Cu toate acestea, Klaus Werner Johannis nu a restituit cei aproximativ 800.000 de euro încasați chirie necuvenită de la banca Raiffeisen și statul român nu poate să intabuleze imobilul revenit la el, deoarece escrocii au scos-o la înaintare pe Baștea Rodica din SUA, soția complicelui soților Johannis, Baștea Ioan, care a decedat.  Femeia a deschis două noi procese la Sibiu, având ca obiect același imobil, pentru ca justiția sibiană, infestată cu judecători corupți, să tergiverseze cele două procese și implicit intabularea imobilului de către statul român, chipurile casa fiind în litigiu! Conform legii, imobilul nefiind intabulat de statul român, Ministerul de finanțe, prin ANAF, nu poate recupera banii încasați de proprietarul-impostor Klaus Werner Johannis, fiindcă el, statul român, nu are calitatea de proprietar! După cinci ani, datoria se prescrie și Johannis rămâne cu veniturile necuvenite obținute din chiriile încasate. Doi ani au trecut deja, cu procesele fantomă deschise de Baștea Rodica la începutul anului 2017!

Baștea Rodica încadrată de fiicele ei. În medalion, soțul decedat, Ioan Baștea, complicele familiei Johannis în raptul imobiliar.

Aceasta este „Justiția” română, cea pe care o apără Johannis și o vrea neschimbată, fără Legea răspunderii magistraților, ca să decidă destinele unor oameni judecătorii necinstiți, așa cum le dictează lor interesele personale și fără teama că vor da cuiva socoteală! Familia Johannis a fost ajutată de judecători corupți ca să obțină două imobile enorme în centrul Sibiului și să tergiverseze după aceea un proces timp de 16 ani (!), din 2000 până în 2016, ca să obțină în continuare chiria enormă de la o bancă chiriașă, încă 11 ani după ce pierduseră celălalt imobil în anul 2005, după alt proces care a durat „doar” cinci ani, deși ambele clădiri au fost sustrase împreună cu aceleași documente false. Amănunte privind istoria furtului caselor puteți să găsiți, împreună cu documentele doveditoare, în aceste două articole scrise tot de mine: Justiția mi-a dat dreptate, soții Carmen și Klaus Johannis sunt escroci și hoți de case și Klaus Johannis a pierdut în instanță al doilea imobil obținut prin uz de fals

Nucleul mafiei imobiliare a retrocedărilor la Sibiu a luat ființă când cu cele două imobile foarte mari și ultracentrale din Sibiu (str. G-ral Magheru, nr. 35 și str. N. Bălcescu, nr. 29) subtilizate de familia Johannis și complicele Baștea Ioan în anul 1999, când Klaus Werner nu era încă primar. Acest grup de crimă organizată s-a consolidat imediat după anul 2000, când a ajuns Johannis primar și a avut în mână „pâinea” imobiliară a statului (imobilele proprietate ale statului administrate de S. C. Urbana, subordonată Primăriei Sibiu) și „cuțitul” revendicărilor mincinoase puse la cale de întreaga bandă. Iată-i și componența: Johannis Klaus Werner (primarul Sibiului la vremea respectivă), Suciu Dorin (avocat, a fost 26 de ani la conducerea Baroului Sibiu ca decan și apoi prodecan și fost vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România), Bucșa Radu Gabriel (notar, fost președinte al Camerei Notarilor Publici Alba Iulia în perioada 1995-1998), Nicola Iordan (secretar al Primăriei Sibiu la vremea respectivă), Nistor Dorin (șeful serviciului juridic din Primăria Sibiu atunci, avansat secretar al primăriei acum) și alți câțiva cu roluri minore pe post de trepăduși.

Mafia respectivă a sustras statului român zeci de imobile valoroase prin retrocedări frauduloase bazate pe documente false, moștenitori inventați și acte măsluite. Există probe suficiente fiind vorba de un dosar instrumentat timp de un an de Poliția sibiană și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Aceste probe se regăsesc în dosarul nr. 270/P/2006 de la DNA, dosar inițiat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, solicitat imperativ de biroul central DIICOT București, deoarece depășea sfera de competență a unui parchet teritorial din cauza prejudiciului enorm cauzat statului român și ajuns în final la D.N.A.-ul condus de Daniel Morar la acea vreme. Așa am ajuns și noi, iată, la procurorii din DNA care l-au protejat pe Klaus JohannisLa DNA au fost nevoie de trei ani pentru ca procurorii controversați Claudia Mihaela Roșu și Doru Florin Țuluș (amanți, deveniți ulterior soț și soție prin căsătorie) să-și decline și ei competența, dar după ce au scos făptașii nevinovați în ciuda probelor copleșitoare și să retrimită dosarul frumos periat înapoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, de unde și plecase inițial acest dosar. Vă prezint și o adresă de la DNA destinată mie personal despre cele două dosare penale ale lui Johannis Klaus Werner de la DNA, îngropate de renumitul procuror Doru Țuluș și amanta sa, procuror Claudia Mihaela Roșu, devenită ulterior soțieClick pe documente pentru mărire!

Despre cele două dosare de la DNA  din facsimilele de mai sus pot să vă dau relații fiindcă am fost audiat în ambele și am dat declarații ca mator (dosar 270/P/2006) și ca reclamant (dosar 5/P/2007). Primul este despre mafia retrocedărilor frauduloase de la Sibiu condusă de Klaus Johannis – altele decât retrocedările către FDGR-ul condus tot de Klaus Johannis și declarat ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007, iar al doilea conține furtul celor două imobile ultracentrale (str. G-ral Magheru, nr. 35 și str. N. Bălcescu, nr. 29) prin uz de fals, comis de către Johannis Carmen Georgeta, maică-sa, Lăzurcă Georgeta și complicele Baștea Ioan. Așa cum scrie chiar în adresă, scoaterea de sub urmărirea penală a persoanelor cercetate s-a dispus prin Ordonanța nr. 270/P/2009 din 24.09.2009. Faptul că cei doi procurori, Țuluș și Roșu, cuplați – atât la serviciu, cât și în dormitor – au comunicat această soluție abia în data de 12 mai 2010, după o jumătate de an de la data emiterii, denotă lipsa de seriozitate și profesionalism a acestora, dacă nu chiar aceleași tendințe de tergiversare și mușamalizare, dovedite și în cercetarea penală a mafiei imobiliare de la Sibiu, condusă de Klaus Werner Johannis. Cercetare penală pe care au lungit-o timp de trei ani (!), din anul 2006 până în 2009, special ca pedepsele pentru unele dintre fapte să se prescrie datorită trecerii timpului!

Dat afară de la DNA de către la fel de controversata Kovesi, procurorul Doru Țuluș este cel care împreună cu colega și amanta sa, procurorul Claudia Roșu, l-au scos basma curată pe Johannis și restul complicilor făptuitori în două dosare penale privind mafia imobiliară sibiană, condusă de însuși primarul de atunci al Sibiului, la ordinul lui Traian Băsescu.

Să vă spun și motivul pentru care Țuluș cel nărăvaș l-a protejat în final pe Klaus Werner Johannis, scoțându-l basma curată! Intenția primarului sibian de a candida la președinția României nu a fost din anul 2014 și nici din 2013 când l-a adus Crin Antonescu –  la ordin!  –  în PNL, ea este mai veche, fiind lansată din vara anului 2007, la întâlnirea Clubului Economic German (Deutschen Wirtschaftsclub – DW), alcătuit din oameni de afaceri germani, austrieci, luxemburghezi și olandezi din România, toți masoni, care a avut loc în comuna Biertan din județul Sibiu. Atunci s-a stabilit ca primarul sibian să participe ca independent la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!”. Însă Traian Băsescu, informat fiind de SRI-ul care juca la două capete, le-a tăiat nemților entuziasmul, fluturând cele două dosare penale ale lui Johannis de la DNA, unul cu cele două case furate de familia Johannis prin uz de fals și celălalt cu mafia retrocedărilor imobiliare de la Sibiu, condusă de primarul Johannis! Amenințat cu pușcăria, primarul sibian a cedat șantajului și a renunțat la depunerea candidaturii. Băsescu s-a ținut de cuvânt, ca între „penali” și, după ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș și amanta lui de atunci, procuror Claudia Roșu (subalterna devenită ulterior soție), cu NUP-urile lor salvatoare din data de 24 octombrie 2009! Detalii aici: Klaus Johannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

Braune Stephan Max Johannes, membru în Clubul Economic German Transilvania Deutschen Wirtschaftsclub Siebenbürgen (DWS).

Unul dintre clienții principali ai mafiei retrocedărilor din Sibiu a fost agentul de influență german Braune Stephan Max Johannes, membru și el în Clubul Economic German Transilvania – Deutschen Wirtschaftsclub Siebenbürgen (DWS), personaj pe care-l regăsiți în adresa DNA-ului fiind și el cercetat în dosarul 270/P/2006, după cum se poate constata în cele două facsimile de mai sus, pe pagina doi, chiar la finalul frazei de încheiere. Acest rechin imobiliar este un agent german sosit în România imediat după evenimentele din decembrie 1989, în anul 1990 sub acoperirea de „om de afaceri” pârlit, îmbarcat într-un „Trabant” și cu sandale în picioare. A devenit unul dintre cei mai bogați oameni din Sibiu, și-a luat cetățenie română, a intrat în politică și a ajuns vicepreședinte la PNL Sibiu. Detalii aici: Stephan Max Johannes Braune – agent secret, mason și șacal imobiliar

Să trecem la alți „magistrați” protectori ai masonului alogen ajuns Gauleiter peste România, procurorii-porcurori. Taica Augustin Lazăr a fost procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pe vremea când acolo se mușamalizau dosarele penale privind scandaloasa succesiune a FDGR-ului după o organizație nazistă și retrocedările frauduloase care au decurs din acea sentință uluitoare emisă de judecătoarea iresponsabilă Maria Morar de la Judecătoria Sibiu. Acesta a fost „criteriul competenței” pentru care Klaus Johannis l-a numit în funcția de procuror general al României pe protectorul său cu meclă de tractorist și mentalitate de procuror-milițian stalinist, Augustin Lazăr.

Doi săltăreți: Lazăr cel Sprinten și Johannis cel Mare.

Așa cum era de așteptat, președintele a semnat azi, 28.04.2016, decretul de numire în funcție, deoarece la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost șef Augustin Lazăr, s-au clasat toate dosarele penale ale primarului Klaus Werner Johannis care au ajuns acolo, inclusiv cele în care FDGR (președinte Klaus Johannis) a beneficiat de retrocedări frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Johannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007!” (După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Johannis)

Cei care trebuiau să-l cerceteze pe Klaus Werner Johannis l-au protejat și au devenit complicii lui, iar acesta i-a răsplătit cu sinecuri pe banii statului român, adică ai noștri: Klaus Johannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!Klaus Johannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (II); Klaus Johannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (III)

Privind retrospectiv , dar prin prisma raportării la prezent, vedem cum protectorii lui Johannis, deveniți servitorii acestuia, se ajută între ei, fiind foarte solidari! Sluga Lazăr i-a oferit slugii Kovesi, după mazilirea de la DNA un loc călduț în Parchetul General și foarte bine retribuit! I-am cunoscut personal pe cei doi procurori, pe vremea când nu auzise nimeni de ei, fiind niște mediocrități anonime.

Pe Laura Codruța Kovesi am cunoscut-o foarte bine începând cu anul 2001, când a ocupat diverse funcții ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în special pe segmentul de combatere a crimei organizate. Primea de la mine revistele „Justițiarul” și „Justițiarul sibian”, pe care le conduceam. Preferam să distribui personal publicațiile judecătorilor și procurorilor care erau abonați la Sibiu, deoarece Judecătoria, Tribunalul și Parchetele de pe lângă ele s-au aflat o lungă perioadă împreună în același imobil de pe bulevardul Victoriei, unde fusese județeana de partid pe vremea când Nicu Ceaușescu conducea Sibiul ca prim-secretar. Eu, ca jurnalist de investigații, oricum eram zilnic în Palatul de Justiție sibian.

Pe vremea aceea era intrigată de dezvăluirile din publicațiile conduse  de mine privind mafia imobiliară a retrocedărilor de la Sibiu, în care era implicat direct Klaus Johannis, mai ales că parte din ele le cunoștea în calitate de procuror direct din dosare. La reproșurile mele privind lipsa de reacție a parchetului la acele retrocedări făcute aiurea, fără ca deciziile de retrocedare semnate de primarul Klaus Werner Johannis să fie pe baza unor documentații complete doveditoare pentru revendicatori, care să probeze calitatea de  proprietari de drept, iar altele erau dobândite prin instanțe conduse de judecători corupți cu acte măsluite în mod evident, Codruța Kovesi dădea vina pe șefii de la București, care cică l-ar fi protejat pe primarul sibian și pe restul grupului de crimă organizată, compus din „gulere albe” (un avocat, un notar, funcționari publici din Primăria Sibiu și beneficiarii finali ai imobilelor sustrase statului român), mai ales că dosarele în cauză au fost pasate intenționat la parchetele din Capitală, ca procurorii locali să se poată spăla pe mâini.” (Laura Codruța Kövesi și Augustin Lazăr, doi procurori incompetenți pe care i-am cunoscut personal (I))

Augustin Lazăr a fost procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia din 1 martie 2001 până în 31 decembrie 2012, fiind numit imediat după Revelion (ca Luluța!) pe 1 ianuarie 2013 procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta a avut în cei aproape 12 ani, cât a fost adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, doi șefi ca procurori generali: Ion Poiană și Vasile Luha, buni profesioniști amândoi. Aceștia au preferat să-l țină pe Lazăr pe lângă ei pe post de fecior cu cafelele pentru musafiri și furnizor de bârfe din lumea justiției, decât să facă imprudența să-i dea pe mână dosare penale.

Ca beneficiar al cafelelor aduse de Augustin Lazăr, în timp ce discutam cu foștii șefi ai acestuia, am avut ocazia să-l cunosc pe actualul procuror general și să realizez că respectivul a rămas zdravăn ancorat în mentalul procurorului de tip securisto-comunistoid, interesele personale fiind prioritare la acest oportunist, mult mai importante decât menirea unui magistrat de a face dreptate. Bolovănos în exprimare, cu un vocabular redus și o cultură generală pe măsură, Lazăr reprezintă prototipul grobianului lingușitor care face eforturi să intre în grațiile șefilor și este neîndurător cu subalternii. De aceeași dublă măsură a dat dovadă după ce a parvenit ca procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și dă dovadă acum, ca „parchetar” suprem, în reacțiile la dosarele penale care poposesc în „parohia” sa, toate dosarele fiind analizate și drămuite în funcție de „penalii” care fac obiectul acestora, adică cine trebuie protejat și cine e musai să fie „paradit”!

Augustin Lazăr a fost avizat pozitiv de către Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de procuror general al României în data de 22 aprilie 2016, propunerea acestuia pentru funcția respectivă fiind trimisă președintelui Klaus Johannis de către ministrul Justiției, Raluca Prună, gospodina în halat de baie, instalată în funcție pe filiera sorosistă Macovei-Cioloș. Așa cum era de așteptat, președintele a semnat în data de 28.04.2016 decretul de numire în funcție, deoarece la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost șef Augustin Lazăr, s-au clasat toate dosarele penale ale primarului Klaus Werner Johannis care au ajuns acolo, inclusiv cele în care FDGR (președinte Klaus Johannis) a beneficiat de retrocedări  frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Johannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007! (Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Johannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război MondialConflict de interese evident și abuz în serviciu clar, pe lângă infracțiunea de  constituire a unei organizații cu caracter fascist!

Augustin Lazăr a fost procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia de la 1 ianuarie 2013 până la data de 27 aprilie 2016. În această perioadă, prin protecția asigurată de taica Lazăr, lui Klaus Werner Johannis i-au fost închise mai multe dosare penale!

Între 1 martie 2001 și 31 decembrie 2012, Augustin Lazăr a deținut funcția de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. În perioada cumulată 2001-2016, când Augustin Lazăr a fost pe rând procuror general adjunct și procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, lui Klaus Johannis i-au fost închise la acest parchet 16 dosare penale, din totalul de 17 dosare clasate din anul 2001 până în prezent la respectivul parchet! (Click pe documente pentru mărire!)

Ce nu s-a clasat și nu a primit NUP (neînceperea urmăririi penale) sau SUP (scoaterea de sub urmărire penală), a fost pasat în altă parte, la alt parchet! Așa că pe lângă Kovesi, șefa DNA-ului, care a avut și ea pe mână dosare penale ale lui Johannis, iată că președintele își mai plasează un ocrotitor la vârful ierarhiei procurorilor!” (Laura Codruța Kövesi și Augustin Lazăr, doi procurori incompetenți pe care i-am cunoscut personal (II))

Procurorul Carmen Maria Capră a fost subalterna domnului Augustin Lazăr, ca procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. La fel ca și șeful său, doamna procuror a avut tangență cu dosarele penale ale primarului Klaus Werner Johannis, deoarece doamna Carmen Maria Capră a activat și ca prim-procuror delegat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în perioada 15.05.2011- 15.11.2011. Acest parchet rămăsese fără șef după arestarea, în octombrie 2010, a prim-procurorului Florin Apostu pentru acte de corupție, acesta fiind înregistrat în propriul birou. Sub conducerea doamnei Capră a fost închis definitiv dosarul de urmărire penală împotriva lui Klaus Johannis pentru declararea Forumului Democrat al Germanilor din România, al cărui președinte era, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizației naziste Grupul Etnic German). Doamna Capră a fost și parșivă. În timp ce discuta cu mine, în calitate de semnatar al plângerii penale și-mi dădea dreptate ca să dea bine în microfoanele rămase după arestarea lui Apostu, o punea pe subalterna sa, prim-procuror adjunct Turcu Paraschiva, să semneze NUP la plângerea mea împotriva soluției unui anume procuror Blînda Tudor, din subordinea celor două, după o așa-zisă cercetare a acestuia de toată jena care a mai și durat 11 luni pe deasupra!

Un alt jurnalist de investigații susține că tot doamna procuror Carmen Maria Capră este cea care i-a închis definitiv încă un dosar penal lui Klaus Johannis, pe data de 5 decembrie 2014, în care acesta era acuzat de retrocedarea ilegală a unor imobile pe vremea în care era primar al Sibiului.(http://www.ancheteonline.ro/2015/05/doua-suspiciuni-de-implicare-lui-klaus-Johannis-sustinerea-companiei-holzindustrie-schweighofer/)

Doamna Capră Carmen Maria, deși a activat ca procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, la Sibiu fiind detașată pentru o perioadă scurtă, dar suficientă pentru a-i face o favoare lui Klaus Johannis, este vecină cu acesta din anul 2006, fiind proprietara unui imobil la câteva case de reședința acestuia din strada Bâlea, aia păzită de SPP la permanență. (…)

Soțul doamnei procuror, Capră Dumitru Cosmin,  a fost timp de opt ani (2003-2011) director executiv la compania S.C Holzindustrie Schweighofer SRL  din Sebeș, austriecii ăia care bărbieresc pădurile României și sunt prieteni cu finul lui Herr Johannis,  Andreas Huber, „întâmplător” consul al Austriei la Sibiu. Acum domnul Capră lucrează pentru alți austrieci: Oxford Energy GmbH din Viena, culmea „coincidenței” tot din anul 2011, când doamna Capră era detașată ca șefă la Parchetul Sibiu! Aici, la Viena, domnul Capră se ocupă cu tranzacțiile de energie electrică pentru EXAA Wien (Energy Exchange Austria), corespondenta lui OPCOM București (administrator al pieței de energie electrică și gaze naturale din România).  Domnul Cosmin Dumitru Capră  gestionează proiecte energetice pentru Europa de Est, cu un accent special pe România. Deoarece acesta nu avea posibilitatea unei coloane oficiale ca să facă naveta săptămânal pe ruta Viena-Sebeș (unde locuia soția), așa cum face Johannis pe ruta București-Sibiu, a preferat să-și aducă soția aproape, lângă el, la Viena.

Așa se face că procurorul Capră Maria Carmen, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a solicitat pensionarea începând cu data de 15 ianuarie 2016, la doar  47 de ani, fiind născută în data de 23.08.1968. Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1338 din 17 decembrie 2015 (http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/21_12_2015__77889_ro.pdf) a aprobat solicitarea și a înmânat respectiva hotărâre președintelui Klaus Johannis, vecinul de la Sibiu al procuroarei, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcție. Acesta a semnat decretul pentru pensionare, așa cum a spus un german mai cunoscut, Schiller: „Maurul și-a făcut datoria, Maurul poate să plece”.

La ordinele primite pe filieră masonică, Klaus Werner Johannis a fost protejat permanent de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! Conform celor declarate de fosta judecătoare Camelia Bogdan, exclusă din magistratură, „87% dintre magistrați sunt membri ai Marii Loji Masonice”. Nu vor fi ei taman 87%, dar sunt foarte mulți judecători și procurori masoni!  Camelia Bogdan a făcut parte și ea din sistem, din statul subteran, chiar dacă nu a fost înscrisă în masonerie! În România sunt și loji masonice feminine. 

Nostim este că decretul a fost semnat în 31 decembrie 2015, în ajunul Revelionului! (http://www.presidency.ro/ro/media/decrete-si-acte-oficiale/decrete-semnate-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-Johannis1451565499) Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi. Naiba știe cum a semnat Klaus Johannis în data de 31 decembrie 2015, probabil de pe laptop, fiindcă el se afla la jumătatea  concediului din Florida, SUA!” (După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Johannis)

Tot de la Sibiu s-a lansat la nivel național altă femeie procuror, Cornelia Adriana Șandru, care din prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu până în anul 2015, după ce a „căpăcit” și ea niște dosare penale ale „alesului” suprem, a fost recompensată prin cooptarea în „guvernul meu” de Raluca Prună, ministresa „tehnocrată” a Justiției, devenind consiliera personală a acesteia. Să nu uităm că tot madam Prună și-a adus-o în ogradă și pe altă sibiancă „de-a lui Klaus”, judecătoarea Corina Drașoveanu, ca director de cabinet! Drașoveanca a fost implicată în dosarul succesiunii FDGR-ului tătucului Klaus după hitleriștii de la Grupul Etnic German și a fost detașată la București, inițial, ca șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției, după cum am arătat mai sus, la începutul articolului. Revenind la Cornelia Adriana Șandru, ca să vedeți cum se aranjează astrele – coincidența coincidențelor! –, soțul acesteia, Dumitru Șandru, lucrează ca inginer la SC Apă Canal Sibiu SA, unde Klaus Werner Johannis tăia și spânzura, firma fiind în subordinea primăriei și Herr Klaus cocoțat în Consiliul de Administrație, motiv pentru care a avut și procesul de incompatibilitate cu ANI, cel mătrășit de sprâncenata judecătoare Livia Stanciu în 2014-2015 la ÎCCJ, unde era președinte!

Livia Stanciu

Iată că am ajuns și la vârful magistraturii românești! O judecătoare coruptă și obedientă SRI-ului (se spune că este șantajată cu probe indubitabile ale consumului de cocaină) care l-a protejat pe Klaus Werner Johannis și l-a ajutat direct pe impostor să devină președinte este Livia Stanciu. Aceasta, ca fostă președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, este cea care a amânat procesul de incompatibilitate a lui Johannis cu ANI până după alegerile prezidențiale din anul 2014 și l-a ajutat să fie și singurul fost primar care-l și câștigă în anul următor. 

Această ticăloasă a fost răsplătită de Johannis, devenit președinte, cu prima vizită oficială după instalarea ca bolovan la Cotroceni și prin numirea ulterioară la Curtea Constituțională a României, după expirarea mandatului de președinte la Înalta Curte de Casație și Justiție, deși locul ei era ar fi fost în celula închisorii, după ce și-a băgat creditoarea, Mariana Rarinca, la pușcărie, în loc să-i achite datoria de pe vremea când aceasta era secretara soțului decedat al Liviei Stanciu. Această ticăloșie a fost comisă cu sprijinul altei ticăloase, Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, pe care chiar Livia Stanciu a declarat-o public partenera ei prin instituția pe care o conducea!

Klaus Werner Johannis a fost permanent protejat de globaliștii iudeo-masoni prin intermediul slugoilor din masoneria română, unii dintre ei fiind ofițeri SRI și magistrați, dar și de statul german!

Unii dintre cititori probabil vor spune: „Bine-bine, îl protejează magistrații corupți pe Johannis, la ordin politic, SRI sau masonic, dar presa de ce tace?” Simplu, spuneam de protecția acordată lui Klaus Werner Johannis de două entități:

1) Germania, fericită că are în România Gauleiterul neamț pentru care s-a agitat de mai multă vreme – există voci care spun că Johannis ar fi mai mult khazar, decât sas.

2) Iudeo-masonii suprastatali care-și duc la îndeplinire proiectele globalizării prin marionete șantajabile și docile ca Johannis și au tot interesul să-l protejeze, după ce tot ei l-au înscăunat ca guvernator peste colonie.

Revin la întrebarea de ce tace presa? Păi, mass-media din România se află 80%  în proprietatea evreilor internaționaliști, iar restul de 20% al patronilor sunt în majoritatea masoni. Trebuie subliniat rolul deosebit pe care l-a avut și-l are SRI în continuare, mai ales acum, după ce Klaus Johannis a instalat personal alt alogen, evreul Eduard Hellvig, la conducerea celui mai mare serviciu secret din România!

Klaus Johannis a fost pe mână cu SRI-ul încă de pe vremea când a candidat pentru Primăria Sibiu pentru prima oară. SRI, care nu mai servește interesele românilor de la intrarea în NATO, fiind obedient altor servicii secrete din străinătate, l-a făcut primar pe Johannis la Sibiu în primele două mandate. Prima intervenție directă a Germaniei în politica românească și totodată amestec în treburile interne ale României s-a produs în anul 2000, când Otto Schily, ministrul de interne al Germaniei la vremea respectivă, a vizitat Sibiul cu o săptămână înainte de primul tur al alegerilor locale, chiar la prima candidatură a lui Klaus Werner Johannis. Atunci Schily a avut o întrevedere secretă cu colonelul Nechifor Ignat, șeful SRI Sibiu, întâlnirea fiind repetată și înaintea alegerilor din anul 2004, după patru ani fără realizări ale noului primar. Urmarea? Johannis a ieșit primar în primele două mandate, iar după aceea Ignat a fost recompensat, avansat în grad (general de brigadă) și mutat în structura centrală de la București, devenind șef de direcție în S.R.I. la nivel național, de unde s-a și pensionat.

Relația Klaus Johannis-SRI s-a amplificat în anul 2009, când Crin Antonescu a fost obligat să-l aducă pe primarul sibian în prim-planul politicii naționale, când cu așa-zisul „Proiect Johannis” prin care acesta urma să devină premierul pesedistului Mircea Geoană dacă ar fi câștigat alegerile prezidențiale. Crin Antonescu a fost reactivat în februarie 2013, fiind din nou obligat să-l readucă pe Klaus Werner Johannis pe prima scenă a politicii naționale prin cooptarea acestuia în PNL, imediat după președinte ca ierarhie în partid, pentru noul venit înființându-se în mod special funcția de prim-vicepreședinte și adoptându-se o serie de derogări de la statul partidului privind vechimea în partid și funcțiile de conducere.

Crin Antonescu știa de atunci că Johannis urma să-i ia locul în fruntea partidului și că tot el va deveni candidatul PNL pentru prezidențiale. După care a urmat scenariul infantil cu „divorțul” de PSD, desființarea alianței USL, demisia lui Crin Antonescu după europarlamentare și rocada cu Johannis, unificarea PNL-PDL, totul finalizându-se cu candidatura lui Johannis la prezidențiale, susținut de alte marionete SRI din vârful PNL-ului, Teodor Atanasiu și Marian Petrache, care au și dispărut după aceea din fruntea partidului.

Pe timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din anul 2014, relația Johannis-SRI s-a cimentat definitiv. Dacă priviți retrospectiv desfășurarea evenimentelor prin prisma aceasta o să înțelegeți de ce era așa sigur în declarații Johannis, atunci când afirma cu atâta convingere că va câștiga procesul cu ANI, aflat pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție – atenție, Protocolul SRI- Înalta Curte de Casație și Justiție funcționa, la fel ca Protocolul SRI-DNA! De acolo, din aceeași certitudine venea și interpelarea ironică pe care i-a adresat-o președintelui ANI, Horia Georgescu la o sindrofie „A, încă sunteți bine?”. La scurt timp după întrebarea lui Johannis,  Horia Georgescu nu a mai fost bine și nici liber, fiind arestat de DNA sub acuzația de corupție!

După ce a fost făcut scăpat de procurorii de la Parchetul General în septembrie 2014,după o „cercetare” simplă, dar tergiversată mai bine de un an, alți magistrați din confreria sistemului, Judecătorii cei Cumsecade cu Klaus de la Curtea de Apel Alba Iulia au admis, în 10 iunie 2015, contestația formulată de Johannis, devenit președintele României în urmă cu șapte luni, fiind dispusă anularea raportului de evaluare întocmit de ANI privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al Sibiului. ANI fiind timorată, după experiența cu arestarea șefului Horia Georgescu pentru crima de lezmajestate la kaizerul Klaus prin cele două procese declanșate, nu a mai îndrăznit să atace decizia judecătorilor pupenklauși de la Curtea de Apel Alba Iulia!  

Marius Albin MARINESCU

 

Actualizare, noiembrie 2018: Alt magistrat răsplătit de Klaus Werner Johannis pentru protecția acordată: Procurorul Aurel-Cristian Lazar de la Parchetul general a fost numit de către președintele Klaus Johannis în funcția de procuror-șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în anul 2015, după ce în anul 2014 i-a clasat lui Johannis un dosar penal cu două zile înainte ca acesta să-și depună candidatura la alegerile prezidențiale! Mai mult, acesta ar fi anexat și el, la fel ca celălalt procuror Lazăr, Augustin, propria rezoluție de clasare pentru Johannis la dosarul pentru promovarea în funcție la Parchetul General: Și procurorul Cristian Lazăr a introdus în dosarele sale de promovare propria ordonanță de clasare pe numele klausului!

  Alte dovezi aici: https://www.luju.ro/magistrati/parchete/marea-rasplata-procurorul-cristian-lazar-a-fost-numit-de-klaus-Johannis-adjunct-al-supc-din-piccj-dupa-ce-i-a-inchis-dosarul-de-conflict-de-interese-Johannis-stia-de-clasarea-primita-si-cu-toate-acestea-l-a-numit-in-functie-presedintele-ani-horia-georgesc