URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CIRCULA VACCINURI FALSE LETALE PE PIATA NEAGRA !
Mesaje primite
x

rodica bratulescu
11:50 (acum 48 de minute)
către eu, SC, Mihai

titlu:
Coronavirus: piața darknet interzice traficanților de droguri să vândă vaccinuri contrafăcute Covid-19
2020-04-04 5 MINUTE CITITE
link:

titlul original:
„Coronavirus: Der Darknet-Markt verbietet Drogenhändlern den Verkauf von gefälschten Covid-19-Impfstoffen”
2020-04-04 5 MINS READ

TRADUCERE MECANICA:

Piața medicamentelor de pe piața întunecată interzice vânzătorilor să vândă vaccinuri contrafăcute sau terapii cu coronavirus, deoarece piața ilegală încearcă să facă față unui număr mare de terapii contrafăcute pentru Covid-19.

Multe site-uri de pe Internetul întunecat [părți ale carantinei din Internet care pot fi accesate doar cu software-ul profesional] au vândut multe materiale inutile și periculoase care pretind că protejează oamenii de boli.

Cu toate acestea, piața monopolului are o multitudine de medicamente care variază de la canabis la steroizi, iar compania spune că va elimina definitiv toți membrii care încearcă să vândă medicamente neprobate.

Site-ul web este o piață relativ nouă în internetul întunecat, cu puțin peste 100 de furnizori activi care vând droguri ilegale și le trimit cumpărătorilor în schimbul criptomonedelor precum Bitcoin și Monero.

În timp ce avertizează vânzătorii, fraudei și infractorii, au făcut recent reclame medicamente și tratamente coronavirus pe piața de internet întunecată.

Administratorii pieței de monopol au scris pe forum: „Orice producător care folosește produse bătute ca un„ remediu ”pentru virusurile corona va fi definitiv exclus de pe piață și ar trebui evitat ca gripa spaniolă.

De asemenea, site-ul web interzice utilizatorilor să vândă articole afectate de defect, precum măști de protecție și hârtie igienică.

Postarea spunea: „În niciun caz nu trebuie să folosiți Covid-19 ca instrument de marketing.” „Nu există mijloace magice, nu există măști stupide pentru a vinde, hârtie igienică pentru a vinde. Nu există ******. Suntem în clasă.”

În internetul întunecat, nu este prima dată când o companie farmaceutică ia o poziție etică asupra produselor suspecte sau dăunătoare.

După ce fentanilul opioid sintetic a fost legat de sute de supradoze accidentale, principalii operatori au încetat voluntar să vândă în 2018.

Deși experții avertizează că va dura cel puțin 18 luni pentru ca un medicament să ajungă la teste și standarde de reglementare, se susține că vaccinurile false contra coronavirusului independent vor continua să fie disponibile pe alte piețe populare de darknet văzute de The Independent.

Deși nu există vaccinuri în laborator pentru produsele care apar pe piața online ilegală, în prezent există aproximativ 20 de vaccinuri în diferite etape de dezvoltare în laboratoarele din întreaga lume.

În schimb, infractorii vând terapii sau tratamente respinse sau reprezintă o amenințare semnificativă pentru cei care le iau.

Un vaccin comercializat pe piața Agartha costă 300 USD și conține un amestec de amfetamină, cocaină și nicotină.

Există zeci de liste pe același site web despre cloroquina și hidroxiclorochina pe care președintele Donald Trump le-a oferit ca posibile tratamente pentru Covid-19. Oamenii de știință au avertizat că nu există dovezi conform cărora antimaterialele sunt eficiente și că pot fi periculoase dacă sunt luate fără supraveghere medicală.

În Statele Unite, hype cloroquina a condus la o penurie la nivel național a acestui medicament neprobat, vânzătorii Darknet listând o rețetă pentru aproximativ 200 de dolari.

Avocata și scriitoarea Eileen Ormsby a declarat că alte site-uri web întunecate au promovat și pastile de glifosat ca un „remediu miracol pentru coronavirusuri”, iar el a atras atenția pentru politica unică de monopolizare a pieței.

Ea a declarat pentru The Independent: „Un furnizor de pe piața Casei Albe a făcut o afirmație suspectă că„ acest medicament îi va ajuta pe oameni să învingă coronavirusul ”.

Dna Olmsby, care a scris cartea de pionierat The Darkest Net, a urmărit, de asemenea, o listă de clorochine pe popularul Empire Market, incluzând unii dintre „furnizorii cunoscuți și de încredere” de pe site.

Politica de bază a pieței de monopol împotriva unei pandemii coronavirus nu este unică în internetul întunecat. Politicienii au confirmat peste 1 milion de cazuri confirmate la nivel mondial.

Un sondaj recent al tendințelor de pe web-ul întunecat de compania de software de securitate Digital Shadows a dezvăluit contra-atacuri pe forumuri de criminalitate împotriva utilizării situației profitului actual.

Alex Guirakhoo, analist de cercetare a amenințărilor la Digital Shadows, a scris recent pe un blog: „Așa cum continuăm să vedem, ciberneticii vor găsi modalități de a exploata frica și insecuritatea oamenilor în caz de dezastre și urgențe.” Oficiul postal.

„Cu toate acestea, seriozitatea pandemiei Covid-19 sugerează faptul că unele argumente bine semnificate au apărut pe unele platforme care sunt utilizate în mod obișnuit pentru infracțiuni: utilizatorii solicită altora să evite utilizarea situațiilor deja sumbre.”

Pericolul unei piețe de monopol care interzice consumatorilor să vândă medicamente contrafăcute merge de asemenea în mână cu atenția traficanților de droguri, care trebuie să fie deosebit de atenți pentru a evita răspândirea virusului mortal către clienți.

Site-ul spune: „Ar trebui să faceți deja acest lucru, dar cereți DAI să poarte o pereche de mănuși, ochelari de citit și o mască [dacă este disponibil]”. „În orice caz, furnizorul ar trebui să mențină un anumit nivel de igienă bun.”

Sursa: Compilat de Independent de la 0x, Original: https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/coronavirus-vaccine-cure-dark-web-drugs-market- covid- 19-a9442671.html. Drepturile de autor aparțin autorului și nu pot fi reproduse fără permisiune