UUUUUUURGENT !!!!!MARCEL CIOLACU VREA VACCINE OBLIGATORII !E UN CRIMINAL PLATIT DINAFARA !!!!!!
Mesaje primite
x

13:56 (acum 2 ore)
către eu, Mihai, SC, Vasile, Marius, Mircea

1. carolina Gunderode

April 12, 2020 at 1:

Șeful PSD Susține Vaccinarea Oblitatorie – Incorect Politic
Marcel Ciolacu: Este susținută de către mine și de marea majoritate din partid. Ea va trece prin Parlament cât d…

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU EXISTA AUTOPSII ASUPRA CADAVRELOR DECLARATE CA DECEDATE DIN CORONAVIRUS CARE SA DOVEDEASCA CLAR CA DECEDATUL S-A STINS EXCLUSIV DIN CAUZA VIRUSULUI COVID 19. CORONAVIRUSUL DEFORMEAZA ORGANELE INTR-UN MOD FOARTE SPECIFIC SI FOARTE DISTINCT DE ORICE ALTA BOALA LETALA !!!

REPET: CORONA CREAZA O DEFORMARE EXTREM DE SPECIFICA A ORGANELOR !!!

DECI BOALA DE CORONA/COVID19 ESTE INCONTURNABIL DEMONSTRABILA PRIN AUTOPSIEREA CADAVRELOR !
DE ACEEA S-AU SI BLOCAT AUTOPSIILE ASUPRA CADAVRELOR IN GERMANIA (cred ca si in Franta etc ), CA SA SE POATA MINTI SI CREA ISTERIA ACTUALA PENTRU BLOCAREA OAMENILOR IN CASA CA SA NU SE POATA REVOLTA IMPOTRIVA CADERII BANCILOR CARE ABEA URMEAZA !!!!!CACI NUMARUL VICTIMELOR NU EXISTA DIN CAUZA EXCLUSIVA A ACESTUI VIRUS, IN MOD DEMONSTRABIL ! SE VREA INTRODUCEREA VACCINULUI OTRAVITOR CU ORICE PRET !
DACA ROMANII NU IES IN STRADA CU MILIOANELE , SUNT SINUCIGASI !
VACCINELE SUNT OTRAVITOARE IAR SCELERATII CARE CONDUC ROMANIA VOR BAGA LUMEA IN SPITALELE DE PSIHIATRIE UNDE NEMTII SCOT LEGE SA-SI BAGE PROTESTATARII, SAU AU SCOS-O DEJA!

Trebuie sa iasa toata lumea in strada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DACA NU IES TOTI ROMANII IN STRADA, S-A terminat cu romanii caci sponsorii care sprijina financiar firma producatoare de vaccine, Big Pharma, vor, cum a si declarat Bill Gateds in presa, vor sa rareasca radical populatia globului!

POPORUL ROMAN ARE TOT DREPTUL CONSTITUTIONAL SI MORAL SA SE OPUNA !
Vaccinele sunt produse insuficient testate .
Ele se afla in mainile firmei Pharma care ia bani si de la Bill Gates si de la Soros, printre altele si vor incasa miliarde daca reusesc sa impuna vaccinarea obligatorie pe tot globul !!!).

Vaccinarea obligatorie este o agresiune fizica total neconstitutionala ! Nimeni nu are voie sa te vaccineze contra vointei tale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaccinele prezinta totdeauna si efecte catastrofale asupra celor vaccinati . Aceasta gripa mai slaba de zece ori decat o gripa de sezon, nu are nicio susbstanta legala de a cere vaccinarea obligatorie si integrala a populatiei ! Sa se vaccineze cine vrea , ca si pana acum !:
ACEASTA ESTE CHEIA ILEGALITATII IN PROBLEMA VACCINARII !