Selectează comentariul Ioan Danila

ioandanila1@gmail.com

CORONAVIRUS SAU VIRUSUL COVID 19

S-ar vorbi atât de mult despre isteria generală care a cuprins întreaga lume …. haideți să vedem statistici:
1. Virus Ebola … mortalitate estimată între 40 – 90%
2. Virusul Hendra … mortalitate estimată 40%
3. Virus Nipah… .. mortalitate estimată 40-75%
4. Virusul Sars … mortalitate estimată 10%
5. Virusul mers … mortalitate estimată 34%
6. Virusul Covid 19…. Mortalitatea estimată de 2,3% în China și 1% în Europa.
Evident, trebuie să fim foarte atenți, dar isteria nu ajută pe nimeni … și mai rău, toate canalele de știri din lume, de dragul ratingului, dezvoltă o adevărată traumă umană prin știri cu un conținut atât de dăunător. Lumea a înnebunit și și-a pierdut echilibrul complet … magazinele sunt goale ……. ĂIA DE SUS ASTA VOR …
Dragii mei …… oamenii mor în fiecare zi.
Dragii mei …… războaie ucid mai mulți oameni și copii decât orice virus periculos de pe pământ. (Amintiți-vă că Covid19 nu a ucis niciun copil până acum).
Și atunci mă întreb …..de unde naiba vine toată povestea asta … nimeni nu dă doi bani pentru foametea din Africa …. urmăriți ce se întâmplă în Somalia și garantat vă spun că veți uita de acest „Covid19”.
Să fim serioși ….. Avem atât de multe probleme în LUME, că este imposibil să VEDEM REALITATEA. TOTUL ESTE DOAR UN JOC POLITIC MARE CARE MANIPULEAZĂ FINANȚELE LUMII ÎN FAVOAREA CÂTORVA PERSOANE.
Trăiește frumos, iubește-te pe tine, fii corect, ajută când ai nevoie de asta … pentru că moartea vine oricum pentru fiecare dintre noi. Și pot muri mâine, dar voi fi fericit că nu am „pus botul” la manevrele politicii mondiale de control al populației.