Guvernele din întreaga lume mint oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc

Mesaje primite

gudovan@upcmail.ro

18:40 (acum 3 ore)
către gudovan

SRI REFUZĂ VACCINAREA – Avocatul Gheorghe Piperea dezvăluie: “Ironic, și cei mai informați inși din România, lucrătorii SRI, refuză în proporție de 60% ‘superbul’ vaxin”

J’Accuse! „Vaccinurile” bazate pe gene sunt Killing People. Guvernele din întreaga lume mint oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc – Invictus (invictuswebmedia.com)

https://invictuswebmedia.com/

J’Accuse! „Vaccinurile” bazate pe gene sunt Killing People. Guvernele din întreaga lume mint oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc – OrtodoxINFO

J’Accuse! „Vaccinurile” bazate pe gene sunt Killing People. Guvernele din întreaga lume mint oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc

22 iulie 2021   1    6.420

 

By Doctors for COVID Ethics – Global Research, July 21, 2021

Scrisoare deschisă urgentă pentru informarea:

Toți cetățenii Uniunii Europene (UE), Spațiul Economic European (SEE) și Elveția

Toți cetățenii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (Regatul Unit)

Toți cetățenii Statelor Unite ale Americii (SUA)

La:

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA)

Agenția de reglementare a medicamentelor și a produselor medicale (MHRA)

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA)

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC)

De la:

Doctori pentru Etică Covidă (D4CE)

20 iulie 2021

Stimați Domni / Doamne,

 

Surse oficiale, și anume EudraVigilance (UE, SEE, Elveția), MHRA (Marea Britanie) și VAERS (SUA), au înregistrat acum mai multe leziuni și decese prin lansarea vaccinului „Covid” decât prin toate vaccinurile anterioare combinate de la începutul înregistrărilor.

  • UE / SEE / Elveția până la 17 iulie 2021 – 18.928 decese legate de injecția Covid-19 și peste 1,8 milioane de răniți, în baza de date EudraVigilance.
  • Marea Britanie până la 7 iulie 2021 -1.470 decese legate de injecția Covid-19 și peste 1 milion de răniți, pe schema MHRA Yellow Card.
  • SUA până la 9 iulie 2021 – 10.991 decese legate de injecția Covid-19 și peste 2 milioane de lezionați, pe baza de date VAERS.

TOTAL pentru UE / Marea Britanie / SUA – 31.389 decese legate de injecția Covid-19 și aproape 5 milioane de răni raportate până acum în iulie 2021.

Nota Bene: Este important să fim conștienți de faptul că cifrele oficiale de mai sus (raportate autorităților sanitare) sunt doar un mic procent din cifrele reale. Mai mult, oamenii mor (și suferă leziuni) în fiecare zi din cauza injecțiilor. Rețineți, cifrele oficiale sunt evident mai mari la momentul redactării (21 iulie 2021) decât la datele limită indicate mai sus, adică 7 iulie 2021 (Marea Britanie), 9 iulie 2021 (SUA) și 17 iulie 2021 (UE / SEE / Elveția).

Această situație catastrofală nu a fost raportată de mass-media, deși cifrele oficiale de mai sus sunt disponibile public.

Semnalul de daune este acum incontestabil copleșitor și, în conformitate cu standardele etice universal acceptate pentru studiile clinice, Doctori pentru Etica Covid cer ca programul de vaccinare „Covid” să fie oprit imediat.

Continuarea programului în deplină cunoștință de cauză a daunelor grave și a deceselor, atât pentru adulți, cât și pentru copii, constituie o crimă împotriva umanității / genocidul pentru care cei care sunt considerați responsabili sau complici vor fi în cele din urmă responsabili personal.

MESAJ PENTRU POPOR:

Guvernele din întreaga lume mint lumea, populațiile pe care se presupune că le servesc.

Cifrele de mai sus demonstrează că vaccinurile ARNm sunt mortale.

Cu stimă,

Doctors for Covid Ethics

******

invictuswebmedia.com