Mihai
564 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.245.89
A fost o zi MINUNATA pentru OMENIRE ! Clona TRAMP CONDAMNATA !

Se stie ca adevaratul D. Trump a fost ucis in 10 Octombrie 1989 si de atunci i-a luat locul cate o clona la fiecare 3 ani, atat cat supravietuieste orice clona.
Desenele animate ,,Familia Simson’’ au anticipat de-a lungul timpului multe evenimente importante care
s-au petrecut intocmai. Un dintre predictii care urmeaza sa se intample este cea in care D.Tamp (clonatul) este deconspirat pe scena de catre moderatorul dezbaterii electorale televizate.
Predictia din desenele animate arata faptul ca si contracandidatul lui D.Tramp este deconspirat, si ambilor li se scot mastile pentru ca publiucul sa vada ca ambii au mecle de reptila ca Reptila Mama, cea originala, care a fost executata cu doi ani inainte de ,,inmormantarea’’ celei care a fost doar o mascata ca si actualul rege Charles, uneori isi arata adevarata fata de reptila, dar desenul animat ne sugereaza ca ambii candidati in alegerile prezidentiale din SUA Company Rockefeller sunt din aceeasi barca satanista a khabalei. Presa Vanduta mancatoare de kk contracost, vorbeste de „… o zi tristă pentru America”, insa adevarul este ca ea fost o zi MINUNATA pentru OMENIRE. Predictia s-a implinit inainte de a se petrece, pentru ca clona D.Tramp nu va mai ajunge pe scena cu contracandidatul sau Leguma Bideu, care si el va fi arestat inainte de a ajunge la dezbatere. In acest mod i se pune frana clonei Tramp si nu va mai ajunge sa fie ales de americanii idioti ca fiind solutia salvatoare fata de Mosh Leguma Bideu.
In acest mod oficial si verificabil, Deep State ramane fara candidati la valiza cu butonul nuclear.
Pentru a impune alte SCURSURI in alegeri nu mai este timp.
Palariile Rosii conduse de colonelul Kurtz au incendiat cu sistemele incendiare pe bază de termită, o fabrică de arme clandestine Raytheon-DARPA în campusul Raytheon din Tucson, Arizona.
Specialiștii Comandamentului cibernetic al armatei americane au interceptat o conversație telefonică între o parte neidentificată și secretarul adjunct al Apărării pentru Susținere Christopher Lowman, un discipol Biden, care a fost informat că intrușii au învins securitatea, au ucis șase agenți de securitate și au distrus un hardware neprețuit, de neînlocuit, stocat într-un depozit Raytheon-DARPA din sud-est. Tucson.
El i-a spus lui Lowman că daunele au fost „catastrofale” și că i-a informat deja pe CEO-ul Raytheon, Gregory Hayes, și pe directorul DARPA, Stefanie Tompkins, despre atac.
Lowman a întrebat dacă datele despre „programul de asalt aerian fără pilot camuflat” au fost furate din depozit. Angajatul Raytheon a spus că timpul va spune și a deconectat apelul.
Acest lucru arata ca Deep State pune la cale diverse lovituri pentru a-si indeplini scopul de a face cat mai mult rau pe ultima suta de metri, insa adevaratii patrioti, nu Palariile Albe de kk conduse de clona D.Tramp, elimina discret si eficient toate surprizele shobolanilor paduchiosi.
Concluzia mea este ca intr-adevar KM si Deep State a pierdut razboiul asa cum s-a spus, dar parea greu de crezut. Sunt multe semne in acest sens, dar condamnarea clonei D.Tramp este de o importanta maxima pentru a concluziona ca shobolanimea paduchioasa va fi exterminata si chiar se va autoextermina.
Articolul legat de nentelegerile drgatului Zelensky, care nu mai este presedintele Ucrainei dupa 20 Mai ’24, cu shobolanimea din SUA si din Europa, este un alt indiciu ca DERATIZAREA a inceput si prinde viteza. Cine are indoieli ca D.Tramp este clona sa ne spuna care este adevaratul D.Tramp.
Cel din mijloc despre care se spune ca ar fi cel original, este prima clona aparuta in ’89 – avea ochii verzi-gri si parul mai blond fata de D.Trump original cu ochi albastri si parul saten spre blond.
https://www.activenews.ro/images/articole/189680.jpg
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/05/The-many-faces-of-DJT-200×300.jpg

,,Juriul l-a găsit pe Trump vinovat de toate cele 34 de acuzații de infracțiuni în procesul din New York.
Prin acest verdict, Trump devine primul fost președinte care a fost condamnat pentru o infracțiune, transmite EpochTimes. Fostul președinte Donald Trump a fost găsit vinovat pentru 34 de capete de acuzare de falsificare a registrelor de afaceri, un juriu format din 12 persoane dând verdictul în unanimitate pe 30 mai, după mai puțin de două zile de deliberare…’’
https://www.activenews.ro/externe/Breaking-TRUMP-CONDAMNAT-189680

,, Washington Post: Lui Zelenski i s-a stricat GPS-ul. Apar noi informații despre tensiunile tot mai mari dintre Statele Unite și Ucraina, care par să fi explodat cu ocazia vizitei secretarului de stat. Zelenski se teme că, sub pretextul combaterii corupției (sună cunoscut?), administrația Biden încearcă să-i submineze puterea. Sau, mai rău, să se descotorosească de el…’’
https://www.activenews.ro/ucraina/Washington-Post-Lui-Zelenski-i-s-a-stricat-GPS-ul-189676