carolina gunderode
1 aprobat
mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/…x
caroline.gunderode@gmail.com
81.247.234.205
Conform nobelistului Luc Montagnier ( premiul Nobel luat pentru descoperirea virusului HIV(SIDA)), acest virus , covit 19 a fost creat artificial in laborator prin combinatia intre secvente HIV+ corona etc , de catre un extrem de priceput „meserias” al acestor combinatii . Probabil virusul este scapat inadvertent in cursul tentativei de compunere a unui vaccin .

TREABA FACUTA IN SECRET CACI ILEGALAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Spune prof Montagnier !

N-ai voie sa faci astfel de compozitii! Sunt conventii internationale care interzic astfel de grefari intre virusii mortali, precum este HIV etc
Se pare ca si americanii s-au jucat, ascunzandu-si jocul ilegal, cu acelasi fel de compozitie .

Un alt laborator din India , spune Montagnier in interviuri postate pe you tube, unul luat de Bercoff, dar si in prezentari independente , care a descoperit treaba asta urata si a facut publica bataia asta de joc de legile internationale de protectie a umanitatii contra armelor biologice, a fost inchis in urma terorii si a vilificarii publice, asa cum sufera azi Prof Dr virusolog Luc Montagnier si inca alti nobelisti de aceeasi parere, caci el , ca si formidabilul universitar dr Didier Raoult sau brilliantul specialist neamt , Prof Godard si multi alti specialisti in boli infectioase si virusologi din lumea intreaga – eu am ascultat vreo 15 din Franta si Germania, pe internet , toti vilificati pentru ca

SUNT CONTRA VACCINELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
Dar nu stie lumea ca vaccinele au toateeee!!!! si efecte secundare de diverse gradatii, la multa lume, si ca deci este o crima sa le faci obligatorii pentru tot globul, cum vrea Bill Gates, vanzatorul de softuri, cu creierul abrutizat de dolari , ca sa bage 7 miliarde in buzunar ?
Profesorul Montagnier comenteaza printre altele competitia feroce care exista intre laboratoarele Frantei, Germaniei, USA , Chinei etc pentru burse si demnitati fel de fel prin universitati si in ministere, dar mai ales pentru subventii coplesitoare pentru inventii secrete , unele, si deloc spre beneficiul omenirii .
Bill Gates este doar un exemplu .
Laboratorul din Wuhan , care a creat acest virus, conform concluziilor profesorului Montagner, incaseaza bani in secret de la diversi . Necontrolabil .
Spune un jurnalist german Horstel, in actualitatile lui :

PROBABIL CA PRODUCATORII VACCINULUI ANTICORONA – COVIT 19,

AU INCASAT DEJA !!!!!!!!!!!!!! BANII, CUM S-A INTAMPLAT SI CU GRIPA AVIARA SI CU GRIPA PORCINA, DE LA GUVERNE, FARA CA, ULTERIOR SA LI SE DEA CURS VACCINARILOR CA ATARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADICA BIROCRATII LUI Iohannis care deja urlau zilele trecute de la tribuna , ca urmeaza vacinele obligatorii, probabil ca au incasat si ei ceva gras pe sub masa, ca sa urle in halul in care urla un criminal de la tribuna , ca sa ne convinga ca trebuie sa acceptam neconditionat sa ne schilodeasca sau extermine statul Roman asa cum face si cum a facut Bill Gates cu bietii copii africani din lumea a treia , DE LA CARE STATE SUBDEZVOLTATE, ISI INCASASE DEJA BANII CRIMEI .

De aceea, noi acestia care suntem NE-VACI si NE-BOI, vom continua sa ne opunem!
Restul, mesteca si mai iau o gura de fan !
CE RUSINE !