Mihai
129 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.237.55
.
.
,,Forțele Speciale ale Statelor Unite au ucis miercurea trecută patru membri ai unei „echipe de lovituri” internaționale care plănuia să-l asasineze pe președintele Donald J. Trump la prima dezbatere primară republicană din august. La mijlocul lunii iunie, White Hats de la U.S. Army Cyber Command a obținut informații care sugerau că asasini internaționali au sosit pe teritoriul SUA și intenționau să se întâlnească într-un depozit din Monterey, California, pentru a pune la cale asasinarea președintelui Trump.
Acesti asasini angajati au avut legături cu cel mai slab președinte din istoria Statelor Unite, Barack Hussein Obama, cunoscut și sub numele de Barry Soetoro. Omul ciudat a fost militantul armean Davit Sargsyan, un reputat degenerat și fost „asasin” al președintelui armean Vahagn Khachaturyan. Înainte de aceasta, Sargsyan ar fi ucis 100 de civili azeri „în stilul unui pluton de execuție” în timpul masacrului de la Khojaly din 1992. Human Rights Watch, o organizație neguvernamentală globală cu sediul în New York City, care desfășoară cercetări și promovează drepturile omului, a scris că un Sargsyan brutal de sadic a eviscerat femeile însărcinate. „Sargsyan era un maniac chiar și după standardele Deep State”, a spus sursa noastră. „Interesul pe care îl avea în uciderea lui Trump ne depășește, cu excepția cazului în numerar. El nu este asasinul subtil tipic. Numele lui și alții au apărut în ininformatiile noastre, dar, spre deosebire de alții, Sargsyan nu avea nicio legătură cunoscută cu Hussein Obama.”
De asemenea, a fost Akbar Larijani de la Ministerul iranian de Informații. A fost un vizitator frecvent la Casei Albe, un invitat al lui Obama, pe care îl văzuse în Biroul Oval de cel puțin șase ori în 2013-2014. Spre deosebire de alți oaspeți proveniți din regimuri ostile, lui Larijani i s-a acordat acces la Casa Albă fără a semna jurnalele vizitatorilor – doar Obama și Biden aveau autoritatea de a înlătura această cerință. „Larijani avea o reședință temporară în D.C. în acel moment, dar s-a întors în Iran când Trump s-a mutat la Casa Albă. Cercetările noastre arată că era foarte prietenos cu Obama. Apoi am primit numele unui alt oficial al serviciilor de informații străine care stătea în jurul lui Obama.” Acea persoană era William Smythe, un agent de informații britanic și admirator de multă vreme al lui Barack Hussein Obama. Istoricul său de angajare arata ca a fost la MI-5 și MI-6 și GCHQ, care a primit o atenție considerabilă a presei atunci când fostul contractant al Agenției Naționale de Securitate Edward Snowden a dezvăluit că agenția colectează toate datele online și telefonice din Marea Britanie prin intermediul programului Tempora. „Acest tip și Obama au fost mai mult decât niște cunoștințe ocazionale”, a spus sursa noastră. „A fost în preajma lui Obama la Casa Albă, a participat la funcții diplomatice și a petrecut cu Obama la complexul lor de 12 milioane de dolari din Martha’s Vineyard.”
Pălăriile Albe au aflat identitatea celui de-al patrulea bărbat abia în ziua raidului.
Biroul generalului Smith primeste „zeci” de informatii săptămânal despre scheme pentru a pune capăt vieții lui Trump. Majoritatea covârșitoare, a spus el, sunt lipsite de merit și sunt considerate farse, deși Deep State are o istorie de a furniza detalii false despre asasinate de la White Hats.
„Ca o tactică de diversiune și pentru a ne face să risipim resursele”, a spus sursa noastră.
Cu toate acestea, președintele Donald J. Trump a supraviețuit până acum „zecilor” de atacuri la viața sa. Singurul bărbat despre care se spune că a supraviețuit mai multor atentate la viață este Vladimir Putin.
„Nu este o coincidență faptul că ambii bărbați neînfricoșați se luptă cu Statul Adânc”, a spus sursa noastră. „Bineînțeles că ne uităm la fiecare sfat, chiar și bizar.” El nu a specificat cum Cyber Command a dobândit cunoștințe despre complot recent, doar că informațiile provin dintr-o sursă „de obicei de încredere”. Oricum, generalul Smith a crezut că informația mirosea a pește.
„Chiar și activele bune primesc informații proaste”, a spus sursa noastră. „Asasinii lucrează independent. Ei nu riscă ca, dacă unul este ciupit, să renunțe la ceilalți. Și de ce să riscăm să ne întâlnim în SUA cu luni înainte de dezbaterea primară, la care Trump nu s-a angajat. Doi plus doi nu au fost egal cu patru, dar totuși am fost obligați să verificăm. Intel a spus că vor fi la Monterey pe 25 iunie, așa că generalul Smith a decis să actioneze cu câteva zile înainte.” Când Forțele Speciale au ajuns la depozitul din Monterey înainte de răsăritul soarelui, pe 21 iunie, l-au găsit deja ocupat: patru mașini cu plăcuțe de închiriat stăteau în parcare și o lumină slabă strălucea prin ferestrele din sticlă mată ale clădirii. Soldații de elită au înconjurat depozitul și au auzit voci înăbușite care emanau din interior. „Nu a existat niciun motiv legitim pentru ca cineva să fie acolo. Forțele Speciale au transmis prin radio și au cerut permisiunea de a intra”, a spus sursa noastră. Echipa de intrare a spart ușa din față și a împușcat un atacator care a tras orbește cu arma în aer. Ceilalți trei au fost prinși cu garda jos și au căutat arme de mână pe șolduri sau puști pe mesele din apropiere. Forțele speciale nu au luat prizonieri. Cadavrele au fost identificate ulterior ca Sargsyan, Larijani și Smythe. Al patrulea cadavru a fost fostul agent al Serviciului Secret și om puternic al lui Obama, Christopher Sanchez, care ar fi început să lucreze ca gardă de corp pentru Prințul Harry și Meghan Markle în aprilie 2022. „Le-am identificat în mod pozitiv”, a spus sursa noastră. „Băieții ăștia s-au dovedit a fi al naibii de inepți la slujba lor. Putem confirma prin intermediul electronicelor luate din corpurile lor și din depozit că plănuiau să-l omoare pe Trump în august. Aveau planuri ale primelor două locații de dezbatere și alte informații pe care nu le pot discuta. Evident, soarta și norocul favorizează în mare măsură viețile noastre – am avut noroc că au fost acolo la momentul nepotrivit. Dacă generalul Smith ar fi așteptat până pe 25 pentru a trimite soldați, s-ar fi putut ca ei să fi plecat de mult. Din păcate, nu-i mau putem întreba.”
Ne-am întrebat sursa de ce Forțele Speciale consideră necesar să-i ucidă pe toți cei patru oameni.
„Nu pot discuta despre informarea lor, dar au simțit că au un motiv”, a spus sursa noastră.’’