EPISCOP AL VATICANULUI MARTURISESTE: „OFICIALII CATOLICI SUPERIORI SUNT PLATITI DE GEORGE SORÖS PENTRU A PROMOVA MIGRATIA MUSULMANA IN MASA IN EUROPA”
Politicieni europeni si oficiali catolici de rang inalt au fost cumparati si platiti de catre maleficul globalist George Sorös, potrivit episcopului Vaticanului Athanasius Schneider, care a marturisit unui ziar italian ca, criza migrantilor musulmani a fost orchestrata cu scopul de a „modifica radical identitatea crestina si nationala a popoarelor din Europa„.

Screen-Shot-2018-03-20-at-12.03.24-PM-1

bishop-confesses-soros-678×381

Episcopul Schneider, rezident al Vaticanului, a facut revelatia bomba in timpul unui interviu acordat cotidianului italian Il Giornale. Potrivit lui Schneider, in Vatican au fost infiltrati operatori globalisti si este lansata o campanie organizata pentru a modifica radical cultura europeana.

Vorbind saptamana trecuta, episcopul Schneider a spus: „Criza migrantilor reprezinta un plan orchestrat si pregătit de mult timp de puterile internationale pentru a modifica radical identitatea crestina si nationala a popoarelor Europei”.

so

Potrivit Episcopului Schneider, operatorii globalisti vor eradicarea absoluta a crestinismului in Europa si în Occident. Una dintre tacticile lor cheie este aceea de a inunda tarile europene cu migranti pentru a dilua baza crestina si a schimba radical cultura si identitatea nationala.

pope-9mmmms-2-696×398

Papa Francis a declarat reporterilor in jetul sau privat ca SUA trebuie sa-si deschida granitele pentru cat mai multi migranti posibil.

Papa Francis demonstreaza de mult timp sprijinul sau continuu fata de punctele globalizarii. Luna trecuta, pontiful a cerut deschiderea granitelor in Statele Unite, cerand autoritatilor sa ia cat mai multi refugiati si a prezentat Germania si Suedia ca modele pentru SUA.

„Fiecare tara trebuie sa faca acest lucru cu virtutea guvernarii, si sa ia cat mai multi refugiati posibil, cat de multi se pot integra, educa si oferi locuri de munca”, a spus Papa reporterilor la bordul avionului sau papal dupa o excursie la Geneva, Elvetia.

Aceste declaratii inflamatorii sunt doar cele mai recente intr-o lunga serie de anunturi deranjante ale iesuitului Papa si au reinnoit temerile ca el este profetul fals anuntat in Sfanta Scriptura si profetie.

Screen-Shot-2018-07-17-at-11.36.55-PM

In luna iulie, Papa Francis a declarat ziarului italian La Repubblica ca Statele Unite ale Americii au o „viziune distorsionata a lumii”, iar americanii trebuie sa fie guvernati de un guvern mondial cat mai curand posibil „pentru binele lor”.

Nu exista nicio indoiala ca Papa Francisc este una dintre figurile Vaticanului despre care episcopul Schneider a sugerat ca primeste salariul de la George Sorös.

SorosPopeFrancis12

Cuvintele episcopului Schneider au fost deosebit de dureroase din cauza fondului sau, el s-a nascut in Uniunea Sovietica in 1961, copilul unor etnici germani catolici pe care Iosif Stalin i-a trimis in Gulag dupa cel de-al doilea razboi mondial.

Raportul Breitbart: criticile formulate de episcopul Schneider au reiterat preocuparile similare exprimate de premierul maghiar Viktor Orbán, care a luptat si lupta pentru pastrarea identitatii „crestine” a Europei, precum si a suveranitatii nationale a tarii sale.

1518981623939

Orbán l-a dat afara pe miliardarul de stanga George Sorös pentru planul sau de a inunda Europa cu milioane de migranti si incercarea de desfiinta frontierele nationale, spunand ca Uniunea Europeana urmareste „planurile de migranti Sorös” cu cotele sale de imigratie fortata.

Primul ministru maghiar a spus in 2017 ca Sorös si UE incearca sa aduca un milion de migranti anual pentru a crea o forta de imigrare a UE pentru a submina suveranitatea nationala a statelor membre.

Screen-Shot-2018-07-17-at-11.41.46-PM

In 2016, Orbán a folosit o alta analogie adoptata de Schneider, indemnand europenii sa se opuna „sovietizarii” Europei la un eveniment care comemora revolta anticomunista din 1956.

https://www.youtube.com/watch?v=gUPEbeb-vxI video
*Fotografia care insoteste titlul: Papa Francisc, Sorös si Ki Moon. Cu mai bine de un deceniu in urma, cu un ego tipic excesiv, George Soros s-a laudat ca fiind „acum seful Papei”. Se pare ca aceasta prezumtie a devenit o profetie de auto-implinire in pontificatul lui Francisc. Cei doi cei mai puternici oameni din lume si-au unit fortele pentru a forma o alianta curioasa si deranjanta. Unul dintre ei, numit adesea cel mai periculos om din lume, celalalt, Vicar al lui Hristos.

pope-francis-hides-crucifix

Francisco-Eliezer-Grynfeld-Recuardo-Holocausto_LNCIMA20140526_0157_5

illuminati666

Francisco-y-Ruhani